1 кімнатна квартира 6 поверх Жк Варшавский плюс (євродвушка) з дизайнерським ремонтом та функціональним плануванням у ЖК Варшавский микрорайон МОЖЛИВИЙ продаж ЄОСЕЛЯ Продам квартиру з якісним і дуже стильним ремонтом, все зроблено по дизайну: Якісна іспанська сантехніка, душова система з термостатом, тепла підлога (кухня, коридор, санвузол). Виконано розведення під мультиспліт систему кондиціювання зі зливом у каналізацію. Ліжко з підйомним механізмом під матрац 160х200см, великий розкладний диван (спальне місце завширшки 160см). Дві великі шафи 1)Сантехніка прихованого монтажа 2)Двері прихованого монтажа 3)Вся техніка Samsung Whirlpool кондиціонер cooper&hanter 4) 2 великі шафи 5) теплі поли 6) Підсвітки 7) Два Телевізори Samsung 8) Бойлер з сухим теном 9) Духовка 10) варильна панель 11) Посудомийка Вікна на торговий центр Поряд є великий торгівельний центр де є все. По проєкту поряд з будинком буде станція метро. Жк варшавський перспектива у майбутнє

владелец
возможна продажа по єОселя
Всеволода Змієнка вул., 19
rieltor.ua

Продаж світлої 1-кімнатної квартири в сучасному ЖК «Сирецькі сади», Подільський район, Квартира загальною площею 42,51 м2. Розташована на 12 поверсі 25 поверхового будинку ∙ Панорамні вікна , окрема спальня 15,21м2, кухня 12,00м2. Дизайнерський ремонт продуманий до дрібниць для вашого комфорту . Тепла підлога, кондиціонери, вбудована техніка, бойлер . Власна котельня , територія з власною інфраструктурою –аптеки, кавярні, магазини, тренажерний зал, парковою зоною, дитячими майданчиками -4 шт. Будується нова станція метро 5 хв. пішки та .м. Нивки , м.Сирець 10 хв. Поряд школа та садки.

владелец
возможна продажа по єОселя
Івана Виговського вул. (Гречка маршала), 12К
rieltor.ua

Продаж 1-кімнатної квартири в НОВОМУ ЖК «Сирецькі сади», Подільський район по вул. Івана Виговського, 12К . Квартира загальною площею 47, 70м2. Розташована на 15 поверсі 26 поверхового будинку. Панорамні вікна , окрема спальня 17.73 м2, кухня 16.03 м2.- з вбудованою технікою. Дизайнерський ремонт продуманий до дрібниць для вашого комфорту . Тепла підлога, кондиціонери, бойлер, якісна сантехніка.. Власна котельня , територія з власною інфраструктурою аптеки, кавярні, магазини, тренажерний зал, парковою зоною, дитячими майданчиками -4 шт. Будується нова станція метро 5 хв. пішки та .м. Нивки , м.Сирець 10 хв. Поряд школа та садки.

владелец
возможна продажа по єОселя
Івана Виговського вул. (Гречка маршала), 12К
rieltor.ua
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Пропонується на продаж власна світла, комфортна і простора квартира з шикарним панорамним видом на правобережжя Києва. Додатково, і це входить у вартість квартири, передаю гараж в 150 метрах від дому. Зручно і безкоштовно)) В квартирі зроблений якісний ремонт із використанням сучасних оздоблювальних матеріалів відомих європейських виробників. Квартира обладнана всією необхідною, якісною побутовою технікою та всіма необхідними засобами для надзвичайно комфортного проживання великої родини, або людей, що цінують комфорт та простір в сучасному продуманому до дрібниць інтерєрі. Квартира дуже тепла, виконано професійну звукоізоляцію, меблі, елементи інтерєру та оздоблення, сантехніка тільки високої якості. Всі деталі краще дізнатися телефоном або при перегляді квартири. Ця пропозиція того варта. Можливий безготівковий розрахунок та надання необхідних документів для платників. А якщо простіше - це простора квартира з панорамним видом на місто і парк. Квартира обладнана інвертором 10 кВт та акумуляторами на 25 кВт для безперебійного електроживлення протягом мінімум 40 годин.

владелец
возможна продажа по єОселя
Білицька вул., 20
rieltor.ua

Продаж 3к квартира 69м2 Вишгородська 47А Подільський р-н Дуже вдале розташування . Зелений двір, тихе місце .Чисте парадне . Поряд три парки з озерами Новий ЖК« Паркові Озера» Розвинула інфраструктура,все що треба для комфортного проживання в пішому доступі Поряд запинка громадського транспорту Кафе ,магазини, зони відпочинку,салони, клініка , відділення НП, школи ,садочки,дитячі майданчики. Квартира в хорошому житловому стані Дуже чиста , затишна, тепла Планування роздільне. В квартира продаєтся з меблями і технікою. Перегляди за домовленістю в любий зручний для вас час . Є відео .

Вишгородська вул., 47А
rieltor.ua

Терміново! Торг! ЖК "Варшавський". Чудова квартира - євро-двушка, 49 м2, з ефективним використанням житлової площі: Повноцінна спальня, яка легко трансформується в домашній кінотеатр з екраном 110". Кухня-вітальня, з зоною відпочинку, повністю обладнана побутовою технікою. Куточок для фітнесу. Засклена лоджія. Багато продуманих дрібниць. Чотири зони теплої підлоги (ванна, кухня, коридор, лоджія). Встановленні лічильники. Будинок збудовано у 2020 році, усі ремонтні роботи завершені. Закрита територія. Охорона. Відеоспостереження. ЖК "Варшавський мікрорайон" - це новий житловий комплекс в який входить більше ніж два десятки будинків, на його території знаходяться школи, дитячі садочки, кавярні, аптеки, відділення банків і Нової Пошти, неподалік розташований фітнес-клуб Sport Life та сучасний ТРЦ Retroville з кінотеатром Multiplex, боулінгом, ресторанчиками, дитячими зонами та безліч брендових магазинів. Інфраструктура: Школи: №3, №19, №68, німецько-українська школа, міжнародна школа «Меридіан». Дитячі садки: №142, №72, №25, №803, №104. Приватні розвивальні центри: «Ліпіленд», «Грайлик», «Лінгвіст», ABC Puzzle Club. Транспортна інфраструктура: ЖК "Варшавський мікрорайон" розташовано вздовж проспекту Правди з гарною транспортною розвязкою, за 30-40 хв громадським транспортом можна дістатися до багатьох станцій метро: до ст. м. Оболонь маршрутне таксі № 512 до ст. м. Лукянівська маршрутне таксі № 439 до ст. м. Святошино маршрутне таксі № 581 до ст. м. Нивки маршрутне таксі № 455, № 465, тролейбус № 26 до ст. м. Дорогожичі маршрутне таксі № 439 до ст. м. Академмістечко автобус № 103, маршрутне таксі № 437 до житлового масиву Троєщина маршрутне таксі № 180 Звертайтесь для уточнення ціни та додаткової інформації!

возможна продажа по єОселя
Правди просп., 41 - В
rieltor.ua

Прекрасний варіант як для життя так і для здачі в оренду! Красива та стильна квартира в популярному ЖК. Дизайн проект виконаний в сучасному стилі з використанням якісних матеріалів, техніки відомих брендів та вбудованих меблів. Все продумано до дрібниць! Комфортний третій поверх, що важливо в даний час! Діє хороша пропозиція на швидку угоду!

владелец
Олександра Олеся вул., 7
rieltor.ua

Продаж квартири з Новим Ремонтом (ніхто не проживав) в новому житловому комплексі на ЖК " Поділ Град» " у історичному та культурному центрі міста. Двокімнатна квартира 93 кв.м., знаходиться на 5 поверсі на Воздвиженці в житловому комплексі на вулиці Дегтярній 20. - Планування: 2 кімнати, кухня, прохідна кімната та відокремлена спальна кімната (Masterbedroom), гостьовий санвузол, гардероб та ванна кімната. Висота стелі 3.20 м. Квартира обладнана технікою відомих світових виробників. Особлива цінність квартири – це кухня від Світового преміального виробника CASTAGNA – це італійський виробник ексклюзивних кухонь, який працює виключно з натуральними матеріалами. У квартирі інтегрована система "Розумний дім" - легкий доступ до всіх функцій вашої квартири через мобільний додаток в телефоні! - Дистанційний контроль використання енергоресурсів; - Автоматизоване управління освітленням; - Контроль споживання електроенергії та води. - Автоматизований контроль відвідування будинку. - Негайне інформування про аварійні випадки. - Система анти-затоплення, яка відключає воду в аварійному випадку ЖК «Поділ Град» - це сучасний житловий комплекс з будинками, зведеними за ексклюзивними проектами, що дозволяє уникнути повторень. - Архітектура будинків може бути в стилі неокласицизму, модерну або українського бароко. - Розвинена інфраструктура комплексу дозволить вам економити час на дорогу до ресторанів, салонів краси та інших закладів, оскільки все необхідне знаходиться в комплексі. - На теріторії комплексу є школа «Базис» та дитячі садки. - Комунікації: газотеплопостачання, водопровід, каналізація. -Переваги обєкта: раціональне планування (квартира виходить на дві сторони); - привабливе локальне розташування в центральній частині міста на місцевості Воздвиженка; - відмінна транспортна доступність: відстань до ст.м. Контрактова площа, зупинки міського транспорту 1 км. (10 хвилин пішої ходи); - високий рівень інфраструктури та інвестиційна привабливість дають можливість для комфортного проживання та ведення бізнесу; - наявність наземної та підземної парковки; - прибудинкова територія під цілодобовою охороною та відеоспостереженням. Добре розвинена інфраструктура пропонує безліч Кафе, магазинів, ринок, ТРЦ, Кінотеатр «Жовтень», Андріївська церква, від будинка до Андріївського узвоза 5 хвилин пішки, також поряд банки, пошта та багато іншого. #315917348871

эксклюзив
Дегтярна вул., 20
rieltor.ua

2к 87м Варшавський + Правди Виноградар Ретровіль Подільський єОселя Продам 2-кімн. квартиру, Київ Подільський район, Правди просп., 53/46, 17/24-поверх., 87/36/23, Світла, простора квартира в сучасному ЖК "Варшавський плюс", будинок здан в експлуатацію, можна починати ремонт, панорамні вікна, функціональне планування 2С4, велика кухня-вітальня та дві окремі спальні, лоджія, можна легко перепланувати у трикімнатну, німецькі енергозберігаючі вікна "Rehau" та євро-радіатори з регуляторами, лічильники на тепло, порядні сусіди, презентабельний підїзд, закритий двір, охорона, дитячі та спортивні майданчики, гостьова парковка та підземний паркінг, на території ЖК дуже розвинена інфраструктура, поруч є все необхідне для комфортного проживання, школи, садочки, супермаркети та магазини, ТРЦ "Ретровіль", зупинки громадського транспорту, до метро 15-20 хвилин, Перепоступка

Правди просп., 53/46
rieltor.ua

Без % Продаж 1к квартири в ЖК Місто Квітів, вул. Тираспільська 52, Подільський район, можливий безготівковий розрахунок. Будинок зданий в експлуатацію. Квартира розташована на 12 поверсі 16 поверхового будинку. Загальна площа 42,1 м2, житлова 10,5 м2, кухня 16 м2. Ремонт після будівельників. У квартирі є суміжний санвузол. Лоджія, засклена. Вікна металопластикові Встановлено радіатори. Підведено всі необхідні комунікації. Лічильники на електроенергію. У будинку є консьєрж, відеоспостереження. Розвинена інфраструктура комплексу: паркінг, дитячий садок, супермаркет, безліч магазинів, аптеки, кафе, навчальні центри, спортивні секції, відділення пошти.

возможна продажа по єОселя
Тираспольська вул., 52
rieltor.ua

Без % У продаж пропонується однокімнатна квартира з терасою. Адреса: Київ, Подільський район, вул. Данченко, 18. ЖК Липинка. Площа квартири 51,2 кв. + тераса 3,2 кв. Висота стелі 2,76. Комфортний 2-й поверх. Додатково до квартири є комора в підвальному приміщенні. Будинок зданий та введений в експлуатацію. Дуже теплий, побудован з червоної цегли. У кожному будинку індивідуальна газова котельня. Централізована гаряча вода. На все встановлені лічильники. Підземний паркінг є. ЖК Липинка – це неймовірно затишний та комфортний житловий комплекс, із зеленою територією. Низька зручна забудова. Повністю заселений. Розвинена внутрішня інфраструктура. Навколо будинку є все необхідне: дитячі школи та дитячі садки, кафе, продуктові супермаркети, мінімаркети, аптеки, пошта, кавярні, салони краси та барбершопи, зоомагазини та ветиренарні клініки, ТЦ Retroville, спортивний клуб Sport life та ін. Вартість квартири 72,000 $. БЕЗ КОМІСІЇ для покупця! Можливі перегляди. Деталі за телефоном.

Сергія Данченка вул., 18
rieltor.ua

Чудова двокімнатна квартира площею 51 кв. м.по вул. Полкова 55. Розташована на комфортному 6 поверсі з 9, має функціональне планування: дві роздільні житлові кімнати, стандартна кухня, просторий передпокій, сумісний санвузол з душовою кабіною, засклена лоджія. В квартирі зроблено новий капітальний ремонт, сучасний та якісний. Замінено проводку і труби, повністю знято підлогу і зроблено стяжку, біла італійська плитка в кухні і коридорі, білий ламінат в кімнатах. В зонах плитки - тепла підлога. Замінено вікна, на балконі - двокамерні склопакети, є лічильники на воду та електроенергію. Квартира дуже тепла. Після ремонту в квартирі ніхто не жив. Наявний готовий проект кухні з деталізацією Віяр. Квартира продається з новим холодильником та посудомийкою, є витяжка, світильники. З обох кімнат є вихід на балкон. Ремонт зроблено за дизайнерським проектом. Ідеальна як для себе, так і для оренди. Хороший будинок в Подольському районі Києва, має вдале розташування - поряд магазини, кавярні, салони краси, зупинки громадського транспорту, бювет, парк Сирецький гай, в пішій доступності - поліклініка, супермаркет, школа, дитячі садочки і майданчики. В будинку новий ліфт. Спокійний спальний район з розвиненою інфраструктурою та зручною транспортною розвязкою, до ТРЦ Ретровіль - 20 хвилин пішки, до ТРЦ Караван -15 хвилин на транспорті, до метро Сирець - 10 хвилин на транспорті. В 100 метрах від будинку буде вхід до станціі метро Мостиська, заплановано відкриття у 2025 році. Поруч - ЖК Діброва Парк, Варшавський, Крістер Град. Затишна, світла, тепла квартира, чудове розташування. Ключі на руках, перегляди в будь-який час, телефонуйте!

Полкова вул., 55
rieltor.ua

Продається чудова квартира! Стан квартири-після будівельників. У квартири один власник, прописаних немає. Вікна виходять у двір. ЖК "Варшавський Плюс". Охорона, консьєрж, автопарковка. Поруч ТРЦ Retroville, школа, дитсадок, зупинки, розважальні заклади, супермаркет, парк. Перепоступка! Власник погоджується продати по програмі єОселя!

возможна продажа по єОселя
Івана Виговського вул. (Гречка маршала), 44
rieltor.ua

Історичний центр міста, 200 м2 8/10 поверх 2 сан вузла Дуже простора квартира, підлога натуральне дерево, міжкімнатні двері італійський виробник Dierre. Поруч метро Тараса Шевченко, Контрактова

Турівська, 31
rieltor.ua

Хочу вам запропонувати неймовірно затишну однокімнатну квартиру, в яку заходиш і хочеться залишитись ! Світла, тепла, дуже охайна майже в стерильному стані квартира . Будинок знаходиться в тихому, багатому на озеленення місці! Квартира в чудовому стані - зайшов і живи! Техніці та меблям 3 роки (бойлеру трохи більше року, сухий тен), електродуховка та газова варильна поверхня вбудовані, кухня та шафа в коридорі теж вбудовані. На кухні в опалювальний сезон тепла підлога, квартира утеплена, не вуглова, без грибка! Взагалі квартира тепла, не жарка влітку, бо навколо багато дерев, але водночас квартира світла! А саме головне в ній чудова атмосфера . Прекрасна транспортна розв`язка. Запрошуємо вас на перегляд і ви побачите все на власні очі.

эксклюзив
Троїцько-Кирилівська вул. (Терьохіна Олексія), 14
rieltor.ua

ТЕРМІНОВИЙ продаж!!!ЖК Варшавський 2 Буд.15.1 суперцiHA! Продаж 3 кімнатної квартири в новому ЖК Варшавський 2. Має три окремі кімнати, кухня вітальня, два сан вузла, великий балкон та лоджія. Розвинена інфраструктура району, садки, школи, дитячі та спортивні майданчики, закрита територія, що охороняється. Поруч ліс, озеро, магазини, ТРЦ Ретровіль, поряд із будинком будується метро. Стан квартири після будівельників! ТЕЛЕФОНУЙТЕ!

Олександра Олеся вул., 2б
rieltor.ua

Продаж 1-кімнатної квартири з якісним сучасним ремонтом у ЖК Новомостицько-Замковецький, вул. Данченко, 28Б (Подільський район). Квартира загальною площею 36,2 м2 на високому першому поверсі, з балконом, якісним ремонтом та роздільним плануванням. Будинок 2017 року побудови. Кухня 10м2 із вбудованою технікою, теплою підлогою, з виходом на балкон, де облаштований кабінет. Кімната 17,9 м2 також з меблями (двоспальне ліжко, вбудована шафа-купе, телевізор, кондиціонер). Квартира з приємним видом з вікон на вільний простір, у дворі будинку наземне паркування, а також підземний паркінг (укриття). Чудова пропозиція без комісії для покупця! Ціна 58 500 у.о. без комісії Яна

Сергія Данченка вул., 28Б
rieltor.ua

Продаж 1к квартири без ремонту в ЖК Подол Град у самому серці Києва за адресою вул. Дегтярна 19 Подільський р-н, Правий берег. Квартира знаходиться на 5 поверсі 8 поверхового будинку Загальна площа квартири 55 м2, житлова 23 м2, кухня 15 м2. Квартира складається з : -Спальна кімната. -Суміжна ванна кімната. -Кухня. -Лоджія. -Гардероб -Коридор. Квартира двостороння з видом у двір і зелену зону. ЖК Поділ Град – престижний комплекс комфорт класу. У будинку презентабельне парадне, консьреж, дитячий майданчик у дворі, охорона. ЖК Подол Град розташований в 10ти хвилинах пішої ходьби від метро Контрактова Площа. Великий досвід допомоги по купівлі квартир за державними програмами, безготівковий розрахунок: 1) Є-оселя (єОселя), єВідновлення, Сертифікат, 2) Житло для ВПО та військових (постанова 280 та інші)

Дегтярна вул., 19
rieltor.ua

Продам однокімнатну квартиру з ремонтом по вулиці Тираспільська 54, Подільський район, ЖК "Місто квітів", правий берег. Загальна площа - 49 кв.м, жила площа – 25 кв.м, площа кухні - 16 кв.м. Простора, тепла, світла та затишна євродвушка з сучасним ремонтом, великою лоджією та прекрасним краєвидом. Розташована на 15 поверсі 16-типоверхового будинку 2020 року. Прекрасне та продуманне планування включає: вітальня з кухнею ( студія), окрему спальню, велику лоджію. Квартира повністю укомплектована усім необхідним для комфортного проживання: кухня з сучасними вбудованими меблями та технікою. Територія ЖК закрита, під охороною, є гостьовий наземний паркінг і платне паркування, що охороняється, дитячі та спортивні майданчики Поруч є все необхідне для комфортного проживання: початкова школа та садок на территорії комплексу. Магазини та супермаркети, школи та дидячі сади, парки, відділення Нової пошти, поліклініка, лікарня, аптека. Транспортна розв’язка: -15 хвилин пішки до станції метро Сирець. -10 хвилин машиною до станції метро Сирець -15 хвилин машиною до центру міста Документи готові до продажу.

Тираспольська вул., 54
rieltor.ua

Унікальна пропозиція! 2-кімнатна доглянута квартира в серці Подолу. Пару хвилин пішки до станції метро «Контактова площа». Царський будинок по вулиці Межигірській, 32, 4 поверх 4 поверхового будинку. Історичний центр Києва, престижний район для власного проживання або здачі житла в оренду. Загальна площа квартири - 48 м, висота стелі - 3,3 м. Практичне планування: окрема кухня з вбудованими меблями, вітальня 15 м та спальня 14 м. Панорамні вікна у вітальні. Вбиральня 5 м (ванна, пральна машина, бойлер, умивальник, санвузол). Квартира частково мебльована, меблі виконані на замовлення художньою майстернею. Є можливість розширення площі до 90 м після переобладнання квартири на двоповерхові апартаменти. Над квартирою розташований технічний поверх з висотою стель 2,2 м, є вихід прямо з квартири на технічний поверх і споруджена стіна, яка відділяє площу над квартирою від іншої площі техповерху. Тихе подвір’я, є місце для паркування. Вікна виходять на облаштоване подвір’я сусіднього ЖК. Чисте парадне. Квартира має центральне опалення та газ, безперебійне постачання теплої та холодної води. Усі зручності в пішій доступності: магазини, аптеки, школи, дитячі садки, кінотеатр "Жовтень", приватна школа "Українська школа вільних наук", поліклініки для дорослих та дітей, спортивні комплекси, відділення Нової Пошти та Укрпошти. Зручне транспортне сполучення в будь-яку точку Києва. Пішки до Майдану – 25 хв, до Андріївського узвозу – 7 хв. Пропозиції в таких будинках – рідкість. Без комісії для покупця. Ціна 99000у.о., код обєкта # 12610

эксклюзив
Межигірська вул., 32
rieltor.ua

БЕЗ КОМІСії Продаж 3-кімнатної квартири ЖК Варшавський мікрорайон, пр. Правди 43а, Виноградар,Подільський район. Квартира, розташована на 10 поверсі 25 поверхового будинку. Площа 105/55/12 кв. м., 2 спальні, 2 санвузли , простора кухня - вітальня.Вікна виходять у двір. У квартирі виконаний якісний ремонт за дизайнерським проектом, міжкімнатні двері скритого монтажу, всі меблі та техніка залишаються новому власнику. Тепла підлога в санвузлах, кухні , дитячій та лоджії. Якісна сантехніка. Прально-сушильна машина LG, телевізор Panasonic. 3 інвенторні кондиціонери Cooper & Hunter, холодильник Samsung, 2 бойлери Atlantic з WiFi та швидким нагрівом на 120л та на 80 літрів( при відсутності електроенергії більше 5 годин вода залишається теплою) вбудовані духова та мікрохвильова піч DeDietrich, індукційна поверхня Electrolux, вбудована витяжка, душова система Hansgrone, сантехніка Devit/Geberit, вимикачі та розетки Schneider , батареї з терморегуляторами та WiFi, встановлена система сигналізації від потопу, лічильники на воду та світло. Поруч вся необхідна інфраструктура – дитячий садочок, школа, маркети, кафе. 5 хвилин пішки до ТЦ “Retroville” . Велика кількість варіантів для паркінгу авто. Неподалік великій ліс, озеро, паркова зона з облаштованими місцями для відпочинку, сучасні дитячі майданчики. Поруч будується станція метро «Варшавський мікрорайон» Документи до продажу готові, розглядаємо різні варіанти розрахунку під кредитування та програми. Будинку менше 10 років, підходить під 3% ЄОселя Ціна 179000 у.о. пропозиція дійсна припокупці квартири до 19.07 тел 09*********97 Наталія, телефонуйте, домовимось про перегляд.

возможна продажа по єОселя
Правди просп., 43а
rieltor.ua

Продам 3 кімнатну квартиру по вул. Виговського 22. Розташована на 4 поверсі, 9-ти поверхового будинку. Виповнен якісний, сучасний ремонт в стилі "Модерн". Підвісна стеля, на підлозі ламінат, кахель. Встановлені нові пластикові вікна. Всі кімнати відокремлені. Великий балкон. Вихід з двух кімнат. Утеплені стіни. Квартира з виглядом у двір, в якому чистота та квітучі квіти. У парадному виповнен ремонт с 4 по 9 поверх, встановлений новий ліфт. Удобний рух транспорту. До зупинки міського транспорту 3 хвилини пішки, метро Нивки-10 хвилин їхати. У домі розташовано АТБ, аптека,кофейня. Поруч з домом школа-гімназія, дитячий садок. Ввічливі сусіди. Покази за домовленністю.

Івана Виговського вул. (Гречка маршала), 22
rieltor.ua

Продаж 2к квартира Івана Виговського 10л ЖК Сирецькі сади Подільський рн Нивки Продається видова 2к квартира за вигідною ціною. Загальна площа 72.3 м², житлова площа 36.3 м², кухня 13.8 м². Квартира має два санвузли та знаходиться на 24-му поверсі 24-поверхового будинку. Розташована в ЖК "Сирецькі Сади", після будівельників: підключено світло, воду, встановлені радіатори та лічильники тепла. Будинок вже зданий та частково заселений, можна одразу починати ремонт. Комплекс закритого типу з двором без машин, охороною та відеонаглядом. Є відкрита парковка, а в підвалі можна придбати приватні кладові. Інфраструктура включає школу, дитячий садок, магазини, кафе, дендропарк та школу мистецтв, все в пішій доступності. Гарна транспортна розвязка: до центру міста 20 хвилин на авто, до станції метро Сирець 25 хвилин пішки або 7 хвилин на громадському транспорті. Зупинки громадського транспорту знаходяться за 7 хвилин ходьби.

эксклюзив
возможна продажа по єОселя
Івана Виговського вул. (Гречка маршала), 10л
rieltor.ua

Терміново продам євродвушку Варшавський мікрорайон. Дешевше, ніж у забудовника! 11 поверх. Гарне планування. Велика кухня. Лоджія 4 метри. Вікна у зелений тихий двір. Будинок зданий, отримав сертіфікат. Можна отримувати ключі і заходити на ремонт. Поруч ТРЦ Ретровіль. Зупинка транспорту. Продаю за готівку по переуступці в Головному офісі забудовника.

Родини Крістерів вул., 16
rieltor.ua
1 - 24 из 1833 результатов
Перед покупкой жилья очень важно определиться с таким вопросом, как будущий район проживания. В столице насчитывается 10 административных округов: три из них расположены на левом берегу Днепра, остальные – на правом берегу. Если вы хотите жить в историческом центре города, вам стоит присмотреться к Подолу. Квартиры в Подольском районе представлены и в бюджетном, и в элитном вариантах, так что выбрать есть из чего. Прежде чем недорого купить квартиру в Подольском районе, узнайте, какие преимущества имеет данный округ.

Почему стоит купить квартиру в Киеве в Подольском районе

Так как это самая спокойная и благополучная часть столицы, продажа квартир в Киеве в Подольском районе интересует многих потенциальных покупателей недвижимости. Жилье в этой части города прекрасно подойдет тем, кто хочет жить в спокойных условиях и при этом иметь возможность «выходить в свет».

Дешево в Киеве купить квартиру в Подольском районе можно практически в любом жилом массиве (Подол, Ветряные горы, Виноградарь, Мостицкий массив, Синеозерный, Цветоводство или Рыбальский остров). На территории района расположены и различные производственные предприятия, среди которых есть и достаточно крупные и известные. Такой вопрос, как продажа квартир в Подольском районе, особенно интересует тех, кто работает на этих предприятиях.

Приобретая здесь 1-комнатную, 2-комнатную или 3-комнатную жилплощадь, можно быть уверенным, что проблем с инфраструктурой не возникнет. В этой части Киева находится почти наибольшее количество школ – 41. Здесь также есть 34 детских сада, что является весомым поводом для молодых родителей именно здесь без посредников купить квартиру в Киеве – Подольский район является отличным местом для проживания семей с детьми. И не только из-за того, что в округе зафиксировано самое низкое количество преступлений, но и потому, что здесь все в порядке с медицинским обслуживанием: в районе находится 12 поликлиник.

Нет проблем и с транспортным сообщением в этом районе – продажа квартир в «Подольском» осуществляется особенно хорошо в домах, расположенных вблизи станций метро (их здесь 4). Несмотря на то, что данный округ является самым маленьким по площади в столице, деловая и культурная жизнь здесь бурлит постоянно. Цены на жилье есть и высокие, и доступные. Убедиться в этом можно, просмотрев результаты по запросу «продажа квартир в Киеве, Подольский район», выданные нашей поисковой системой. Воспользуйтесь фильтром, указав район и предполагаемую стоимость жилья, — и вы увидите всю информацию по этому округу. Сегодня вторичный рынок недвижимости содержит почти 3000 предложений, размещенных на Flatfy от ЛУН. С нами вопрос покупки или продажи квартиры в Подольском районе Киева решится очень быстро!