🔥🔥Без комісії для покупця!Продаж гарної двокімнатної квартири в місті Вишневому по вулиці Весняний провулок 1А, у навому сучасному ЖК Черновола. Будинок введений в експлуатацыю. Документи правовласносты та ключі на руках. Найкраща пропозиція без комісії для покупця 🔥🔥 Чудова квартира площею 64/30/18м2. розташована на 10/10 поверхневого будинку. Гарне планування. Окремі кімнати. Великі панорамні вікна. Додатково зроблена тепла підлого в санвузлі та ванній кімнаті. Встановленний двоконтурний котел. Зроблена стяжка. Местоположение ЖК «Черновола» позволит Вам за считанные минуты добраться ко всем необходимым объектам : школам и детским садам, аптекам, поликлиникам, магазинам и супермаркетам, ТРЦ, кафе, фитнес-клубам, салонам красоты и пр. На территории ЖК есть просторный паркинг, а также современные детские и спортивные площадки. Ваш семейный досуг всегда будет интересным. Дзоніть та записуйтесь на перегляд.

эксклюзив
возможна продажа по єОселя
Весняний пров., 1а
rieltor.ua

Продається дворівнева квартира в закритому котеджному містечку з власним паркомісцем, село Петрівське Продаж без комісії та додаткових платежів Для колег СПП 2.5% Опис квартири: Розташування: село Петрівське, 30 хвилин їзди на авто до центру Києва. Перший поверх: Вітальня: простора та світла, ідеальна для сімейного відпочинку та прийому гостей. Натуральний паркет з ясеню. Домашній кінотеатр. Санвузол: зручний та функціональний, з сучасною сантехнікою. Ванна джакузі. Підігрів підлоги. Кухня: велика, з достатнім простором для приготування їжі та обідньою зоною. Підігрів підлоги. Вся необхідна техніка. Другий поверх: Дві дитячі кімнати: комфортні та затишні, з великими вікнами, що забезпечують достатнє природне освітлення. Господарська спальня: простора кімната з власною гардеробною, створює приватну зону для відпочинку. Санвузол: сучасний душ з якісною сантехнікою. Опис комплексу: Закрита територія: безпека та приватність для всіх мешканців. Комплекс складається з 3 будинків, всього 32 квартири, що забезпечує невелику кількість сусідів та тихе середовище. Своя свердловина (дві на один дім) з дуже чистою прозорою водою. Централізована каналізація. Автоматичні ворота. Доступ на територію по ключу. Вхід всього на дві квартири, що забезпечує додаткове місце тимчасового зберігання для велосипедів, санчат і т.п. Бронедвері. Сигналізація. Зона для барбекю: ідеальне місце для відпочинку на свіжому повітрі та проведення часу з друзями та сімєю. Парковка для автомобілів: зручна та безпечна стоянка для вашого транспортного засобу. Дитячий майданчик: простір для ігор та активного відпочинку дітей. Поблизу розташовані супермаркети АТБ, Фозі та Сільпо, що забезпечує зручність для покупок. Дитячий садок та школа: як державна, так і приватна, що дозволяє обирати найкращі умови для освіти ваших дітей. Нова пошта, Укрпошта, Торгові центри, СТО, аптеки, безліч смачних ресторанів – все це в 5 хв доступності. До Києва 10-15 хв на власному авто (5 км). Особливості: Доглянута територія: зелені насадження, охайні доріжки та чистота. Зручне розташування: поєднання заміського життя з легким доступом до міської інфраструктури. Ця квартира ідеально підходить для сімей, які цінують комфорт та затишок заміського життя, маючи при цьому зручний доступ до міської інфраструктури. Для додаткової інформації та огляду квартири, будь ласка, звяжіться з нами за телефоном: +380 660855378

эксклюзив
Приміський пров., 3а
rieltor.ua

Продам двокімнатну квартиру Загальна площа 60 м2 Цегляний будинок 6 поверх / 10 Меблі та техніка, все залишається Індивідуальне газове опалення Кондиціонер, тепла підлога (с/в та кухня) Територія ЖК заритого типу, з власною інфраструктурою Магазини, супермаркети, дит.садок, спорт зал, басейн Ціна 88000$ Оформлення мінімальне Держ.Програми-так

возможна продажа по єОселя
Калинова вул., 7
rieltor.ua
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

‼️Найкраща пропозиція в Жк У-Квартал! Вашій увазі пропонується абсолютно нова стильна квартира тільки після ремонту! Найкращій двір цього жк! Поруч буде відкритий басейн! Підземний паркінг! Власна міні тераса! Озеро та зона барбекю! Квартири з дуже гарним видом! Повністю укомплектована та готова до заселення. Простора кімната із зручним ліжком та двома гардеробом. Затишний хол Стильна, продумана кухня з панорамним видом. Стильний сумісний санвузл. В квартирі індивідуальне опалення, яке порадує Вас низькими комунальними платежами. Територія ЖК озеленна, знаходиться під відеоспостереженням. Встигнете придбати найкращу квартиру по найвигіднішій ціні! Телефонуйте!

Героїв Небесної Сотні просп., 16/10
rieltor.ua

Найкраща пропозиція в Жк Уютний Квартал! Вашій увазі пропонується абсолютно нова стильна квартира тільки після ремонту! Зручний 3 поверх Повністю укомплектована та готова до заселення. Простора кімната із зручним ліжком та гардеробом. Затишний хол Стильна, продумана кухня з панорамним видом. Стильний сумісний санвузл. В квартирі індивідуальне опалення, яке порадує Вас низькими комунальними платежами. Територія ЖК озеленна, знаходиться під відеоспостереженням. Софіївська Борщагівка Встигнете придбати найкращу квартиру по найвигіднішій ціні!

Героїв Небесної Сотні просп., 16/28
rieltor.ua

‼️Нова квартира з якісним ремонтом! Сучасний ремонт з використанням якісних матеріалів! Найкращій двір! Підземний паркінг! Дуже гарна інфраструктура жк! Повністю укомплектована новою технікою і меблями-заходь і живи Продумане планування з великою кількістю місця для зберігання речей : шафа в коридорі, вішаки для верхнього одягу, ніша для взуття, гардероб, прикроватні тумбочки, підвісне трюмо в кімнаті, в ванній кімнаті зашиті тумби, На лоджії облаштована зона відпочинку, комфортний диван Поруч ЖК Львівський Маєток, ЖК Софіївська Сфера, ЖК Європейка, ЖК Петрівський квартал, ЖК Софія Київська, ЖК Софія Клубний, ЖК Софіївськи Липки, ЖК Софія, ЖК Софія Резиденс, ЖК Волошковий, ЖК Уютный Квартал, ЖК Львівський, ЖК Ехо парк, ЖК Щасливий, ЖК Аметіст, ЖК Празький Квартал, ЖК Київський маєток, ЖК Софія Сіті, ЖК Софіївський Квартал, ЖК Софіївська Слобідка, ЖК Сонячний, ЖК Сади Вишневі Софіївська Борщагівка

Клубна, 10
rieltor.ua

Терміново продам 1-к квартиру в ЖК «Європейка» Софіївська Борщагівка , по вул. Соборна 103 Загальна площа: - 27,4 м2; Поверх: - 4/6 є ліфт Планування: - окрема кухня- студія з зоною для відпочинку. З кухні є вихід на засклений балкон, спальня, санвузол та коридор. В квартирі індивідуальне газове опалення - 2-х контурний котел. Все в квартирі залишається Всі тарифи житлові В квартирі на сьогодні проживають квартиранти , які з радістю залишаться на оренді , або виїдуть . На території будинку є парковка та є гостьова парковка, де завжди можна знайти вільне місце. В пішій доступності 2 торгових центри, кінотеатри, спортзали, Сільпо, АТБ, Novus та безліч інших магазинів, пошти, салони краси і тд . Зупинка маршрутного транспорту відразу біля ЖК, прямі маршрутки на Академмістечко та інші райони Києва! Це чудовий варіант як для власного житла, так і для здачі в оренду! Приходьте на перегляд!

Соборна вул., 103/13
rieltor.ua

Велика, простора трьохкімнатна двохрівнева квартира на ЖК Софія від Мартинова загальною площею 113 м². Квартира повністю укомплектована необхіними меблями та всією технікою для комфортного життя. Велика кухня-студія, 2 санвузли, 3 кімнати, якісні меблі Індивідуальне опалення - ідеальне рішення для економії і комфорту. Перший поверх - кухня-вітальня, гостьова кімната, суміжний санвузол. Другий поверх - 2 великі спальні і санвузол. У квартирі якісний іспанський кахель і водяна тепла підлога під ним від котла. Є кондиціонери у спальні і вітальні. Якісний ламінат високого класу. Затишний камін у вітальні зробить незабутню домашню атмосферу. Квартира знаходиться в центрі ЖК Софія біля гімназії та дитячого садочку. Інфраструктура комплексу говорить сама за себе, все необхідне в пішій доступності.

Сонячна, 1
rieltor.ua

1к 47м єОселя Вишеве власник (БЕЗ %), купити квартиру у Вишневому ЖК Чорновола Продаж 1 кімнатної квартири 47 кв.м у Вишневому, провулок Весняний, 2 - ЖК "Чорновола". Теплий дім зі своєю незалежною котельнею. Поруч усе необхідне: McDonalds 500 м Поліклініка 800 м Дитсадкі 5 шт. до 1000 м Вишнівський академічний ліцей №1 1300 м Супермаркет-ресторани 1000 м ЖД станція "Вишневе" 1100 м Київ 2900 м ХАРАКТЕР парк 3500 м Будинок 2021 року Введений в експлуатацію Простора 1 кім.квартира, загальною площею 47кв.м Кухня-студіо та спальня Зроблений сучасний ремонт по дизайнерському проєкту Кухня з вбудованою побутовою технікою Whirlpool, посудомийна машина Двері скритого монтажу Точкове зоноване освітлення з прохідними вимикачами Вінілова підлога Виводи під кондиціонери Санвузол сумісний в кафелі, бойлер, електрична тепла підлога Залишилось розставити меблі на свій смак Квартира дуже тепла, встановлений теплолічильник Агенствам та рієлторам прохання не турбувати!!! Можливість обміну на земельну ділянку.

владелец
возможна продажа по єОселя
Весняний пров., 2
rieltor.ua

Без% продаж квартири в ЖК Paradise Avenue. ЄОселя+ Будинок зданий в експлуатацію. 65,5м2 Простора кухня-студія, 2 спальні, 2 санвузли. На тереторії кафе, дитячі майданчики. Нова почта, зупинка транспорту, АЗС В будинку активно ведуться ремонтні роботи. 5 хв до Києва. Є відео огляд.

возможна продажа по єОселя
Панорамна вул., 2
rieltor.ua

Без комісії для покупців! Продаж 1 кімнатної квартири в Києво Святошинського району,с.Чайки. ЖК Брест Литовський. Будинок 2009 року будівництва,стіни цегла. Ремонт 2012 року, нещодавно зроблений косметичний ремонт. Загальна Площа квартири 49.3 м2. 11 поверх 16ти поверхового будинку. В будинку ОСББ,є генератор на будинок на випадок відключення світла,працює ліфти , опалення, водопостачання. Опалення по лічильнику будинку,вікна в внутрішній двір,тихо,на схід та південь. По меблях і кухні,по домовленості. З меблів меблів власники залишать все що потрібно новим власникам. Простора та функціональна гардеробна,ванна,бойлер. Нещодавно зроблено обслуговування всієї техніки - духовка,витяжка, холодильник, пральна машина, замінені всі ущільнювачі на вікнах та проведена профілактика. Поруч біля підїзду ТРЦ Novus,зупинка громадського транспорту, магазин Також робимо юридичний супровід на угоді.

Печерська вул., 2
rieltor.ua

Без комісії! Ексклюзивна дворівнева квартира в ЖК Акварелі-1, Вишневе, вул. Лесі Українки 72 Якісний унікальний ремонт, зроблений для себе на довгострокову перспективу. Вид з вікон на захід сонця і приватний сектор. Завдяки вдалому плануванню квартира наповнена світлом і візуально виглядає більшою. Перший поверх: просторе поєднання передпокою, кухні та вітальні. Душова кімната, як витвір мистецтва. Унікальне планування другого поверху:замість глухих стін встановлені скляні панорамні вікна, які візуально розширюють простір і наповнюють висоту сходової клітки світлом! Дві просторі спальні, гардеробна кімната та санвузол. Глибоке підвіконня з дерева, з додатковими ящиками для зберігання. Також можна сидіти і насолоджуватися заходом сонця. Підкладка з натурального травертину. Панно над ванною кімнатою за індивідуальним проектом. Ванна інтегрована врівень з квариловим каменем Velleroy & Bosch. Умивальник встановлюється на дубову тумбу-тумбу. Умивальник та унітаз виготовлені з кольорової кераміки Cielo ручної роботи, змішувачі Gessi. Всі якісні матеріали, які були використані в квартирі. Меблі та побутова техніка індивідуального виготовлення. На стінах камяний шпон, на підлозі дошка із граба, умивальники з річкового каменю ручної роботи. Дуже розвинена інфраструктура поруч. Державні та приватні школи, садочки, безліч ресторанів, кав’ярень та салонів краси. Квартира варта уваги найвибагливішого покупця. Вартість квартири 75 000$ або Найкраща Пропозиція! За додатковою інформацією, умовами продажу та записом на перегляд телефонуйте.

возможна продажа по єОселя
Лесі Українки вул., 72
rieltor.ua

ТЕРМІНОВО!!!!! ПРЯМИЙ ПРОДАЖ!!!!ЗАТИШНИЙ КВАРТАЛ !!! До вашої уваги продається чудова 1-кімнатна квартира, яка розташована в "Затишному кварталі", Софіївська Борщагівка. Квартира загальною площею 39.5 м2, житлова 15.4м2, кухня 12.5 м2. Сама квартира дуже простора і затишна, облаштована всією необхідною технікою, зроблений дуже якісний сучасний ремонт. Житловий фонд комфорт класу. На території знаходиться все для вашого комфортного проживання ( дитячі та спортивні майданчики, ресторани, кафе, безліч зон відпочинку та індустрії красоти, алеї з фонтанами, ландшафтний дизайн, також на території знаходиться дитячий садочок; дуже зручно і для дітей шкільного віку, адже є автобус, який возить діток до школи і потім назад(для вашого зручного планування часу), ТРЦ, Сільпо у пішій доступності, Фора, АТБ, Новус, аптеки на території, спортивні гуртки. На території ЖК будуються 2 басейни(дитячий та дорослий).ЖК знаходиться під охороною і цілодобовим відеоспостереженням. Отже інфраструктура як ви зрозуміли дуже гарно розвинута, на території і поруч є все , що необхідно для якісного і комфортного життя!!! Зупинка маршруток також зразу біля ЖК з інтервалом 3-4 хвилини. До найближчого метро до 20 хв на транспорті (Академмістечко, Житомирська, Святошин, Нивки....) . Отже, якщо ви хочете стати власниками цієї чудової квартири, телефонуйте та записуйтесь на перегляд. МІНІМАЛЬНІ КОМУНАЛЬНІ ПЛАТЕЖІ, МІНІМАЛЬНІ ПОДАТКИ!ЧЕКАЄМО НОВИХ ГОСПОДАРІВ !!!

эксклюзив
возможна продажа по єОселя
Героїв Небесної Сотні просп., 16/1
rieltor.ua

Продається 1-кімнатна квартира у ЖК Чорновола м.Вишневе пров.Весняний, 1а Загальна площа: 36,6м2 9 поверх з 10 Квартира без ремонту, що дозволить вам втілити всі ваші ідеї та побажання в облаштуванні простору саме так, як ви хочете, створення унікального інтерєру, який відображатиме ваш стиль та смак. Панорамні вікна дозволять насолоджуватися природним світлом та чудовим краєвидом на місто. Квартира розташована в затишному районі, поруч зі всіма необхідними установами та послугами. Поруч знаходиться школа, дитячий садочок, супермаркети, аптеки та багато ін. Не втрачайте свою можливість зробити це житло своїм власним. Зателефонуйте нам сьогодні, щоб домовитися про перегляд та дізнатися більше про цю чудову можливість!

Весняний пров., 1а
rieltor.ua

*Без% для покупця. Готова інвестиція як для проживання, так і під орендний бізнес. Розглянемо готівкові та безготівкові розрахунки. *ЖК "Софіївська сфера", пр.Героїв Небесної сотні, д. 26/17, 6/10 пов. * Панорамні вікна на підлогу. Вид з вікон алею з дитячим майданчиком і зоною відпочинку. * Квартира з ремонтом, тепла підлога, повністю укомплектована меблями (вбудована кухня, шафа купе, 2х сп. диван і ліжко 1.5 сп., (за бажанням стає 2х сп. ліжко), шафа в коридорі та технікою. * 2х конт. газовий котел, лічильники - газ, світло та вода. Закрита територія, охорона, відеоспостереження. * Поруч є все - для комфортного проживання! Розвинена інфраструктура: супермаркети - Траш, 2 Сільпо, Новус, 2 АТБ, Фора, ТРЦ Європарк, Sofia mall та Маєток, кавярні, ресторани, кафе, аптеки, спортзали, басейн тощо. Кожної неділі - Ярмарок зі свіжими та домашніми. продуктами! У пішій доступності – парк. *м. Академмістечко та м. Теремки – 20 хвилин транспортом, машиною до Окружної 3.5 км – і Ви у Києві. *Док-ти на квартиру - договір купівлі-продажу (грудень 2021 року), реєстрація та техпаспорт. 50/50 оформлення

Героїв Небесної Сотні просп., 26/17
rieltor.ua

Продам 2-кімнатну квартиру в жилому комплексі комфрт-класу «Данія», вул.Ягідна, буд.17, Бучанський район, село Софіївська Борщагівка. ст.м. "Академмістечко" 15 хв.на (прямі маршрутки 304, 796, 742), ст.м.Теремки - маршрутки кожні 5 хвилин. Код обєкта SF-2-897-728 Поряд розташованні: магазини, супермаркети (Сільпо, Novus, ATB, Лесік, Фора), ТЦ (Sofia Mall, Львівський Маєток, Euro парк), школа, дитячий садок, клініка Adonis, спортивні клуби, басейн, банк, кафе, ресторани, відділення пошти (Нової, Укрпошти, Meest), зупинка громадського транспорту. Територія ЖК Данія закрита прохід по магнітному ключу, є дитячий і спортивний майданчики, ландшафтний дизайн, зона для барбекю.На кожному поверсі всього 2квартири. Чотирьох поверхові будинки на закритій території створюють власний комюніті з дружних сусідів. Створено ОСББ. 3-й поверх 4 -поверхового будинку. Загальна площа - 51 кв.м: кухня-9,9 кв.м, 2 окремі кімнати, 1 суміжний санвузол, вмістка гардеробна, коридор. В квартирі виконан євроремонт. Індивідуальне газове опалення, встановлен двоконтурний газовий котел, фільтр на воду. Квартира продається з меблями та технікою. З меблями: двоспальна кровать, стіл для макіяжу з дзеркалом і підсвіткою, диван двомісний розкладний, кухоний гарнітур, стіл кухоний зі стільцями; Технікою: холодильник, варильна панель, духова шафа, витяжка, пральна машина, кондиціонер, посудомиюча машинка. Вартість - $65,3 тис. за обєкт Більше актуальних обєктів у нашому телеграм чат-боті HataHome. Задавайте параметри та отримуйте свіжі пропозиції. Ми готові допомогти Вам з усіма аспектами купівлі та оформлення нерухомості в рамках державних програм: - Державна програма іпотечного кредитування «єОселя» під 3% та 7%. - Постанова №206, №214, №280, №719 - Сетрифікати на купівлю житла «єВідновлення».

эксклюзив
Ягідна вул., 17
rieltor.ua

Київська обл., Києво-Святошинський р., с. Софіївська Борщагівка, проспект Героїв Небесної Сотні, будинок 18/2 ЖК "Затишний квартал" Продаж 2 кімнатної квартири, планування роздільне, знаходиться на 5/9 поверсі монолітного будинку 2016 року побудови, стіни - цегляні. Загальна площа - 71.5 кв.м., кімнати - 18.8 та 12.3 кв.м., кухня-їдальня - 24,5кв.м. з панорамним вікном у двір, висота стелі - 2.7 м, сан.вузол - роздільний. У квартирі повністю зроблений євроремонт, готова до проживання, розвинена інфраструктура. На території ЖК є все необхідне для комфортного проживання та відпочинку: державний садок, приватна клініка, безліч магазинів, кафе та ресторанів, є аптеки, а територія знаходиться під надійною охороною 24/7. Поряд ТЦ Софія мол, Сільпо, АТБ, зупинка маршрутного таксі. Вартість - 65 000$ АБО НАЙКРАЩА ПРОПОЗИЦІЯ! Без комісії для покупця! За попереднім записом!

возможна продажа по єОселя
Героїв Небесної Сотні просп., 18/2
rieltor.ua

Є відеоогляд, пишіть, відправимо. Телефонуйте 0639761275 , чи пишіть на Viber 0980490463 . Продам однокімнатну (спальня в окремій кімнаті, холл в окремій) квартиру без комісії. Я власник. Право власності з 2019 року (більше 3-х років) Петропавлівська Борщагівка. ЖК Crystal Avenue (вул. Оксамитова, 9а) біля ЖК Щасливий 500 метрів від окружної 4 км від метро Житомерська. По суті, це Київ. До метро 5 хвилин на авто, 10-15 хвилин на маршрутці. 12 поверх. Квартира має окрему кімнату - спальню, та окремо зону відпочинку з диваном (розкладним). Окрема кімнату – гардероб. В квартирі залишаеться великий холодильник Bosh , плита, духовка, прально-сушильна машинка, посудомийка, телевізор, кондиціонер, велике ліжко з місцем для зберігання знизу, диван, журнальний стіл (три в одном - журнальній, письмовий/робочій, обідній) + 4 стільці/пуфікі з місцем зберігання для речей (сховані під столом). Ролети день і ніч. Тепла підлога на кухні і у ванні. Електрична велика сушка для рушників. Всі меблі робилися з екологічно чистих матеріалів. Так само, ремонт намагалися робити, максимально можливо, з екологічних оздоблювальних матеріалів. Мідна, якісна, проводка. На вході в електрощитку стоїть запобіжник, на випадок нестабільної подачі електроенергії в будинок, щоб не перегоріли електроприлади. В квартирі газ (котел, який можна самостійно вмикати) Стоїть фільтр зворотного осмосу. У вас завжди буде чиста вода для вживання (змінні фільтри купувати в Епіцентрі)! Територія охороняється. В парадному охорона. Можна гуляти в жк Щасливому, поряд є озеро та Бокс парк - зона відпочинку з кафешками та магазинами. Поруч багато магазинів, Новус, Ашан.

владелец
Оксамитова вул., 9а
rieltor.ua

Без комісії для покупця. Підходить під програму Є-оселя 3% й 7%, є-вдіновлення, постанова 280. Продам однокімнатну квартиру в клубному будинку "Моя Баварія" за адресою: Бучанський (Києво-Святошинський) р-н, с.Святопетрівське, вул. Назарія Яремчука, 20. Площа 35,5 кв.м. 3/4 пов. Автономне опалення. Тепла підлога. Закрита територія. Дом введений в експлуатацію.Підключені всі комунікації: електропостачання, водопостачання, газопостачання. Будинок заселений, в квартирі можна розпочинати ремонт. До ст.м. Академмістечко, Святошино, Житомирська - 15-20 хв транспортом або машиною. Перегляд у зручний для Вас час. З повагою, Олена АН VALION Продам 1к. квартиру в клубном доме "Моя Бавария" по адресу: Бучанский (Киево-Святошинский) р-н, с.Святопетровское, ул. Назария Яремчука, 20. До ст.м. Академгородок, Святошино, Житомирская - 15-20 мин.

возможна продажа по єОселя
Назарія Яремчука вул., 20
rieltor.ua

40,0/9,9/15,0 кв.м., сан/вузол 3,3 кв.м., передпокій 9,8 кв.м., вбиральня 1,7 кв.м. Висота стелі 2,7 метри. Поверх 8/16. Корпус №2 у ЖК «Атріа Сіті. Теремки». Введено в експлуатацію у 2021р. Комфорт клас. Квартира двостороння. Її вікна виходять на інші корпуси ЖК та на доглянуту приватну садибу поряд. Знаходиться в районі Гатне, Чабани, Теремки. GPS координати будинку: 50.348219365094224, 30.42758639818697. 2,5 км від Теремки (усього 3 зупинки маршруткою), Одеське шосе 6. Велика кухня-вітальня та передпокій. Квартира кругова, а тому, зважаючи на конструкцію і розташування вікон, буде багато природного освітлення протягом усього дня. Реальна площа квартири (за техпаспортом) – 40 м2. Проектна площа від забудовника – 39,7 м2. Стан – після будівельників. Про ЖК: - будинок монолітно-каркасний, комплексно утеплений зовні мінеральною ватою (товщина 10-15 см); - власна котельня у будинку; - стіни газоблок Aeroc; - дуже якісні двокамерні енергозберігаючі вікна Rehau Euro70: - закачано інертний газ Аргон; - енергозберігаюче покриття LowE (Low Emissivity), що відбиває до 90% тепла назад у приміщення; - формули скління: верхніх частин вікон СПД 4-14Ar-4-14Аr-4LowE, нижніх частин вікон СПД 4-14Ar-4-12Аr-3.3.1LowE дають додатковий ефект шумопоглинання. У квартирі дуже тихо!; - у нижніх фрагментах вікон, які на всю висоту стіни («підлога»), використано спеціальне посилене скло ТРИПЛЕКС та встановлені захисні «французькі» балкони/решітки; - технічні додаткові профілі знизу та зверху вікон – армовані; - якісна фурнітура Siegenia. - протипожежні бронедвері з гарним стильним фасадом; - на підлозі стяжка; - у квартиру заведено та розведено по квартирі опалення від власної котельні, встановлені всі радіатори; - у санвузол та на кухню заведені холодна, гаряча вода, каналізація; - у квартиру заведено електрику – мідний дріт, розведення по квартирі не виконано; - встановлені лічильники: на електрику (2-х тарифний день/ніч, тариф комунальний для населення); на холодну воду, на гарячу воду та на опалення по Гкал; - закрита територія будинку. Проїзд у ЖК на автомобілі з Києва можливий як безпосередньо Одеською трасою (2,5 км від м. Теремки), так і через с. Новосілки та смт. Чабани від вул. Ак. Заболотного чи від Кільцевої автодороги через житловий масив Крюківщина та с. Гатне. Поруч із ЖК на Одеській трасі будують естакади-розвороти як у бік Києва, так і у бік Одеси. Дуже зручно добиратися громадським транспортом: від м. Теремки ходить багато маршруток за міськими тарифами - 3 зупинки. У ЖК «Атріа Сіті. Теремки» оригінальна концепція різноповерховості будинків та квартальної забудови. Дуже перспективне місце. Поруч немає с/г полів, що поливаються хімією – лише сади для розведення молодих саджанців Академією наук. Троянда вітрів цілий рік дме у напрямку від ЖК до траси: ні пил, ні шум не йдуть на будинок. Після закінчення усього будівництва ЖК має найкращі перспективи зростання вартості квартир порівняно з іншими ЖК та будинками навколо. Будинок активно заселяється. Ціна квартири - 46000 $. Від власника. Ціна «під ключ»: без посередників, комісії, додаткових сплат. Доступний також варіант схожого метражу на 4-му поверсі. (096) 170 09 19

владелец
возможна продажа по єОселя
Одеське шосе, 6
rieltor.ua

Продається простора квартира в ЖК "Уютний квартал". В квартирі зроблений дизайнерський ремонт, дорога вбудована техніка, посудомийна машина, на підлозі якісний ламінат, тепла підлога, санвузол оздоблений якісним іспанським керамогранітом, якісна сантехніка, функціональне планування, презентабельний під’їзд. Територія кварталу закрита, відеонагляд, охорона, благоустрій прибудинкової території, розвинена інфраструктура, поруч школа, дитячий садок, супермаркет, відмінна транспортна розвязка, ст.м. "Академмістечко" - 20 хвилин.

возможна продажа по єОселя
Героїв Небесної Сотні просп., 18/9
rieltor.ua

Метро Теремки, ЖК Одесский бульвар( застройщик Атлант). Ул. Пригородная 26А.Однокомнатная квартира от надежного застройщика. Дом сдан и заселен в 2021 году.Один собственник, прописаных нет. 10-15 минут пешком до м.Теремки! Дом очень теплый,находится во дворе..Есть консьерж. Работают 2 скоростных лифта. Квартира находится на «золотой середине»-15 этаже. На этаже 6 квартир ( 2 трехкомнатных, 4 однокомнатных). Квартира расположена в середине дома (не угловая). Лоджия застеклена. Красивый вид из окон: на лес, сады,липовую аллею. Квартира свободной планировки (кухню можно вывести в разных местах). Заведена медная проводка. Лазерная цементная стяжка пола. Стальные радиаторы отопления. Есть противопожарная система. В квартире предусмотрены счетчики воды, тепла, электричества.Светлая уютная квартира ждет воплощения дизайнерских задумок своих первых энергичных хозяев.Есть придомовая парковка. В шаговой доступности: Мегамаркет, Фора, АТБ, Yusk, кинотеатр "Батерфляй",рынок Гатне,Sport Life c бассейном и аквазоной, Sport Club Aelita, FitCurves, школы, детские садики, а также уютные кофейни👌. Рядом парки с озерами,в 10-ти минутах на авто - живописные парки Феофания и Голосеевский, рядом строится большой ТЦ. Цена 41500у.е. Е-оселю и другие государственные программы рассматриваем. (Есть такой же вариант в доме рядом (по переуступке, уже дом сдан) за 39900).Все подробности по тел. (093)470-95-29, Римма

эксклюзив
возможна продажа по єОселя
Приміська вул., 26А
rieltor.ua

Метро Теремки, ЖК Одеський бульвар(забудовник Атлант). Вул. Приміська(22А),будинок 5, секція 2. .Будинок вже зданий. Присвоєна адреса Приміська 22А.Наразі на стадіі видачи документів про право власності.Тому можна встигнути придбати за смачною ціною і стати першим власником! Квартира однокімнатна (39,5 м) від надійного забудовника.До метро Теремки- 5 хвилин на транспорті, 10-15 хвилин пішки! Будинок дуже теплий та розташований у дворі. Має 2 швидкісні ліфти. Квартира знаходиться на 23 поверсі, звідки відкривається гарний краєвид з вікон на ліс, парк та Липову алею. На поверсі 6 квартир (2 трикімнатні, 4 однокімнатні). Квартира розташована всередині будинку. Лоджія утеплена та засклена (вікна REHAU енергозберігаючим пакетом). Квартира вільного планування. Заведено електричну мідну проводку (10 кВт). Лазерна стяжка підлоги. Штукатурка стін. Сталеві радіатори опалення. Є протипожежна система. У квартирі передбачені лічильники води, тепла, електрики. Фасад будинку утеплений мінеральною ватою. Світла затишна квартира чекає на втілення дизайнерських задумів своїх перших енергійних господарів.В кроковій доступності Мегамаркет, Фора, АТБ, Jysk, кінотеатр «Батерфляй», ринок Гатне, Sport Life з басейном та аквазоною, Sport Club Aelita, FitCurves, школи, дитячі, садочки, а також затишні кавʼярні 👌.Поруч парки з озерами, у десяти хвилинах на авто мальовничі парки Феофанія та Голосіївський, Поруч будується великий ТРЦ. Ціна 39900 у.о. Перепоступку оплачуємо.Усі подробиці за тел. (093) 470-95-29, Римма. Чекаємо вас на перегляд! Вам сподобається! Голосеевский район, ЖК Одесский бульвар (застройщик Атлант). Ул. Пригородная (22-26), дом 5, секция 2. Сдача-1й квартал 2024 года.Дом уже сдан, но можна еще успеть оформить переуступку и получить первому право собственности. Однокомнатная квартира от надежного застройщика. До метро Теремки - 5 минут на транспорте, 10-15 минут пешком! Дом очень теплый и расположен во дворе. Во входной группе предусмотрена лобби-зона, 2 скоростных лифта. Квартира находится на 23 этаже, откуда открывается красивый вид из окон на лес, парк и Липовую аллею. На этаже 6 квартир (2 трехкомнатных, 4 однокомнатных). Квартира расположена внутри дома. Лоджия утеплена и застеклена (окна REHAU с энергосберегающим пакетом). Квартира свободной планировки. Заведена электрическая медная проводка (10 кВт). Лазерная стяжка полов. Штукатурка стен. Стальные радиаторы отопления. Имеется противопожарная система. В квартире предусмотрены счетчики воды, тепла, электричества. Фасад дома утеплен минеральной ватой. Светлая уютная квартира ждет воплощения дизайнерских идей своих первых энергичных хозяев. В шаговой доступности Мегамаркет, Фора, АТБ, Jysk, кинотеатр «Баттерфляй», рынок Гатне, Sport Life с бассейном и аквазоной, Sport Club Aelita, FitCurves, школы, детские, садик, уютные кофейни. Рядом парки с озерами, в десяти минутах на авто живописные парки Феофания и Голосеевский, рядом строится большой ТРЦ. Цена 39900 у.е. Переуступку оплачиваем. Все подробности по тел. (093) 470-95-29, Римма. Ждем вас на просмотр! Вам понравится!

эксклюзив
Приміська вул., 26В
rieltor.ua

У продаж пропонується однокімнатна квартира за адресою: село Софіївська Борщагівка, вулиця Горького в ЖК Софія Київська. Квартира світла та простора загальною площею 42 м² повністю мебльована та укомплектована всією необхідною побутовою технікою. У квартирі виконано якісний ремонт. Навколо будинку доглянута територія з дитячими та спортивними майданчиками, парадні чисті з кодовим замком та охороненою територією. В зимній період завжди тепло, так як є генератор на автономне опалення. Відмінно розвинена інфраструктура в пішій доступності є все необхідне для вашого комфортного життя парки, супермаркети, салони краси аптеки, ринок, кавярні, ТРЦ, гімназія та дитячий садок. Добре розвинена транспортна розвязка поблизу будинку зупинка міського транспорту, за 20 хвилин їзди станція метро Житомирська/Академмістечко. Телефонуйте, пишіть! Підемо на перегляди!

эксклюзив
Горького вул., 5б
rieltor.ua
1 - 24 из 4634 результатов