Продається гарна та затишна 2х кімнатна квартира в ЖК Sofia Residence. Поверх 5/9 Загальна площа 67 м2 Опалення індивідуальне, котел, меблі повністю облаштовані. Закрита територія, на території є магазини, кафе, барбершоп, школа, дит. садок (будується) до кільцевої дороги 700 метрів. Охорона, відеоспостереження 24/7

Щаслива вул., 52
rieltor.ua

Эксклюзивная двухуровневая квартира, дизайнерский ремонт, 130 м2 ЖК София. Продается стильная двухуровневая квартира с качественным дизайнерским ремонтом и мебелью- заходи и живи. Софиевская Борщаговка, ЖК София. О квартире: Сделан качественный ремонт с использованием хороших материалов европейских производителей, полностью готова для комфортной жизни. 1 этаж- коридор, санузел, кухня, гостиная, обеденная зона, балкон. 2 этаж- спальня, детская комната, большой санузел с ванной и душевой кабиной. Кухонная мебель выполнена на заказ, цельнолитая столешница с иск. камня, встроенная многофункциональная печь с функцией СВЧ, проф вытяжка, встроенный холодильник, индукционная плита- все голланадского пр-ва, посудомоечная машина ф-мы Bosch. Обеденная мебель итальянской ф-мы Calligaris. По периметру коридора, кухни и санузлов установлен тёплый эл. пол Rehau c функцией умного обогрева. Розведена стерео-система, есть домашний кинотеатр SONY, сделана шумоизоляция. В каждой комнате установлены кондицеонеры Hitachi. Балкон утеплен, стоит новая верт. морозильная камера Elektrolux. Ванна чугунная испанского про-ва Roca, стиральная машина с функцией сушения Samsung eco bubble, 2 телевизора Samsung, электро фурнитура по всей квартире (розетки, выключатели) франц. фирмы Legrand. Межкомнатные итальянские двери с доп функцией шумопоглощения, автономное отопление, 2контурный котел Viessmann, сигнализация с видеонаблюдением по всему периметру квартиры. Есть дополнительное мансардное помещение, которое можно использовать как большую кладовку. О территории жилого комплекса: - Во дворе домов есть множество детских площадок и территории для приятных прогулок и отдыха. - В 5-и минутах ходьбы расположен продуктовый магазин "Сильпо". - Также в пешей доступности остановка общественного транспорта, гимназия, детский сад, ясли, развивательные кружки для детей, поликлиники, аптеки, салоны красоты, спорт залы с бассейном, теннисные корты, рестораны и другие необходимые для комфортной жизни заведения.

Південна, 15
rieltor.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Продам трикімнатну квартиру в ЖК Софіївська Слобідка, вул. Боголюбова,6 Квартира 100м2, розташована на другому поверсі, три окремі кімнати, велика кухня, два балкони, лоджія, гардеробна, с/в роздільний. Продається з усіма меблями та побутовою технікою як на фото. Дуже теплий будинок, хороша шумоізоляція, недорогі комунальні послуги. Індивідуальне газове опалення. Ціна 120000$ Оформлення мінімальне. Без комісії !

Боголюбова вул., 6
rieltor.ua

Чудова дизайнерська 4х кім квартира в ЖК Львівський маєток! Площа 100 кв м Кухня 16 кв м 4 поверх 5ти пов будинку Кухня- студіо Велика гардеробна 2 рівня 2 санвузли Індивідуальне опалення-двуконтурний газовий котел Тепла підлога Авторський ремонт в єдиному дизайнерському стилі- світлий та затишний Якісна дерев яна столярка Меблі та техніка преміум -класу Найкраща інфраструктура в локаціі -Місто в місті. Зелені зони, бруківка, низька забудова усього ЖК. Поряд зупинка маршрутки, яка за 15-20хв доставить вас до метро Академмістечко. Виїзди на Кільцеву дорогу, швидкісний трамвай. У пішому доступі : Укрпошта, Нова пошта, Розетка, Медичний центр, лабораторії, школа, дитячий садок, ТРЦ, супермаркети, басейн, цифровий кінотеатр, магазини, спортклуби, безліч дитячих майданчиків. Єдиний в локаціі ліс. Кожну неділю біля ЖК виїзний базар. Усі, хто хоч раз потрапив в це чудове місце, хоче залишитись! Поспішайте придбати житло вашої мрії!

Сагайдачного вул., 100
rieltor.ua

Продаємо унікальну квартиру в житловому комплексі Софія, вул. Миру ( центральна алея) Квартира загальною площею 100м2, розташована на 5 поверсі. Велика вітальня з кухнею - 50м2, окрема спальня, дві гардеробні, балкон, кабінет, два с/в. На кухні є лоджія з обідньою зоною і кладовою. За необхідності можна відокремити ще одну кімнату! Всі меблі в квартирі з натурального дерева, сантехніка провідних світових брендів. Індивідуальне опалення, тепла підлога. В цій квартирі все продумано до найменших дрібниць. Продаємо в звʼязку з переїздом в іншу країну. Ціна 120000$ Оформлення 50/50

Миру вул., 40
rieltor.ua

Продам дворівневу квартиру ЖК Софія Сіті вул. Боголюбова 16. Загальна площа 86м2. Розташована на 10 поверсі 11 поверхового будинку. Планування: - вітальня, - дві спальні, - два санвузли, - кухня, - гардеробна. У квартирі зроблено якісний ремонт. Індивідуальне газове опалення. Розташування квартири в сімейному, доглянутому та чистому районі, а комплекс має привабливий ландшафтний дизайн та розвинену інфраструктуру. У непосредственной близині знаходяться школа і дитячий садок, банки, клініки, кафе, ресторани та безліч магазинів. Також присутні спортивні майданчики, паркінг та супермаркети "Фора", "АТБ" та "Сільпо". До станцій метро "Житомирська" та "Теремки" можна легко дістатися за 20 хвилин, що робить цю локацію зручною для переміщення по місту. Ціна цієї чудової квартири становить 120 000 доларів. Не упустіть можливості стати щасливими власниками цієї привабливої квартири. Телефонуйте негайно, щоб отримати додаткову інформацію та організувати перегляд. Ця квартира чекає на своїх щасливих власників!

Боголюбова вул., 16
rieltor.ua

Продам 2-хрівневу квартиру в ЖК Клубний с. Софієвська Борщагівка Писати на вайбер, вотс ап, телеграмм В квартирі зроблено демонтаж стяжки від забудовника для подальшої укладки теплої підлоги по всій квартирі. Закуплена труба на теплу підлогу (шитый полиэтилен), фильтра, подложка, сітка, колектор з насосною групою на сумму 2500 дол

власник
Продам квартиру/власник
olx.ua

Код объекта: 1424491. ЖК «Бархатний», кухня студія, три спальні, ігрова для дітей або робоча зона, санвузли, велика туалет, балкон, встановлений котел, квартира повністю укомплектована для комфортного проживання, повністю мебльована, встановлена вся побутова техніка, красивий підїзд, доглянута прибудинкова територія, добре розвинена інфраструктура: супермаркети, ліс, дитсадки, школи, ресторани, магазини, спортзали, салони, зручна транспортна розвязка. Підходити для покупки за програмою єОселя!!!

Сечевая улица, 23, Софиевская Борщаговка, Киевская 120000.0 USD
dom.ria.com

Код обєкта 2 1 2 7 5 9 0 2 8 Продається двокімнатна квартира в новобудові в престижному районі Київської області - Києво-Святошинський район, с. Софіївська Борщагівка. Розташована на проспекті Мартинова. Квартира знаходиться на 6-му поверсі, 9 поверхового в будинку з ліфтом. Загальна площа квартири складає 70 кв.м, з яких 20 кв.м припадають на кухню. В квартирі зроблено якісний ремонт за авторським дизайном. Індивідуальне газове опалення. Тепла підлога. Два кондиціонери, в кожній кімнаті. Квартира має два санвузли, що забезпечує комфортне проживання для сімї. Квартира продається за ціною $110000, що є вигідним пропозицією для новобудови такої якості та району. Лоджія забезпечує прекрасний вид на місто та навколишні зелені зони. Завдяки своєму розташуванню, квартира надає прекрасні можливості для відпочинку та розваг, зокрема, багато парків, кафе та ресторанів поруч з будинком. Школа, дитячий садок, поліклініка. Ця квартира є ідеальним вибором для тих, хто шукає затишне житло в престижному районі Київської області. Не пропустіть свій шанс на придбання прекрасної квартири в Софіївській Борщагівці - зателефонуйте нам сьогодні, щоб дізнатися більше та організувати перегляд.

Мартынова проспект, 10, Софиевская Борщаговка, Киевская 120000.0 USD
dom.ria.com

Продаж квартири Запрошуємо вас оглянути цю прекрасну 3-кімнатну квартиру з двома спальнями, що вражає своїм стилем та функціональністю. Квартира повністю укомплектована всім необхідним для комфортного проживання. Нещодавно зроблений ремонт створює враження чистоти та затишку, а встановлений відеонагляд забезпечує вашу безпеку та спокій. Особливості квартири: Велика гардеробна кімната та багато шаф для речей забезпечують достатньо місця для зберігання вашого одягу та особистих речей. Масажне крісло додає елемент розкішного відпочинку до ваших буднів, дозволяючи вам розслабитися після напруженого дня. Геймерський стіл та крісло від фірми LEGEND створюють ідеальне середовище для гри в улюблені компютерні ігри. Нова пральна машина від Samsung забезпечить зручне прання, а якісна сантехніка додасть комфорту. Два телевізори дозволять вам насолоджуватися своїми улюбленими програмами у різних кімнатах квартири. Газовий котел забезпечить надійне опалення Зона їдальні створить атмосферу тепла та затишку під час вечері з родиною чи друзями. Окрему увагу заслуговує житловий комплекс, в якому розташована квартира. Сучасний, комфортний ЖК «Софія Клубний від Мартинова» знаходиться неподалік від лісопаркової зони. Поруч є лікарня, поліклініка, ТЦ та кінотеатр. На території безліч ігрових майданчиків закритого типу, куди не страшно відпускати дітей. Також є спортивні майданчики, футбольне та баскетбольне поле, фітнес клуб з басейном, тенісні корти. Також в комплексі декілька поштоматів НП, відділення укрпошти, чимало кавярень, стоматологія, клініка, дитячі садки, приватна школа тощо. Перегляди можливі за попередньою домовленістю у зручний для вас час! A 2 2 3 1

Зелёная улица, 14, Софиевская Борщаговка, Киевская 120000.0 USD
dom.ria.com

Код объекта: 2313073. ЖК Софіївська Слобідка, світла, затишна дворівнева квартира з функціональним плануванням, кухня правильної квадратної форми, капітальний ремонт, встановлені металопластикові вікна, чистий підїзд, тихий, зелений двір, розвинена інфраструктура, поряд школа, дитячий садок, супермаркет, парк, відмінна транспортна розвязка, ст. м. "Житомирська" - 15 хвилин. Можлиивий продаж по державним програмам.

Боголюбова улица, 10, Софиевская Борщаговка, Киевская 120000.0 USD
dom.ria.com

Продається 3 кімнатна квартижа в ЖК Парквий за адресою Руденка Миколи бул. (Кольцова бул.), 14д Святошинського району із ремонтом. Квартира для великої сімї. Три окремі великі спальні кімнати. Простора гардеробна. Два с/в, велика кухня вітальня Відкритий балкон. На поверсі всього три квартири. У дворі багато місця для парковки. Дитячий майданчик. Супермаркет Ашан, прямо у будинку. Дитячі садочки та школи - все в пішому доступі. Дуже зручна транспортна розвязка. Будинок 2008р., Н=2.70м, власна інфраструктура, екологічно-чистий, зелений район міста, гарний стан, у дворі, підїзди охайні, консьєрж, кодовий замок, підземний паркінг, поруч парк , "Сільпо", ринок, бювет, поліклініка, фітнес-центри

ЖК Парковий, Святошинський район, 3-кімнатна, із ремонтом, Терміново
olx.ua

Продаєтья 3-х кімнатна квартира загальною площею 76кв. м. 2 поверх 5 поверхового будинку на Софіївській Борщагівці ЖК Щасливий. Будинок був побудований у 2013р. Житлова площа 43.6кв.м, кухня 12.6кв.м Лоджія засклена. У кожній житловій кімнаті встановлені кондиціонери. Будинок цегляний, утеплений. Опалення Індивідуальне газове -двухконтурний котел Всі лічильники індивідуальні і заведені на квартиру. Ремонт: Авторський проект Меблювання: Всі шафи купе, та дитяча стінка були зроблені під індивідуальне замовлення. Ліжка з натурального дерева зроблені індивідуально. Побутова техніка: Варильна панель газова, Духова шафа електрична # A 3 1 2 1

Щаслива вул., 55
rieltor.ua

Продаж чудової, затишної 3- х кімнатної квартири по вул. Яблуневій 7а, жк Щасливий, Софіївська Борщагівка. Загальна площа кв. - 77 м2., розташована на 8/10 поверсі. Мінімальне оформлення ( Документам на право власності - більше 3- х років) Розглядається варіант оформлення під єОселю! Планування супер зручне та функціональне : дві окремі просторі кімнати ( спальня та дитяча), кухня - студія, санвузол роздільний. Квартира укомплектована меблями та побутовою технікою. У спальні - велике зручне ліжко, вмістка шафа та комод для зберігання речей. Дитяча оформлена в нейтральній кольоровій гаммі, обставлена диваном , який за потреби розкладається в повноцінне спальне місце, стінка для зберігання речей. Простора кухня - вітальня - прекрасне місце для проведення вечірнього часу з родиною, та друзями. Робоча зона повністю мебльована. А саме : - вбудована кухня з витяжкою; - варочна поверхня; - духова шафа; - холодильник; - мікрохвильова піч; - стіл та стільці; Вітальня укомплектована зручним яскравим диваном, каміном, мягкими кріслами та зоною для ТБ. Індивідуальне газове опалення. Двоконтурний газовий котел. ЖК «Щасливий» в Софіївській Борщагівці знаходиться всього за 300 метрів від Окружної дороги Києва з досить зручним виїздом. Крім того, мешканці житлового комплексу можуть легко працювати, отримувати послуги у Столиці :до найближчих станцій метро «Житомирська», «Теремки» та «Іподром» близько 20 хвилин на авто. Якщо потрібен громадський транспорт - в пішій доступності зупинка, звідки прямує громадський транспорт до різних районів Києва, околиць та метро. Дуже розвинена інфраструктура. Тут ви знайдете все необхідне для комфортного життя: від магазинів, ресторанів, салонів краси до дитячих майданчиків, розважальних закладів та зон для відпочинку. Територія - закритого типу, цілодобовий відеонагляд. Запрошую Вас на перегляд у зручний для Вас час! З повагою , Ольга Пасічник

Яблунева вул., 7
rieltor.ua

Пропонується неймовірно затишна дворівнева квартира з якісним дизайнерським ремонтом і меблями. Софіївська Борщагівка, ЖК Софіівська слобідка. • Зроблено якісний ремонт з використанням хороших матеріалів європейських виробників, повністю готова для комфортного життя. • 1 поверх- коридор, санвузол, кухня, вітальня, обідня зона, балкон. • 2 поверх - спальня, дитяча кімната, великий санвузол із ванною і душовою кабіною. - Кухонні меблі виконані на замовлення, суцільнолита стільниця з позовного каменю, вбудована багатофункціональна піч з функцією СВЧ, проф витяжка, вбудований холодильник, індукційна плита - все голландського виробництва, посудомийна машина фірми Bosch. - Обідні меблі італійської фірми Calligaris. - По периметру коридору, кухні та санвузлів установлено теплу електричну підлогу Rehau c функцією розумного обігріву. - Розведена стерео-система, є домашній кінотеатр SONY. - Зроблена шумоізоляція. - У кожній кімнаті встановлені кондиціонери Hitachi. - Балкон утеплений, стоїть нова морозильна камера Elektrolux. - Ванна чавунна іспанського про-ва Roca, пральна машина з функцією сушіння Samsung eco bubble. - 2 телевізори Samsung, електро-фурнітура по всій квартирі (розетки, вимикачі) франц. фірми Legrand. - Міжкімнатні італійські двері з додатковою функцією шумопоглинання. - Сигналізація з відеоспостереженням по всьому периметру квартири. - Є додаткове мансардне приміщення, яке можна використовувати як велику комору. •У дворі будинків є безліч дитячих майданчиків і території для приємних прогулянок і відпочинку. • У 5-и хвилинах ходьби розташований продуктовий магазин "Сільпо". • Також у пішій доступності зупинка громадського транспорту, гімназія, дитячий садок, ясла, розвиваючі гуртки для дітей, поліклініки, аптеки, салони краси, спорт зали з басейном, тенісні корти, ресторани та інші необхідні для комфортного життя заклади. Квартира ніколи не ставалась в оренду, перший власник. При купівлі квартири паркомісце бонусом. Розглядаємо усі програми, сертифікати.

Південна, 15
rieltor.ua

2-х кімнатна квартира з дизайнерським якісним ремонтом, замовляли проєкт у дизайнера та робили ремонт під себе. Квартира має 64кв.м. - кухня вітальня з лоджією та барною стікою, вітальня з диваном (можливо дитяча), спальня Smart-Bedroom з власним санвузлом та гардеробом, великий санвузол з ванною та неперевершена вхідна група з комодом, дзеркалом та шафою з розпашними дверима. Кухня : -виготовлена із якісного матеріалу Egger -встановлена нова техніка Bosch(духова шафа, плита, холодильник) -виведені крани під фільтр питної води, -подрібнювач харчових відходів Franke. -тепла підлога на лоджії . Великий санвузол: -інсталяція Geberit -ванна Geberit -пральна машина Bosch -підвісна тумба ЛДСП Kronospan -тепла підлога, кахель на підлозі та стінах Італія. Спальня Smart Bedroom: -ліжко з якісним матрацом (спальне місце 180*200см)з підйомним механізмом та нішами для білизни -підвісні прикроватні тумби -туалетний підвісний столик -власна гардеробна з сушильною машиною Bosch -неймовірний санвузол з гігієнічним душем, інсталяція Geberit -підвісна тумба з раковиною -кахель на підлозі та стінах Італія , тепла підлога Коридор: -шафа в стелю із розпашними дверима і профільними ручками з ДСП Egger -вхідна група -комод без ручок, дзеркало в повний зріст та пуфік для сидіння. Вітальня: -модульний, розкладний можливо кутовий (за бажанням) диван , виконаний в тканині антикіготь та має водовідштовхувальний ефект. По всій квартирі виготовлені на замовлення тюлі та штори з якісних тканин, в спальні тканина блекаут. Квартира знаходиться в живописному ЖК Київський маєток на 6 поверсі, ліфт пасажирський новий. Будинок 2021року, документам менше 3-х років(право власності). Є вся інфраструктура на жк: магазини, дитячі садки, перукарні , салони краси, кавʼярні і тд. Територія ЖК під цілодобовою охороною. Запрошую на перегляд, ви будете здивовані якісним та стильним ремонтом)

Власник 2-х кімн квартира з дизайнерським ремонтом ЖК Київський маєток
olx.ua

Ремонт робився для комфортного проживання! А саме, тепла підлога по всій кв, звукоізоляція по всій стелі кв та по стінах від сусідів, теплоізоляція в 50мм, результат утепленої кв, при температурі за вікном в -20 по цельсію - в кв 22/23 градуси при температурі на котлі 37/40 градусів! Вхідні двері 100мм! Кабеля по кв закладено 650м. Вся підлога з якісного кермограніту 60х60! Закладні під домофон, сигналізацію! Закладні під кондиціонери 2 шт, конденсат, виведений в туалет, методом штроби по стінах! Ванна повністю з гідроізоляцією, тепла підлога! Зеркало під замовлення робилось. Всі комунікації прокладені в стінах, стелях, на матеріалах не економив, брав вище середнього… Як Ви самі можете переконатись, на даний час це 2к на продажі в цьому ЖК із самим якісним ремонтом! Індивідуальне опалення та лічильники, двоконтурний котел. Невелике оформлення. Пр. Щаслива 52 Закрита теріторія з охороною та відеонаглядом. Розвинена інфраструктура та транспортна розвязка. Прямий виїзд на Кільцеву дорогу. До метро 20 хв їзди. Продажа на пряму від власника, без посередників! Дякую за Вашу увагу.

власник
ЖК Резиденс 2к квартира з якісним ремонтом!!!
olx.ua

Продається простора та затишна квартира з якісним ремонтом якій власники робили для себе. Квартира розташована в ЖК Софія Резиденс , пр. Щаслива 52, на 7-му поверсі. В квартирі зроблено все для комфортного проживання, а саме: - тепла підлога по всій квартирі - тепла ізоляція по всій стелі квартири, та по стінах - якісні вхідні двері - зроблені закладні під установку кондиціонерів - закладні під домофон - закладні під сигналізацію - ванна повністю з гідроізоляцією і тепла підлога Всі комунікаціїпрокладені в стінах і стелях Індивідуальне опалення та лічильники Двоконтурний газовий котел Комплекс європейського типу , охороняється 24/7, відеоспостереження, охорона. Розвинена інфраструктура дитячі майданчики, спортивні зали, магазини, кафе , аптеки і багато іншого. Біля комплексу розташована зупинка громадського транспорту, до метро 15-20 хвилин. Перегляд квартири по домовленості, телефонуйте в зручний для вас час.

Продаж 2к ЖК Софія Резиденс з якісним ремонтом!!!
olx.ua

Продається чудова дворівнева 4х кімнатна квартира площею з великою кухнею-студіо. До Києва 20 хв маршруткою! Розглядаємо державні програми! Простора квартира зі світлими окремими кімнатами. 1 поверх: кухня-столова, спальня, коридор, ванна кімната. 2 поверх: 2 окремі кімнати, гардеробна кімната, санвузол В квартирі зроблений якісний ремонт, повністю мебльована і встановлена вся побутова техніка. Обладнана сучасна кухня (холодильник, посудомийна машина, варочна поверхня, духова шафа) - пральна машина - кондиціонер - 2 Smart TV(55/65) -В квартирі встановлені Італійські радіатори, у ванній кімнаті тепла підлога. Квартира обладнана індивідуальним газовим опаленням - двуконтурним котлом з системою управління та контролю температури з телефону. А також ДЖБ для нього та для світла у разі відсутності його. Присутнє Wi fi покриття завдяки трьом роутерам , у кожній кімнаті також є LAN розетки Будинок з червоної цегли, утеплений. Мінімальні платежі по комунальним. Упорядкований тихий двір, відеоспостереження, парковка. Інфраструктура -Місто в місті. Зелені зони, бруківка, низька забудова усього ЖК. Поряд з будинком зупинка маршрутки, яка за 15-20хв доставить вас до метро Академмістечко. Виїзди на Кільцеву дорогу, швидкісний трамвай. У пішому доступі : Укрпошта, Нова пошта, Розетка, Медичний центр, лабораторії, школа, дитячий садок, ТРЦ, супермаркети, басейн, цифровий кінотеатр, магазини, спортклуби, безліч дитячих майданчиків. Єдиний в локаціі ліс. Кожну неділю біля ЖК виїзний базар. Усі, хто хоч раз потрапив в це чудове місце, хоче залишитись! Поспішайте придбати житло вашої мрії!

можливий продаж по єОселя
Сагайдачного вул., 15
rieltor.ua

ЦЕНА СНИЖЕНА!!! Лучшее предложение ОТ СОБСТВЕННИКА БЕЗ КОМИССИИ и по очень сладкой цене для покупателя квартира на ЖК "София" Продаю СВОЮ (Не Риэлтор!) шикарную, продуманную до всех деталей квартиру с новым ремонтом 2023 - года в ЖК "София" , Софиевская Борщаговка. В Квартире ремонт делали для себя!!! ул. Боголюбова дом 34 дом находиться напротив лицея! Общая площадь 70 м2.! В квартире сделан качественный авторский ремонт. По всей квартире где плитка водяной теплый пол. Встроенная кухня из качественного профиля и фурнитуры, встроенная вытяжка, варочная поверхность, духовой шкаф, встроенный холодильник, СВЧ печь, стиральная машина, три телевизора Смарт- фирмы LG, Сигнализация, домофон, видео наблюдение, интернет, кабельное ТВ, три кондиционера все новое на гарантии!!! Роскошная лоджия, кладовка. Хорошая планировка, квартира теплая. Кухня с натурального дерева с доводчиками блюм, отдельные две спальная на втором этаже, на первом этаже гостевой камин , с большим раскладным диваном. Полностью оборудовано два санузла на первом и втором этаже качественной сантехникой и мебелью производство все Германия и Испания. В дополнение к стандартному освещению сделана локальная подсветка, так же квартира находиться под сигнализацией и под охраной. Установлен двух контурный газовый котел. Индивидуальное газовое отопление. В реальности квартира смотрится намного круче!!! Поспешите купить первым лучшую квартиру на ЖК "СОФИИ"! Комплекс с закрытой территорией, парковка для авто. Собственная инфраструктура. Рядом с комплексом находится супермаркет Фора, медицинский центр Добробут, аптека, салон красоты, школа, садик. ДОКУМЕНТАМ НА КВАРТИРУ УЖЕ БОЛЬШЕ 3-ЛЕТ В СОБСТВЕННОСТИ! НАЛОГИ МИНИМАЛЬНЫЕ!!! Хорошее транспортное сообщение с Киевом, маршрутки на Академгородок, ВДНХ. ЦЕНА: 118.000 тыс.у.е.$$$ БЕЗ КОМИССИИ! В квартире никто не прописан, все документы готовы для нотариального оформления! Готов сотрудничать с риэлторами! ВОЗМОЖНО ПОД ПРОГРАММУ Е-ОСЕЛЯ Звоните и обязательно договоримся!

ЦЕНА СНИЖЕНА! ЖК "СОФИЯ" Двухуровневая квартира 3-комнаты! СРОЧНО!
olx.ua

Продаєтся 2-х кім квартира з власною терасою в ЖК Софія, вулиця Боголюбова 34. У квартирі зроблено якісний авторський ремонт. По всій квартирі де плитка водяна тепла підлога на шість зон. Вбудована кухня з якісного профілю та фурнітури, вбудована витяжка, варильна поверхня, духова шафа, холодильник, НВЧ піч, пральна машина, Три телевізори Смарт- фірми LG, інтернет, кабельне ТБ, два кондиціонери все нове на гарантії! Розкішна лоджія, комора з купами паличками для речей. Гарне планування, квартира двох сторонніх. Кухня з натурального дерева, окрема спальна кімната, та окреме місце під кабінет, у вітальні великий розкладний диван. Повністю обладнаний роздільний санвузол якісною сантехнікою та меблями виробництва всі Італія та Іспанія. На додаток до стандартного освітлення зроблено локальне підсвічування. Встановлено двоконтурний газовий котел. Індивідуальне опалення. Насправді квартира виглядає набагато крутіше! Документам більше 3-х років. Прописаних немає!! Комісія 3%

Боголюбова улица, 34, Софиевская Борщаговка, Киевская 118000.0 USD
dom.ria.com

3-кімнатна квартира з власною терасою у новому ЖК «Щасливий Grand» (Софіївська Борщагівка, вул. Яблунева 3а). Квартира розташована в 1 секції ЖК. Будинок обігріватиметься за допомогою власної газової котельні на даху. У разі вимкнення електроенергії дахова котельня працюватиме на резервному живленні. Квартира передаватиметься покупцям у такому вигляді: • металопластикові вікна (двокамерні склопакети, п’ятикамерний профіль); • чорнова цементно-піщана стяжка підлоги (80 мм), крім санвузлів; • протиударні вхідні двері; • радіатори, лічильники на воду, електроенергію, тепло. Першу секцію заплановано завершити до кінця II кв. 2025 року. ЖК «Щасливий Grand» матиме поруч власний ТЦ «Щасливий Mall», у якому буде супермаркет «Сільпо» й інші магазини. Поруч також є клініка «Добробут», дитячий садок і багато інших закладів, зокрема в іще одному комплексі від «НоваБудова» – ЖК «Щасливий».

Квартира з власною терасою. Новий ЖК. Поруч - ТЦ з "Сільпо"
olx.ua

єОселя так! Продається стильна двокімнатна квартира з вишуканим ремонтом, меблями та високоякісною технікою в ЖК Софіївські Липки за адресою вулиця Свободи 1с. Житловий комплекс класу КОМФОРТ+ із закритою поибудинковою територією, відео наглядом і фізичною охороною 24/7. На території є зарядки для електромобілів, підземні сміттєві баки, дитячий та спортивний майданчик. В ЖК стоїть ГЕНЕРАТОР на ліфтах (вони завжди функціонують), освітленні вхідної групи та інтернеті. Загальна площа квартири 69 кв. м, що дозволить вам вільно розташуватися та насолоджуватися простором у власному помешканні. Основні переваги: - Функціональне планування - Сучасний ремонт і високоякісні матеріали - Повністю обладнана кухня з усіма необхідними технічними приладами - Комфортабельна гардеробна кімната - Роздільні санвузли з якісною сантехнікою - Індивідуальне опалення (встановлений двоконтурний газовий котел та додатково - бойлер) - Міські комунікації та тарифи! - Зручна локація та розвинута інфраструктура: є все необхідне для комфортного проживання! -Система запобігання протікання води АЯКС зможлтвостью постановки на охорону! Перегляд у зручний для Вас час, за попередньою домовленістю. Щоб дізнатись більше інформації звертайтесь за номером 09******89 Не пропустіть шанс стати власником якісного житла у чудовому житловому комплексі!

2кім С Крутим-ремонтом!Меблі та техніка!Софіївські Липки.єОселя
olx.ua

ПРОДАЖ квартиры в городке ЖК София от Мартнынова. Дизайнерська трикімнатна квартира 90 м2 , ремонт та облаштування зроблені з любов’ю, з увагою до найменших дрібниць. Якісні меблі та техніка залишаються по результатам домовленості , сучасне освітлення. Світла спальна кімната із зручним ліжком. Затишна дитяча, розрахована на двох дітей-школярів: грамотно організовані робочі та спальні місця, шафи для зберігання речей. Чудова вітальня, зручна як для проведення переглядів сімейних фільмів, так і для зустрічей з друзями. Простора, наповнена світлом, кухня-студія із панорамними вікнами. Два санвузли (гостьовий та суміщений). Індивідуальне опалення та підігрів підлоги. Шумоізоляція по всій квартирі. Фільтри на воду. КВАРТИРА ,ТЕХНИКА :Miele, мебель Италия .Ремонт делали для себя не желели денег. видова, знаходиться в самому центрі ЖК София Сити.», якій має вдале облаштування – від магазинів, дитячих садочків, частные садики английские фонтані,спортивного залу до власної зупинки громадського транспорту. Красива прибудинкова територія налаштовує на спокійний розмірений лад життя. Деталі В квартирі 3 кімнати, висота стелі 2.7 метра. Планування кімнат Роздільне. Є газ. Опалення індивідуальне - котел газовий. В квартирі 2 роздільних санвузла, Туалет/душ. Сантехніка нова. Є підігрів підлоги. В квартирі є Телевізор, Інтернет, Шафа, Холодильник, Ліжко, Пральна машина, Мікрохвильовка, Кондиціонер, Лічильники, Душова кабіна, Посудомийна машина. Загальний стан квартири - Євроремонт. Поруч є школа, дитсадок, зупинки, розважальні заклади, супермаркет, парк. Сантехніка нова. Вид на фонтан центр городка.

Миру вул., 27
rieltor.ua
123...5
1 - 24 з 100 результатів