Продається котедж (0 цикл), с. Конопниця (Царське село). Ціна 112.000$ (700$/м²). Котедж знаходиться в сучасному новозбудованому районі села. Котеджне містечко забудоване в одному стилі, вулиці викладені бруківкою, освітлені. Район продовжує розбудовуватись. Продається котедж (середній) у будинку на три сімї. Територія огороджена, встановлено автоматичні ворота. Будинок на 2 поверхи, збудований із цегли, утеплений пінопластом 15 см. Зроблена гідроізоляція фундаменту. Металопластикові вікна, покритий металочерепицею, монолітне перекриття з утепленням (20 см). Зручне планування будинку, яке забезпечить комфорт та затишок. Перший поверх: Просторий коридор з місцем для великої шафи-купе, гостьовий санвузол, ніша під сходами, простора кухня вітальня і гараж. На кухні є вихід під камін та два панорамних вікна з виходом на внутрішній дворик. За бажанням кухню можна ізолювати або ж зробити ще одну кімнату (площа дозволяє). Другий поверх: Три спальні кімнати, окрема гардеробна, просторий санвузол. Всі комунікації: газ, світло, свердловина, центральна каналізація, інтернет. Телефонуйте, оперативно організую показ. Є відеоогляд будинку. Поспішіть стати щасливим власником житла у сучасному та перспективному районі у передмісті Львова. Код обєкта: 11764. Більше актуальної інформації на сайті: https://www.magnat.lviv.ua/

Польова
rieltor.ua

Ваша майбутня оселя у спокійному селі Конопниця, що розташоване на передмісті Львова, готова стати вашим власним куточком раю. Пропонуємо унікальний котедж, який чекає на свого нового власника. Основні переваги цієї нерухомості: Відмінне розташування: Село Конопниця розташоване в невеликій відстані від Львова, що забезпечить вам прекрасну можливість жити в тихому та зеленому районі, а водночас легко дістатися до всіх міських зручностей. Всі комунікації готові до використання: Котедж вже підключений до всіх необхідних комунікацій, що значно спростить вам переїзд та забезпечить комфортне проживання. Готовність до ремонту: Вам надається велика можливість створити своє ідеальне житло. Котедж має просторе планування та чисте полотно, готове до вашої творчої руки. Дизайн-проект у подарунок: При покупці цього котеджу ви отримаєте унікальний дизайн-проект, який допоможе вам з легкістю втілити ваші ідеї та створити інтерєр вашої мрії. Без комісії для покупця: Ми дбаємо про ваші інтереси, тому при придбанні цього котеджу ви зекономите на комісійних витратах. Не втрачайте можливість забезпечити собі та своїй родині комфортне життя в чудовому місці. Зателефонуйте нам вже сьогодні, щоб домовитися про перегляд та отримати більше інформації. Ваша мрія про власний будинок вже чекає на вас у селі Конопниця!

Без комісії для покупця! Продаж котеджу!
olx.ua

Продам затвишний котедж всього за 7 кілометрів від Львова, у прекрасному селі Конопниця. Кожен котедж складається з двох поверхів загальною площею 145 метрів, що надає простору та затишку для вас та вашої сімї. На додаток до цього ,кожен котедж розташований на власній ділянці площею 3,2 сот,де ви зможете насолоджуватись приватністю та свободою. Планування котеджів також сприятиме вашому комфорту .На першому поверсі розташована велика кухня студія з каміном, для теплих родинних вечорів.Крім того кухня студія має вихід на простору терасу,де ви зможете насолоджуватись відпочинком на свіжому повитрі. На другому поверсі котеджу розташовані три кімнати ,що надають вам достатньо приватного простору.Також в будинку є три санвузли та дві великі гардеробні.З метою вашої безпеки та спокою, на території присутні система відеонагляду та шлагбаум, що забезпечує контрольований доступ.Не втрачайте час, забезпечте собі розкішне життя в затишному природному оазисі біля Львова! Звертайтесь для отримання додаткової інформації . Без комісії для покупця!

Без комісії для покупця ! Продам котедж!
olx.ua
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Продаються спарки (0 цикл), с. Конопниця (Царське село). Ціна лише 900$ за м. кв. Є чотири спарки і можливість обрати свій котедж із 8 можливих варіантів. Будинки збудовані, комунікації підключені, 0 цикл. Загальна площа від 134 м кв, 136 м кв, 140 м кв, 150 м кв. Ділянка 3 соток Котеджі розташовані у сучасному новозбудованому районі села. Котеджне містечно забудоване в одному стилі, вулиці викладені бруківкою, освітлені. Район продовжує розбудовуватись. Територія кожного огороджена, встановлено автоматичні ворота. Будинок на 2 поверхи, збудований із цегли, утеплений пінопластом 15см. Зроблена гідроізоляція фундаменту. Металопластикові вікна, покритий металочерепицею, монолітне перекриття з утепленням (20 см). Зручне планування будинку, яке забезпечить комфорт та затишок. Перший поверх: просторий коридор з місцем для великої шафи-купе, гостьовий санвузол, ніша під сходами, простора кухня вітальня і гараж. На кухні є вихід під камін та два панорамних вікна з виходом на внутрішній дворик. За бажанням кухню можна ізолювати або ж зробити ще одну кімнату (площа дозволяє). Другий поверх: три спальні кімнати, окрема гардеробна, просторий санвузол. Є балкон. Всі комунікації: газ, світло, скважина, центральна каналізація, інтернет. Телефонуйте, оперативно організую показ. Поспішіть стати щасливим власником житла в сучасному котеджному містечку у передмісті Львова.

Продаж котеджу в с. Конопниця
olx.ua

Продаж новозбудованого котеджу в Конопниці за пару кілометрів від Львова. Чудова локація поруч ліс до центру міста 13км. Площа котеджу 130м.кв. стан нульовий цикл, поштукатурено встановлено МП вікна, фасад утеплений. Є всі комунікації. Площа ділянки 4сот. Підїзд бруківка. Вартість 750дол/м.кв. Загальна вартість 97500дол. Більш детальніше телефонуйте Юрій

Продаж новозбудованого котеджа в Конопниці
olx.ua

ОДНОПОВЕРХОВИЙ енергоефективний будинок з усіма комунікаціями. Єдина пропозиція одноповерхового будинку на ринку. Знаходиться в Львівському передмісті с. Конопниця. Площа будинку 125 м2, в тому числі кухня-зал - 35 м2. спальня 1 - 15 м2 спальня 2 - 15 м2 дитяча - 13 м2, санвузол - 8м2. Це простора міська резиденція, продумана до всіх дрібниць, без жодних сходів та надлишкових площ. Земельна ділянка 6 сот. Світло 10 квт Вода - (свердловина) Газ, Каналізація (біо зелена скеля), Ливнева каналізація, підключені та заведені в будинок. Фундамент монолітний. Стіни цегла 375 мм. Утеплено пінопластом 100 мм. Мансарда утеплена мінеральною ватою 200 мм. До міжнародної траси Львів-Шегині 200 метрів. ГОТОВІ.

Котедж Конопниця Зимна вода 125.
olx.ua

Продаж котеджів в селі Конопниця поруч із лісом. Площа: 129.3м.кв. Ділянка: 4 сот. Продаж котеджів в обжитому районі асфальтований доїзд. Централізована вода. Всі комунікації на вулиці. Мікрорайон стрімко розвивається. Котеджі побудовані із цегли та утеплені мінватою. Котедж складається із 2-ох поверхів На 1-му поверсі у нас кухня-студія, гостьовий санвузол та прихожа На 2-му у нас розташувались 3 спальні ізольовані та ванна кімната. Ціна: 750$ за м.кв.

Продаємо котеджі в Конопниці від власника
olx.ua

Сучасний, 4 кімнатний, цегляний котедж по вулиці Шевченка , с.Конопниця , Львів. Загальна площа 127 м.кв., житлова 71.5 м.кв., кухня студія 25 м.кв. Висота стелі 3 м. На 1 поверсі велика кухня студія, кабінет, санвузол гостьовий, котельня. На 2 поверсі 3 кімнати ізольовані, санвузол. Будинок має 2 входи. Накриття для авто. Комунікації поруч. Цегляний будинок з монолітним перекриттям, утеплений пінопластом 10 мм. Дах металочерепиця. Вулиця заселена, будинок розташований в зеленій лісовій зоні, закрита територія. Територія вимощена бруківкою. 4 км від ТЦ Метро,автобусна зупинка 10 хв . Код обєкту 13264.

Продаж котеджу, Конопниця
olx.ua

Без комісії для Покупця! Терміновий продаж Дуплексу в мальовничій місцевості близько Львова ! Продається 2-поверховий Дуплекс в Конопниці (5 км від Львова), загальною площею 145 м2. Земельна ділянка 5 сот , внутрішнє подвіря впорядковане (засіяний зелений газон, насаджені фруктові дерева). Є додаткові приміщення, які не входять до загальної площі - великий гараж, облаштована котельня та житлова літня кухня. Зручний будинок з функціональним плануванням. На 1-му поверсі кухня, гостьовий санвузол та вітальня, з панорамним виходом у внутрішній дворик. Другий поверх: 3 окремі кімнати, санвузол, балкон. Внутрішній стан будинку – після забудовників. Дуплекс знаходиться в частині сучасних забудов поряд з лісом. Друга дзеркальна частина котеджу вже є заселеною, тож на додачу ви будете мати ще й класних сусідів. Більше інформації за телефоном.

Без комісії для Покупця! Продаж Дуплексу в мальовничій місцевості.
olx.ua

БЕЗ КОМІСІЇ !!! Продаж 4-кімнатного котеджу(дуплекс) с. Конопниця (25 хв до центру Львова) Площею 135 і 145 кв.м з власною ділянкою від 2.7 до 4 сотих Забудовник Здача першої черги будівництва вже у листопаді 2023р. Ціна від 950$ за м2 Ціна 128 250 $ Вигідні умови розтермінування. Територія закрита від сторонніх та цілодобове відеоспостереження Матеріали будівництва - керамоблок, утеплення - пінополістирол, вода -індивідуальна свердловина 25м, каналізація - очисні споруди фірми Biotech, є можливість підвести до кожного котеджу газ Планування котеджів: ви можете вибрати один з запропонованих варіантів, або запропонувати свій варіант Телефонуйте

Продаж 4-кімнатного котеджу с. Конопниця Stone Development
olx.ua

ОДНОПОВЕРХОВИЙ енергоефективний будинок з усіма комунікаціями. Єдина пропозиція одноповерхового будинку на ринку. Знаходиться в Львівському передмісті с. Конопниця. Площа будинку 125 м2, в тому числі кухня-зал - 35 м2. спальня 1 - 15 м2 спальня 2 - 15 м2 дитяча - 13 м2, санвузол - 8м2. Це простора міська резиденція, продумана до всіх дрібниць, без жодних сходів та надлишкових площ. Земельна ділянка 6 сот. Світло 10 квт Вода - (свердловина) Газ, Каналізація (біо зелена скеля), Ливнева каналізація, підключені та заведені в будинок. Фундамент монолітний. Стіни цегла 375 мм. Утеплено пінопластом 100 мм. Мансарда утеплена мінеральною ватою 200 мм. До міжнародної траси Львів-Шегині 200 метрів. Асфальт доїзд.

Котедж Конопниця Лапаївка 125м2.
olx.ua

Пропонуємо вашій увазі унікальну можливість придбати елітні спарені котеджі всього за 7 кілометрів від Львова, у прекрасному селі Конопниця. Кожен котедж складається з двох поверхів загальною площею 145 метрів, що надає простору та затишку для вас та вашої сімї. На додаток до цього ,кожен котедж розташований на власній ділянці площею 3 сот,де ви зможете насолоджуватись приватністю та свободою. Планування котеджів також сприятиме вашому комфорту .На першому поверсі розташована велика кухня студія з каміном, для теплих родинних вечорів.Крім того кухня студія має вихід на простору терасу,де ви зможете насолоджуватись відпочинком на свіжому повитрі. На другому поверсі котеджу розташовані три кімнати ,що надають вам достатньо приватного простору.Також в будинку є три санвузли та дві великі гардеробні.З метою вашої безпеки та спокою, на території присутні система відеонагляду та шлагбаум, що забезпечує контрольований доступ.Не втрачайте час, забезпечте собі розкішне життя в затишному природному оазисі біля Львова! Звертайтесь для отримання додаткової інформації .

Унікальні елітні спарені котеджі
olx.ua

Популярные запросы

География, Конопница