вул. Волошкова, 1

Продаж шикарної 2-х кімнатної квартири ЖК Волошковий, вул.Волошкова 1. Квартира розташована на ідеальному 2-му поверсі 5 поверхового будинку. Будинок повністю обжитий і заселений. Закритий двір з охороною. Площа квартири 71м2, дуже вдале планування: дві великі кімнати, велика кухня, с/в і 2 балкони. Ремонт виконаний з якісних, екологічних та дороговартісних матеріалів. Квартира укомплектована всією необхідною технікою та меблями. Встановлений 2-х контурний газовий котел, що дає змогу самостійно регулювати температуру опалення та гарячої води. Є лічильники на воду, газ та електроенергію. Квартира дуже тепла, світла та затишна. Гарна інфраструктура ,поруч є все що потрібно і навіть більше. Документам більше 3- х років. Розглядається продаж по державним програмам ( єОселя,єВідновлення). Запрошуємо на перегляди !

можливий продаж по єОселя
Волошкова вул., 1
rieltor.ua

Продаж квартири, площею 75 кВ.м по вул. Волошкова 1, ЖК Волошковий! Простора ДВУшка, яку завдяки великій квадратурі з легкістю можна перепланувати у 3- х кім.! Поверховість :1/5. Документам більше 3- х років. Планування: - Стильна спальня облаштована меблями : двоспальне ліжко, приліжкові тумби, шкаф. - Простора дитяча кімната - простора та укомплектована ( ліжко, робочий стіл, стінка для зберігання речей, шафа). Є кондиціонер. Вихід на балкон. - Кухня вітальня розділена на 2 зони : робоча та лаундж зона. Робоча повністю укомплектована кухонними меблями та побутовою технікою ( варильна поверхня, холодильник, обідня зона). Лаундж зона обставлена диваном для відпочинку, зона ТБ. З кухні - вихід на балкон. Є кондиціонер. - Просторий коридор, у якому встановлено 2 вбудовані шафи, для зручності зберігання власних речей. Хороше транспортне сполучення, до Кільцевої дороги – 700 метрів. До метро Житомирська/Іподром (не в годину пік) – 10 хв. Гарна інфраструктура ,поруч є все що потрібно і навіть більше! Запрошую Вас на перегляд! З повагою, Людмила Бабенко!

Волошкова вул., 1
rieltor.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Квартира однокімнатна з ремонтом та меблями і технікою. Знаходиться Софіївська Борщагівка, вулиця Волошкова 1 на третьому поверсі з пʼяти. Загальна площа 46.6 м2.Двір повністю закритий є відеокамери та дитячий майданчик. У власності більше трьох років. Поряд супермаркети,ресторани, лікарні,парки,школи, дитячі садочки все що потрібно для комфортного проживання. Перегляд за домовленістю. Поряд зупинка громадського транспорту до метро 15 хвилин .

власник
Продаж квартири Жк Волошковий
olx.ua

Житлові комплекси у Софіївська Борщагівка

Географія Софіївська Борщагівка