Дуже простора дворівнева 5-кімнатна квартира з 4 балконами в самому престижному ЖК Софіївської Борщагивки "Уютний квартал". Функціональне планування. Стан квартири після будівельників, встановлені якісні склопакети, лічильники обліку ресурсів. Головні переваги ЖК із закритою територією та власною інфраструктурою; - презентабельна вхідна група; - цілодобове відеоспостереження та охорона; - система електронних перепусток; - дитячі та спортивні майданчики. Вся територія комплекса дуже мальовнича і особливо, коли вмикають фонтани та підсвічують іх. У пішій доступності розвінена інфраструктура, магазини, кав"ярні, ресторани. Поруч також дитячі садки, ТЦ, Сільпо, Jysk. Найкраща пропозиция по ціні! Планування кімнат Роздільне. Опалення індивідуальне. Загальний стан квартири - Від будівельників.

Героїв Небесної Сотні просп., 16/10
rieltor.ua

Ця пятикімнатна квартира в Львівському Маєтку здатна задовольнити навіть найвибагливіші потреби. З двома санвузлами та гардеробною просторою, вона надає комфорт та зручність для вашої родини чи гостей. Тихе та затишне розташування разом з індивідуальним газовим опаленням забезпечить вам затишок та тепло. А меблі та техніка доповнять затишний вигляд квартири.

Кошова, 110
rieltor.ua

Ищи недвижимость в Киеве и пригороде

Продам 5- кімнатну дворівневу квартиру, в с.Софіївська Борщагівка, пр-т Героїв Небесної Сотні, 16/8. Код обєкта SF-2-796-938 Житловий комплекс під цілодобовою охороною з відеонаглядом. Безкоштовні паркувальні місця біля будинка, вїзд через шлагбаум з пульта. Звичайні магазини кафе та ресторан на території. Автобусна зупинка кінцева, яка йде до ст.м. «Академмістечка», знаходиться біля поста охорони. Дорога до метро ст.м. "Житомирська", на транспорті займає 15 хвилин. В комплексі є 2 футбольні стадіони, 2 баскетбольні стадіона, великий тенісний корт, дитячі майданчики, алеї з фонтанами, державний детячий садок, поряд ТРЦ Sofia Mall, Сільпо, Фора, АТБ, Новус, аптеки. 10-й поверх 11-поверхового цегляного будинку. Загальна площа - 121,3 кв.м., кухня 24,3 кв.м. У квартирі виконан авторський ремонт. Індивідуальне газове опалення, двоконтурний котел італійський. Продається з меблями і технікою. Вартість - $141 тис. + послуги АН.

Геро, 16/8
rieltor.ua
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Продам чудову двоповерхову 5к квартиру з ремонтом та власним паркомісцем в ЖК Петрівський квартал, б-р. Лесі Українки 6а. Загальна площа 116 м2, площа кухні-вітальні 26 м2, з виходом на балкон 5 м2. Поверх 4-5 з 5. Ціна 153 000 $. Документам більше 3-х років. Квартира з якісним ремонтом, робили для себе. Продається з меблями та технікою. В квартирі 4 великих, засклених балкона, два санвузли. Є посудомийна машина, пральна машина, духова шафа, мікрохвильовка, варильна поверхня. В кімнаті велий камін. Індивідуальне газове опалення, лічильники на світло, воду, газ. Закрита територія що охороняється, є відеонагляд. В ЖК добре розвинена інфраструктура: дитячі садочки, школа, футбольне поле, магазини, Фора, аптеки, поліклініка, Новая пошта, Укрпошта, в кожному дворі дитячі площадки, спортивні площадки, сюкафе, ресторан, салони краси, неподалік АТБ, ТЦ Европарк, Сільпо. До Києва 5 км. 09*********26 Юлія

Продам чудову 5к квартиру з паркомісцем в ЖК Петрівський квартал
olx.ua

Продається чудова елітна 5 кімнатна квартира по вул.Боголюбова, 32, загальною площею 122,5 кв.м. Документам вже є 3 роки. Опалення індивідуальне газове, двоконтурний котел! В квартирі виконано дорогий дизайнерський ремонт, повністю укомплектована новими меблями та сучасною технікою. Простора кухня, вітальня, 4 спальні, великі шафи-купе також гардеробна та 2 окремих санвузла з новою сантехнікою. Смарт телевізор, кондиціонери, вбудована мікрохвильова піч, великий вбудований холодильник та морозильна камера, вмонтована духова шафа, посудомийна та пральна машини також сушильна машина. В комплексі досить розвинена інфраструктура: школа, садки, супермаркети, спортклуб, басейн, віділення банків, ресторани, відеоспостереження, цілодобова охорона. Будинок цегляний, утеплений, сучасне планування, енергозберігаючі склопакети. Поруч зупинка маршрутного таксі до метро ВДНГ. Ландшафтний дизайн, мальовнича рослинність, якісні сучасні дитячі і спортивні майданчики, поля для тенісу і футболу - задоволення і розваги для всіх вікових категорій населення.

Дворівнева 5 кімнатна шикарна квартира вул. Боголюбова 32
olx.ua

Мрієте про простору і комфортну квартиру в елітному районі поряд зі столицею? Тоді не пропустіть унікальну пропозицію. Продається дворівнева п’ятикімнатна квартира без ремонту в найкращому ЖК Софія Резиденс по вул. Мартинова 1. Загальна площа складає 120 кв.м Квартира має два санвузли, пять кімнат, гардеробну і простору кухню Ви будете насолоджуватися чудовим краєвидом на місто через панорамні вікна, які забезпечують природне освітлення і тепло. ЖК Софія Резиденс - це сучасний комплекс з закритою територією, охороною, паркування, дитячим майданчиком і спортивним майданчиком і взагалі з потужно інфраструктурою Тут ви будете жити в гармонії з природою, адже комплекс повністю з ландшафтним дизайном та водоймами Не зволікайте, телефонуйте за номером 38********25 і приходьте на перегляд! Це ваш шанс зробити свою мрію реальністю!

Унікальна пропозиція! Дворівнева пятикімнатна квартира Софія Резиденс
olx.ua

Продається світла,простора квартира з ексклюзивний дизайнерським ремонтом. В квартирі продумана кожна деталь і все створено з любовю, ремонт робили для себе!!! Стильна вбудована кухня яку робили під замовлення з дорогих матеріалів Також всі меблі в цій квартирі з якісних матеріалів і сучасна техніка. Два санвузла з душевою кабіною і великою просторою ванною кімнатою. Всі кімнати великі!! Сходи на другий поверх виконані з бетону і дуже гарної якості, під сходами знаходиться кладова кімната. Ще є гардеробна кімната. Індивідуальне газове опалення (двухконтурний котел), тепла підлога, встановлені кондиціонери. Сучасні технології та стильне оформлення створюють ідеальну квартиру для тих людей які цінують якість та комфорт. Документам більше 3х років. Перегляд квартири за домовленістю, Телефонуйте!!!

Продаж великої 5к квартири, ЖК Софія, Софіївська Слобідка, Франка 6
olx.ua

Саме те, що шукаєте! Простора, класна, укомплектована абсолютно всім 5!!! кімнатна квартира в сучасному жк Петрівський квартал! В квартирі залишається вся мебель і техніка. 1 поверх • велика кухня - студія з зоною відпочинку, навіть є камін • кімната • містка кладова кімната • санвузол • балкон • передпокій 2 поверх • 3 окремі спальні кімнати • гардеробна • санвузол • балкон В усіх кімнатах встановлені кондиціонери. Тепла підлога. Двухконтурний газовий котел! На території комплекса багато магазинів, кафе, спортивні та дитячі майданчики, спортивні секції, відділення банків і нової пошти та багато ін. Квартира варта Вашої уваги! Запрошуємо на перегляд! Без комісії! Є відеоогляд квартири!

Мега крута та комфортна 5 кімнатна квартира, саме для Вас!
olx.ua

ЖК "Софія Резіденс" (ЖК бізнес - класу, закритого типу з охороною/відеонаглядом). Квартира: 124,4 кв. м.; 5 кімнат; 9 - 10 поверх Прямий продаж! Документам більше 3-х років! Як подарунок - вже готовий проект ремонту (дизайн/технічна частина). Можлива єОселя. Будинок введений в експлуатацію, документи готові, у квартирі ніхто не прописаний. Можна відразу приступати до ремонту! Квартира дуже тепла, без зовнішніх стін, розміщення посередині будинку (індивідуальне опалення, двоконтурний котел). Загальна площа по БТІ: 124,4 кв.м. Житлова: 68,7 кв.м. Два санвузли (на кожному поверсі), вбиральня та пральня. Будинок цегляний, стіни під чистове оздоблення - штукатурка, стяжка, мідна проводка, трикамерні скло пакети, на кухні з лоджією панорамне вікно та тепла підлога по всьому периметру. Всі вікна в двір На території побудовано: *Поліклініка зі Стаціонаром *Школа *Дитячий садочок *Паркінг. Для дітей безліч дитячих майданчиків. Для любителів спорту є фітнес клуб, басейн. Розвинена інфраструктура, гарний ландшафтний дизайн на всій території комплексу. Закрита територія під відеоспостереженням цілодобово охороняється. До метро "Житомирська" або ж метро "Теремки" 15 хвилин на маршрутці (пряма із ЖК "Софія Резіденс" від Мартинова).

владелец
Квартира в ЖК Софія Резиденс (прямий продаж), дизайн проект, єОселя
olx.ua

Дворівнева квартира 119 кв,м. в житловому комплексі бізнес класу « Софія Резиденція». Сучасний комплекс , який приваблює бажаючих придбати житло. Тепла підлога вже в вартості квартири, панорамні вікна, індивідуальне опалення, закрита територія, охорона 24/7- це переваги комплексу. І відстань до Києва - 600м. Індивідуальне опалення . Вартість квадратного метру- 42000 грн за кв.м. Загальна вартість 4998000грн. Продаж без комісії. Відділ продажу забудовника. Розстрочка на 3 роки. Знижка при оплаті 100%

Дворівнева квартира 119 кв м . 42000 грн. м.кв. Софія Резиденція.
olx.ua

Продам новобудову за договором переуступки: 2-рівневу квартиру в с. Софіївська Борщагівка на 5-му/ 6-му поверсі по вул. Бишівській. Будинок здано в експлуатацію. Без ремонту (розведено сантех.точки, ел. проводку, змонтовано опалення). 1 рівень - площа 45,1 кв.м. 2-ий рівень- площа 93 кв.м. будинок без ліфту. 800 у.од. за 1 кв.м.

владелец
Продам 2-рівневу  квартиру в передмісті Києва
olx.ua