ЖК Львівський маєток, вул. Героїв Небесної Сотні 28/2, с.Софіївська Борщагівка, Києво-Святошинський р-н. Двокімнатна квартира пл. 64/31/16 на 7/10 поверхового будинку 2019р. із незавершеним ремонтом - не зроблена стеля і немає внутрішніх дверей. Квартира двостороння, з двома окремими кімнатами і кухнею-студією, санвузол великий сумісний (ванна), є гардеробна. На стінах обої, на підлозі в кімнатах ламінат, на кухні і в санвузлі плитка. Для опалення і підігріву гарячої води - двоконтурний газовий котел. Встановлено зовнішні блоки кондиціонерів (2шт.) та прокладено трасу, внутрішні блоки нові не підключені. Красивий внутрішній двір із дитячим майданчиком та відкритою парковкої для автомобілів, крім того для авто є окремо закритий паркінг. Тихе і спокійне місце для життя.

эксклюзив
возможна продажа по єОселя
Героїв Небесної Сотні просп., 28/2
rieltor.ua

Будинок введено в експлуатацію. Переуступка 50/50 (1500$/1500$). Або Можливий продаж по "єОселі", витрати на оформлення документів обговорюються окремо. Продам свою 2-х кімнатну (62.6 кв.м) квартиру на 6 поверсі в ЖК "Софія Резиденс" від Мартинова в 10и поверховому цегляному будинку, вул. Радісна, 4. Клас житла - бізнес. В будинку передбачено паркінг. Квартира: - чорновою обробка, двері і пластикові вікна. - двоконтурний котел, - радіатори, - лічильниками на світло, газ і воду, - теплі підлоги на кухні і лоджії. Будинок цегляний. У квартирі індивідуальне опалення Територія ЖК закрита 24/7. На території комплексу побудовані дитячій садок та лікарня, будується школа. Також є велика кількість кавярень, закладів харчування, магазини, салони красоти та багато чого іншого. На території ЖК багато ландшафтних зон для прогулянки, різноманітна рослинність та штучні озера. У кожному подвірї є дитячі майданчики, спортивні тренажери та майданчики для гри у баскетбол , футбол, теніс. Поруч (200 м) зупинка 904 маршрутки, яка прямує до ВДНГ. Фотографії взяті з офіційного сайту ЖК «Софія» от Мартынова, 2016

владелец
возможна продажа по єОселя
Радісна, 4
rieltor.ua

Ищи недвижимость в Киеве и пригороде

Продається затишна квартира в елітному комплексі закритого типу ЖК Софія Резиденція по проспекту Мартинова, 22 на 5 поверсі з красивом виглядом у двір на штучне озеро. Квартира свіжа, після ремонту, ніхто не жив в ній. В ремонті використані якісні матеріали. Дорога сантехніка, вбудовані меблі, нова техніка. Загальна площа 42,6 м2, кухня з лоджією 16,3м2, санвузол 3,9м2. Перегляди по домовленості за телефоном 0671251580 Людмила.

Мартинова просп., 22
rieltor.ua

Ексклюзивна пропозиція! Продам 2к кв в с. Софіївська Борщагівка, ЖК Софіївська Сфера, вул. Соборна, 126/1. 4/10 поверх цегляного будинку, знаходиться в середині, дуже тепла. Квартира має зручне двостороннє планування, кімнати роздільні, метраж 64,7/32,5/16,6 кв.м. Зроблений хороший якісний ремонт, меблі і побутова техніка - все майже нове, так як користувались дуже мало. Родзинкою цього помешкання є велика кухня з еркером на утеплену лоджію, де зручно облаштована обідня зона. Також є окрема гардеробна кімната. В квартирі є така побутова техніка: кондиціонер, духова шафа, варильна поверхня, витяжка, холодильник, пральна машина, плазмовий телевізор. Також є індивідуальне опалення - двоконтурний газовий котел, що дає змогу завжди мати за потребою гарячу воду та контролювати рівень опалення у квартирі. Комунікації - міські, електроенергія за стандартним тарифом 2.64 грн, будинок давно зданий і заселений, ремонти сусіди зробили, тому жити тут тихо і спокійно. У дворі є дитячий майданчик, парковка, територія охороняється. Також поряд є медичний центр, нотаріус, торговий центр, магазини та перукарні. Під будинком є зупинка маршруток в сторону метро Академмістечко, Житомирська та Іподром, 20 хв. Ціна 70 000 у.о., письмовий ексклюзив. Спеціаліст - Анна

возможна продажа по єОселя
Соборна вул., 126/1
rieltor.ua

Предлагаем в продажу 2к квартиру 64.5квм в ЖК София Киевская Горького 5в Софиевская Борщаговка 4/9к 64,5/ 20,1+12,6/ 12,1 квм комнаты раздельные, 2х сторонняя, предлагается со встроенной мебелью, балкон застеклен, с/у совмещенный, есть гардеробная, в коридоре и на кухне на полу плитка, в комнатах паркетная доска. Охраняемая закрытая территория. Развитая инфраструктура и удобная транспортная развязка, метро Житомирская , Академгородок, Нивки 15 минут езды. До окружной дороги 1км. Каждые 5 минут ездят маршрутки 716 до метро Житомирская, Святошино, Нивки, 301 до метро Академгородок. Цена: 70000дол. + 3% комиссия АН

Горького вул., 5в
rieltor.ua

Простора квартира ЖК "Київський маєток", з новим сучасним ремонтом з якісних матеріалів та функціональним плануванням, окремі кімнати та кухня, просторий санвузол, фанерований плиткою, є кладова (гардеробна). Будинок зданий, обжитий, мінімальне оформлення. Розвинена інфраструктура, поруч декілька ТРЦ, спортивні зали, салони, Нова Пошта, УкрПошта, відділення банку, магазини, кафе та кавярні, дитячі майданчики, місця для прогулянок та відпочинку, закрита територія. Зручна транспортна розвязка.

Тарасівська, 3
rieltor.ua

Абсолютно нова квартира з технікою та меблями в ЖК Софія Резіденс. Квартира загальною площею 38кв.м розташована у с. Софіївська Борщагівка вулиця Молодіжна 2 У квартирі нова техніка та меблі. Вбудована кухня, газова поверхня, духова шафа, кондиціонер, стіл, пральна машина, шафа купе, ліжко двоспальне на замовлення, холодильник. Комплекс бізнес-класу, закрита територія, охорона 24/7. Гімназія та дитячий садок, магазини, кафе. Ціна 70000 + комісія агентства нерухомості

Молодіжна вул., 2
rieltor.ua

Сучасна квартира в ЖК Софія Резиденс,проспект Мартинова 8.Сучасний ремонт з використанням гарних будівельних матеріалів. Укомплектована новою побутовою технікою та меблями для комфортного проживання. В квартирі індивідуальне газове опалення, що значно економніше по комунальним платежам. Добре розвинена інфраструктура, велика кількість магазинів, супермаркетів, кафе, аптеки, дитячі заклади, спортивні та дитячі майданчики та багато іншого. Три роки документам,тому мінімальне оформлення. Телефонуйте та обирайте найкраще!

Мартинова, 8
rieltor.ua

Продається нова квартира з авторським ремонтом у ЖК Європейка на Софіївській Борщагівці. Розташована на 2-му поверсі 6-типоверхового будинку. Обладнана якісна шведська кухня ikea Budvin, холодильник, газова поверхня, стіл. На підлозі якісний керамогранит, в спальнях якісний німецький ламінат. У кожній кімнаті великі вікна, що додає освітлення та простору. Є комора з підведеною водою та каналізацію, що може служити кімнатою для прання. Також є гардеробна кімната та балкон (можна встановити вікна та зробити лоджію). Стіни пофарбовані, що дає можливість при бажанні перефарбувати в будь-який колір у майбутньому. В квартирі акцент на натуральні матеріали, деревʼяні міжкімнатні двері, також встановлені якісні вхідні двері. Затишний ЖК, охорона, великі спортивні майданчики, зелена зона. Фото відповідають дійсності. Телефонуйте!

Соборна вул., 103
rieltor.ua

Продажа квартиры Софиевская Борщаговка, улица Сагайдачного 5. Двухуровневая, расположена на 4 и 5 этаже 5 этажного монолитно-каркасного дома 2016г. постройки с индивидуальным отоплением. Состояние после строителей. 4 комнатная квартира с мансардой. Общая площадь 126 кв.м., жилая 80 кв.м. ( одна отдельная комната на первом уровне + 3 отдельных комнаты на втором уровне ) + кухня гостиная 35 кв.м. с выходом на застеленную лоджию. Рядом множество магазинов, салонов, супермаркет, школы, сады и тд. Остановка городского транспорта к Метро Академгородок, Житомирская, Святошино, Вишневое, Боярка и тд. Цена 70.000 у.е.

Сагайдачного вул., 5
rieltor.ua

Новенька 1- кім. квартира в ЖК Сонячний, вул. Боголюбова 27а! Найкраще планування.Комфортний 5-й поверх, є ліфт. Квартира складається зі світлої кухні (з якої є вихід на балкон), красивої спальні, санвузла, та просторого коридору. Виконаний красивий, сучасний ремонт, повністю укомплектована ( спальня доукомплектується двохспальним ліжком). Кухня обставлена кухоними меблями та найнеобхіднішою побутовою техікою найкращої якості! Індивідуальне газове опалення.Двоконтурний газовий котел. Лічильники. Ви зможете самостійно регулювати температуру в приміщенні, комфортну Вам, та гарно заощаджувати на комунальних. Поряд з комплексом - розвинена інфраструктура та транспортна розвязка. Зупинка громадського транспорту - в пішій доступності, маршрутні таксі прямують до метро, центр Києва, та інші популярні напрямки. Що стосується інфраструктури: найрізноманітніші магазини, супермаркети , аптеки, садочки, школа та багато іншого. Запрошую Вас на перегляд цієї неймовірної квартири, у зручний для Вас час! З повагою Людмила Бабенко!

Боголюбова вул., 27а
rieltor.ua

Чудова1к квартира, що на ЖК Софія Резидент! Повністю укомплектована всім необхідним, виконаний якісний дизайнерський ремонт. Залишається все! Простора кухня-вітальня обладнана усім необхідним : вбудована кухня, варильна поверхня, духова шафа, холодильник. Робоча зона кухні оснащена додатковим освітленням за допомогою декоративних світильників, що додають особливої естетичної атмосфери . На лоджії, яка виходить з кухні - облаштована обідня зона, окремо є кладова та зона ТБ, + панорамні вікна, з неймовірним видом. Комплекс бізнес-класу закритого типу з охороною та відеоспостереженням, 300 метрів до Окружної дороги (з окремим виїздом ), до метро 15 хвилин, + -10 км. до центру Києва. Це потрібно побачити , телефонуйте , все покажу)

Мартинова просп., 1
rieltor.ua

Простора кваритра з ремонтом в новому будинку ЖК "Софіївська Слобідка". Зручне планування: кухня-гостьова з виходом на балкон, розділений санвузол, коридор та дві окремі кімнати. Всі меблі та техніка залишаються майбутнім господарям. Індивідуальне газове опалення. Розвинена інфраструктура, в пішій доступності є продуктові магазини, кафе, аптеки, поліклініки, дитячий садок, школа, дитячі майданчики. Хороша транспортна розвязка, до Кільцевої дороги м. Київ 3 км та до ст.м. "Житомирська" та "Теремки"можна доїхати маршруткою. Є можливість придбати разом з квартирою гараж в цокольному поверсі цього ж будинку.

Боголюбова вул., 3
rieltor.ua

однокімнатна квартира в ЖК Софія Резиденс. Мартинова 18 , не велике оформлення В квартирі зроблений якісний ремонт Шикарні панорамні вікна і вигляд !! Квартира простора, виконана в світлих тонах, стильна. Індивідуальне опалення, двуконтурний котел. У дворі сучасний дитячий та спорт майданчик. Поруч дитячий садочок і ліцей, магазини, салони краси, аптеки, кафе, кінцева зупинка 904 маршрутного таксі, відстань до м.Київ 1км. До метро Теремки 15 хв на авто.

Продаж 1к квартири Мартинова 18 ЖК Софія Резиденс
olx.ua

Продам гарну, велику 1-кімнатну квартиру в Соф. Борщагівці, ЖК "Софія Сіті", по Вулиці Боголюбова, 20. Дуже гарний комплекс. Поряд є все що потрібно для комфортного проживання. Квартира з цікавим рішенням облаштування зони для сну, та місцем для роботи на дому або навчання. Відокремлена спальна зона(двоспальне ліжко) від основної кімнати з розкладним, великим диваном. Гарний ремонт(робився для себе), з меблями та технікою. Є кондиціонер, штучний камін, телевізор, та все необхідне. Все на фото.

Продам 1 кім Квартиру з ремонтом.Вищневе.Соф. Борщагівка.Боголюбова
olx.ua

Гарна квартира в ЖК Софія Резиденс, Молодіжна 2 7/10 40 кв.м Повністю укомплектована меблями та технікою Індивідуальне опалення Лічильники Гарний двір з декоративним озером та дитячою площадкою Поряд вся інфраструктура 06******76 Лора Дмитрук

! ЖК Софія Резиденс, квартира 40 кв.м вул. Молодіжна 2
olx.ua

Стильная и продуманная квартира в элитном комплексе ЖК София Резиденс. Ул. Молодежная 2 Перспективная квартира. Отличное вложение в будущие. Теплый пол по всей квартире. На кухне встроенная мебель и техника. Полная комплектация. На лоджии обеденная группа. Спальня за раздвижной системой. Гостиная просто прелесть, здесь будет приятно проводить вечера в компании друзей. Санузел с качественной сантехникой. В коридоре встроенная гардеробная система. Индивидуальное отопление и счетчики. Лучший комплекс года!!! Сама живу и Вам советую! Закрытая территория, охрана и видеонаблюдение. Европейские стандарты жизни. Развитая инфраструктура. Отличная транспортная развязка. Прямой выезд на Окружную дорогу. До метро Житомирская и Теремки 15 мин езды. С уважением Виктория

Стиляжная! Минидвушка 39 кв.м. ЖК София Резиденс
olx.ua

Нова! Повна комплектація! Дуже затишна та продумана квартира. Просторный коридор з шафою. Кухня з вбудованими меблями та технікою. Вітальня зі зручним диваном та робочим столом. Затишна спальня з ліжком та вмістуою шафою. Санвузол неперевершений. Повноцінний балкон, вікна у двір. Індивідуальне опалення та лічильники. Вул. Щаслива 11 Обжитий будинок з самою великою теріторією. Закритий двір. Побудова червона цегла. Поруч ресторан Чорноморка, школа та садочок, супермаркет та зупинка транспорту. До метро 20 хв їзди

Створи свій затишок! 40 кв.м мінідвушка ЖК Волошковий, Софія
olx.ua

Є оселя, є відновлення, постанови Вул Боголюбова 23 Цегляний будинок 2013 року Поруч все для комфортного проживання- школа, садочки, магазини, аптеки, кінцева зупинка 721 маршруту Простора та затишне квартира Частково мебльована з побутовою технікою Кімнати окремі Індивідуальне опалення Розглядаємо є-оселю

Продаж 2 кім.квартири в Софіївській Борщагівці, поруч Вишневе
olx.ua

Продаю однокомнатную квартиру в новом жилом комплексе "София", Софиевская Борщаговка. Квартира расположена по адресу улица И.Франко 5. Обжитый район с развитой инфраструктурой сетевые супермаркеты, частные клиники, гимназия, приватные детские сады, отели и SPA комплексы, рестораны, кофейни, автосалоны Audi, Mercedes Benz, Volkswagen, станции техобслуживания «Porsche Zahid» и автотюнинга «South Art». От метро Академгородок, Нивки примерно 15 минут на маршрутке. Общая площадь квартиры 58 кв.м., жилая 23,8 кв.м., кухня 13,3 кв.м. Два санузла (туалет и ванная комната с полноценной ванной и унитазом.) 3 этаж 5-ти этажного дома. высота потолка 2,7 м. Отопление и подогрев горячей воды осуществляется с помощью автономного газового котла. Плита газовая. В квартире евроремонт сделан для себя, в комнате паркет, подогрев полов везде кроме комнаты. Квартира полностью укомплектована всей необходимой мебелью. В комнате и на кухне установлены два инверторных кондиционера. Два ЖК телевизора 65 и 32 дюйма. На кухне холодильник Liebherr, микроволновая печь и духовка Siemens, посудомоечная машина, вытяжка и др. Возможна продажа по программе е-оселя. Цена 70000 дол., торг.

Продаю большую (58 кв.м.) 1-комнат кв-ру, евроремонт, мебель и техника
olx.ua

Продажа 2-комнатной квартиры в ЖК "София Резиденс" Характеристики: - Планировка: кухня, 2 комнаты, 2 санузла, терраса - Состояние: без ремонта, под черновую отделку - Продажа по переуступке, возможно оформление документов под программы "єОселя" и "єВідновлення" Описание: Квартира представляет собой просторное жилое пространство с планировкой, включающей кухню, две комнаты, два санузла и террасу. На данный момент квартира без ремонта и предлагается под черновую отделку, либо же перепланировку, что дает возможность новому владельцу воплотить в жизнь собственные дизайнерские решения и предпочтения. Дополнительно в квартире имеется индивидуальное газовое отопление, что является значительным преимуществом. Это означает, что вы не зависите от планового включения центрального отопления и можете регулировать температуру в помещении по своему усмотрению. Индивидуальное газовое отопление обеспечивает более гибкий и комфортный режим отопления в любое время года, что добавляет удобство и экономию ресурсов. Инфраструктура ЖК "София Резиденс": ЖК имеет закрытую территорию, которая разработана с учетом максимального комфорта и удобства для жильцов. В плане застройки предусмотрено сооружение школы, детских садов, стадиона и поликлиники со стационарным отделением, что делает этот жилой комплекс идеальным для семейного проживания. Дополнительные особенности: - Благоустроенная территория с озеленением - Надземные и подземные парковки - Близость к развитой инфраструктуре, включая магазины, рестораны и другие объекты общественного питания Имеется уникальная возможность выкупить сразу две квартиры и объединить их в одну двухуровневую квартиру, создав пространство, которое не имеет аналогов. Такая планировка предоставляет возможность организовать уникальный дизайн интерьера и комфортные жилые условия, не имеющие аналогов в других объектах недвижимости. Код объекта: #23257

Мартынова проспект, 38, Софиевская Борщаговка, Киевская 70000.0 USD
dom.ria.com

Код объекта: 2301490. ЖК Данія, с.Софіївська Борщагівка.видова квартира з терасою, повністю новий район, будинок розташований в приватному секторі, ліс в 5 хвилинах ходьби, є місця для прогулянок з домашніми улюбленцями, поруч розвинена інфраструктура: супермаркети, кафе, ресторани, ТЦ. Є паркомісце.

Кошевая улица, 117/119, Софиевская Борщаговка, Киевская 70000.0 USD
dom.ria.com

У продажу чудова євро двойка. Загальна площа 56.5 м2. Квартира видова, знаходиться на 5/5 поверсі, великі вікна/двері до підлоги, 2 балкони, які виходять на 2 сторони будинку. Квартира не зіпсована ремонтом. Документам понад 3 роки! ЖК Затишний квартал 2 розташований на Київщині село Софіївська Борщагівка на вулиці Шевченка 55б. Відстань до окружної 1.5 км, пішки легко дійти до кінцевої швидкісного трамваю або легко виїхати з ЖК за годину пік на вул. Пушкінській або на вул. Соборній, чого не скажеш про інші ЖК які знаходяться глибше за село. За технікою та меблями: 1. Велика та дуже містка кухня з фурнітурою Hitachi, Blum (робилося для себе), мийка керамограніт українська, іспанський змішувач TEKA дорожчий за Blanco. 2. Шафа у спальні 3. Два розкладні дивани 4. Пральна машина Electrolux, холодильник Whirlpool, духовка, газова плита Whirpool, мікрохвильова піч Samsung, витяжка Piramida 1400 м³/ч 5. Стіл кухонний розсувний білий, два стільці. 6. Римські штори 7. Стіл письмовий Комісія 3%

Шевченко улица, 55Б, Софиевская Борщаговка, Киевская 70000.0 USD
dom.ria.com

Продаєтся 1-кім квартира в ЖК Софія Резіденс, проспект Мартинова. Розташована на 7 поверсі 9 поверхового будинку. Стильна квартира з авторським ремонтом. Максимально раціональне використання простору. Кухня поділена на 2 зони: їдальня та окреме повноцінне робоче місце. Спальня містить гардеробну, яка відокремлюється від кімнати дзеркалами, створюючи ефект дзеркальної стіни. По периметру всієї квартири кожна зона окремо підсвічується, забезпечуючи затишну атмосферу. Тепла підлога, ремонт виконано з якісних матеріалів. Нова інверторна техніка. Фільтр води, зубр від перепадів напруги. Переоформлення 50/50 Комісія 3%

Мартынова проспект, 30, Софиевская Борщаговка, Киевская 70000.0 USD
dom.ria.com
1 - 24 из 673 результатов