Вул. Вадима Бойка 27. Квартира ідеально підходить для великої дружної родини: -Планування роздільне, у кожного буде своя кімната. -Велика кухня з кладовою - мрія будь-якої господині. -Без ремонту, щоб зробити все по-своєму. -8 поверх, в ній балкон та лоджія. -Будинок ОСББ. -Ліфт працює завжди. -Через дорогу перша школа. -Поруч платна автостоянка для машини. -Біля будинку супермаркет АТБ, зупинка, спорткомплекс. -До центру міста та набережної 10 хвилин пішки.

Бойка, 27
rieltor.ua

Квартира з євроремонтом в районі Площі. Героїв України 13, 2 поверх, 75м2, індивідуальне опалення. Перепланована з 3-кімнатної в 2-кімнатну + кухня-студія. Додаткова інформація за телефоном.

Героїв України, 13
rieltor.ua

Продам однокімнатну квартиру в малосімейці "Лілея" по вул. Б. Дніпровский 20 на пятому поверсі. Квартира невеличка, але затишна. Сусіди сбоку не проживають. Стан жилий, нові шпалери, металопластикові вікна і балконний блок. Є бойлер, холодильник, газ. плита. Сантехніка, електрика в порядку. Стоїть двухтарифный лічильник електроенергії. Частково мебльована: кухонний гарнітур, прихожка, шафа, дзеркало, ліжко. Підключений інтернет. Територіальный центр міста. В пішій доступності ринок, лікарня, відділ поліції, магазини, школи, дитсадочки, спортивні майданчики, річка, парк та інше. Також маю у власності дачний участок 12 соток з фундаментом під застройку (є готовий проект). Можливий обмін квартири на дво-кімнатну, або дім з моєю доплатой (або + дачний участок) або обмін на авто. Варіанти пропонуйте.

власник
Продам або обміняю однокімнатну квартиру в центрі міста
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам 2-х комнатную квартиру в г. Светловодск ул. Героев Украины 29 с ремонтом,мебелью и новой бытовой техникой, + входная дверь тоже новая. 4 этаж из 4-х, квартира не угловая,теплая,сухая. В 2021 г. поменяли крышу. В доме стоит счётчик на тепло. Окна пластиковые,с кухни и зала окна во двор,со спальни - на проезжую часть (хорошая шумоизоляция) Мебель в квартире вся новая,есть кондиционер. Квартира без долгов. Район тихий и спокойный,дом в ОСББ Цена 16750$ Звоните по номеру +38********17 ( WhatsApp,Viber) Владимир

власник
Продажа квартиры
olx.ua

Продам 2-х кімнатну квартиру 51,6м², кухня 7,8м², 1/9, кімнати - роздільні. Місто Світловодськ вулиця Будівельників. У квартирі зроблено косметичний ремонт. Вікна - пластикові. Будинок ОСББ, утеплений, поруч вся інфраструктура: магазини, школа садочок. 09*********07

власник
Продам квартиру, власник
olx.ua

Однокімнатна світла квартира в центрі. 2й поверх. Вікна виходять на садок та вид на море. В 5 хвилинах ходьби супермаркет, аптеки, ринок, магазини продуктові та одягу, районна лікарня, будівельний магазин, паркова зона "фонтан", набережна. Також недалеко школи, садочки, центр дітячої творчості. Все що треба поряд. Квартира з початим ремонтом, нові пластикові вікна, ванна сміжна з туалетом, душева кабінка кафельна - добре підходить дітям, або людям похилого віку. Бойлер. Опалення міське. Тепла квартира взимку і не жарка літом. Не углова. Доброзичлеві сусіди. Маскітна сітка на балконі. З меблів можна залишити односпальне ліжко, шкаф, полички, стол, стільці. По домовленності та доплаті можу залишити холодильник та пральну машинку. Від хозяїна. Рієлторів прохання не турбавати.

власник
Однокімнатна квартира в центрі. Світловодськ
olx.ua

Продам 3-х кімнатну квартиру на автостанції (Єгорова 9). Кімнати: 2 сміжні, одна окрема. Без ремонту (в санвузлі та на кухні є потьоки на стелі (топили зверху). 1-й поверх, можна зробити пристройку. Є погреб з входом з квартири. Рядом є вся інфраструктура, парк, водосховище. Затишний двор з дитячим майданчиком. Квартира углова, але взимку дуже тепла.

власник
Продам 3-х кімнатну квартиру
olx.ua

Продам трикімнатну квартиру в девяти поверховому домі(чешский проект) Девятий етаж. На фотографіях види з лоджії. Рядом нова пошта, садік, школа. До пляжу 10 хвилин ходьби. Всі кімнати окремі. Вул. Січових стрільців д.102

власник
Продам трёхкомнатную квартиру.
olx.ua

2х кім. кв. район 10 школи на 3 поверсі, зроблений косметичний ремонт, вікна пластикові, санвузол плитка. Опалення зроблено частково, детальніше по телефону. Кімнати роздільні, в середині будинка. Інфраструктура вся в пешей зоні. Запрошую на перегляд.

2х.кім.кв. поверх 3/5
olx.ua

Продам видову квартиру в тихому спальному районі по вул.Приморська 68., Поруч школа, садочки, магазини та чудовий вид на море та місто. Квартира знаходиться на 9-му поверсі в середині будинку, тепла та світла. Ліфт працює справно, дах зроблений, є техповерх. Гарне ОСББ яке займається будинком. Всі кімнати окремі: Три кімнати, просторий великий коридор, кухня, ванна з підігрівом підлоги, дві кладові, балкон з видом на місто та величезна панорамна поворотна лоджія з неперевершеним краєвидом на водосховище. Зроблена електрика, запобіжники від лічильника виведені в квартиру. Встановлений двухфазний електролічильник. Є два бойлера в ванній та на кухні. В квартирі робився ремонт з нуля, були замінені всі вікна, зроблена лоджія, замінені двері майже всі, комунікаціі та сан-обладнання. Заходь та живи. Запрошуємо на перегляд.

власник
Видова квартира з панорамою та трьома окремими кімнатами
olx.ua

Житлові комплекси у Світловодськ

г.Светловодск, ул. Егорова Продается 3-комнатная квартира в центре города.С мебелью.Можно заезжать и жить.В каждой комнате спальный уголок и стенка со шкафом. Рядом парк, набережная, рынок, магазины, школа, автовокзал. В квартире 3 раздельные комнаты, санузел раздельный. Площадь ванной 3м2. Собственники не менялись с 83 -его года.

власник
Продам 3-х комнатную квартиру, г.Светловодск
olx.ua

Продам 2х комнатную квартиру рн площади, в хорошем состоянии с мебелью.

власник
Продам 2х комнатную квартиру рн площади
olx.ua

Продається однокімнатна квартира за адресою м. СВІТЛОВОДСЬК, вулиця Конько 31 , кв. 144, на 8 поверсі 9 поверхового будинку. ЛИШЕ ПРОДАЖ, В ОРЕНДУ НЕ ЗДАЄМО! Всі деталі за телефоном 06******29 Світлана

власник
Продається 1-на квартира
olx.ua

Продается квартира от хозяина без дополнительных затрат.В квартире электрическое индивидуальное отопление,двухзонный эл.счетчик (день-ночь),теплый пол,газовая турбо-колонка, кондиционер,спутниковая антенна,интернет.Утепление с улицы.Есть лоджия и балкон.Тамбур на две квартиры.Продается частично с мебелью.Дом ОСББ.

власник
Крупногабаритная 2-комнатная квартира с индивидуальным  отоплением
olx.ua

Продам 2х.кім.кв Сталінку в районі Площі Поверх 1/3 цокольний Кімнати та санвузол роздільні. Меблі залишаються. Газова колонка. Пластикові вікна с решотками. Практично зроблено все для комфортного проживання. Вся інфраструктура поряд, 2хв.. Запрошую на перегляд

2х.ком.кв. район Площади
olx.ua

3 -х кімнатна квартира,в центрі міста . Євроремонт.Високі потоки . Газове опалення , 2-х контурний котел . Утеплена . Великий балкон з євроремонтом. Торг на місці .

власник
3 -х кімнатна квартира,в центрі міста . Євроремонт.
olx.ua

Продам 3-кімнатну з індивідуальним електро опаленням. Вул. Героїв України 41, 8 поверх, 70м2. Кімнати окремі. Є балкон і лоджія. Будинок ОСББ. Поряд АТБ, Маркетопт, школи, садочки, парк, набережна. Всі меблі залишаються- заходь і живи!!!

3-кімнатна з меблями та індивідуальним опаленням
olx.ua

2х.кім.кв. з видом на море. Стан задовільний заходь та живи. Встановлені мпо вікна та лоджия. Простора кухня, санвузол роздільний. Залишаються всі меблі. Кондиціонер. Гараж. Інфраструктура вся в пєшей доступності. Запрошую Вас на перегляд.

2х.ком. чешка з гаражом
olx.ua

Продам 1 кімнатну квартиру в тихому, спальному районі міста, вулиця Козацька (Артема) В наявності вбудована кухня, газова плита. Встановлені лічильникики на газ і воду. Замінені міжкімнатні та вхідні двері. Вікно в кімнаті і балконні двері пластикові. Балкон необхідно ремонтувати. Новая батарея в кімнаті. Біля будинку є котельня, тому будинок завжди з опаленням на відміну від інших районів міста. А також під час блекауту електроенергія в будинку завжди була. Є коридор на дві квартири, який закривається. Поряд з будинком ліс, озера, гірська місцевість. Квартира в жилому стані є косметичний ремонт. Кімната світла і простора з нішою. Власник.

власник
Продам 1-ю квартиру.
olx.ua

1кім.кв. вул. Козацька Площа 33кв. Є велика клодова. Кімната с корманом. Підлога плитка ламінат. Вікна металопластик. Меблі залишаються.

1кім.кв. в тихому районі міста
olx.ua

2-кімнатна з видом НА МОРЕ Приморська 66, 8 поверх, кімнати окремі.

2-кімнатна з видом НА МОРЕ
olx.ua

Продам однокімнатну квартиру (гостинна). Квартира знаходиться за адресою вул Грушевського 12, 8 поверх. В будинку є ліфт, працює завжди. Вікна виходять на центральну дорогу. Квартира не вуглова. Квартира без ремонту.

власник
olx.ua

Продам 2-кімнатну з Індивідуальним опаленням (весь будинок відключений від централізованного) Героїв України 13, 3 поверх, 56м2, кімнати окремі, потолки 3 метри. Без ремонту, щоб ви все зробили на свій смак. Розвинена інфраструктура. Все необхідне поряд: -"Смачний світ", АТБ -спорткомплекс, школи, садки для дітей -велика кількість магазинів -набережна, центральна площа.

Вид на центральну Площу індивідуальне опалення
olx.ua

Продам двухкомнатную сталинку на Площади (возле Детского мира) Частично сделан ремонт и стоят пластиковые окна (в одной комнате) Колонка на горячую воду. Железная входная дверь Переоформление за счёт покупателя На все интересующие вопросы обращайтесь по телефону

Продам двухкомнатную на Площади 12900
olx.ua
1 - 24 з 93 результатів

Популярні запити