БЕЗ КОМІСІЇ (%). Пропонується до продажу 2-кім. (54,8 кв.м.) тепла квартира у комфортному місці по вул. Лариси Руденко, 3а Дарницького району. Планування - дві окремі кімнати: 17,6 та 11,4 1м.кв, кухня 8.2 м.кв, роздільний санвузол, засклена лоджія . У коридорі величезна зручна гардеробна шафа. Квартира на 9 поверсі 20-поверхового будинку 1997 р. побудови. Висота стель 2.75 м. Робочі ліфти, приємні сусіди. У пішій доступності є всі необхідні для життя елементи інфраструктури: магазини (продуктова Кишеня прямо поряд з будинком, кілька ТРЦ дорогою до метро, спортзал, школа, дитсадок. Транспорт, у тому числі метро, поряд з будинком. Зручне транспортне сполучення з аеропортом Бориспіль та правим берегом. Квартира підійде як для власного проживанія так і під орендний бізнес.. 64000 у.о.

ексклюзив
Руденко Лариси вул., 3б
rieltor.ua

-Без комісіЇ. Продається 2-х кімнатна квартира, вул. Драгоманова, буд. 23-б. -Квартира світла, затишна, з частковим ремонтом, розташована на 13 житловому поверсі теплого цегляного будинку. В квартирі поміняна електрична проводка, встановлені нові металопластикові вікна. -В квартирі залишається: нова вбудована кухня з вбудованою технікою, шафи-купе, диван.З кухні є вихід на простору утеплену лоджію, де зроблено капітальний ремонт, також є великий видовий балкон. -В будинку два ліфти, домофон, чисте парадне. На поверсі є своя комора. Біля будинку майданчик для паркування авто. -Розвинена інфраструктура, зручне транспортне сполучення. -Поруч розташовані: парк Позняки, супермаркети, гімназія, школа, ліцеї, дитячі садки, кафе, аптеки та ін. -До станції метро Позняки 7-10 хвилин пішки. -Без торгу.

ексклюзив
Драгоманова вул., 23 б
rieltor.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Продаж 2-кімнатної роздільної квартири на Осокорках по пр. Миколи Бажана 12. Будинок 2004 року, монолітно-каркасний. Квартира на 9 поверсі 20-поверхового будинку. Санвузол роздільний. На підлозі паркет в кімнатах. Укомплектована побутовою технікою та меблями. Кухня з балконом. Развинена інфраструктура та транспортна розвязка. До метро Осокорки 300 метрів - 5 хв пішки. Ціна 99 000 дол.

Бажана Миколи просп., 12
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Позняки Осокорки Срібнокільська, 8 Серія АППС Простора світла 2 х кімнатна квартира, має свої переваги: престижне місцерозташування в пішій доступності 2хв. ст.м. Позняки зручний 3 поверх функціональне планування Окрім цього поруч все необхідне для комфортного проживання: ТЦ, супермаркети, мазазини, школи та дитячі садки. Навпроти парк і озера для відпочинку та прогулянок; Ціна: 60500 USD

Срібнокільська вул., 8
rieltor.ua

Продаж двокімнатної квартири в монолітно-каркасному будинку з силікатної цегли. Метро Осокорки в 5 хвилинах пішого ходу. Проспект Бажана, 12. Площа квартири 68 кв.м. Поверх 10/24 Планування: - дві окремі спальні 11, 5 кв.м та 13, 5 кв.м. - кухня-вітальня 24, 5 кв.м. - роздільний с/в - балкон. У квартирі нормальний житловий стан, можна заїжджати та жити, пластикові вікна, на підлозі плитка та ламінат, деревяні двері. Продаж з усіма меблями (крім одного ліжка та столу) та технікою. Документи у повному порядку, власники на місці. Розташовується в дуже зручній локації, поряд з метро Осокорки та Позняки. Відразу біля будинку супермаркет Varus, в 10 хвилинах один з найбільших Новусів у Києві. ТРЦ Піраміда, Аркадія, RiverMall, Епіцентр, Metro. Напроти будинку гімназія Київська Русь, дитячий садок, в радіусі 10 хвилин є на вибір різні школи та дитячі садки, розвинена інфраструктура. У підїзді є консєрж, доглянута територія, зелені насадження та квіти. Поруч із будинком є мережа підземних паркінгів та парковок. Зручна транспортна розвязка, за 15 хвилин прогулянковим кроком є озера.

Бажана Миколи просп., 12
rieltor.ua

Ексклюзивний продаж 2-к! БЕЗ% Локація🔥🔥🔥. Ключі на руках перегляд у будь-який час! 📌Простора 2-к квартира 📌Роздільне планування 📌Комфортний 5 поверх 📌Будинок 2005( монолітно-каркасна тех.) 📌Готові до продажу документи 📌Прекрасна прибудинкова територія 📌Двостороннє планування 📌Перед будинком будівель немає. Не вікна в вікна 📌Чудовий варіант для сімї 📌Квартира повністю укомплектована меблями та технікою. 📌Консьєрж-сервіс, можливість паркувати машину під будинком. Велика кількість приватних майданчиках для паркування. 📌Усе залишається ⭐В квартирі є: -холодильник -дивани -2 великих ліжка -бойлер -пральна машина -кондиціонер -лічильники ⭐Інфраструктура/Освіта -В пішій доступності є все необхідне для комфортного життя.Ряд магазинів, спортзалів. Декілька великих ТЦ -Велика кількість шкіл- закладів дошкільної освіти (5 хв школа № 332 та №333) -Велика кількість скверів, та парків для прогулянок поруч з будинком ⭐Транспорт Чудова транспортна розвязка. Ⓜ️Осокорки-2хв. Зупинки громадського транспорту у будь-якому напрямку По всім додатковим питанням дзвоніть у будь-який час, буду радий допомогти вам і організувати перегляд!

Бажана Миколи просп., 12
rieltor.ua

БЕЗ % !!! 2к., пр. М. Бажана,14, м. Осокорки 7 хв. 71,4кв.м., 10/22 поверх. Простора та затишна квартира з ремонтом. Зручне планування, кімнати окремі,2 с/в (ванна + душ),кухня з лоджією. Квартира обладнана меблями та побутовою технікою: вбудована кухня, диван, двоспальне ліжко, посудомийна машина, кавомашина, варильна поверхня + духова шафа, холодильник,2 телевізора, кондиціонер та інше. Підїзд охайний, консьерж, домофон, 3 ліфти. Біля будинку є парковка, а також підземний та наземний паркінг. Будинок монолітно-каркасний + силікатна цегла.. Рік будови- 2004р. Упорядкована прибудинкова територія, дитячі майданчики, міста для відпочинку. Відмінне місце розташування та розвинена інфраструктура, поруч метро Осокорки-Позняки 7 хв., дитячі садочки, гімназія Київська Русь та Скандинавська гімназія, школи, супермаркети, медичний центр Добробут, кавярні, салони краси, Sport Life, ТРЦ Аркадія, ТРЦ River Mall. ЦІНА 118000 $. Без комісії. Телефонуйте, перегляд в зручний для Вас час. Тільки найкращі квартири для Вашого комфортного життя! Оперативний перегляд, підтримка на всіх етапах угоди.

Бажана Миколи просп., 14
rieltor.ua

Вітаю! Продається 2-к квартира з чудовим ремонтом 2020 року, за адресою вул. Бориса Гмирі буд. 16 Розташована на 17 поверсі 25 поверхового будинку 2017 року. Планування квартири: загальна площа - 67 м2; дві окремі кімнати: спальня - 17,3 м2 та дитяча - 13,6 м2; велика кухня вітальня - 17 м2 поділена на робочу зону та зону відпочинку. В квартирі два санвузли, є ванна та душ. В квартирі залишаються всі меблі та побутова техніка, вам потрібно тільки перевезти свої речі. Локація: дуже розвинена інфраструктура, метро Позняки - Осокорки, 7 та 10 хвилин пішки відповідно. В пішій доступності супермаркети Новус, Сільпо, гіпермаркет Епіцентр, ТРЦ Аладін, Піраміда, River Mall, екопарк Осокорки, багато кавярень, ресторани. Для навчання діточок Скандинавська гімназія , дитячі садочки та школи. Вартість квартири - 115 000 дол США. Без комісійних для покупця. Розглядаємо програми: Є Оселя та інші. Прошу не рекламувати оголошення. Ріелтор Євген.

можливий продаж по єОселя
Бориса Гмирі вул., 16
rieltor.ua

✅✅✅Продаж стильної 2-кімнатної квартири, що розташована в 5 хвилинах пішки від метро "Позняки".✅✅✅ ✅ Площа квартири - 54.10 кв. м. Будинок побудований у 1992 році, квартира розташована на 10-му поверсі з південною стороною, що гарантує комфортну освітленість в приміщенні. У квартирі свіжий ремонт, все готово для комфортного проживання. Приміщення затишне, зручне та просторе. У квартирі залишаються всі меблі та побутова техніка, включаючи холодильник, посудомийну та пральну машини, електроплиту, духовку, бойлер, телевізор та кондиціонер у спальні, а також новий матрас. Додатковий комфорт забезпечує тепла підлога (електрична) в коридорі та кухні, що дозволяє зекономити на опаленні. У вітальні встановлені нові вбудовані меблі, а в спальні та коридорі є дві шафи-купе. Ремонт включає видалення стінки між кухнею та коридором, що значно збільшило простір кухні. Підлога викладена ламінатом у кімнатах та плиткою в коридорі та кухні. До переваг також можна віднести прекрасних сусідів у тамбурі та зручне розташування поруч з ТЦ "Аладдін", супермаркетами ✅ Ця квартира - ідеальний вибір для тих, хто цінує комфорт, затишок та сучасний стиль.

Григоренка Петра просп., 36
rieltor.ua

Чавдар 11. Квартира использовалась под закрытый офис -могут оставить всю встроенную мебель по договоренности , 25/25эт -есть встроенная кухня новая, в санузле можно поставить душкабину легко 80 на 80,комнаты светлые -юго-восток ,кондиционеры ,система кондиционирования внутренняя, эркерные окна ,лоджия застеклена утеплена, в квартире установлена сигнализация с видеонаблюдением, h 2.90 м высокие ,стены монолитные, кафель, качественный ремонт, консъерж, есть над квартирой чердачное помещение ,4 лифта-два пассажирских и 2 грзовых,Документам больше 3 года ,никто не прописан. м Осокорки 5 мин ,парковка, рядом супер инфраструктура ,Novus ,магазины, школы, садики, поликлиники. кафешки , рестораны, озера и Днепр.Риелтор Марина .

Чавдар Єлизавети вул., 11
rieltor.ua

квартира на вул. П. Григоренка 38, будинок побудови 1998-99 рр., ОСББ Знаходиться на 15 поверсі 18 поверхового будинку, 2 ліфти. Загальна площа 70 кв. житлова 35 кв. Планування: окремі вітальня та спальна; хол; кухня; ванна кімната; туалет та засклена лоджія; тамбур + простора комора на поверсі біля вхідних дверей. Висота стелі 2,55 м. Матеріал зовнішніх стін – керамзитові блоки, перекриття – залізобетон. Утеплено весь фасад будинку. При будинку свій зелений огороджений двір з дитячим майданчиком та паркувальною зоною Станція метро Позняки, ТРЦ Аладдін, ТЦ Новус, Епіцентр на відстані 700 метрів. Ціна $95000

Григоренка Петра просп., 38
rieltor.ua

Гришка 10. Продам квартиру з чудовим краєвидом та в трьох хвилинах від метро Позняки. Квартира в гарному стані , всі меблі, поли, вікна та двері з натурального дерева. Санвузол сумісний в кахлях. Квартира світла , затишна та простора. Дві великі засклені лоджіі одна з яких з кухні. Дуже красиві та надійні вхідні двері. Квартира готова для проживання чи під здачу в оренду. Поруч в наявності вся необхідна для життя інфроструктура, є абсолютно все необхідне для комфортного життя. Є закріплене за квартирою парковальне місце. Дзвоніть все розкажемо та покажемо.

Гришка Михайла вул., 10
rieltor.ua

Чудова квартира з дизайнерським ремонтом . Можливо під Є оселю. Метро Позняки 7 хвилин пішки. Рядом дитячі садки,школа,парк. Квартира вільна. Огляд квартири можливий у будь який час. З рієлторами співпрацюю.

можливий продаж по єОселя
Драгоманова вул., 38а
rieltor.ua

чудова квартира у якісному цегляному будинку у гарному житловому стані, у квартирі є вбудована кухня з витяжкою, плитою, холодильником, два кондиціонера, ліжко, шафа, диван; планування: кухня з заскленою лоджією, вітальня, окрема спальня, два сан.вузли, просторий хол; парадне охайне, сучасні ліфти, консєрж; прибудинкова територія доглянута, зелена, дитячий майданчик; біля будинку підземний паркінг; дитячий садочок, ліцей Maple bear, гімназія Киівська Русь, супермаркет Varus, Нова пошта, клініка Борис, банківські відділення, Храм, затишні кафе; ст. метро Осокорки 5 хв. пішки

Бажана Миколи просп., 12
rieltor.ua

Продаж квартира Бажана 26, будинок 2000 року забудови, 2 окремі кімнати, загальний метраж 70 метрів, 2 поверх/ 16 пов , 2 лождіі засклені склопакети, квартира з ремонтом, вбудовані меблі, побутова техніка, холодильник, кондиціонери в 2 кімнатах і на кухні , бойлер. В квартирі все залишаеться . Будинок цегляний, вікна у двір, лоджії, консьерж, тамбур на 2 квартири, ст.м. Харьківська 7 хвилин пішки, поруч школа, садок.

Бажана Миколи просп., 26
rieltor.ua

Світла, стильна, затишна квартира із сучасним ремонтом, в теплому будинку - повністю готова для комфортного проживання! В квартирі виконаний капітальний ремонт з якісних матеріалів. Просторі кімнати - роздільні та повністю мебльовані. Велика кухня з функціональним плануванням - з вбудованими меблями та побутовою технікою провідних брендів - посудомийна машина, витяжка і т.д Чистий підїзд з відеонаглядом, доглянута прибудинкова територія, у дворі парковка з персональним місцем! Гарно розвинена інфраструктура: школи, садочки, супермаркет, торговельний центр, аптеки і.т.д Зручна транспортна розвязка - до м. Позняки 10 - 12хв пішки. Відеоогляд квартири надішлю за запитом.

Драгоманова вул., 23а
rieltor.ua

Пропонуємо чудову 2-кімнатну квартиру з дизайнерським ремонтом - якісний ремонт, комплектація меблями - 10 хв пішки до метро Осокорки - поруч супермаркети, кафе, дитячі садочки, школи, спортклуби 💙💛 Співпрацювати зі мною Вам буде легко, комфортно та безпечно! До зустрічі на перегляді!

Чавдар Єлизавети вул., 7
rieltor.ua

Роздільна двокімнатна квартира з ремонтом, 10 хвилин пішки від метро Позняки та однойменного парку. 96-серія будинку 1993 року побудови. Встановлено металопластикові вікна, міжкімнатні двері, на підлозі ламінат і плитка. Над квартирою є повноцінний технічний поверх, у великій житловій кімнаті встановлено кондиціонер. Продається з меблями і технікою. Поруч з будинком є ТРЦ River Mall, Піраміда, Аладдін, озера Позняки і Лебедине, спортивні та дитячі майданчики. ID: 76489

Драгоманова вул., 42А
rieltor.ua

2-кімнатна квартира з ремонтом в новому монолітно-каркасному будинку бізнес-класу з підземним паркінгом! Дві окремі кімнати, роздільний великий санвузол (є бойлер), простора прихожа в квартирі, невеликий гардероб, велика кухня з усією необхідною технікою (в т.ч. посудомийна машина). Будинок з гарною закритою територією та зручним великим підземним паркінгом! Заїзд для мешканців у двір через шлагбаум!

можливий продаж по єОселя
Мишуги Олександра вул., 2
rieltor.ua

Продаж 2-х кімнатної квартири в Дарницькому районі, позняки, проспект Петра Григоренка 27. До метро 12 хвилин пішки. Прямо біля дому зупинка трамвая, автобуса. Під домом Сільпо. Дім 1993 року, 16 поверхів, кооператив. Загальна площа 55,7 кв м. Велика лоджія, яку можна застеклити і буде плюс ціла кімната. Квартира тепла, 9 поверх з 16.

Григоренка Петра просп., 27
rieltor.ua

Продається квартира з якісним та сучасним ремонтом. Функціональне планування: на спальну зону , гостьову з відокремленням на робочі зони(2 місця), простора кухня, з виходом на балкон, та окреморозташовані санвузол та ванна кімнати. Квартира продається з усією побутовою технікою ( кондиціонери, телевізор, бойлер, подрібнювач, посудомийна машина, пральною та сушильною машинах), В квартирі лишається все необхідне для життя. В будинку консьержа та відеоспостереження, централізоване опалення та горяче і холодне водопосточання, до метро Осокорки 5 хвилин.

Чавдар Єлизавети вул., 11
rieltor.ua

Бориса Гмыри 14а ЖК Патриотика. 2-х комнатная квартира с евроремонтом, на полу ламинат, 1 санузел совмещённый, спальни раздельные, после ремонта, продаётся с мебелью.

Бориса Гмирі вул., 14а
rieltor.ua

вулиця Княжий Затон 2/30, 8 поверх ,підїзд з охороною та відеонаглядом. В квартирі встановлений індивідуальний лічильник тепла, лічильники води, світла , кондиціонери та бойлер, Квартира продається з усима меблями Італійських виробників та побутовою техніко з Германії з вбудованою кухнею із стільницею натурального каменю. Вбудовані шафи , всі двері виготовлені по індивідуальному замовленню з натурального дерева. Підлога - дубовий паркет та іспанська плитка з підігрівом. По всій квартирі 2-ох рівневе підсвічування, металопластикові вікна, жалюзі. Лоджія засклена,утеплена з жалюзями. Є два санвузла з ванною та сауною.Квартира світла та дуже тепла. Поруч з будинком розташовані магазини, супермаркети, школа, садочок, сквер, чудовий ,тихий двір з дитячими майданьчиками. Розвинута транспортна розвязка. До метро Позняки 10 хвилин пішки. З реальним Покупцем торгуємося.

Княжий Затон вул., 2/30
rieltor.ua

Продажа уютной квартиры в хорошем доме, в очень удобной локации м. Позняки Площадь: 91м2 Этаж/этажность 12/22 Отличная светлая и уютная квартира в самом удобном месте на метро Позняки, в квартире выполнен качественный ремонт, недавно сделан косметический ремонт. В квартире две отдельные комнаты и кухня гостиная с выходом на балкон, два санузла. В связи с особенностью строения дома, квартира очень теплая очень низкие коммунальные платежи. Квартира готова к продаже. Очень развитая инфраструктура в пешей доступности есть абсолютно все, что нужно для качественной жизни: детские сады, государственная школа, большой ТЦ с кинотеатром, бутиками, Сильпо, Новус Отличная транспортная развязка: метро в 50 метрах, до центра 25 мин на авто или 20 мин на метро Цена: 132тыс $ Просмотры по договоренности в удобное для вас время! С ув Гаркуша Алексей

Мишуги Олександра вул., 8
rieltor.ua
123...6
1 - 24 з 126 результатів