вул. Конєва, 5д

Продам 2к квартиру біля метро Іпподром вул. Конєва 5Д ( Самійла кішки) Голосіївській район, Правий берег Будинок зданий. Введений в експлуатацію в 2018р. Право власнсості на руках. 22 поверх з 24. Продаж з ремонтом, меблями та технікою. Загальна площа 56 м2 2 окремі кімнати. 2 санвузли. Кухня з балконом. Є все необхідне для життя. Комунальні літом до 1300 грн, зима до 2200 з опаленням і електрикою. Установлені лічильники - на опалення, 2х зонний на електрику. Власний ЖЕК, консьерж-сервіс, генератор. 3 ліфт. Розвинута інфраструктура. Парки, супермаркети, Спортлайф, банки, медичні заклади тощо . Виставковий центр, парк ВДНХ, Іподром,Торгівельно розважальний центр Республіка, Епіцентр, Метро, Магелан, Васильківська, Ломоносова, Конєва, Кішки, Ліко, Венеція. Проживають орендарі постійні і стабільно сплачують. Окупність 10-15 років. Або можна для себе - купуй і живи. Вся техніка і меблі залишаються. В цьому ЖК є ще 3к квартира за 125 тис. Розглянемо єоселя, постанову 280, сертифікат є відновлення та інші державні програми. Телефонуйте, гарний варіант для покупців в Голосіїївському районі!

можливий продаж по єОселя
Самійла Кішки вул. (Конєва), 5Д
rieltor.ua

БЕЗ комісії! Продаж 2 кімн. квартири в ЖК Єврика, з документами. У квартирі виконано якісний ремонт. Є вся необхідна техніка та меблі. Планування кімнат роздільне, так само роздільний санвузол. З кухні вихід на лоджію, лоджія засклена. Квартира не кутова, дуже тепла. Добре розвинена інфраструктура, школи, садки, супермаркети, спортзал. Будинок повністю введений в експлуатацію, квартира з правом власності, всі мешканці вже закінчили ремонт. Відмінна транспортна розвязка, до найближчих станцій метро Іподром, 10 хвилин пішки, до зупинки громадського транспорту 300м. Комунальні тарифи для населення. ID: 77011

ексклюзив
Самійла Кішки вул. (Конєва), 5Д
rieltor.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Код обєкта : 320518 -34 ДАНУ КВАРТИРУ МОЖЛИВО ПРИДБАТИ ЗА ПРОГРАМОЮ еОСЕЛЯ ПІД 3% РІЧНИХ! Видова однокімнатна квартира-студія біля метро Іподром! ЖК Єврика . В квартирі ремонт, мебель, техника. НЕ ПОТРЕБУЄ ДОДАТКОВИХ ВКЛАДЕНЬ. Будинок здан ы заселен. Є відеоспостереження по всій території, поруч 2 великі парковки. Дім забезпечений власним генератором, консьерж. Метро Іподром- 5 хвилин пішки. Дуже развита інфраструктура. Поруч супермаркети Сільпо і Новус,медцентри,магазини,Sport Life,озера для прогулянок,Виставковий центр та ін. Вигідна пропозиція как для проживання.так і для орендного бізнесу. ТЕЛЕФОНУЙТЕ В ЗРУЧНИЙ ДЛЯ ВАС ЧАС!

можливий продаж по єОселя
Самійла Кішки вул. (Конєва), 5Д
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

м.Ипподром 6 минут пешком. Конева 5 д. Однокомнатная квартира 39 м2. ЖК Эврика ,18 дом. Заселен ,но ещё не сдан в эксплуатацию. продажа по переступке 11/25 этаж . Сделан ремонт .осталась частичная чистотовая отделка ( обои либо покраска стен).

1 комнатная квартира,ремонт .ЖК Эврика . 18 дом (заселен,переуступка)
olx.ua

Житлові комплекси у Київ