Продам срочно свою двокімнатну квартиру. Нові меблі, нові металопластикові вікна відповідаючи теплопровідним нормам, ремонт. Затишна, тепла, сонячна, в зручному місці на 2-му поверсі, 10- ти поверхового будинку. Вікна у внутрішній двір, великий балкон. Нова сантехніка. Торг після осмотра...

власник
None 56500.0 USD
lun.ua

Продається велика однокімнатна квартира (62м2 ) в новому будинку в районі лікарні - Стожари. Стан - після будівельників. Без комісії.

власник
Велика (62м2)  однокімнатна  квартира в новому будинку.
olx.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Продаж квартири, яка знаходиться у центрі міста Обухів. Дуже тепла, з індівідуальним єлектроопалюванням. Напряжение 380 Вт Квартира розташована у танхаусі . Поруч знаходиться дитячий садочок, школа, стадіон, ринок,супермаркет, зупинка громадського транспорту.Дві велики кімнати, сумісний санвузол, кухня 9м2, а також є кладовая. Всі питання по телефону.

власник
Продам 2х кімнатну квартиру
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам двух кімнатну квартиру в цегляному будинку по вулиці Миру. Поруч зупинка, садочок, школа, супермаркет, будинок культури. Стіни утеплені, є кондиціонери, бойлер на 50л. Великий угловий балкон, вікна пластикові. Квартира дуже тепла. Косметичний ремонт. Частково мебльована. Продам або обміняю з доплатою на 3-х або 4-х кімнатну квартиру. Власник.

власник
2 кімнатна квартира, 2 комнатная квартира, двух кімнатна квартира
olx.ua

Продам двокімнатну квартиру в новобудові Обухівський ключ, 9 черга. Власник.

власник
Продаж 2-кімнатної квартири Обухівський ключ
olx.ua

Видова 2-кімнатна квартира ВІД ВЛАСНИКА в ЖК Обухівський ключ 9 Дуже гарне планування (ТІЛЬКИ 2 ТАКІ КВАРТИРИ НА ВЕСЬ БУДИНОК)!!! Без додаткової плати для покупця (договір переуступки) Розташована на 9 поверсі, забезпечує захоплюючий вид на краєвид (видно ліс, Дніпро, Київ, Українку). Балкон з панорамними вікнами додає додаткового шарму і комфорту. Зручна інфраструктура: Пішохідні майданчики, торгові заклади, паркінг та навіть нові будівельні черги - все знаходиться в безпосередній близькості. Розташована в центрі Обухова, за 30 хвилин їзди від Києва. Побудована з використанням монолітного залізобетонного каркасу. Індивідуальне опалення за допомогою газового котла дозволить регулювати тепло коли і як вам потрібно. Висота стелі від 2.7 метрів, що створює відчуття простору та вільності. Не втрачайте можливості стати її власником. Звертайтеся за додатковою інформацією та організуйте перегляд вже сьогодні!

власник
Власник Двокімнатна квартира з панорамним видом
olx.ua

Продам 2к.кв (63.8м2) ЖК Квартал Парковий м.Обухів. Квартира світла простора з якісним дизайнерським ремонтом. Індивідуальне опалення (двухконтурний газовий котел ) , електрична тепла підлога всюди де є кафель , система антиутечки Нептун , вивід під бойлер та кондиціонер, Wi-Fi, TV Має дві окремі кімнати спальню та вітальню а також велику кухню з панорамним вікном та виходом на балкон ! Будинок 2022року , заселений , домофон , відеоспостереження

власник
Продам 2к.кв ЖК Квартал Парковий
olx.ua