Бандери 32д. Новий ЖК. Оболонь. ДОСК 32. Видова 2 кімнатна квартира. Продам 2-х кімнатну квартиру в новому житловому комплексі комфорт-класу 2022 року побудови. ЖК ДОСК 32, у стилі концепт-лофт, розташований по проспекту Степана Бандери (Московському), 32Д із сучасним архітектурним рішенням. Квартира-вільного планування розташована на 4 поверсі 26-ти поверхового монолітно-каркасного будинку, загальною площею – 69 кв.м, житловою – 40 кв.м., кухні-вітальної – 24 кв.м., висотою стель 2,7 м. Двостороння. Стан після будівельників: панорамні вікна, радіатори з регуляторами тепла, протиударні двері, лазерна стяжка. Встановлено всі лічильники. Комплекс має власну закриту територію, що охороняється, є вихід на відкриту експлуатовану терасу з сучасним дитячим і спортивним майданчиком, зонами відпочинку та ландшафтним дизайном, рестораном, салоном краси. А також для мешканців комплексу облаштований власний спортивний зал та дитяча ігрова кімната. Швидкісний ліфт доставить Вас у підземний дворівневий паркінг. Поруч із житловим комплексом розташовані: магазини, супермаркети, торгові центри, аптеки, медичні центри, ресторани з різноманітною кухнею та кавярні. Зони відпочинку.

Степана Бандери просп. (Московський), 32д
rieltor.ua

Продаж 2к пентхаусу, ЖК Rybalsky, Набережно-Рибальська, Подільський. Продажа 2к пентхауса, ЖК Rybalsky, Набережно-Рыбальская, Подольский. Продається унікальний 3-поверховий пентхаус з дизайнерським ремонтом в житловому комплексі класу бізнес Рибальський. Комплекс розташований за адресою вулиця Набережно-Рибальська 3. Загальна площа квартири — 104 м2 Поверх — 4/7 Планування квартири включає в себе: • 1 поверх: простора кухня-вітальня, камін, санвузол • 2 поверх: 2 спальні, 2 санвузли • 3 поверх: сауна, душова кабіна, зона відпочинку (диван), міні-бар Ця квартира обладнана всією необхідною технікою для комфортного проживання, включаючи пральну та сушильну машини, посудомийну машину, телевізори, духову шафу, мікрохвильову піч, кондиціонери, холодильник і багато іншого. У першій спальні є велике двоспальне ліжко, макіяжний столик, телевізор і комод. У другій спальні — також велике двоспальне ліжко, особистий санвузол з душовою кабіною, телевізор і шафа-купе. З балконів є вихід на терасу. На території ЖК є магазини, аптека, підземний та наземний паркінг, а також інші зручності. Запрошуємо вас на перегляд у зручний для вас час, щоб ви могли оцінити всі переваги цього пентхаусу особисто. #A1754

Набережно-Рибальська дорога вул., 3
rieltor.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Продаж 2-кімнатної квартири в ЖК бізнес класу Rybalsky Подільський район, вул. Набережно-Рибальська, 11 S = 69,46 м2 4/9 поверх Планування: - передпокій - 2 лоджіі - кухня-їдальня з видом на зелений внутрішній двір. - спальня - ванна кімната Продаж по перепоступці, здача будинку в 2024 році. RybalSky" - це сучасний житловий район з цікавим ландшафтним дизайном, і за задумом творців, втілює ідею комфортного життя біля води. У процесі створення водний канал довжиною 330 м, з виходом у Дніпро. На території ЖК є: кавярні, салони краси, аптека, продуктові магазини, школа, дитячий садок, спортивні та освітні студії, у пішій доступності фітнес-центр "5 елемент". Завдяки низькій поверховості будинків, вид на місто та річку буде доступний усім. Внутрішні дворики обладнані майданчиками для дітей та спортивними секціями. Завдяки охоронній системі та самій концепції безпеки ЖК, можна спокійно відпускати дітей на прогулянку самостійно. Концепція - двори без автомобілів. Консьєрж-сервіс 24/7 та технічний нагляд Система "розумний дім". Мобільний додаток "SFERA living system" (це по суті онлайн ЖЕК плюс додаткові послуги). Безпека: цілодобове відеоспостереження, система електронних перепусток, картковий доступ до ліфтів. Зручна дорожня розвязка. 10 хвилин до станції метро Поштова площа, Контрактова площа. #315917352589

Набережно-Рибальська дорога вул., 11
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам 2-х комнатную квартиру в "ЖК Rybalsky (Рыбальский)" дом №7, 69 кв.м 3/7 эт. с уникальной и рациональной планировкой, окна выходят на красивую пешеходную зону. Лифт в доме спускается в большой подземный паркинг с возможностью гостевой парковки через приложение в мобильном. Подъезд на два выхода. В комплексе реализована система Умный дом, позволяющая экономить время на вызов сантехника электрика и других служб. ЖК Рыбальский: это уникальный комплекс бизнес-класса для гармоничной и комфортной жизни у воды на берегу Днепра.Большая парковая зона сочетается с уютными закрытыми дворами без автомобилей. Территория комплекса безопасна и охраняется, имеет отличную инфраструктуру: школа Mriy diy, детский сад, магазины, салоны, закрытый двор с детской и спортивной площадками, большое количество пешеходных и велосипедных дорожек, много зеленых зон для прогулок и отдыха, территория спортивного комплекса 5-й элемент. Рядом торгово-развлекательный центр Блокбастер, парк Наталка 10 мин на авто до метро Почтовая и Контрактовая площадь. Сдача дома 3 кв.2024г.расходы по оформлению продавец берет на себя 135000 $ без комиссии.

ексклюзив
Набережно-Рибальська вул., 7
rieltor.ua

Продам 2 кімнатну квартиру ЖК Rybalsky, Подільський р. Загальна площа 74,5 Будинок 9 В квартирі 2 окремі спальні, 2 санвузла, гардеробна, балкон. Всі меблі та техніка залишаютья в квартирі Житловий район Rybalsky відноситься до Подільського району Києва і розміщений на Рибальському півострові. Комплекс межує з територією старого Подолу і знаходиться неподалік історичного центру Києва. У 15 хвилинах від комплексу є дві станції метро: Контрактова площа та Поштова площа, по периметру території розташовані зупинки громадського транспорту.

Набережно-Рибальська дорога вул., 9
rieltor.ua

#12306 Продається 2-кімнатна квартира з загальною пл. 55м2, на 6 поверсі 9ти поверхового будинку в комплексі бізнес-класу ЖК Rybalsky. вул. Набережно-Рибальська 3 Квартира в стані ремонту - зроблено проєкт, перепланування у відповідності до проєкту, стіни оштукатурені, зараз розводяться мережі, в наявності фінішні матеріали. Також квартиру оздоблено якісними пластиковими вікнами та підлоговими конвекторами. Висота стелі 2.82 м. З великої тераси відкривається найкращий краєвид! (краєвид з тераси на фото) Бізнес клас. Будинок побудований з сучасних якісних матеріалів. Введено в експлуатацію. На території ЖК буде школа повного дня для 280 учнів, дитячий садок для 130 дітей та різноманітні спортивні та навчальні студії. Обслуговується управляючою компанією від забудовника. Є підземний паркінг. Теріторія будинку відкрита. Поряд Дніпро, Оболонська набережна, Поділ, парк Наталка, спортивний клуб 5 елемент. Житловий район Rybalsky належить до Подільського району Києва та розташований на Рибальському півострові. Комплекс примикає до території старого Подолу та знаходиться недалеко від історичного центру Києва. За 15 хвилин від комплексу дві станції метро: Контрактова площа та Поштова площа, по периметру території є зупинки громадського транспорту. Документи на руках. Власник сплачує всі свої податки. Варіант дуже класний! не зволікайте, дзвоніть!

Набережно-Рибальська дорога вул., 4
rieltor.ua

#7019 Продається 2-кімнатна квартира з загальною пл. 72м2, на 2 поверсі 9ти поверхового будинку в ЖК "Рибальський" (Rybalsky). вул. Набережно-Рибальська 3. Квартира без ремонту, після будівельників. Вільне планування. З вікон/балконів квартири відкривається гарний вид на Дніпро та внутрішній двір. Зі сторони внутрішнього двору гарний, великий відкритий балкон. Висота стелі 2.82 м. Бізнес клас. Будинок побудований з сучасних якісних матеріалів. Введено в експлуатацію. На території ЖК буде школа повного дня для 280 учнів, дитячий садок для 130 дітей та різноманітні спортивні та навчальні студії. Обслуговується управляючою компанією від забудовника. Є підземний паркінг. Теріторія будинку відкрита. Поряд Дніпро, Оболонська набережна, Поділ, парк Наталка, спортивний клуб 5 елемент. Житловий район Rybalsky належить до Подільського району Києва та розташований на Рибальському півострові. Комплекс примикає до території старого Подолу та знаходиться недалеко від історичного центру Києва. За 15 хвилин від комплексу дві станції метро: Контрактова площа та Поштова площа, по периметру території є зупинки громадського транспорту. Документи на руках, більше 3х років. Готові до укладання угоди. Всі податки та витрати включені у вартість. Без комісії. Варіант дуже класний! не зволікайте, дзвоніть!

Набережно-Рибальська дорога вул., 4
rieltor.ua

Продаж 2к квартири в ЖК Rybalsky (Рибальський), вул Набережно-Рибальська 5 Поділ, Правий берег, Подільський район Квартира на 6 поверсі 10-ти поверхового будинку. Загальна площа 73м2, житлова 34 м2, кухня 10м2, лоджія 5м2. Дві окремі кімнати та лоджія. Стан квартири без ремонту, після будівельників, зроблена лазерна стяжка. Новий житловий комплекс бізнес класу 2020 року з концепцією, двір без автівок. На території ЖК школа повного дня для 280 учнів, дитячий садок для 130 дітей та різноманітні спортивні та навчальні студії. В будинку є підземний паркінг, поруч спортивний клуб 5 елемент. Комплекс примикає до території старого Подолу та знаходиться недалеко від історичного центру Києва. За 10 хвилин автівкою дві станції метро: Контрактова площа та Поштова площа, по периметру території є зупинки громадського транспорту. Перепоступка, право власності та ключі на угоді.Телефонуйте, організую перегляд в зручний для Вас час!

Набережно-Рибальська дорога вул., 5
rieltor.ua

Терміново! Еоселя! Продаж 2к квартири, 73кв. м., в новому ЖК Рибальський, вул. Набережно-Рибальська 5, будинок зданий, можно заходити на ремонт. Квартира двостороння 2 вікна виходять у двір 5 будинку, 1 вікно на вулицю Електриків. Продаж квартири по переуступці та одначасним оформленням права власності на Покупця. ЖК RYBALSKY комплекс Бізнес-класу з власною інфраструктурою, закритою територією, презентабельною вхідною групою. На території розташований освітній комплекс RYBALSKY Family Port (дитячий садок та школа), супермаркети, відділення пошти, стоматологія, салон краси, кафе. У будинку є дворівневий підземний паркінг в який спускається ліфт. Ведеться цілодобове відео спостереження, є внутрішня охорона комплексу. Поруч Берег Дніпра, cпорт-комплекс "5-й Елемент", парк «Наталка», ЖК ДОК 32, історичний район Києва - Поділ. До метро Почтова площа та Контрактова площа - 7 хв. на авто або громадським транспортом (114 автобус), до Хрещатика - 10 хв., поруч, Дніпро, Оболонська набережна, парк Наталка, проспект Володимира Івасюка (Героїв Сталінграду), Оболонь, Мінська У будинку є 2 рівневий підземний паркінг, який використовується як укриття. Закритий зелений двір для мешканців будинку, цілодобова охорона, камери. На території ЖК знаходиться школа повного дня, дитячий садок, різноманітні спортивні та навчальні студії, аптека, кафе, супермаркети, магазин квітів, салон краси, в пішій доступності великий ТРЦ Блокбастер. Поруч спортивний клуб 5 Елемент, Житловий район Rybalsky належить до Подільського району Києва та розташований на Рибальському півострові. Комплекс примикає до території старого Подолу та знаходиться недалеко від історичного центру Києва. За 15 хвилин від комплексу вулиця Хрещатик, великій зелений парк Володимирська гірка, Поділ, станції метро: Майдан Незалежності, Поштова площа та Контрактова площа. ІДЕАЛЬНИЙ варіант для життя та здачі в оренду! Приваблива ціна! Працюємо напряму з власником, без посередників Можливий продаж за програмою Еоселя!

можливий продаж по єОселя
Набережно-Рибальська дорога вул., 5
rieltor.ua

ЖК "Rybalsky" - сучасний житловий комплекс з власною унікальною концепцією. Квартира на 3-му поверсі, площа: 69,0\19,9\27,2; Простора кухня-вітальня = 32.5 кв.м, суміжний санвузол, світла та затишна спальня =18 кв.м, гардеробна кімна та відкрита терраса-балкон. В квартирі виконаний яксний, сучасний ремонт: підлога (покриття) паркет, керамічна плитка - є підігрів, стіни: декоративна штукатурка, фарбування. Квартира укомплектова необхіднми меблями та технікою, для комфортного життя; Ціна: 170 000 USD

Набережно-Рибальська дорога вул., 9
rieltor.ua

Житлові комплекси у Київ

Продаж 2к квартири в ЖК Рибальський. 15 будинок. Без комісії. Найкраща ціна в цьому будинку. Набережно-Рибальська дорога 3,9. Здача запланована на 4 квартал 2024 року. Загальна площа: 82.4 м2; житлова: 27.9 м2; кухня-вітальня: 34 м2; тераса: 11,6 м2., 5/10-ти поверхового цегляного будинку, що розташований в 5-ти хвилинах від річки Дніпро. Вентильований фасад, 6-ти камерні склопакети, армований профіль, вхідні двері класу вогнестійкості EI30, ліфти Schindler, висота стелі: 2.82 м, лічильники на воду, електроенергію та тепло. Житловий комплекс з власною концепцією та інфраструктурою, цілодобове відеоспостереження, система електронних пропусків, картковий доступ до ліфтів. Поруч Дніпро, на автомобілі 5 хвилин до ст.м. "Поштова Площа" та "Контрактова площа", ст.м "Почайна" -10 хвилин, до вул. Хрещатик 15 хвилин. Без комісії для покупця. В продажу також є сусідня квартира.

Набережно-Рибальська дорога вул., 15
rieltor.ua

Продаж 2к квартири в ЖК Рибальський. 15 будинок. Без комісії. Найкраща ціна в цьому будинку. Набережно-Рибальська дорога 3,9. Здача запланована на 4 квартал 2024 року. Загальна площа: 76.4м2; житлова: 25.9 м2; кухня-вітальня: 26,3 м2; тераса: 19,3 м2., 4/9-пов. цегляного будинку, що розташований в 5-ти хвилинах від річки Дніпро. Вентильований фасад, 6-ти камерні склопакети, армований профіль, вхідні двері класу вогнестійкості EI30, ліфти Schindler, висота стелі: 2.82 м, лічильники на воду, електроенергію та тепло. Житловий комплекс з власною концепцією та інфраструктурою, цілодобове відеоспостереження, система електронних пропусків, картковий доступ до ліфтів. Поруч Дніпро, на автомобілі 5 хвилин до ст.м. "Поштова Площа" та "Контрактова площа", ст.м "Почайна" -10 хвилин, до вул. Хрещатик 15 хвилин. Без комісії для покупця. В продажу також є сусідня квартира.

Набережно-Рибальська дорога вул., 15
rieltor.ua

Продаж квартири в ЖК Рибальський, вул.Набережно-Рибальська дорога, 5 Великі панорамні вікна, які виходять в затишний двір Загальна площа: 74.4 житлова: 44м2; кухня-вітальня: 23.2 м2; дві роздільні спальні кімнати: . Два санвузли. Терасний балкон. 5 поверх 6-ти поверхового цегляного будинку, що розташований в 5-ти хвилинах від річки Дніпро. Вентильований фасад, 6-ти камерні склопакети, армований профіль, вхідні двері класу вогнестійкості EI30, ліфти Schindler, висота стелі: 2.82 м, лічильники на воду, електроенергію та тепло. Житловий комплекс з власною концепцією та інфраструктурою, цілодобове відеоспостереження та охорона, система електронних пропусків, картковий доступ до ліфтів. Закритий внутрішній двір з дитячим та спортмайданчиком, доступний тільки для мешканців. На території розташована приватна школа та садок MRIYDIY. Консьєрж-сервіс, у кроковій доступності спортклуб "5 елемент". На нижніх поверхах кожного будинку-кварталу знаходяться комерційні приміщення, у яких розміщуються ресторани, кавярні, салони краси, магазини та аптеки. Забудовник планує побудувати канал, що буде зєднаний з Дніпром, та набережну біля каналу з відповідною інфраструктурою. Знаходиться біля старого Подолу та недалеко від історичного центру Києва. На автомобілі за 5 хвилин можна дістатися до ст.м. "Поштова Площа" та "Контрактова площа", ст.м "Почайна" -10 хвилин, до вул. Хрещатик 15 хвилин. 130000 без коміссіі

можливий продаж по єОселя
Набережно-Рибальська дорога вул., 5
rieltor.ua

ЖК "Rybalsky" - сучасний житловий комплекс з власною унікальною концепцією. Простора кухня-вітальня = 20 кв.м, гардеробна кімна та відкрита терраса. В квартирі виконаний яксний, сучасний ремонт: підлога (покриття) паркет, керамічна плитка - є підігрів. Квартира укомплектова необхіднми меблями та технікою, для комфортного життя.;

Набережно-Рибальська дорога вул., 9
rieltor.ua

Доброго дня. Пропонується квартира в сучасному преміальному комплексі ЖК Rybalsky. Адреса - Набережно-Рибальська дорога, будинок 3 Поверх 4/6 Площа - 48м2 Кількість кімнат - 1 Стан - сучасний дизайнерський ремонт Вид з вікна - у внутрішній двір в сторону Дніпра Квартира з щойно завершеним дорогим ремонтом в сучасному стилі. Дуже просте раціональне планування - кухня-вітальня з виходом на великий балкон, санвузол, невеличка ніша під гардеробну та окрема спальня. Квартира повністю укомплектована технікою та майже повністю укомплектована меблями. Залишилось придбати спальне ліжко, диван у вітальню та телевізор і можна жити не тужити) Документи готові до продажу, ніхто не прописаний. Сам ЖК RYBALSKY - елітний комплекс закритого типу з повністю своєю автономною інфраструктурою, яка включає медичні та освітні заклади для дітей та дорослих, салони краси, аптеки, магазини, бутіки, офіси, кавʼярні та ресторани, спортивні майданчики, величезний фітнес-клуб «5 ЕЛЕМЕНТ», прогулянкові зони як на території комплексу, так і вздовж Дніпра. Дуже гарно представлений розділ ІНФРАСТРУКТУРА комплексу на сайті забудовника. Також окремо пропонується паркомісце на -1 рівні підземного паркінгу. Продається окремо та не входить у вартість квартири. Перегляди у будь-який час за попередньою домовленністю. Усі питання за намером телефону в оголошенні. Телефонуйте. Ви вже запрошені) Гарного дня!

ексклюзив
Набережно-Рибальська дорога вул., 3
rieltor.ua

Мрії і є для того, щоб збуватися! Ідеальне поєднання життя в історичному Центрі Києва та сучасного ЖК з чудовою інфраструктурою. Житловий район Rybalsky відноситься до Подільського району Києва і розміщений на Рибальському півострові. Комплекс межує з територією старого Подолу і знаходиться неподалік історичного центру Києва. У 15 хвилинах від комплексу є дві станції метро: Контрактова площа та Поштова площа, по периметру території розташовані зупинки громадського транспорту. У проєкті ЖК - 9 житлових будинків, кожен з яких представляє собою окремий «квартал». Максимальна висота забудови - 9 поверхів, а в дизайні комплексу поєднуються елементи архітектури старого Подолу і сучасні будівельні тенденції. У ЖК є підземні паркінги, які звільняють простір житлового району від машин. Тому, до Вашої уваги пропоную, гарну, простору, сучасну квартиру з італійським двориком та великою терасою (з видом у цей затишний дворик). І не тільки з італійським двориком, а й з наповненням всього всього всього найкращого саме з Італії. Гарна внутрішня інфраструктура! Порядні сусіди. І найцікавіше - це шикарний канал поруч, прямо біля комплексу. Все що потрібно, це записатися на перегляд цієї неперевершеної, 2-кімнатної квартири з дуже комфортним плануванням, з дизайнерським проєктом та зрозуміти, що ВСЕ що Вам потрібно, ВЖЕ чекає на Вас))) Ну а про саме наповнення, можу розповідати дуже і дуже багато) Тому, нижче описую, що ми використовували, коли зробили цю затишну квартиру як для себе) Двостороння квартира загальною площею 71м2 - Дві спальні - Кухня-вітальня (20м2) - Просторий санвузол - Просторий тераса (15м2) - 3-й поверх з 10, затишний двір - Підземний паркінг В дизайнерському проекті використовували високоякісних європейських виробників починаючи з кераміки, паркетної дошки до сантехніки, освітлення та електротехніки. Квартира мебльована ПРЕМІАЛЬНИМИ ІТАЛІЙСЬКИМИ БРЕНДАМИ КУХНЯ: - Кухня - CÉSAR ARREDAMENTI S.P.A (кухонний гарнітур MAXIMA 2.2) - Стільниця - CÉSAR STONE (M73TITANIUM) - Стіл обідній - CATTELAN ITALIA (RALPH KERAMIC BISTROT) - Стільці - SALLY - Диван у вітальній - DITRE BUBLE - Кухонна мийка - граніт ELLECI + змішувач ELLECI RENO ANTRACITE 59 - Картина - TENDER PIONES (MATIS ART STUDIO) - БРА - OAZIS ITALY - Шафи у коридорі - MOBILIFICIO SAN GIACOMO SPA - Двері міжкімнатні прихованого монтажу - SELECT (ECLISSE) H240 - Світильники підвісні: PANZERI TO-BE SUSPENSION - Змішувач настінний KLUDI Основна СПАЛЬНЯ: - Ліжко у спальні - DITRE BEND - Матрац - ALTERNOTTY - Світильник підвісний - PANZERI JAZZ WHITE - Шафи у спальні - MOBILIFICIO SAN GIACOMO SPA - Трекові магнітні системи LIGHT HUB - Світильник підвісний EGLO - Тюль, штори - тканина FROCA - Декоративна штукатурка - MARBLE - Паркетна дошка - BOEN HORIZON Друга СПАЛЬНЯ: - Диван в шкірі ГАЗЕТНИЦЯ ARCOBALENO ITALY - Лампа настільна CROSS WALL (PANZERI) - Лампа підвісна керамічна матова - KARMAN SHERWOOD AND ROBIN - Шафа - MOBILIFICIO SAN GIACOMO SPA - Паркетна дошка - BOEN HORIZON - Тюль, штори - тканина FROCA Електротехніка: - Посудомийка - SMEG - Духовка - BOSH - Плита індукційна - SIEMENS - Витяжка FALMEC - Холодильник INTERLINE Освітлення: - Трекові магнітні системи та точкові стельові світильники LIGHT HUB Потолочна АКУСТИКА: - 3-х стельова АКУСТИЧНА BLUETOOTH система: AMIS AMPCS60 (2 динаміка - кухня, 1 динамік - санвузол) Ванна: - Пральна машина - LG - Інсталяція DUOFIX GEBERIT - Клавіша змиву SIGMA20 GEBERIT - Унітаз підвісний KERASAN - Гігієнічний душ PAFFONI - Бойлер GORENGE FLAT - Душова система FRESH DEVIT DARK - Перегородка скляна DEVIT - Плитка SONAR SILVER, STYLE PERLA (Іспанія) - Тепла підлога SCHWARZ - Терморегулятори MYCOND NEW TOUCH BLACK Коридор: - Декоративна штукатурка OTTOCHENTO - Відеодомофон, Панель виклику DAHUA - Електрофурнітура SCHNEIDER SEDNA - Шафа MOBILIFICIO SAN GIACOMO SPA Плитка кухня-вітальня, коридор: - OREGON GRIS (Іспанія) - Тепла підлога SCHWARZ - Терморегулятори MYCOND NEW TOUCH BLACK Так, так! Ми робили її для власного проживання.. тому, все як з душею Хочемо, щоб житло було в надійних руках нових власників! До зустрічі на перегляді)

Набережно-Рибальська дорога вул., 3
rieltor.ua

Простора квартира в історичному центрі Києва! Продається 2-кімнатна квартира на вулиці Набережно-Рибальській, 9. Двостороння оселя з новим дизайнерським ремонтом, загальною площею 73 м2. Зручне функціональне планування і великим балконом-терасою, простора кухня-вітальня і спальня з панорамними вікнами, функціональний санвузол з підігрівом підлоги. Кондиціонування — спліт система. Меблі та техніка найвищої якості від відомих світових виробників: вбудована кухня, побутова техніка, сантехніка, світильники. Будинок – індивідуальний проєкт від «Perfect Group» 2019 року побудови, монолітно-каркасний, цегла, утеплювач. Консьєрж-сервіс 24/7 та технічний нагляд. Система «розумний дім». Безпека: цілодобове відеоспостереження, система електронних перепусток, картковий доступ до ліфтів. Затишні подвір’я, зелені бульвари та сучасний суспільний простір біля води. Внутрішні дворики обладнані майданчиками для дітей та спортивними секціями. Завдяки охоронній системі та самій концепції безпеки ЖК, можна спокійно відпускати дітей на прогулянку самостійно. Концепція — «двори без автомобілів». Комплекс примикає до території старого Подолу та знаходиться недалеко від історичного центру Києва, поруч Дніпро. Престижний ЖК бізнес-класу, де є абсолютно все для комфортного життя: цілодобова охорона, елітний спортивний комплекс «5 елемент» з басейнами, фітнес-залами, тенісними кортами, паркінг, магазини, кафе, аптека, салони краси, школа повного дня, дитячий садок, різноманітні спортивні та навчальні студії, зона для вигулу собак, дитячі майданчики, у пішій доступності великий ТРЦ «Блокбастер». ЖК «RYBALSKY» розташований за 5-10 хвилин на авто від станцій метро «Поштова площа», «Контрактова площа», та вулиці Хрещатик. Є також міські автобусні маршрути до центру міста, Подолу, на лівий берег та Оболонь. Можливий обмін на вашу нерухомість. Усі подробиці про квартиру та про її придбання за телефоном. Реальна квартира! Телефонуйте у будь-який час! Ми завжди раді вам допомогти! Надаємо повний спектр послуг з купівлі та продажу квартир та будинків. Великий досвід допомоги по купівлі квартир за державними програмами: 1) Є-оселя 2) Житло для ВПО та військових (постанова 280) З нами безпечно, якісно, вигідно!

Набережно-Рибальська дорога вул., 9
rieltor.ua

СУПЕРПРОПОЗИЦІЯ у «Рибальському»!!! Без% для покупця! Прохання КОЛЕГ не дублювати оголошення! Продам простору 1к квартиру у престижному ЖК на березі Дніпра. 11 будинок, 9 секція, введення в експлуатацію - червень 2024 року. Стан - після будівельників, шикарне планування: кухня вітальня майже 31 м2, окрема спальня, 2 санвузла (в одному можна зробити гардеробну), лоджія. Комфортний середній поверх, вікна квартири виходять у двір. Додатково продається паркомісце у цьому ж будинку. Вартість - 25000$

Набережно-Рибальська дорога вул., 11
rieltor.ua

Продається 2-кімнатна видова квартира с терасой в ЖК Rybalsky вул.Набережно-Рибальска буд.11 Загальною площею 74 м, 8/9 поверх Здача будинку по документам 1 квартал 2024 року, будинок активно будуються. Одна із найкращих квартир в будинку та всьому ЖК. Видова квартира на канал, та вул.Єлектріків. Також є вид на Дніпро. Ідеальне планування квартири дозволяє змінити його під себе. Велика кухня-вітальня з чудовим видом, простора спальня кімната , санвузол 7м2 , велика терраса навколо квартири. ЖР Rybalsky побудований за монолітно-каркасною технологією із заповненням керамічна повнотіла цегла 150 мм. RybalSky" - це дуже сучасний житловий район з цікавим ландшафтним дизайном, і за задумом творців, втілює ідею комфортного життя біля води. У процесі створення водний канал довжиною 330 м, з виходом у Дніпро. На території ЖК буде: школа, дитячий садок, спортивні та освітні студії, у пішій доступності фітнес-центр "5 елемент". Завдяки низькій поверховості будинків, вид на місто та річку буде доступний усім. Внутрішні дворики обладнані майданчиками для дітей та спортивними секціями. Завдяки охоронній системі та самій концепції безпеки РК, можна спокійно відпускати дітей на прогулянку самостійно. Концепція - двори без автомобілів. Консьєрж-сервіс - 24/7 та технічний нагляд Система "розумний дім". Мобільний додаток "SFERA living system" (це по суті онлайн ЖЕК плюс додаткові послуги). Безпека: цілодобове відеоспостереження, система електронних перепусток, картковий доступ до ліфтів. Зручна дорожня розвязка. 10 хвилин до станції метро Поштова площа, Контрактова площа.

ЖК Рыбальский 2 ком. 74м2 с террасой в 11 доме
olx.ua

Продается двухкомнатная квартира, 68 м2 в элитном новострое бизнес- класса ЖК RYBALSKY, ул. Набережно -Рыбальская дорога, 9 от СОБСТВЕННИКА. Цена: 200 тыс.дол. Квартира находится на 5 этаже. Дом в эксплуатацию март . Квартира после строителей. Стены - кирпич, перекрытие - железобетонное. Высота потолков - 2,8 м. В квартиру проведены: электрика, водопровод, канализация. ЖК RYBALSKY - ультрасовременный жилой комплекс на Рыбальском полуострове вблизи Днепра. На территории комплекса расположены магазины, кафе, рестораны, салоны красоты, RYBALSKY Family Port: школа, детсад, спортивные и образовательные студии, Нова почта, медицинские учреждения. В 5 минутах езды на машине-ТЦ блокбастер. Водный канал протяженностью 380 метров с выходом в Днепр и с зелеными зонами отдыха. Круглосуточная охрана, установлены камеры видеонаблюдения всей придомовой территории, лестничного марша каждого этажа. Действует система электронных пропусков, пользование лифтом только по персональным картам. Комплекс расположен рядом с центром Киева и ключевыми историческими местами и площадями столицы. Также вы можете воспользоваться общественным транспортом – автобусом и маршрутными такси, которые соединяют Подол и Оболонь. RYBALSKY – экологический район нового образца. Концепция - дворы без автомобилей возле подъездов – а только в подземных паркингах; здесь вас не побеспокоит городской шум – внедрена качественная система звукоизоляции. Это идеальное место для комфортной жизни Вас и Вашей семьи.

ПРОДАМ 2-к квартиру ЖК «Рыбальский»
olx.ua

Набережно-Рибальська дорога, 3, ЖК Rybalsky. Продам квартиру в елітному житловому комплексі клубного типу, вишуканий стиль та комфорт, ідеально витримана стилістика, функціональне планування з урахуванням максимізації ергономіки житлового простору, новий дизайнерський ремонт, повністю укомплектована дорогими меблями та якісною побутовою технікою найкращих світових виробників, відмінна інфраструктура і розташування, поруч СК "5 Елемент", метро "Контрактова площа", "Поштова площа". Телефонуйте! Квартира заслуговує на Вашу увагу! Подільський Подольский Рибальський Острів Рыбальский Остров Набережно-Рибальська дорога 3 Набережно-Рыбальская 3 ЖК Rybalsky ЖК Рыбальский Метро Контрактова площа Поштова площа

Продам 2к Набережно-Рибальська дорога 3 ЖК Rybalsky Рибальський Метро
olx.ua

ЖК "Рибальський", вул. Набережно-Рибальська 9, БЕЗ КОМІСІЇ! У ДОМІ ДВОХ-РІВНЕВИЙ ПІДЗЕМНИЙ ПАРКІНГ. (Бомбосхо́вище) загальний метраж 73.3 м2 3/8 поверх. Кухня-їдальня - 26 м2 Спальня-11 м2 Спальня -12 м2 Санвузол-4 м2 Санвузол-2м2 Вхідна група-8 м2 Тераса-15 м2 вартира укомплектована: - вбудована кухня-їдальня -кондиціонери у кожній кімнаті -телевізори LG - пральна машина - сушарка - посудомийна машина - система очищення води -бойлер -Варкова поверхня і духова шафа та інше.) Є підігрів підлоги. Фасад: навісний, вентильований. Скління; 6-ти камерний армований профіль. Вхідні двері: класом вогнетривкості EI30 Ліфти: Schindler Висота стелі: 2.82 м Лічильники: холодна, гаряча вода, лічильник електроенергії та тепла. Безпека: цілодобове відео спостереження, система електронних перепусток, картковий доступ до ліфтів. У комплексі буде своя школа, дитячі майданчики, зачинені двори 5 хв-Поштова площа 5 хв-м.Петрівка 10 хв-до Хрещатика Ціна: 238 000$ Тел: 09*********52 Наталія Оперативний показ у будь-який зручний час)

ЖК "Рибальський", вул. Набережно-Рибальська 9,
БЕЗ КОМІСІЇ!
olx.ua

2 кімнатна , 17-й поверх, площа: 50**********,8; Продається затишна квартира в ЖК DOCK32. Формат євростудія + окрема спальня з можливістю переформатування у двокімнатну. В квартирі тепло і тихо, вид з віон на Оболонь. В будинку просторий вестибюль, вантажний ліфт, дитячий майданчик, простора закрита територія, підземний паркінг. Поряд ТЦ Блокбастер, недалеко як до Подолу, так і до Оболоні, недалекто метро Петрівка, Дніпро, парк Наталка.

Продам  2 комнатную  кв-ру 51м2 ЖК Док32 , Хрещатик 15 минут
olx.ua

Продаж 2-кімнатної квартири 72 м2 в ЖК бізнес класу Rybalsky Будинок введений, продаж квартири ЖК Рибальский (Rybalsky), 3 будинок по вул. Набережно-Рибальська дорога вул.,3 ПЛОЩА квартири - 72 м2. Поверх - 4/9 Кімнат - спальня+ кухня+ велика вітальня Планування від забудовника: - кухня-вітальня з виходом на балкон - балкон (6,2 м2. * К0.3) - два санвузли (5,92 м2 та 3,16 м2) - спальня (11.1 м2)з виходом на балкон - вітальня(29.4 м2)з виходом на балкон - Це планування вважається одним з найкращих та збалансованих серед усього розмаїття, яке представлене забудовником. !!! Біля будинку забудовник планує побудувати канал, що буде зєднаний з Дніпром, та набережну біля каналу з відповідною інфраструктурою. RYBALSKY" — це сучасний житловий район з цікавим ландшафтним дизайном, і за задумом творців, втілює ідею комфортного життя біля води. У процесі створення водний канал довжиною 330 м, з виходом у Дніпро. На території ЖК є: кавярні, салони краси,аптека, продуктові магазини, школа, дитячий садок, спортивні та освітні студії, у пішій доступності фітнес-центр "5 елемент". Завдяки низькій поверховості будинків, вид на місто та річку буде доступний усім. Внутрішні дворики обладнані майданчиками для дітей та спортивними секціями. Завдяки охоронній системі та самій концепції безпеки ЖК, можна спокійно відпускати дітей на прогулянку самостійно. Концепція — двори без автомобілів. Консьєрж-сервіс 24/7 та технічний нагляд Система "розумний дім". Мобільний додаток "SFERA living system" (це по суті онлайн ЖЕК плюс додаткові послуги). Безпека: цілодобове відеоспостереження, система електронних перепусток, картковий доступ до ліфтів. Зручна дорожня розв’язка. 10 хвилин до станції метро Поштова площа, Контрактова площадь.

Без % Продажа 2к квартиры 72.1 м2 ЖК "Рыбальский "Rybalsky Подол
olx.ua
1 - 24 з 36 результатів