Продається шикарна смарт-квартира в ЖК Оксамитовий по вулиці Січова 23. Квартира знаходиться в цокольному поверсі. Переведена в житлове приміщення (документи зроблені). В квартирі автономне електро опалення, тому квартира дуже тепла, всі страхи з приводу цокольного поверху відпадають. В квартирі зроблений якісний, стильний ремонт. Все що в квартирі (на фото) залишається майбутньому власнику. Є все необхідне для проживання однієї особи або маленької сімї. Сосіди тихі, дружелюбні, ремонти зробили, тому шуму не будет. Якісні броньовані двері. Хороша локація. Виїзд по вулиці Соборна на Київ в одну сторону і по Шалімова на Петропавлівську Борщагівку в іншу сторону. Зручне місцерозташування. Поруч з будинком дитячий майданчик. На території комплексу є магазини, супермаркет Фора, АТБ, кавярні, аптеки і багато іншого. Поруч торгівельний центр Львівський Маєток, пологовий будинок. Зупинка під будинком, 4км в Київ, метро 15хв. Поруч найкраще місце відпочинку Парк "Софіївський Квартал". Є відео квартири - надішлю у приватне повідомлення, але навіть воно не передасть атмосферу затишку цієї квартири. Тому запрошую на перегляд, все побачити на власні очі.

Січова, 23
rieltor.ua

Бажаєте жити в новому комплексі в селі Софіївська Борщагівка? Втомилися платити комісію рієлтора? Тоді ми раді запропонувати Вам 1 в ЖК SOFI HOUSE Без % для покупця. ЖК SOFI HOUSE - комплекс клубного типу. Монолітний каркасний будинок, перестінки газоблок, утеплення пінопласт 100 мм. У всьому ЖК квартири з вільним плануванням. Встановлено 2-х камерні енергозберігаючі склопакети. Стелі H-2,75. Індивідуальне опалення, встановлені 2-х контурні газові котли. Встановлено якісні вхідні двері. Будинок зданий і введений в експлуатацію. Прямі договори із ДТК. Закрита територія, відеоспостереження по периметру ЖК. Можливий продаж через ЄОселя та інші держпрограми. Поруч із будинком є вся необхідна інфраструктура: магазини, аптеки, школи, садки, медичні центри та супермакети: "Сільпо", "АТБ", "NOVUS", ФОРА", будівельний центр "UNIT" і т. д. ТЦ ЄВРОПАРК - 5хв пішки, ТЦ "СОФІЯ МОЛ" - 15хв пішки Зупинка міського транспорту в 5 хв від будинку, маршрутки до метро.Це ідеальне місце для тих, хто цінує комфорт, стиль і зручність у повсякденному житті. деталей. ID 77311

Свободи вулиця, 2
rieltor.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Пропонується 1 кімнатна квартира в ЖК Софія Київська! Цегляний будинок 2016 року, квартира не кутова, за рахунок цегли та сусідніх квартир завжди тепла. Знаходиться на 8 поверсі 9 поверхового будинку, один ліфт. У будинку опалення з газовою котельнею на даху будинку. Залишаються меблі та техніка. ID: 76229

Павла Чубинського вул., 4А
rieltor.ua

Продається чудова 1-к квартира в ЖК «Європейка», що знаходиться в Софіївській Борщагівці, по вул. Соборна 103! Загальна площа: - 27,7 м2; Поверх: - 2/5. Планування: - окрема кухня з відкритим балконом, спальня, санвузол та коридор. В квартирі індивідуальне газове опалення - 2-х контурний котел. З паркуванням проблем немає, оскільки біля будинку є гостьова парковка, де завжди можна знайти вільне місце! В пішій доступності пошти, салони краси, 2 торгових центри, кінотеатри, спортзали, Сільпо, АТБ, Novus та безліч інших магазинів! Зупинка маршрутного таксі відразу біля ЖК, прямі маршрути на Академмістечко та інші райони Києва! Це чудовий варіант як для власного житла, так і здачі в оренду! Без комісії для покупця! Не зволікайте, записуйтесь на перегляд!

Соборна вул., 103
rieltor.ua

Продаж 1- кімнатної квартири 38 м2 у ЖК «Київській маєток». Будинок повністю готовий і зданий в експлуатацію. Заселений на 70%. Житловий комплекс закритого типу, та знаходиться у центрі Софіївської Борщагівки. Поруч розташований ТЦ «Європарк», NOVUS, ТЦ «Маєток» та інші необхідні заклади у пішій доступності.

Бишівська вул., 14
rieltor.ua

Продаётся уютнуя 1 комнатную квартиру-студию в ЖК Софиевский квартал, Софиевская Борщаговка, ул. Шалимова, 65А Квартира полностью укомплектована мебелью и техникой. Стоимость квартиры 36 000$, без комисии Чистая продажа, все документы готовы к продаже, 1 собственник, квартира в собственности более 3х лет. В квартире есть: -двуспальный ортопедический диван -двухкамерный холодильник -телевизор -Wi Fi -электрическая плита -микроволновка -электрический чайник -утюг -вместительный бельевой шкаф -тумбы и полки для хранения вещей -бойлер Очень хорошо развитая инфраструктура в ЖК большой торговый центр с множеством торговых точек, магазинов и кафе. Рядом лес. Отличное расположение, остановка транспорта на Киев напротив комплекса, до Киева 10-15 мин езды.

можливий продаж по єОселя
Академіка Шалімова вул., 65А
rieltor.ua

Дуже затишна невелика квартира – студія, ЖК Данія Софіївська Борщагівка, вул. Пшенична, 37, ЖК Данія, 1-й поверх, 3-х поверхового будинку, квартира загальною площою 21 кв.м. Зроблений якісний ремонт, душова, вбудовані кухонні меблі, вбудована побудтова техніка, шафа – купе. Опалення електричне, двозонний лічильник. Будинок утеплений по фасаду, тому за опалення невелика сумма. Зручне розташування - поруч з ЖК Львівський Маєток. Маршрутки до метро Академмістечко -15-20 хвилин. У пішій доступності - все необхідне: аптеки, кафе, ресторани, супермаркети. Хороший варіант для здачі в оренду, і вже є готовий орендар, який зацікавлений знімати далі. 30000 доларів, без торгу. Чистий продаж, ключі на угоді, документи – ідеальні, у власності більше 3 років. Комісія – 2,5% З колегами співпрацюю на класичних умовах.

можливий продаж по єОселя
Пшенична, 37
rieltor.ua

Продаж 1 кімнатної квартири 35 м.кв. в зданому будинку ! Квартира готова до ремонту. ЖК Петрівський квартал, вулиця Соборна 105в, Софіївська Борщагівка Поверх 3/11 Площа 35 м.кв. Ціна 30000$ без комісії В квартирі встановлений двоконтурний газовий котел. Газ є! Розведена електрика та сантехніка. Перегляди за домовленістю! 📲0989678678 Світлана

Соборна вул., 105-в
rieltor.ua

Продам 1 кіматну квартиру в ГОтовому Будинку з Документами і Ключами. Будинок заселений. Купуєте квартиру і починаєте ремонт. Без коміссії Наразі квартира вже з автономним газовим опаленням, встановленими радіаторами, вхідними дверима, з усіма індивідуальними лічильниками, штукатуркою по маяках та лазерною стяжкою, електрикою розведеною по всій квартирі. Розвинена інфраструктура Запрошую на перегляд

Соборна вул., 130/21
rieltor.ua

Без комісії для покупця! Без %, еОселя! Вашій увазі пропонується продаж декількох на вибір квартир з різною площею від 20 до 50 м2, вільне планування, можливість купувати та обєднувати декілька варіантів, також можливість придбати цілий поверх! Будинок побудований, введений в експлуатацію, має гарне розташування, поряд Первський квартал, Львівський квартал та з іншої сторони Петрівське містечко, також розвинуту інфраструктуру, поряд ТРЦ Европарк, та маса дрібних магазинчиків, кафе та ресторанів, є поряд школи та дитячі садочки, майданчики та все необхідне для життя. Кожна квартира має документи, що дає можливість оформлення по кредитній програмі. Ціни найдешевші на ринку ! Перегляди по домовленості. Без % для покупця!

можливий продаж по єОселя
Свободи, 6
rieltor.ua

Продам 1-кімнатну квартиру у житловому комплексі економ-класу «Villa Sofia», вул. Берегова, Бучанський район, село Софіївська Борщагівка, станція метро "Житомирська" або "Академмістечко" - 15 хв. на транспорті. Код обєкта SF-2-916-610 Поряд розташованні: магазини, супермаркет, школи, дитячий садок, поліклініка, аптека, ринок, стадіон, салон краси, церква, банк, кафе, відділення Нової пошти, зупинка транспорту. 4-й поверх 4-ти поверхового будинку. Загальна площа - 22 кв.м: кухня - студія 16.5 кв.м, 1 кімната, 1 суміжний санвузол. У квартирі виконан євроремонт. Індивідуальне електро опалення. Продається з меблями та технікою. Вартість - $30,5 тис. за обєкт + послуги АН. Більше актуальних обєктів у нашому телеграм чат-боті HataHome. Задавайте параметри та отримуйте свіжі пропозиції. Ми готові допомогти Вам з усіма аспектами купівлі та оформлення нерухомості в рамках державних програм: - Державна програма іпотечного кредитування «єОселя» під 3% та 7%. - Постанова №206, №214, №280, №719 - Сетрифікати на купівлю житла «єВідновлення».

Берегова, 3
rieltor.ua

"Запрошуємо вас в затишний та сучасний житловий комплекс ЖК "Європейка", розташований на закритій охоронній території. Ця чудова однокімнатна квартира розташована на пятому поверсі, де ви зможете насолодитися прекрасними видами та затишком. Відкривайте для себе комфорт та безпеку у серці міста." Прекрасна кватира чекає свого власника. Тел: 0956763995 Олександра Снітко

Соборна вул., 103/8
rieltor.ua

Вигідна та ексклюзивна пропозиція у ЖК арт місто! 1к у заселеному будинку за ціною будівництва! 3 поверх,балкон,газ,якісне будівництво,двоконтурний котел,закрита територія, готові документи для оформлення права власності! Можливо під державну програму Є оселя! Поруч ЖК софіївські липки, софіївська сфера, львівський маєток.

можливий продаж по єОселя
Свободи, 3
rieltor.ua

Продається 1-кімнатна квартира в новому ЖК "Art Misto" на Софіївській Борщагівці за адресою: вул. Фруктова, 30-А. Власник оплачує податки, погоджується на державні програми "єОселя" та "єВідновлення". Art Misto — малоповерховий житловий комплекс у передмісті столиці. Містечко складається з десяти 4-поверхових будинків, обєднаних архітектурною ідеєю та загальною концепцією. Для кожного будинку використаний яскравий відтінок, який контрастує з основним білим кольором фасадів. Закрита територія. На теротирої є дитячий майданчик, зона барбекю. Загальна площа 34 м.кв. Вільне планування, є відео проект ремонту, як можна компактно зробити дизайнерський ремонт. Вид з вікна на зону барбекю. Є парковка на території. Вигідна ціна! Телефонуйте! Показ в зручний для Вас час. Є відеоогляд , скину в особисті.

можливий продаж по єОселя
Фруктова, 30А
rieltor.ua

Ексклюзив! Продається 1к квартира-студія, вул. Павла Чубинського 8-Б, в ЖК Софія Київська, Софіївська Борщагівка. Квартира розташована на 3-му поверсі 13-ти поверхового цегляного будинку 2021року побудови, з зовнішнім утепленням стін. Квартира-студія під ремонт, вільного планування, з просторою кімнатою та великою лоджією. Загальна площа 32 кв.м. Будинок має власну котельню, встановлено лічильник на воду, є можливість встановити лічильник на тепло. В квартирі зроблена лазерна стяжка підлоги, горизонтальна розводка опалення, розводка силового кабелю під варочну поверхню та духову шафу. Комплекс закритого типу, має цілодобову охорону та відеоспостереження. Розташований в пішому доступі до окружної дороги міста Київ. Будинок зданий та заселений, працюючі два ліфти, доглянута прибудинкова територія, є великий дитячий майданчик, супермаркет Бджілка, аптеки, магазини та кафе, відділення пошти, державний садочок. У пішої доступності супермаркет Сільпо, АТБ, ТЦ Черрімолл, Спортлайф. Зручна транспортна розв’язка. Багато громадського транспорту в напрямку червоної, синьої лінії метро. Продаж здійснюється ексклюзивно представником Агентства Нерухомості «ALEXDOM» – Юрієм, за ціною узгодженою з власником.

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Павла Чубинського вул., 8-Б
rieltor.ua

Киево - Святошинский р-он, Софиевская Борщаговка, пр.Небесной Сотни,28/2, 5/10 к 36,2/15,4/11,3. После строителей, отопление индивидуальное, Детские и спортивные майданчики на территории. Газовый котел, Отличная транспортная развязка, собственный ЖЕК, Дом сдан в эксплуатацию, право собственности на руках. Развитая инфраструктура. 35000 у.е. торг

Героїв Небесної Сотні просп., 28/2
rieltor.ua

БЕЗ КОМІСІЇ. Шалімова 65а. Софіївський квартал. Софіївська Борщагівка. Смартквартира Продам 1 кімнатну смарт квартиру на вулиці Шалімова 65а. ЖК Софіївський Квартал, Софіївська Борщагівка, Київська область. 2/12 пов. монолітно-каркасному будинку 2016 року загальна площа 18 кв. Стан квартири: лазерна стяжка, склопакети, проводка проведена, радіатор, індивідуальне опалення, поєднаний з/в. Бронедвері, домофон. Закрита територія, що охороняється, так само ведеться відеоспостереження. Розвинута інфраструктура: школи, дитячі садки, поліклініка, ТРЦ, сквер, супермаркети. Метро Академмістечко 25 хвилин транспортом.

Академіка Шалімова вул., 65а
rieltor.ua

1-кімнатна квартира в ЖК "Софіївська сфера". Будинок зданий в експлуатацію та заселяється. Стан - від будівельників, під оздоблення. Двокамерні склопакети, лазерна стяжка, двоконтурний котел, радіатори опалення, лічильники. Закритий комплекс, охорона та відеоспостереження, доглянута територія, дитячі майданчики, своя обслуговуюча компанія. Чудове розташування. Поруч є все необхідне для комфортного проживання та відпочинку: магазини, кафе, ресторани, аптеки, супермаркети, дитячі садки, школи, фітнес-клуби, ТРЦ, зупинки наземного транспорту. Зручна розвязка до метро Житомирська, Академмістечко, ВДНГ. БЕЗ КОМІСІЇ для покупця. За Вашим бажанням можемо виконати у квартирі ремонт! Швидко, якісно "під ключ" (є шоу-рум) Допомога у оформленні кредиту. Допомога у продажу Вашої нерухомості.

Соборна вул., 126-21
rieltor.ua

Е-Оселя, Можливий розрахунок в гривні Без комісії для покупців. Однокімнатна квартира ЖК Петрівський Квартал, с. Софіївська Борщагівка, вул. Соборна 105-в корпус 4 Площа квартири 32,1 кв.м, кімната 15 кв.м кухня 8,9 кв.м Поверх 9/11 цегляний будинок. Стан квартири після будівельників, встановлений газовий котел. Квартира з індивідуальним опаленням Будинок введений в експлуатацію. Право власності отримано Розвинута інфраструктура, поруч магазини, кав’ярні, метро Житомирська, Академмістечко на машині 15 хвилин. Ціна 31000дол без комісії для покупців, свої податки платимо

можливий продаж по єОселя
Соборна, 105в
rieltor.ua

Продаж смарт квартири з ремонтом в житловому комплексі Cinema House, Софіївська Борщагівка, вул. Боголюбова 43. Квартира площею 25м2, розташована на 2 поверсі 10 поверхового будинку. В квартирі ззроблений якісний євроремонт, укомплектований санвузол. Будинок зданий, активно заселяється, всі комунікації підключені. Є право власності, можна придбати під програму єОселя 3% та 7%! В будинку є відеонагляд на кожному поверсі, рецепшн, кавярня, безкоштовний тренажерний зал для мешканців, бомбосховище, кінотеатр. Телефонуйте та приходьте на перегляд!

можливий продаж по єОселя
Боголюбова вул., 43
rieltor.ua

Чудовий варіант під ОРЕНДУ!!! Ціна 35000 Євро. Розрахунок в ЄВРО. БЕЗ КОМІСІЇ!!! Продаж 1к кв-ри ЖК “Данія”, вул.Кошова 85 в Софіївській Борщагівці Поверх-2/3 Загальна площа-28,1 кв м. 1к квартира в новому будинку,ЖК“Данія” Квартира готова до проживання,в коридорі і кухні підлога з підігрівом,є бойлер,вмонтована не кухня з електроплитою,холодильник. Будинок утеплений має три поверхи,сімейного типу. Будинок побудований за новими технологіями, утеплений пінополістиролом, що дозволяє утримувати в квартирі тепло взимку та прохолоду влітку. У будинку ОСББ Гарні сусіди. Чистий підїзд та доглянута територія. Розвинена інфраструктура. Поруч магазини Новус, АТБ, Фора, дитячі садки, бібліотека, відділення пошти, кафе, салони краси, спорт-клуби, стоматологія, мед. центри. До зупинок маршруток 7-10 хвилин пішки. До метро Академмістечко 9 км, до швидкісного трамваю 5 км. Дуже економні комунальні послуги!!! Право власності більше 3-х років. Телефонуйте,домовимось на перегляд. Без комісії для покупця!!!

Кошова вул., 85
rieltor.ua

Софиевская Борщаговка ул Кошевая 104/21,9 этаж , метраж 26,5 после строительной отделки , котел, батареи , стяжка , штукатурка . Рядом остановка маршрутки , Новус, АТБ , Сильпо , новая почта . Документы готовы . Подходит под Е оселя .

Кошова вул., 104/21
rieltor.ua

Продаж 1-кімнатної квартири , в найкращому ЖК У Квартал ( Уютний квартал ). Квартира з чудовим , якісним ремонтом, мебльована .Тепла підлога по всій квартирі . Встановлений кондиціонер, боллер та радіатор, електро плита. Комфортиний другий поверх.Двір облаштований ,поруч будується два басейна. На території ЖК багато спортивних майданчиків , дитячих майданчиків на різний вік дітей, зони відпочинку , фонтани , алеї . Також є державний садочок , чайні садочки , перукарні, аптеки , кав’ярні,продуктові магазини. Закрита територія під охороною. Поруч з ЖК маршрутне таксі в напрямку до метро Академ містечко , Святошин . Гарний вибір для життя ,а також під орендний бізнес . Чекаємо Вас на перегляд .

Героїв Небесної Сотні просп., 16/10
rieltor.ua

Код 292248 В продажі 1 кімнатна квартира с незавершеним ремонтом в Софіївській Борщагівці, вул. Бишивська 9. Загальна площа 27 м.кв.,кухня 11 м.кв. Квартира на 4 поверсі 5 поверхового будинка. Індівідуальне газове опаленя. Лоджия. Кімната і кухня окремо.. Комфортний ЖК Київський Маєток. Фахівець Ольга Вікторівна.

Бишівська вул., 9
rieltor.ua
1 - 24 з 275 результатів