просп. Героїв Небесної Сотні, 30

Продам 3х кім кв в ЖК Львівський маєток! Поряд з будинком зупинка, 15хв маршруткою до Академмістечка! Право власності більше 3 р! Розглянемо Є оселя, Є відновлення та решту державних програм! Квартира знаходиться внутрі комплексу, не кутова. Чудове планування, на дві сторони- захід та схід! Прекрасний вид з вікон - на внутрішній двір спальня та дитяча, на зелену алею з фонтаном зала та кухня! Новий сучасний ремонт в світлих тонах ! Площа 69/ 41/ 12, 8 пов з 10 Ліфт Підзенмний паркінг Електрозаправка Домофон Прямі договора по комунальним Індивідуальне опалення -двуконтурний газовий котел 2 санвузли- ванна + умивальник та туалетна+ гігієнічний душ+ умивальник Кухня з лоджією Будинок 2019 р- цегляний утеплений. Сучасна забудова - тепла та затишна. Парадні завжди охайні та чисті. Вхідні двері обладнані домофоном та кодовим замком. Двори обладнані з турботою про мешканців. Бруківка. Достатньо зелені, затишних релаксових зон відпочинку, дитячих майданчиків. Найкраща Інфраструктура в локації - « Місто в місті». Декілька супермаркетів, школи, садочки, фітнес, басейн, цифровий кінотеатр, щонеділі продовольчий та промисловий ринок, єдиний в локаціі ліс, ходить шкільний автобус. Це прекрасна квартира в сучасному ЖК. Ви захочете сюди повертатись! Запрошуємо на перегляд!

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
проспект героїв небесної сотні, 30/2
rieltor.ua

Євродвушка! Якісний ремонт, практичне планування, теплий будинок, розвинута інфраструктура, центральні комунікації, це лише деякі переваги які Ви отримуєте при купівлі даної квартири у ЖК Львівський маєток. Поруч такі ЖК як софіївська сфера, Софія клубний, уютний квартал та софіївські липки. Власник без комісії. Можливий продаж під Є оселю

можливий продаж по єОселя
Героїв Небесної Сотні просп., 30/1
rieltor.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Продається однокімнатна квартира 34кв.м. в ЖК Львівський маєток на 8/9 поверх. будинку, яка знаходиться за адресою проспект Героїв Небесної Сотні, 30/2. Квартира має зручне роздільне планування, окрему кімнату, кухню та гардеробну. В квартирі зроблений якісний ремонт, вбудована кухня, кондиціонер, пральна машина, варочна поверхня, холодильник, комфортний спальний диван. В квартирі є індивідуальне опалення зарахунок котлу, є парковка біля будинку, де ви спокійно можете залишити ваше авто. Будинок повністю заселений, податків немає, чистий продаж. Поряд в пішій доступності знаходиться супермаркети, всі необхідні магазини, ресторани, кавʼярні, салони краси, зупинка транспорта. Перегляди по домовленості в зручний для вас час.

Героїв Небесної Сотні просп., 30/2
rieltor.ua

Географія Софіївська Борщагівка