Продам 2 к квартиру-чешку 4-й/ 9-ти ул. Школьная остановка Малый рынок ( центр города ) р-н Симба, Квартира двухсторонняя. Состояние жилое есть мебель, техника: стиральная машинка, холодильник, встроенная кухня. Прихожая -10м2, Балкон-6м застеклен пластиком , утеплен . Окна металлопластик. Комнаты подготовлены под поклейку Ваших обоев. Состояние жилое. Дом ОСББ, в подъезде сделан ремонт, пластиковые окна. Отличное место для проживания . Развитая инфраструктура: рынок , магазины , школы, детск.учреждения, остановки транспорта , проспект в пешей доступности

Шкільна вул., 16
rieltor.ua

Пропонуємо до купівлі велику та простору квартиру в Олександрівському районі по вул. Шкільна 1 а, квартира з якісним ремонтом, загальна площа 84 кв.м., дві окремі кімнати 17 та 30 кв.м., вікна м/пл., засклений балкон 4 м. з виходом на дві кімнати, гарний панорамний вид з вікон, на підлозі паркетна доска, вбудована кухня, сумісний санвузол. Продаж з технікою та меблями. Поруч з будинком зупинки транспорту, ринок, магазини, учбові заклади, у пішій доступності парк. Без комісії для покупця. Чекаємо на перегляд!

Шкільна вул., 1а
rieltor.ua

Пропонуємо до продажу 2-кімнатну квартиру по вулиці Поштова. Квартира розташована на 1-му поверсі 5-ти поверхового будинку (під квартирою приміщення магазину, можна під офіс). Квартира під Ваш ремонт. Горяча вода-газова колонка. Санвузол суміжний. Чудове розташування будинку, все необхідне для комфортного проживання знаходиться в кроковій доступності: школа, д/садок, супермаркети, магазини, зупинка громадського транспорту. Телефонуйте! Домовимось про перегляд, проконсультуємо з усіх питань та допоможемо з оформленням документів. Позбавте себе юридичних ризиків. Агентство нерухомості "Асторія", офіс Незалежної України,36.

Поштова вул. (Горького), 125
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Предлагается к покупке 2-х комнатная квартира 1/5 по ул. Казачья (р-н. парка Победы) Первый этаж, без балкона. Общая площадь 44 м2. Комнаты смежные. Квартира в жилом состоянии. Поменяны трубы воды и канализации на пластик. Квартира теплая. Дом кирпичный. ОСМД. Цена 16500 у.о. Доп. вопросы по телефону

Козача вул., 41
rieltor.ua

Пропонується до продажу 2кімн.квартира по вул. Запорізька (Малий ринок). Квартира загальною площею 50м2 розташована на 8 пов./9пов. панельного будинку. ОСББ. Меблі та техніка. Додаткова інформація по телефону.

Запорізька вул., 5
rieltor.ua

Пропонуємо Вашій увазі 2х кімнатну квартиру розташовану на перехресті вул.Шкільної та Української. Квартира на 4 поверсі 5 поверхового панельного будинку, в середині, тепла, різностороння, під Ваш ремонт. Адекватна ціна, затребуване місце, як для проживання, так і для здачі в оренду. Присутній невеликий торг, чекаємо на Ваші дзвінки.

Шкільна вул., 111
rieltor.ua

Предлагается к продаже двухкомнатная двухуровневая квартира по ул. Школьной, в высотном кирпичном доме. Остановка "трампарк". Район Пушкина. Квартира с панорамным видом на город. Новый лифт. Продажа с мебелью и техникой. Предложение от агентства.

Шкільна вул., 1А
rieltor.ua

Пропонуємо до продажу 2-кімнатну квартиру по вулиці Козача. Квартира розташована на 4 поверсі 16- поверхового будинку. Площа 54/30.4/8.9. Квартира у житловому стані. Кімнати роздільні. Встановлені металопластикоі вікна. Замінено водопровід та стояк каналізації. Електропіч. Лоджія засклена. Санвузол роздільний. Підлога у кімнатах паркет, в санвузлі кахель. Відмінне розташування будинку, все необхідне для комфортного проживання знаходиться в кроковій доступності: дитячий садок, школа, зупинка громадського транспорту, аптеки, пошта. Телефонуйте! Домовимось про перегляд, проконсультуємо з усіх питань та допоможемо з оформленням документів. Позбавте себе юридичних ризиків. Агентство нерухомості "Асторія", офіс Незалежної України 36.

Козача вул., 1
rieltor.ua

К продаже предлагается : 2-х комнатная квартира , по улице Школьная (Малый рынок)! Квартира расположена на 5-м этаже 9 этажного дома. Очень тёплая и светлая. Не торцевая. Состояние дома и подъезда отличное. В квартире выполнен капитальный ремонт с использованием качественных материалов. Произведена замена всех коммуникаций. Мебель и техника остаётся. В шаговой доступности вся необходимая инфраструктура для комфортного проживания!

Шкільна вул., 18
rieltor.ua

Выгодное предложение для жизни и под арендный бизнес! Квартира готова к заселению! Сделан качественный капитальный ремонт! Оборудована техникой и мебелью! Комфортный 2-й этаж! Дом крупнопанельный, находится на ул. Школьной, р-н магазина " Михаил Воронин". Квартира расположена в середине дома, односторонняя, все окна выходят на ул. Школьную. Общая площадь: 52,85, жилая - 30,5, кухня - 8,5. В квартире сделан капитальный ремонт. Установлены металлопластиковые окна (тройные стеклопакеты), отремонтирована и остеклена лоджия; поменяны трубы, установлена новая сантехника; частично поменяны батареи; произведена частичная замена проводки, все розетки новые, сделан вывод под кондиционер. На полы положен ламинат, поменяны входная и межкомнатные двери, выровнены стены и потолки. На кухне установлена новая газовая печка. Вся техника новая, не была в использовании. В гостиной мебель новая, в спальне мебель б/у, за ненадобностью вывезут перед продажей. Продажа с мебелью и техникой ( входит в стоимость) или вывезем ( по договоренности). Дом ОСББ, подъезд и двор ухоженные. Дом расположен в месте с развитой инфраструктурой: в шаговой доступности черный "АТБ" и "Сильпо", "Ашан"; рядом парк "Дубовая роща" , клиника Святого Николая, в двух шагах от дома остановка транспорта, до пр. Соборного минут 10 пешком. Квартира идеальна по документам: никогда не продавалась. Никто не прописан. Ключи на сделке. По всем вопросам, пожалуйста, звоните.

Шкільна вул., 50
rieltor.ua

Житлові комплекси у Запоріжжя

Пропоную у продаж 2-кімнатну квартиру в Александрівському районі, по вулиці Запорізькій, б.6, дуже зручне розташування: поряд зупинки, Малий ринок, банки, аптеки, школи, гімназія, і т.д. Квартира не кутова, дуже тепла, з роздільними кімнатами та роздільним санвузлом, лоджія розширена, з батареєю, узаконена. Кімнати 19,7м кв.+12.6м кв, кухня 8,3 м.кв, коридор 8 м.кв. ремонт виконаний якісний, добротними матеріалами, паркет сучасний, двері нові, залишається бойлер, нові посудомийна машина та пральна машина. В ціну квартири включені всі меблі та техніка, встановлені газовий лічильник, електро ,,День/ніч", на воду. Будинок ОСББ, підїзд і прибудинкова територія в порядку, ліфт працює завжди, є тамбур, сусіди ввічливі. Квартира без боргів і заборон, вільна, торг після огляду обєкту. Запропонуйте свою ціну в рамках розумного.

Запорізька вул., 6
rieltor.ua

Пропонується до продажу затишна квартира по вул. Запорізька (Малий ринок), загальною площею 52м2 (кухня 8,5м2), розташована на 4 пов./9пов. будинку. ОСББ. Укомплектована меблями і технікою. Додаткова інформація по телефону.

Запорізька вул., 55
rieltor.ua

Пропонується до продажу 2-кімнатна квартира по вул.Шкільній в районі Малого ринку. Зручне місце розташування, в кроковій доступності все необхідне для комфортного проживання, транспорт, магазини, аптеки, ринок, школа, дит.садок. Комфортний 4-й поверх, квартира дуже тепла та світла, стан – житловий. Спочатку є необхідні меблі. Телефонуйте! Реальному покупцю торг.

Шкільна вул., 10
rieltor.ua

В продажу 2 кімнатна квартира під ваш ремонт. Тихий не проїздний двір, поруч дитячий майданчик. Будинок осбб, чистий підїзд, доглянута прибудинкова територія. Поруч набережна, супермаркети, магазини. Окремі просторі кімнати. Э місце для паркування автомобіля. Торг.

Козача вул., 5
rieltor.ua

2 - комнатная квартира, пл. Свободы. Рядом проспект! Дом кирпичный. 4-й этаж. Не торец. Стеклопакеты. Отличный паркет. Комнаты - книжка. Санузел смежный. Большая кладовка под гардероб. Колонка. Счетчики газа, воды. 2-зонный счетчик эл.энергии. Рядом остановки, проспект, АТБ, школа, д/сад, университеты, парк. Отличное месторасположения. Хороший вариант для проживания и под аренду. Квартира свободна. Звоните. Договоримся о просмотре.

Поштова вул. (Горького), 777
rieltor.ua

Відмінна пропозиція! 2-кімнатна квартира в елітному районі Запоріжжя. У кроковій доступності все необхідне для комфортного проживання, транспорт, магазини, школа, євростадіон, садок, Дніпро. Будинок ОСББ.Квартира у відмінному житловому стані, вікна, заміна проводки, труб, частково залишається меблі, побутова техніка. Приємний бонус – вид на Дніпро. Телефонуйте!

Запорізька вул., 3
rieltor.ua

Пропонується на продаж 2-кімнатна квартира, розташована на 7 поверсі 9-ти поверхового будинку по вул. Запорізька. Будинок ОСББ, новий ліфт, чистий підїзд. У квартирі виконано капітальний ремонт, є все для комфортного проживання. Вбудована кухня, два дивани, меблі в передпокої та в кімнатах, два кондиціонери, телевізори, інтернет, посудомийна та пральна машинки, мікрохвильова піч, варильна поверхня, духовка і т.д. Стільниця та підвіконня з мармуру. Сан вузол роздільний, балкон засклений та утеплений.

Запорізька вул., 4
rieltor.ua

В продажу світла затишна квартира-студія в центрі міста, вулиця Шкільна 6. Поруч малий ринок, проспект Соборний, школи, супермаркети. Квартира повністю укомплектована сучасними меблями та технікою. 2 роки тому робився ремонт, було замінено всі комунікації та проводки, вирівнювання стін, стяжка підлоги. Реальному покупцеві гарний торг

Шкільна вул., 6
rieltor.ua

У продажу двокімнатана квартира Олександрівський район, вул. Козача. Перший поверх. Все що на фото залишається при продажу. Дуже гарні сусіди, чистий двір, ремонт підїзду, вся інфраструктура поруч. Суха, тепла. Лічильники, бойлер, пральна машина. Все необхідне для життя. Дзвоніть, та поїхали дивитися!

Козача вул., 45
rieltor.ua

Продам квартиру 2-х кімнатну на Шкільні. Продам квартиру 2-х кімнатну З Меблями та технікою Можна для проживання, можна для здачі в оренду, є все необхідне Квартира тепла, на 2 поверсі 9 поверхового будинку Не торцева, по вулиці Шкільна Осб Пластикові вікна в темному кольорі під дерево Замінена електрика, труби опалювальні, балкон засклений З техніки: 2 телевізори, кондиціонер, бойлер, холодильник, посудомийна машина, мікрохвильова піч, пральна машина, варильна поверхня та духова шафа Є сигналізація.

Шкільна вул., 8
rieltor.ua

ПРОДАЄТЬСЯ! 2-x кімнатна квартира, яка знаходиться по вул. Шкільна, 48. Поверх 2 з 9-ти. Квартира в хорошому стані, простора і світла, має окремі 2 кімнати та роздільний санвузол. Загальна площа 53м2, жила площа 32 м2, кухня 8,5 м2. Квартира не має балкону, але є утеплена лоджія. Усі вікна металопластикові. У квартирі В тамбурі металеві двері, при вході в квартиру 2 двері. Ремонт робився у квартирі 6 років назад, але це створює чудову можливість для нового власника втілити в життя свої дизайнерські ідеї та створити унікальний інтерєр. Так як квартира знаходиться в центрі міста, вона пропонує вам комфорт, зручність та доступ до всього, що має ваше місто. У пішій доступності безліч магазинів, ТРЦ , школи, ігрові майданчики, транспортні зупинки, аптеки, багато різних закладів для відпочинку, кінотеатр, відділення пошти та банку. У цій квартирі ви будете відчувати себе, як вдома!

Шкільна вул., 48
rieltor.ua

Продаж 2 кімнатної квартири в Олександрівському районі по вул. Козача 4/5. Квартира в середині дома. Стан житловий/ванна під ремонт. Поруч школа, торговий центр, ринок, магазини. Документи в порядку. Квартира без боргів.

власник
Козача вул., 45
rieltor.ua

Продається 2 кімнатна квартира на 3-му поверсі у 4 секції ЖК ОСНОВА (м. Запоріжжя, вул. Поштова, буд.117). Здача будинку - 4-й квартал 2023 р. Ціна 41000$. Житловий комплекс знаходиться в історичному центрі Запоріжжя. Поруч вся основна інфраструктура міста! Найкращий торговельний центр, парки в пішохідній доступності, гімназія, університет, кафе та ресторани. Це ідеальне місце для тих, хто звик залишатися у центрі подій, але прагне затишку у власній оселі. Зручні та розумні планування квартир, ландшафтний дизайн у дворі, власний дитячий та спортивний майданчики.

власник
Двокімнатна квартира ЖК ОСНОВА. Від власника.
olx.ua

Пррдам 2-х комнатную квартиру ул. Запорожская 6, 6/9 средина дома. Хороший ОСББ, двор с детской площадкой во дворе есть места для парковки. Кругом очень развитая инфраструктура, 2 аптеки в доме, за домом АТБ и ещё около 10 разнообразных магазинов на любой вкус. К Ашану и Эпицентру 750м. За домом остановка транспорта. Вокруг несколько школ и гимназия также есть садики. В квартире сделан капитальный ремонт 1.5 г. назад, с заменой абсолютно всех комуникаций. Новая медная проводка с учётом всех подсветок и разводок усилиных кабелей и прочего ушло около 1.5 км. проводов. Трубы отопления заменены на пластиковые и вмурованы в стены, алюминиевые радиаторы. Комнаты обесшумлены по кругу, на это было затрачено отдельно около 2000$ на материалы. Стеклопакеты установлены самые дорогие что были СПД, в квартире всегда комфортная температура, шум с улицы не проникает. Скрытые сейфы 3 штуки по всей квартире + потайные места в очень нестандартных вещах Вам понравиться. Все материалы лучшего качества на ремонте не экономили от слова совсем. Сам ремонт со всем обошёлся 55000$+ квартира 35000$ итог =90.000$. Продажа была запланирована и она не спешная так что за недорого не продам. В квартире все новое только выветрился запах ремонта. Соседи хорошие. Один собственник 3 года после покупки прошли, документы впорядке, чистая продажа, ключи в день сделки. Описание по комнатам ниже, а лучше приходите и смотрите. Общий тамбур: Выровнены и отшпаклеваны стены, поклеины дорогие моющиеся обои. На полу качественный линолеум. Дверь в общий коридор с толстого метала 2 мм., внутри установлен декоративный МДФ. Установлен датчик движения для включения света. Вся мебель в тамбуре новая с блюмовскими доводчиками. Установлены камеры видеонаблюдения на лестнице и в тамбуре. Коридор: Входная бронированя дверь с двумя хорошими замками и декор накладкой с двух сторон сделана под заказ. Теплый пол Ensto— Швеция. Установлена сигнализация, трубка домофона, электро считок. Утрановлены межкомнатные "Двери Белорусии" с магнитными замками и защелками. Ванна: Душ с подсосом воздуха (эфект дождя), Hansgrohe с терморегулятором. Новая ванна 1.7м чугунная утеплина и обесшумлена. Подвесной унитаз Roco. Боллер Bosch на 100л. Электросушилка. Теплый пол Ensto. Кухня: Кухня шпон с фурнитурой Blum все с доводчиками. Тёплый пол. Посудомойка Bosch. Стиральная машинка LG с сушкой, последняя модель с бесшумным вращением барабана. Зеркальная микроволновка Samsung. Инверторные кондиционеры Sensei. Большой холодильник 70 см Bosch (очень вместительный). Smart TV SAMSUNG на 32 дюйма с голосовым пультом управлени. Окна немецкие с тремя стёклами с энергосбережение и заполнением камер газом. Рол штора день ночь. Подсветка ниши шторы. Детская: Качественная мебель с фурнитурой Блюм. Диван 1.6 выдвижной. Smart TV Samsung 43 дюйма. На окнах дополнительно рол шторы. Подсветка ниши шторы. Зал: Декор стена с волнами с подсветкой (цветов около 1000). Подсветка ниши для штор. Диван увеличиный на 30см. от стандарта. Заказной камин с резьбой из дуба (цена 2000$). Smart TV Samsung 55 дюймов. Кондиционе Sensei инверторный. Балкон: Тёплый пол. Рол шторы на лоджии. Свет с регулировкой яркости, стол и кресло. Всё сделано как личный кабинет. Лоджия 4.5 м./кв. утеплена. В квартире остаётся вся мебель и техника. Цена 63000$

власник
уо. Запорожская 6
olx.ua
1 - 24 з 72 результатів

Географія Запоріжжя