вул. Соборна (Леніна), 103

Продається чудова 1-к квартира в ЖК «Європейка», що знаходиться в Софіївській Борщагівці, по вул. Соборна 103! Загальна площа: - 27,7 м2; Поверх: - 2/5. Планування: - окрема кухня з відкритим балконом, спальня, санвузол та коридор. В квартирі індивідуальне газове опалення - 2-х контурний котел. З паркуванням проблем немає, оскільки біля будинку є гостьова парковка, де завжди можна знайти вільне місце! В пішій доступності пошти, салони краси, 2 торгових центри, кінотеатри, спортзали, Сільпо, АТБ, Novus та безліч інших магазинів! Зупинка маршрутного таксі відразу біля ЖК, прямі маршрути на Академмістечко та інші райони Києва! Це чудовий варіант як для власного житла, так і здачі в оренду! Без комісії для покупця! Не зволікайте, записуйтесь на перегляд!

Соборна вул., 103
rieltor.ua

42963 ‼️ Топ ціна‼️ на однокімнатну квартиру на Софіївській Борщагівці ЖК Європейка ,в квартирі зроблено якісний ремонт ,повністю укомплектована меблями та технікою абсолютно все нове ,продаж без комісії всі податки вже враховані в вартість brokingdom - ваш провідний партнер з новобудовами! Ми забезпечуємо весь комплекс рієлторських послуг - професійну консультацію, допомогу у виборі і купівлі квартир, а також оренду та продаж нерухомості в нових будівлях. Знайдіть свій ідеальний дім разом з Brokingdom!"

соборна, 103
rieltor.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Продається нова квартира з авторським ремонтом у ЖК Європейка на Софіївській Борщагівці. Розташована на 2-му поверсі 6-типоверхового будинку. Обладнана якісна шведська кухня ikea Budvin, холодильник, газова поверхня, стіл. На підлозі якісний керамогранит, в спальнях якісний німецький ламінат. У кожній кімнаті великі вікна, що додає освітлення та простору. Є комора з підведеною водою та каналізацію, що може служити кімнатою для прання. Також є гардеробна кімната та балкон (можна встановити вікна та зробити лоджію). Стіни пофарбовані, що дає можливість при бажанні перефарбувати в будь-який колір у майбутньому. В квартирі акцент на натуральні матеріали, деревʼяні міжкімнатні двері, також встановлені якісні вхідні двері. Затишний ЖК, охорона, великі спортивні майданчики, зелена зона. Фото відповідають дійсності. Телефонуйте!

Соборна вул., 103
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

43438 Чудова пропозиція для вашого комфортного життя! Продається затишна 1-кімнатна квартира з якісним ремонтом в престижному ЖК "Європейка" на вулиці Соборній. Розташування цієї квартири просто ідеальне! Знаходиться в Софіївській Борщагівці з 2016 року, що забезпечує вам всі переваги сучасного життя в новому житловому комплексі. Загальна площа квартири - 27 кв. м, а кухня - 9 кв. м. Вам буде чимало місця для затишного перебування. Зручний балкон дозволить вам насолоджуватися свіжим повітрям та краєвидами. Навколо вас чудово розвинена інфраструктура: магазини, ТРЦ - все для вашого зручного та комфортного життя поруч. Brokingdom - ваш провідний партнер з новобудовами! Ми забезпечуємо весь комплекс рієлторських послуг - професійну консультацію, допомогу у виборі і купівлі квартир, а також оренду та продаж нерухомості в нових будівлях. Знайдіть свій ідеальний дім разом з Brokingdom!"

Соборна вул., 103
rieltor.ua

Продається 1-кімнатна квартира на Софіївській Борщагівці в ЖК Львівський затишок. На 3 поверсі. Квартира з якісним ремонтом. Сучасна простора кухня з гарною сантехнікою. Є вивід на кондиціонер. Є окрема гардеробна. Документам до трьох років. Фото відповідають дійсності. Телефонуйте!

Соборна вул., 103
rieltor.ua

Пропонується 1я квартира у ЖК Європейка. Квартира з косметичним ремонтом, укомплектована меблями і технікою. Не торцева. На території житлового комплексу є дитячі та спортивні майданчики. Поруч з ЖК знаходиться необхідна інфраструктура: супермаркети, магазини, аптеки, ТРЦ «Європарк». Цілодобова охорона. Зручна транспортна розвязка дозволить дістатися до найближчого метро протягом 15-25 хвилин на транспорті. ID: 77568

Соборна вул., 103
rieltor.ua

Без комісії % для покупця. Продаж 2-кім. квартири в Софіївській Борщагівці по вул. Соборна 103/10 ЖК «Європейка» загальна площа квартири 46/20.8/10.2. Розміщена на 5/6 поверсі є ліфт. В квартирі: • 2 повноцінні кімнати • Залишаються усі меблі та техніка • Балкон (великий з чудовим видом) • Гардеробна • Кондиціонер, холодильник, морозильна камера окрема, індукційка плита, посудомийка машина, пральна машина гігієнічний душ, телевізор, чайник в ЖК: • ТРЦ «EUROпарк»(через дорогу) • Зупинка «Європейка» • Закрита територія під охороною • Завжди є місця для паркування • Садочок повного дня • 6 різних дитячих майданчиків, футбольне поле,2 продуктових магазика • до 300 м. аптеки,спортзал, Сільпо, АТБ, THRASH, гуртки і розвиваючі гуртки для дітей. Документам більше 3-х років. Розглядаємо продаж по єОселі , єВідновленні та 280 постанові. Перегляд за домовленістю. Телефонувати за цим номером Олена +380934895572

власник
Соборна вул., 103
rieltor.ua

1 кімнатна квартира ЖК Європейка, с.Софіївська Борщагівка. Загальна площа 45 кв.м., житлова 12,2, кухня 8,9. Сумісна ванна кімната з душовою кабіною, новими меблями. Зроблений сучасний ремонт, нова техніка і меблі. Поряд вся важлива інфраструктура. Гарна територія. Житловий комплекс «Європейка» в Софіївській Борщагівці Києво-Святошинського району розташований за адресою вулиця Соборна, 103. Новобудова знаходиться в чотирьох з половиною кілометрах від Кільцевої автодороги, найближчі станції метро - «Житомирська» та «Академмістечко». Поблизу зупинка громадського транспорту, магазини, кафе, дитячий садок, школа і аптеки. За 50 метрів від комплексу знаходиться торговельно-розважальний центр. «Європейка» – житловий комплекс економ-класу, що представляє собою масив будинків поверховістю від чотирьох до шести поверхів. Будинки споруджуються за класичною цегляною технологією, яка гарантує міцність, довговічність та звукоізоляцію. Територія комплексу охороняється, упорядковується, влаштовуються проїзди для спецтранспорту, організовуються зони відпочинку і прогулянкові доріжки, які відокремлені від проїжджої частини. Інфраструктура новобудови передбачає створення школи, дитячого садочка та медичного центру. Код обєкта: k555 327817 23. АН "Атланта". Більше інформації та світлин за посиланням: https://www.atlanta.ua/kiev/object/2komnatnye/327817

1 кімн.квартира в ЖК Європейка, Софіївська Борщагівка, вул.Соборна
olx.ua

Продаеться , однокомнатная квартира с Евро-ремонтом, в новом доме , которому уже больше 3х лет с момента ввода в експлуатацию дома. Расмотрим продажу в таких вариантах: * Є - Відновлення. * Є - Оселя * расчет в валюте , * расчет в гривнах по курсу. Квартира общей площадью 46 метров, кухня 20, комната 16. Кухня- столовая и отдельная спальня. Ремонт , делали для себя, зделана качественно ~сантехника, ~ електрика, ~на кухне теплый , водяной , пол. ~ Установленый газовый , двухконтурный котел , который работает на обогрев помещения и воды. Находится на 1м ( высоком ) этаже. Под квартирой есть кладовые , и полноценный тех этаж . Вся мебель и техника оговариваеться. Расположена квартира в хорошем , современном Жк Европейка. По ул. Соборная 103. Територия под круглосуточной охраной, с видеонаблюдением, есть парко место. На Територии Жк есть укрытие . Магазины , супермаркет Сильпо , Атб , Фора. Салоны красоты , спорт клубы. Недалеко школы и детские сады. Остановка транспорта в 5 мин от дома. Маршрутки и автобусы , едут к м. АКАДЕМГОРОДОК, ЖИТОМИРСКАЯ, СВЯТОШИНО., Также Иподром, Теремки , Вднх. Есть видео квартиры. С уважением Ан Феникс. Комисия риелтора 3.5%.

Соборная улица, 103, Софиевская Борщаговка, Киевская 45000.0 USD
dom.ria.com

Квартира з ремонтом по гарній ціні! документам більше 3-х років, Єоселя-Сертифікат - ТАК Індивідуальне газове опалення. У ЖК закрита територія. Поруч кавʼярня, магазини. Проблем з паркуванням немає.

Соборная улица, 103, Софиевская Борщаговка, Киевская 39000.0 USD
dom.ria.com

#4240 Продам однокімнатну квартиру з хорошим ремонтом та меблями ЖК "Петровський квартал" Будинок знаходиться на початку кварталу вул. Соборна 105/4 Простора, затишна та світла квартира, поверх 8 з 11 Опалення індивідуальне, газове, Встановлено двоконтурний котел По всій квартирі розлучена водяна тепла підлога! Опалювати квартиру теплою підлогою ощадливо до 50% Стіни, підлоги та стелі, оздоблені тепло-звукоізоляцією У квартирі встановлений рекуператор повітря! (Припливно-витяжна вент-система з підігрівом свіжого повітря та контролем вологості у приміщенні) Встановлено якісні підвіконня Danke Вікна Rehau 2-х камерні (3 стекла) Варильна панель та духовка Bosch Холодильник Samsung Пральна машина LG Все практично нове, тому що у квартирі довго ніхто не жив. У будинку є Інтернет-провайдер з автономним харчуванням та оптичним інтернетом Комплекс знаходиться у затишному тихому місці, з цілодобовою охороною На території комплексу є все необхідне для комфортного проживання, дитячий садок, школа, спортивні майданчики, магазини, ФОРА, ЛОТОК, Бджілка, АТБ, у пішій доступності ТРЦ Європарк Телефонуйте!

Соборная улица, 103, Софиевская Борщаговка, Киевская 48000.0 USD
dom.ria.com

Географія Софіївська Борщагівка