Пропоную 1 кімнатну квартиру в прекрасному для життя місті Обухів.Квартира мікрорайон Школа, стан жилий, середній поверх, хороша квадратура. Комфортне місто для життя, зелені сквери, парки . Допоможу знайти квартиру Вашої мрії. Телефонуйте працюю без вихідних!!

Каштанова вул., 2
rieltor.ua

Продам 1 но кімн квартиру на Піщаній біля 5 ї школи. Квартира потребує ремонту. Фото рідне. Зручне місцерозташування.Все знаходиться в пішій доступності.

Київська вул., 168
rieltor.ua

Ищи недвижимость в Киеве и пригороде

Продаж 1 кімнатної квартири в м.Обухів вул.Каштанова Загальна площа 39 м2 Квартира в жилому доглянутому стані з меблями та технікою Бонус до квартири - дві кладові Чудова пропозиція для проживання або здачі в оренду

Каштанова вул., 14
rieltor.ua

Продаж 1 кімнатної квартири в м.Обухів вул.Каштанова Загальна площа 35 м2 Квартира в жилому доглянутому стані Вмонтовані меблі залишаються Чудова пропозиція для комфортного проживання або здачі в оренду АН “Рідний дім” допоможе Вам безпечно, та вигідно, продати, вдало купити, здати в оренду Вашу нерухомість. Нас рекомендують своїм рідним, та друзям. Наш телеграм канал t.me/ridnuydim Наша сторінка фейсбук www.facebook.com/ridnuydim

Каштанова вул., 2
rieltor.ua

р-н.Автошкола,вул.київська58.жилий стан.не углова.поряд зупинка,магазін,дет.площадка.

Продам 1к.квартиру м.Обухів р-н Автошкола
olx.ua

1 кімн.Квартира -студія. Каштанова 9. На данний час живуть квартиранти. Свіжий ремонт , замінена вся сантехніка. Натяжні стелі . Квартира дуже тепла. Ідельний варіант для здачі квартирантам,Зручне місцезнаходження. Поряд ринок . Ідеальна транспортна розвязка -5 хв. Мо Балкон відкритий. З рієлтерами не співпрацюємо , Огляд тільки безпосередньо для покупців! Розглянемо обмін на будинок або на 3-кімнатну квартиру з доплатою

владелец
Продам 1 кімнатну квартиру
olx.ua

Продается 1-но комнатная квартира в Обухове, Киевская 176. Возле 5-ой школы. Общая площадь 35 кв.м., комната 17,6 кв.м., большая кухня 8,8 кв.м. Состояние с косметическим ремонтом, квартира продается с мебелью и техникой, заезжай и живи. Развитая инфраструктура недалеко находятся: детсад, школа, остановка общественного транспорта, магазины, супермаркеты, рынок. Шикарный панорамный вид на лес. Более подробная информация по телефону. Прямая продажа. Документы готовы.

Продам 1-но комнатную квартиру в Обухове. Панорамный вид.
olx.ua

Продам 1-но кімнатну квартиру на другому поверсі за адресою Каштанова 7. Затишна, тепла, косметичний ремонт робився у минулому році. Встановленні скло пакети. Санвузел відокремлений. Дуже зручне розташування. Тамбур зачиняється металеними дверима.

Продаж 1-но ком. Каштанова 7, другий поверх. Власник.
olx.ua

Продам 1-кімнатну квартиру на мк-ні Пожарка, вул Чумацький шлях у м. Обухів. Будинок цегляний, 1/2-поверхового будинку. Загальна площа – 28,3 кв.м. Площа кімнати 15,6 кв.м., кухня – 5,90 кв.м. Санвузол роздільний. У квартирі зроблений гарний ремонт: Кімната: стеля h = 2,50м., натяжна, стіни - шпалери, підлога - світлий ламінат, двері - натуральне дерево з красивими вставками з матового візерункового скла, встановлений кондиціонер, чавунні батареї (17 секцій). Кухня: стеля h = 2,50м., підбита гіпсокартоном і пофарбована водоемульсійною фарбою, стіни – шпалери, світлий ламінат, двері – натуральне дерево з красивими вставками з матового візерункового скла, фартух викладений плиткою. Вбудована кухня, витяжка, газова плита, духовка електрична, батареї чавунні (4 секції). Встановлено газовий лічильник. Ванна кімната: стіни та підлога у кахлі, душова кабіна, бойлер на 80 літрів. Туалет: стіни та підлога у кахлі. Встановлено лічильник на холодну воду. Коридор: стіни - шпалери, підлога світлий ламінат. Двері в санвузли із натурального дерева. Квартира дуже тепла. Стіна у підїзді вздовж квартири утеплена стиролом. Встановлений на квартиру стабілізатор напруги "Зубр". Низька оплата за комунальні послуги. Проведено інтернет. Чистота підїзду зразкова. Поруч зупинка маршрутки, 3 магазини. Асфальтований підїзд. Місце тихе, зелене. Ціна - 23000. Без торгу. Ірина.

Продам 1-кімнатну квартиру в Обухові!
olx.ua

Продаж просторої 1-кімнатної квартири з індивідуальним опаленням в новому будинку, м.Обухів. Квартира світла, з функціональним планування. Індивідуальне опалення заощадить ваші кошти на комунальних платежах. Площа квартири 42,2 кв.м. Ціна 37000$ Переуступка майнових прав. Влітку 2024 року очікується здача будинку. Разом із квартирою Ви придбаєте: ~ затишне розташування будинку у новому мікрорайоні міста, що оточене сосновим лісом; ~ стіни з керамічної цегли, плюс зовнішнє утеплення - полістирол 10см; ~ індивідуальне газове опалення (котел іде в комплектації); ~ встановленні лічильники на газ, воду та електрику; ~ безшумний швидкісний ліфт; ~ 5-ти камерні МПВ; ~ броньовані двері; ~ надземна парковка, кафе, ресторан, ігрові майданчики и багато іншого Є можливість додатково придбати комору у підвалі будинку. Дзвоніть! Більше інформації по телефону 09******20 Олександра

Продаж 1-кімнатної квартири 42 кв.м. з видом на ліс в м. Обухів
olx.ua

1но кім квартира м. Обухів вул. Киівська З індивідуальним опаленням Площа 40м2 /8м2/ 18м2 С/В сумісний Будинок цегляний Дуже теплий Чудовий вид з вікна Зупинка біля підʼїзду Продається з меблями Або без меблів Відео тур скину у Вайбер Продаж швидкий Ціна договірна

Квартира 1но кім. м. Обухів
olx.ua

Продам 1 кімн. Квартиру в Обухові, з ремонтом меблями та технікою ! Пооща 22.5 кВ м . Смарт !

Продам 1 кімнатну смарт квартиру в Обухові!
olx.ua

Квартира в хорошому стані, не гостінка!! Перегляд по домовленості. Телефонуйте працюємо без вихідних

Продаж 1 кімнатна  Піщана
olx.ua

Продам хорошу 1 но кімн квартиру на Піщаній. Квартира мебльована. Не кутова. Зручне місцерозташування.Все знаходиться в пішій доступності . Тихе місце. Вул. Миру.

Продам 1 но кімн квартиру на Піщаній.
olx.ua

2-кімнатна квартира в теплому будинку, 2012 року забудови. Індивідуальний проект, автономний вхід, можливість індивідуального опалення. Квартира в жилому стані, може використовуватися як під житло, так і під комерційні потреби - сухий склад, майстерня, кабінет спеціаліста тощо. Є обладнана нова кухня та санвузол, в кімнатах мінімальний комплект меблів, який за домоленістю можемо вивезти, новий бойлер. Загальна площа 45 кв.м.

Двокімнатна квартира на Лікарні, Обухів.
olx.ua

Продам 2 кімнатну квартиру м.Українка вул.Енергетиків Загальна площа - 46 м2 Поверх 3 Квартира в гарному стані, не кутова Гарне планування квартири Поряд є все необхідне для проживання щасливої сім’ї. Поряд р.Дніпро та набережна міста

Продам 2К квартиру м.Українка
olx.ua

Продам в хорошому стані 1 но кімн квартиру на Піщаній. Квартира з меблями. Зручне місцерозташування.Все знаходиться в пішій доступності. Школа, дитячий садок. Квартира не кутова.

Продам 1 но кімн квартиру вул. Миру
olx.ua

Продаётся 1-но комнатная квартира в Обухове, р-н "Песчаная" Состояние косметический ремонт. Общая площадь 35 кв.м., комната 18 кв.м., кухня 7 кв.м. Рядом находятся: школа, детсад,супермаркет,рынок,лес,остановка на Киев.

Продам 1-но комнатную квартиру в Обухове
olx.ua

Продається затишна 1-кімнатна квартира з косметичним ремонтом у центрі життя міста Обухів. Це ідеальний варіант для тих, хто цінує зручність, перебуваючи за кілька кроків від усіх благ міста: магазинів, школи, дитячих садків, ринку, парку, лісу, зручна транспортна доступність дозволить вам вільно переміщатися містом та у м. Київ. Квартира в м. Обухів, р-н Піщана, вул. Миру, 4 поверх/9. Квартира площею 38 м² пропонує простору кімнату 18 м², світлу кухню 9 м², роздільний санвузол. Косметичний ремонт надає інтерєру свіжого вигляду, що дозволить вам відразу відчути себе як удома. Ціна 38000 у.о. торг Під програму єОселя не розглядається.

Продам 1-кімнатну квартиру в м Обухів
olx.ua

Продаж 2-х кімнатної квартири в р-н. Пожарка Площа 41,7кв.м. Стан квартири на фото. Бонусом до квартири є приватизована земельна ділянка ОСГ - город.

Продаж 2-х кімнатної квартири в м.Обухів
olx.ua

Вкладати гроші у житло — це надійний метод, випробуваний не однією кризою. Інвестиція у нерухомість допомагає не лише зберегти накопичення, а й примножити їх, адже вартість квартир має стійку тенденцію до зростання. Зараз час вкладати кошти! Пропонується однокімнатна квартира в ЖК Квартал Парковий 8 будинок, термін введення в експлуатацію кінець 2024 року. Початок 2025 Цегляний будинок, своє індивідуальне опалення. Площа квартири 47.4м2, поверх 9/9 з можливістю добудови мансарди, вікна вих на ліс. Чисте повітря. Електроенергія: своя підстанція ( тариф не комерційний) •Прекрасна локація - навкруги сосновий ліс, дитячий майданчик у дворі, до школи, садочка, магазинів та зупинки 800 метрів Швидкий продаж.Зроблена 100% оплата по попередньому договору, 1 власник _Купівля квартири по договору переуступки.

Вигідна пропозиція!! Інвестуй в однокімнатні квартири
olx.ua

Продаж 1 кімнатної квартири в м.Обухів, вул. Зарічна , 1 поверх, 35 кв.м. в гарному стані , з меблями та технікою. Поруч зупинка автотранспорту

Продаж 1 кімнатної квартири в м.Обухів
olx.ua

Продаж квартир 10 черги будівництва! В 30 хвилинах від Києва, сучасний житловий комплекс «Обухівський Ключ» — це тринадцять житлових будинків, два торгівельних центри, громадська та офісна будівлі. В комплексі розташовуються підприємства обслуговування, кафе та розважальні приміщення вздовж пішохідної інфраструктури. Місце в оточенні парково-лісової зони, у екологічно чистому місці. 9 будинків введено в експлуатацію та заселено. Будинок з індивідуальним газовим опаленням (двохконтурний газовий турбінний котел). Будинок монолітно-каркасний - пінобетон 300 мм, утеплення - мінеральна вата, засклені балкони. Є різні планування квартир. Рострочка від забудовника на 2,5 роки при 40% оплаті вартості квартири. Є також комерційні приміщення по привабливим цінам від 32000 грн за м² Наземний паркінг, підземний паркінг, гаражні комплекси в пішій доступності.

Продаж квартир від забудовника
olx.ua

Продам 3 кімнатну квартиру м.Українка вул.Енергетиків по ціні 1 кімнатної квартири Загальна площа - 62 м2 ( житлова - 45 м2 , кухня - 7 м2) Поверх 4 Квартира під ремонт, не кутова Поряд є все необхідне для проживання щасливої сім’ї. Поряд р.Дніпро та набережна міста АН “Рідний дім” допоможе Вам безпечно, та вигідно, продати, вдало купити, здати в оренду Вашу нерухомість. Нас рекомендують своїм рідним, та друзям

Продам 3К квартиру м.Українка
olx.ua
1 - 24 из 32 результатов