Від забудовника. Нова пропозиція без комісії для покупця. Продаж 1-2-3 кімнатних квартир котрі знаходяться на 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 та 9 поверхах, девʼяти поверхового будинку. Київська область, обухівський район, село Ходосівка, ЖК Вилар, Мануфактура, МегаМаркет. Будинок 2024 року. Всі централізовані комунікації: газ, світло, вода, каналізація. Дуже розвита інфраструктура: школи, садки, магазини, спортивні заклади, все поряд. Також ми знаходимось у чисто екологічній зоні: поряд сосновий ліс, озера (рибалка), заповідники. До Київа 8 кілометрів без заторів. 15 хвилин до Печерська. Всі питання по телефону Ціна у готовому будинку: m2 34000 грн. без комісії. Ціна у будинку котрий будується: 32000 - 100%. 36000 - 1 рік розстрочка. 38000 - 2 роки розстрочки. Також є квартири з ремонтом по дуже привабливим цінам з меблями і технікою. Запрошую на перегляд буду рад показати у будь який зручний для Вас час. Віділ продажу працює з 9:00 до 19:00, 24/7.

ексклюзив
Каденюка Леоніда вул., 22
rieltor.ua

Пропонується 3кімнатна квартира - 74,6 м.кв. на 11 поверху (під ремонт) в ЖК «Одеський Бульвар» місто Київ вулиця Приміська будинок 26, (Теремки). Правовласності отримано, Будинок введен в єксплуатацію. З суттєвих плюсів: - Пішки до метро Теремки - 15 хв або 3 хв на транспорті (транспорт зупиняється відразу біля будинку); - Розміщення безпосередньо біля лісу (не біля заправки чи в степу як інші будинки), і вглиб від дороги; - Поруч Фора, АТБ, Нова лінія, СпортЛайф, Нова пошта; - 15 хв транспортом до ВДНХ, ТЦ Республіка, Метро, Епіцентр - Вікна на південну та східну сторони; - Середина будинку - 11 поверх (за рахунок поверху і віддаленості від дороги шуму від траси не буде чути); - У дворі дитячий та спортивні майданчики - Планується свій багаторівневий паркінг та дитячий садок у дворі. Надійний забудовник АТЛАНТ, будинок здався у кращому станом , аніж у більшості забудовників економ-комфорт класу: - Цементне стягування підлоги; - Чорнова штукатурка стін; - Сучасні віконні системи з енергозберігаючим склопакетом Rехау; - Засклена та утеплена лоджія; - Мідна ел. розведення по квартирі; - Сталеві радіатори; - Лічильники води, електрики, опалення. - Загальна площа – 74,6кв.м, кухня – 10,58кв.м - Повністю після чорнових робіт - Планування: кімнати окремі, є можливість зробити кухню-вітальню, санвузел окремий - Опалення централізоване Житловий комплекс «Одеський бульвар» у Новосілках Києво-Святошинського району розташовується на відстані півтора кілометри від станції метро «Теремки», неподалік від Одеського шосе. По сусідству розташована лісопаркова зона, до автобусної зупинки кілька хвилин ходьби. Поруч знаходиться гіпермаркет, у зоні пішої доступності ринок, супермаркет, цілодобові магазини, торгово-розважальний центр, школа і дитячий садок. Можлива ЄОселя та розглядаємо будь-які соціальні та державні програми! Перегляди в зручний для вас час!

можливий продаж по єОселя
Приміська вул., 26
rieltor.ua

Продається нова квартира в Жк Софія Резиденс Мартиновая 36, кв 102, 4 поверх, вікна виходять в двір. Квартира світла! Професійний високоякісний ремонт: дизайн проєкт Всі корпусні меблі індивідуально замовлення (сунвузол, гардеробна, кухня, зона TV, компьюторна зона, роздягальня, прихожа) - техніка: холодильник, посудомийка, варочна поверхня , духовка, витяжка Квартира повністю укомплектована новою технікою і меблями-заходь і живи Робимо сучасний ремонт з використанням якісних матеріалів! ЖК Софія Резиденс житловий комплекс закритого типу із цілодобовою охороною, на території знахоиться школа, дитячий садочок, магазини, аптеки, кафе, кавярні, відділення Нової пошти, салони краси та багато іншого для комфортного проживання. Телефонуйте для перегляду!

Мартинова просп., 36
rieltor.ua
Задайте ціну квартири
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Без% Продається 1-кімнатна квартира в ЖК Благород, с. Крюківщина Площа 33,9/18/9. Поверх – 4/10. Чистове оздоблення, підлога з підігрівом по всій квартирі, лазерна стяжка, розведена сантехніка та опалення. Будинок монолітно-каркасний, червона цегла, утеплена мінватою, індивідуальне газове опалення. Введення в експлатацію планується до листопада 2024 року. У будинку є світло, газ. Активно робляться ремонти. Поруч зупинки громадського транспорту, АТБ, NOVUS, ФОРА, школи, садки, кавярні, перукарні, аптеки, стоматології. - 3 озера - ліс - пляжі + Характер Парк - ТРЦ Respublika Park, McDonalds, Мегамаркет, Столичний ринок. - метро Теремки 10 хвилин Ціна: 29900 $ Без % Продается 1-комнатная квартира в ЖК Благород, с. Крюковщина Площадь 33,9/18/9. Этаж – 4/10. Чистовая отделка, пол с подогревом по всей квартире, лазерная стяжка, разведена сантехника и отопление. Дом монолитно-каркасный, красный кирпич, утепленный минватой, индивидуальное газовое отопление. Ввод в эксплатацию планируется до ноября 2024 года. В доме есть свет, газ. Активно идут ремонты. Рядом остановки общественного транспорта, АТБ, NOVUS, ФОРА, школы, сады, кафе, парикмахерские, аптеки, стоматологии. - 3 озера - лес - пляжи + Характер Парк - ТРЦ Respublika Park, McDonalds, Мегамаркет, Столичный рынок. - метро Теремки 10 минут Цена: 29900$

Богуславська вул., 2
rieltor.ua

Продаж однокімнатної квартири у ЖК Добре місто 2 у Чабанах! Квартира 45,5м2 розташована на 2 поверсі, 10-ти поверхового будинку, дуже тепла, виходить у двір Буде гарним варіантом, якщо шукаєте квартиру з великою кухнею, її можна перепланувати у велику кухню-гостьову 25м2 та спальню 11м2 Будинок з індивідуальним газовим опаленням, запущені та працюють усі мережі! Всі тарифи споживчі, як для населення! Є можливість продажу по державній програмі! Телефонуйте, детально Вас проконсультую та домовимося про перегляд

Машинобудівників вул., 16
rieltor.ua

Ключі на руках! Продаж без комісії для покупця! Продам 1к квартиру в ЖК «Озерний Гай», Гатне, на 8 поверсі, площею 49,8 кв.м. Є можливість оформити придбання в кредит за програмою єОселя 3%, 7% До метро Теремки - 7 хвилин. Кільцева дорога – 9 хвилин. Зручна транспортна розв’язка, маршрутні таксі одразу біля воріт комплексу. Є декілька заїздів в Київ. Адреса: село Гатне, вулиця Бульвар Приозерний, 5 (7-ий будинок). Будинок утеплений, монолітно-каркасний. Територія комплексу закрита та під охороною. У дворі дитячі та спортивні майданчики, футбольне поле зі штучним покриттям, пляж із шезлонгами, озера з лебедями. Супермаркет новус, фітнес-центр, аптеки, дитячий садок, школа, набережна. Квартира повністю з ремонтом та меблями. В квартирі ніхто не жив. Будинок здано в експлуатацію в 2022 році і заселяється.

можливий продаж по єОселя
Бульвар Приозерний вул., 5
rieltor.ua

Продається велика 3-х кімнатна квартира. Сучасний євроремонт в світлих тонах. Кухня – вітальня площа – 35 кв. м. + 3 житлових кімнати. Новий 24 поверховий будинок в 5 хв. від м. Теремки, вул. Приміська 26, ЖК «Одеський бульвар» Без комісії. Ремонт 2021 року. Будинок в експлуатації більше – 5 років. 2 – балкони, кондиціонери, 2 – санвузла. Укомплектована меблями і побутовою технікою.

вул. Приміська, 26
rieltor.ua

Без комісії, нова пропозиція для покупця. Продаж 1к.квартири у ЖК закритого типу, вулиця Піонерська, будинок 31Б. Квартира знаходиться в Обухівському районі, селі Ходосівка. Новообухівське шосе, 7 км від Києва. 4-й будинок від МегаМаркет і Мануфактура-аутлет. Будинок заселений і введений в експлуатацію. Світла, тиха, мебльована меблями і якісною технікою. Квартира розташована на 3 поверсі 5-поверхового будинку, вікна у двір. Загальна площа 33 м2. У квартирі Індивідуальне опалення, встановлений двоконтурний газовий котел. Квартира повністю укомплектована для того щоб зайти і жити, або відразу здавати в оренду ( квартира в оренді 10.000). У ЖК є все для комфортного проживання: - закрита територія та відеоспостереження; - паркінг; - Дитячий садок, школа та дитячі ігрові майданчики; - спортивні майданчики та прогулянкові алеї; - магазини (продуктові, побутові), аптеки, пошта, салони краси, фітнес клуб; - Поряд, сосновий ліс Голосіівський заповідник, Озера, рибалка. -До Київа 7 км, 15 хвилин до Печерська. Ціна: 41.000 у.о. Без комісії для покупця. Телефонуйте записуйтесь на перегляд.

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Піонерська, 31
rieltor.ua

Без комісії. До вашої уваги пропонується на продаж однокімнатна квартира, яка знаходиться в житловому комплексі комфорту класу «Софія Нова», за адресою: Новосілки, вулиця Приміська 8. Будинок введений в експлуатацію, на квартиру оформлено право власності. Загальна площа квартири 40,4 квадратних метрів, житлова – 17 квадратних метрів, кухня – 15 квадратних метрів, висота стелі – 2.7 метри. Розташована на 7-му поверсі 10 поверхового будинку. Квартира раціонального планування, є: коридор, окрема кімната, простора кухня з панорамним вікном та сан.вузл. Квартира видова, Комплектація квартири: встановлені вхідні двері, металопластикові вікна двокамерний склопакет, енергозберігаючі. Розведена електрика по всіх основних точках – мідна, у квартирі індивідуальне газове опалення: встановлений двоконтурний котел та радіатори, виведені точки холодної, гарячої води на кухні та сан. вузлах. Зроблено лазерну стяжку підлоги зі шліфуванням, машинну штукатурку та стяжку стін зі шліфуванням. Лічильники встановлені на світло, воду та газ. Територія комплексу закрита та охороняється, встановлено відеоспостереження. Концепція житлового комплексу "Софія Нова" місто в місті. Територія з власною розвиненою інфраструктурою, яка включає все необхідне для комфортного проживання. У пішій доступності: різні магазини, супермаркет Novus, салони краси, медичний центр, аптека, відділення нової пошти, різноманітні заклади та кавярні. Упорядкована територія, двір облаштований спортивним та дитячим майданчиком, місцями для прогулянок та відпочинку, є парковка. На території комплексу йде будівництво приватної школи та дитячого садка. Добре розвинена транспортна розвязка. Ціна 53тис у.е . Без коміс. Оформлення на покупця. Тільки під 3% єоселя

Приміська вул., 8
rieltor.ua

Продам свою новую VIP класса двухкомнатную квартиру 73 кв. м с двумя террасами в элитном комплексе закрытого типа ЖК Резиденс на Софиевской Борщаговке в 500 метрах от окружной дороги в доме без ремонтов. В квартире помимо двух спален есть красивая гостиная с просторной современной кухней и прихожей. А также уютная обеденная зона с выходом на террасу. Великолепная спальня с террасой, просторный гардероб и вместительная кладовка для хозяйских нужд в лоджии кухни. При ремонте квартиры были использованы дорогие материалы. По желанию присылаю видео квартиры. Просмотры по предварительной договоренности по телефону в удобное для вас время. С уважением Татьяна Ивановна.

Мартинова, 11
rieltor.ua

Продаж квартир у ЖК, Бучанський район

Під єоселя 3% ЖК Orange Park Без % для покупця. Вул. Одеська 25 Б, 7/10 пов, 65м2. Шикарна двухстороння каартир з ремонтом від будівельників: штукатурка стін, стяжка підлоги, розводка електрики і сантехніки. Окремі великі кімнати. Світла,затишна. Водопостачання централізоване, підключена каналізація. Тарифи електроенергії не комерційні. В будинку є ліфт . Будинок монолітно-каркасний. Індивідупльне газове опалення. Котел. Територія охороняється, вїзд і вхід за перепустками, шлагбауми, відеоспостереження, великий паркінг, внутрішній двір без авто, спортивні та дитячі майданчики, зони відпочинку, зони барбекю, приватний дитячий садок Мандаринка в комерції комплексу, також кавярні, піцерія, ресторан, магазин, вода. Безшумні ліфт Schindler, підїзд обладнаний домофоном + відеоспостереженням, місцем під зберігання велосипедів, колясок. Загальний сан. вузол на першому поверсі будинку. Відразу біля комплексу зупинки громадського транспорту, вранці та ввечері мешканців ЖК розвозить безкоштовна маршрутка від/до м. Теремки та Жуляни. З інфраструктури: Фора 24/7, Novus, ресторани, аптеки, стоматологія, Rozetka, пошта, мийка, сто, великий сосновий ліс, парк і озеро з пляжем. Поруч знаходиться заповідна зона з озером і лісом. У пішій доступності АТБ 24/7, салони краси та інші заклади. Найближча станція метро Теремки 6 км, на машині 10 хвилин. На транспорті 20 хвилин. Ціна 55 тис у е. всі витрати на покупця Без комісії. Один власник, на місці. Меньше 3х років.

Одеська вул., 25Б
rieltor.ua

Без комісії! Гарна квартира з ремонтом в ЖК Волошковий, Щаслива 35. Все підготовлено для нових власників, Вам залишається занести особисті речі і жити та насолоджуватися життям. -Холодильник -Пра́льна маши́на -Посудомийна машина -Газовий котел -Витяжка, газова плита, духова шафа -Вбудована кухня -Шафи, дивани Гарна інфраструктура поруч, ЖК Софія, Щасливий, Софія Резиденс. Двір закритого типу, є свій дитячий майданчик, паркомісця для авто. Тихо, спокійно, без міської метушні,в поєднанні з природою, і все під рукою. Для запису на перегляд та детальної інформації телефонуйте.

можливий продаж по єОселя
Щаслива вул., 35
rieltor.ua

Нова пропозиція без комісії для покупця. Продається нова 1-кімнатна квартира-студія за адресою: Київська область, село Гатне, вулиця Покровська будинок 2/2. Квартира розташована на 5 поверсі девʼяти поверхового цегляного будинку. Зроблений новий ремонт. Загальна площа: 37.1 м², житлова — 18.3 м², площа кухні — 12 м². Вікна виходять у двір. Зроблено сучасне, ергономічне та функціональне планування, що робить квартиру дуже затишною. Також зроблено євроремонт (гарна шумоізоляція). Квартира обладнана меблями та всією необхідною технікою (все залишається) Поряд з ЖК Рідний: супермаркет, аптека, відділення "Нова Пошта". Це дозволяє забезпечити всі необхідні покупки та послуги без додаткового зусилля. Тихий та затишний двір, дружні сусіди, поруч місця для відпочинку. Закрита територія, відеоспостереження. У непосредній близькості розташовані дитячий садочок та школа, що робить подорожі до них легкими та зручними. Також поруч розташована зупинка громадського транспорту, що забезпечує зручний доступ до міста та інших необхідних місць. Ціна: 48900 $ без комісії для покупця. З колегами співпрацюю, але без дубля в рекламі.

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Покровська вул. (Кірова), 2/2
rieltor.ua

Максимально вигідно - 857$м2 Дуже вдале планування: Простора кухня вітальня. Дві окремі спальні кімнати. Роздільний с/в. Квартира двостороння і готова для втілення Ваших фантазій. Є стяжка та штукатурка. ст.м."Виставковий центр" -10 хвилин, маршрутне таксі №812 Право власності більше 3-х років З колегами співпрацюю. Перегляди за домовленістю. Ключі на руках

можливий продаж по єОселя
Жулянська вул., 2б
rieltor.ua

Пропонується до продажу смарт квартира в с. Святопетрівське Київської області Квартира знаходиться на першому поверсі трьох поверхового будинку, з власною територією 25 м2 У квартирі виконаний євроремонт та є все необхідне для проживання: велике двоспальне та односпальне ліжко, дві шафи для зберігання одягу, холодильник, електроплита, електрочайник, пральна машина. Невеличкий дворик - це справжня «родзинка» квартири. Він оформлений плиткою та як затишна зелена зона, де можна відпочити на свіжому повітрі. Тут можна встановити маленький столик та крісла, а також додати горщики з рослинами, що створюють атмосферу саду. Дворик також може бути використаний для невеликих вечірок або просто як місце для ранкової кави. Для більш детальної інформації звертайтесь за телефоном. Також можу скинути відео огляд

Польова, 35
rieltor.ua

Обрати розташування квартири

Без% продаж квартири в ЖК Paradise Avenue. ЄОселя+ Будинок зданий в експлуатацію. 65,5м2 Простора кухня-студія, 2 спальні, 2 санвузли. На тереторії кафе, дитячі майданчики. Нова почта, зупинка транспорту, АЗС В будинку активно ведуться ремонтні роботи. 5 хв до Києва. Є відео огляд.

можливий продаж по єОселя
Панорамна вул., 2
rieltor.ua

Продаж квартири загальною площею 98,2 м2 з ідеальним плануванням, меблями і технікою. Заїжджайте і живіть ! Виконано дизайнерський ремонт. Встановлено власний насос на воду. Утеплений дах. Укомплектована всіма необхідними меблями, величезні шафи купе, 2 кондиціонери. - три спальні (2 дитячі); - госпкомната; - 2 санвузли (на першому поверсі душова, на другому ванна); - кухня і вітальня (студія). Якісні матеріали по ремонту, міцні меблі. Є можливість придбати комору в цьому ж підїзді. Поруч є всі необхідні магазини, супермаркети, торгові центри, салони краси, криті парковки. У дворі будинку є прекрасний дитячий садок. Державна школа в 5 хвилинах їзди. #315917334017

Райдужна вул., 97
rieltor.ua

Без комісійних. Пропонуємо Вам придбати чудову квартиру, загальною площею в 100м2, яка знаходиться за адресою: Києво-Святошинський р-н, Гатне, вул. Абрикосова, 8. Ремонт робили для себе, тому використовували лише якісні матеріали і вкладали душу, але причина продажу - переїзд в інше місто України. Документам більше 3-оьх років! Квартира розташована на 4 останньому поверсі (без ліфту), ще й плюс мансардний простір. По технічному паспорту прописано - 66м2. Відносно планування - дуже зручне і функціональне: 1й поверх: *вітальня: 27.4м2, яка зєднана з кухнею 7.3м2 з каміном, який зараз наразі дуже є актуальним - тепло буде завжди; незалежно від вимкнень електрики або перебоїв із газом; * при вході просторна шафа; * санвузол з душовою: 5.2м2 з глибоким піддоном 40см; * доросла спальна кімната з окремою гардеробною кімнатою, та панорамними вікнами з чудовим виглядом на дерева. 2й поверх: * 2 дитячі кімнати (одна з балконом) і, до речі, кімнати пофарбовані в нейтральні кольори, що може в майбутньому підійти как дівчинці, так і хлопчику або ж, як кабінет теж можливо використовувати; * санвузол (з входами з обох спалень); * вмонтовані шафи, розкладні спальні ліжка-дивани (трансформери); * нижній балкон: 0,5м2; * верхній: 2,3 м2. Детальніше по наповленню: вбудовані меблі в кімнатах, відкидні ліжка в 2-ох спальних кімнатах, діючий камін, на першому поверсі - тепла підлога. Також вбудована кухня, котел торгової марки "Beretta", вода зі свердловини фільтра зворотний Осмос, встановлена система фільтрації води - "АКВА-ФОР". В квартирі є світло, газ - котел газовий, стосовно якого щорічно робилась профілактика, чистився теплообмінник і усі трубки. Також є холодильник і морозильна камера марки "Liebherr", кондиціонери виробництва "Mitsubishi", пральна машина - "LG", духова шафа і газова плита, проведений інтернет. Що стосується опалення, то на початку 2022 року, перед повномасштабним втручанням, повністю промивалась система опалення. Спеціально приїздила служба, яка під тиском з усіх батарей і труб вимивали все, що там потенційно було. Форма управління будинком - ОСББ. Внески за ОСББ 750грн (оплачено до кінця року). Боргів по комунальним платежам - немає. В 100-та метрах продуктовий магазин, салон краси, та 2 дитячі садочки, власний закритий двір біля будинку зі столітніми дубами та доглянутими альтанками, навколо приватний сектор, до метро Теремки не більше 15 хвилин пішки, за 5км ринок, також у пішій доступності Житлові Комплекси і ТРЦ "Республіка", також, що важливо є 3 виїзди на траси. Такий варіант з впевненністю можна сказати - "all inclusive", тому не зволікайте і телефонуйте!

Абрикосова вул., 8
rieltor.ua

ЖК Crystal Avenue Продаж 2х-кімнатної квартири в с.Петропавлівська Борщагівка. Новий ЖК, закрита територія, дитячий майданчик, підземний паркінг. У квартирі 2 окремі кімнати, кухня. Виконано якісний ремонт, укомплектовано необхідними меблями та технікою. У будинку є газ. У квартирі встановлено двоконтурний котел та газова плита. Зручна транспортна розвязка до метро 15 хв.

Оксамитова вул., 9а
rieltor.ua

Продаж однокімнатної квартири ЖК Брест-Литовський Загальна площа 46 кв.м Квартира розташована в середині будинку, на середньому 6 му поверху Квартира в дуже гарному стані Продається з меблями та технікою. Велика, світла кімната Вбудовані шафи Простора, мебльована кухня Будинок має власні дві скважини - які повністю забезпечують потреби води Світло є завжди- є генератор на будинок Дуже зручне розташування будинку. Поруч великий супермаркет Novus, школа, лікарня, нова пошта зупинка транспорту. Квартира підійде як для життя так і для здачі в оренду. Квартира вільна Власник в місті. Розглянемо продаж за сертифікатом ЄВідновлення Дзвоніть Записуйтесь на перегляд.

генератор
Печерська вул., 6
rieltor.ua

Продаж дворівневої квартири 64 кв.м у сучасному ЖК поблизу Києва. Без ремонту. Також на території ЖК працюють дитячий садок та магазини, що забезпечать вашу родину всім необхідним. Недалеко розташований великий супермаркет, де ви зможете придбати все необхідне для щоденного комфорту. Закрита територія. Продаж через переуступку.

можливий продаж по єОселя
Оптимістична вул., 1
rieltor.ua

Продаж 2-кімнатноі квартири в сучасному ЖкБарселона. В квартирі: 2 окремі спальні, велика кухня с лоджію виходом на відкритий балкон, санвузол та гардеробна зі всіма комунікаціями щоб зробити другим санвузол. Квартира оснащена всією необхідною технікою та меблями для комфортного проживання вашої родини. Так як це останній поверх, в квартирі є камін. В самому закритому комплексі є: дитячій майданчик, магазини, кафе, салони краси. Поруч є великі супер маркети, школи, парки, дитячі садки.

Петровська вул., 1
rieltor.ua

Будинок введено в експлуатацію, можна заходити на ремонт, стан після будівельників, готова до ваших авторських ідей. Квартира світла, тиха та видова. Повноцінні три кімнати, товсті стіни. Встановлені лічильник (вода, електроенергія, тепло). Оформлене правовласності. Розвинена інфраструктура, поруч знаходиться зупинка громадського транспорту до м.Житомирська. Готовий показати квартиру у зручний Вам час, супроводжувати угоду та обговорити умови купівлі-продажу. Працюємо з всіма державники програмами.

можливий продаж по єОселя
Лобановського вул., 30б
rieltor.ua

Продаж 1 кімнатної квартири ЖК Брест Литовський В будинку ОСББ,є генератор на будинок на випадок відключення світла,працює ліфти , опалення, водопостачання. Опалення по лічильнику будинку,вікна в внутрішній двір,тихо. Поруч біля підїзду ТРЦ Novus,зупинка громадського транспорту, магазин.

генератор
Печерська вул., 2
rieltor.ua
1 - 24 з 4 526 результатів