Пропонуємо вашій увазі ПРОДАЖ 2-рівневої квартири 100 м² в новому, зданому будинку в престижному районі біля Бульвару в Житомирі. Будинок на балансі ОСББ, має закритий двір з автоматичними воротами та парковкою, що забезпечує вам максимальний комфорт та безпеку. Квартира готова до втілення ідей ремонту, бонусом є ГОТОВИЙ ДИЗАЙН ПРОЕКТ. ОГЛЯДОВИЙ ПОВЕРХ!!! Квартира має автономне опалення 2х контурний котел, 2 санвузли та 2 великі балкони, що дозволяє вам насолоджуватися прекрасним видом на місто. Для інвесторів ця пропозиція є особливо вигідною, оскільки є можливість розділити квартиру на дві окремі для подальшої здачі в оренду або перепродажу. Не упустіть шанс стати власником цієї розкішної квартири, яка поєднує в собі комфорт, стиль та вигідну інвестицію. ЕКСКЛЮЗИВНА ПРОПОЗИЦІЯ!

возможна продажа по єОселя
Театральна, 21
rieltor.ua

Продається VIP квартира 105м2 в СТАТУСНОМУ, НОВОМУ будинку, вул.Перемоги. Розташована на 8-му поверсі, 10-ти поверхового, цегляного, теплого будинку. В квартирі зроблений ДИЗАЙНЕРСЬКИЙ ЄВРОРЕМОНТ, при якому використовувались європейські, якісні матеріали. Індивідуальний тепловий лічильник, тепла підлога, підвісні багаторівневі стелі, венеціанська та декоративна шпаклівка з додаванням елементів ДЕКОРУ. Квартира має 2 просторих спальні, велика зала, з ПАНОРАМНИМИ ВІКНАМИ, окрема кухня, просторий об’єднаний санвузол, гладильна кімната, широкий коридор з шафами купе, броньована вхідна група. В квартирі дуже ЗАТИШНО та КОМФОРТНО, облаштоване кондиціювання, сигналізація. Квартира укомплектована в повному обсязі, всіма необхідними, новими та якісними меблями, та технікою. ПОВНИЙ КОМПЛЕКТ КУХОННОЇ ТЕХНІКИ: посудомийка, варочна поверхня, духовка, мікрохвильова піч, холодильник… І саме головне, вся комплектація квартири входить у вартість, в умовах повної готовності до щасливого проживання в достойних, ексклюзивних апартаментах. Зручна локація, інфраструктура, транспортна розв’язка роблять цю квартиру найкращим варіантом купівлі по м. Житомиру. Ексклюзивна пропозиція!

Перемоги вул., 99
rieltor.ua

Добротна і Беспечна Трикімнатна Сталінка , з підвалом. Бетонні перекриття. Ремонт. Паркомісце. Вільний продаж. МОЖЛИВЕ ВИКОРИСТАННЯ ПІД ОФІС! Інші квартири на вторинному ринку і в новобудовах Житомира. Найкращі умови придбання! Дзвоніть - 0939086570 КОНСУЛЬТАЦІЇ по єОселі , єВідновленню і спецкоштам - виберем найкращі умови , для Вас.

Театральна, 19
rieltor.ua
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Пропонується до продажу затишна однокімнатна квартира в центрі міста Житомира. Загальна площа складає 36 кв. м, кімната 19м. Кухня -7 м. Квартира знаходиться на 3 поверсі 4-поверхового будинку. Опалення централізоване, хороший стан приміщення. Ідеальний варіант для одинокої людини або молодої сімї. Розвинена інфраструктура. Поруч зупинка громадського транспорту. Не втрачайте можливість стати власником цієї затишної квартири в самому центрі Житомира!

Перемоги пл., 4
rieltor.ua

Продаж офісного приміщення (переобладнана квартира), вул.Львівська. 2 окремі кабінета, кухня, коридор, санвузол. Квартира кутова, м/п вікна з решітками у двір та 1 в торець.

Львівська вул., 3
rieltor.ua

ТЕРМІНОВО!!! ПРОДАЖ VIP квартири 95 м² в новому будинку "Премєр Холл" Житомир. Знаходиться в центрі міста по вулиці Перемоги 53. Квартира розташована на 3 поверсі, 11-поверхового, цегляно-монолітного, утепленого будинку. Стан квартири після будівельників, що дає можливість втілити всі ваші дизайнерські рішення. Велика тераса для відпочинку і проведення часу на свіжому повітрі. Еркерні панорамні вікна, що забезпечують просторий вид та максимальну кількість природного світла. Передбачене автономне опалення, що забезпечує комфорт і незалежність від централізованих систем. Квартира має можливість перепланування в 3-кімнатну, детальне планування вказано в оголошенні. Також передбачені паркувальні місця, консьєрж-сервіс та камери відеонагляду для вашої безпеки. Поруч з будинком знаходиться вся необхідна інфраструктура: магазини, ресторани, кафе, школи та дитячі садки. Ця КВАРТИРА ідеальна для комфортного і престижного проживання в центрі Житомира. ЕКСКЛЮЗИВНА ПРОПИЗИЦІЯ!!!

Перемоги вул., 53
rieltor.ua

Вулиця Небесної Сотні/Лятошинського 1/3 ц , 3 роздільні кімнати , 100/55/10 , автономне опалення , висота стелі -3.20 м , велика лоджія , ремонт. Охоронна сигналізація. Підходить під бізнес .

Лятошинського, 9
rieltor.ua

Квартира може бути, як для квартирантів, так само і для особистого проживання. Самий центр міста, вікна в двір, велика кімната, кухня-студія, балкон МП, меблі та техніка. За детальною інформацією телефонуйте.

Перемоги площа, 2
rieltor.ua

У продажу 2/3 просторої квартири по вул Перемоги, в новобудові з ремонтом. Відносно новий будинок 2012 року побудови, дуже теплий, цегляний. Загальна площа: 80 кв.м Площа кухні: 13 кв.м Ця квартира пропонує сучасний ремонт, простору кухню та затишні кімнати, що створюють комфортне середовище для проживання. Особливості: - Відмінний стан квартири - Зручне розташування - Розвинена інфраструктура поруч 1/3 квартири належить іншій людині, яка проживає в ній. Це унікальна можливість для інвестиції в нерухомість з потенціалом. Ви можете використовувати свою частину квартири або здати її в оренду, отримуючи стабільний дохід. Крім того, співвласник є доброзичливою та порядною людиною, що створює сприятливі умови для комфортного проживання. У будинку власна котельня, що дає змогу економити та постачати тепло споживачам «на запит» , незалежно від того, чи почався «опалювальний сезон». Поспішайте придбати частину квартири за вигідною ціною і скористатися всіма її перевагами! Ціна обговорюється, можливий торг. Зателефонуйте для деталей та перегляду. Солідні сусіди. Закрита територія. Велика власна парковка на будинок. Будинок на обслуговуванні ОСББ.

Перемоги вул., 99 б
rieltor.ua

Продається 2-кімнатна квартира в САМОМУ ЦЕНТРІ міста. вул. Театральна. ЦЕГЛЯНИЙ будинок, товсті, капітальні стіни, перевірені часом. ОКРЕМІ кімнати з високою стелею до 3м. Метраж 52м2. Поверх 5-й з 5-ти. Жилий стан. Вікна металопластикові. Газова колонка. Закритий двір на два входи, охайний під’їзд, чудовий вигляд з вікон, культурно-історична місцевість.

Театральна, 9
rieltor.ua

ЖК в городе Житомир

Продається VIP квартира 122м2 в елітному, новому будинку, вул. Перемоги. Розташована на 7-му поверсі, 10-ти поверхового, цегляного, утепленого будинку. Будинок на балансі ОСББ, закритий двір, відеоспостереження, має вантажний і пасажирський ліфти. В квартирі зроблений капітальний євроремонт, при якому використовувалися європейські, сучасні матеріали. Автономне опалення, тепла підлога, підвісна і натяжна стеля, поклеєні дорогі якісні шпалери. Квартира має 2 просторих спальні, велика зала, окрема кухня-їдальня, просторий обєднаний санвузол, окрема передпокій, величезна гардеробна. В квартирі дуже затишно і комфортно, обладнано кондиціювання, сигналізація. Квартира укомплектована в повному обсязі, усіма необхідними, новими та якісними меблями і дорогою технікою. Повний комплект кухонної техніки: посудомийка, варильна поверхня, духовка, мікрохвильова піч, холодильник. Санвузол має 1 умивальник з якісною сантехнікою, ванною, вбудована інсталяція та пральна машина. І найголовніше, вся комплектація квартири входить у вартість, в умовах повної готовності і щасливого проживання в гідних, ексклюзивних апартаментах. Зручна локація, інфраструктура, транспортна розвязка роблять цю квартиру найкращим варіантом покупки в г. Житомир. ЕКСКЛЮЗИВНА ПРОПОЗИЦІЯ!

Перемоги вул., 53
rieltor.ua

Продається квартира 150м2 БІЗНЕС-КЛАСУ в ЕЛІТНОМУ новому будинку в центрі ЖИТОМИРА. Квартира розташована на 10-му ПАНОРАМНОМУ поверсі 11 поверхового, УТЕПЛЕНОГО БУДИНКУ. В квартирі зроблений СУЧАСНИЙ, ЯКІСНИЙ ремонт. Грамотно продумана система АВТОНОМНОГО ОПАЛЕННЯ (ДВА ВИДА ОПАЛЕННЯ), ТЕПЛА ПІДЛОГА, ВНУТРІШНЬОПІДЛОГОВІ РАДІАТОРИ. Встановлена ДОБРОТНА столярка та сантехніка. КВАРТИРА розпланована на 3 спальні, дві дитячих та одна доросла з виходом в кабінет. Окрема гардеробна та котельна кімнати. Простора кухня-студія, ШИРОКИЙ КОРИДОР та об’єднаний, ПРОСТОРИЙ санвузол. Квартира укомплектована всіма МЕБЛЯМИ ТА ДОРОГОЮ технікою ВІДОМИХ БРЕНДІВ. І саме ГОЛОВНЕ вся КОМПЛЕКТАЦІЯ входить у ВАРТІСТЬ і чекає НОВОГО ВЛАСНИКА!!! Додатковою перевагою є ЗАКРИТИЙ двір, відеоспостереження, охорона, паркування. Унікальність цієї квартири наголосить на Вашому СТАТУСІ! Володіння ВЛАСНИМИ АПАРТАМЕНТАМИ - це результат Вашої роботи і Вашого успіху. Від Вашої нової пристрасті, від Вашої нової закоханості, Вас відділяє лише один телефонний дзвінок. Телефонуйте, домовляйтеся про перегляд і я гарантую - Ви закохаєтесь в цю КВАРТИРУ з першого погляду. ЕКСКЛЮЗИВНА ПРОПОЗИЦІЯ! ДЕТАЛЬНА ІНФОРМАЦІЯ ПО ТЕЛЕФОНУ!

Перемоги вул., 53
rieltor.ua

Пропоную стильну квартиру в елітному ЖК Премʼєр Холл Вул. Перемоги 53 Своє автономне електричне опалення -працює ліфт. Гарний краєвид на місто! Загальна площа 45м, зручне планування, кухня . Ремонт виконаний із високоякісних матеріалів. Квартира продається з якісними меблями та технікою . Сучасний дизайн , дуже затишна . Гарно підійде як для життя так і для бізнесу. У будинку охорона 24/7, закрита територія, спортивний майданчик Поруч магазин Сільпо, АТБ.школи, садки, Більше пропозицій на сайті vashrealtor.zt.ua

возможна продажа по єОселя
Перемоги вул., 53
rieltor.ua

Продам квартиру в цегляному будинку 2 кімнатна з роздільними кімнатами і санвузлом Знаходиться в центрі міста на вул Небесної Сотні, Квартира має таку площу 45 м.кв - загальна 31 м.кв - житлова 6 м.кв - кухня В квартирі замінена газова колонка , стояк води і каналізації , Є лічильники газу, води, електрики Показ по домовленості Пропозиція від ріелтора 068 623 85 80 Олег

Небесної Сотні вул. (Московська), 52
rieltor.ua

2-кімнатна квартира з кухнею-студією розташована у Сталінців самому центрі міста Житомир. Загальна площа квартири складає 60 квадратних метрів, що забезпечує вам достатньо простору для комфортного проживання. В квартирі проведений якісний ремонт, що створює сучасну та затишну атмосферу. Особливістю цієї квартири є наявність автономного опалення та кондиціонера. Ви зможете самостійно регулювати температуру в приміщенні, забезпечуючи комфорт у будь-яку пору року. Незалежно від зовнішніх погодних умов, ви завжди будете мати затишок у своєму житлі. Квартира продається з усією меблів та побутовою технікою, що робить її готовою для негайного заселення. У просторій кухні-студії є всі необхідні прилади і меблі, включаючи холодильник, плиту, духовку і посудомийну машину. У ванній кімнаті встановлений сучасний сантехнічний обладнання та стиральна машина. У спальні є зручне ліжко та шафа-купе. Простора вітальня мебльована зручним диваном, телевізором та шафою для зберігання речей. Ви можете насолоджуватися комфортним і сучасним житлом, не турбуючись про меблі та техніку. Розташування цієї квартири є надзвичайно зручним. Ви зможете користуватися всіма перевагами центральної локації, оскільки поруч знаходиться вся необхідна інфраструктура. У пішій доступності ви знайдете магазини, ресторани, кафе, банки, аптеки та інші заклади. Зупинка громадського транспорту розташована прямо біля будинку, що дозволяє вам легко і швидко дістатися до будь-якої точки міста. Закритий двір та власна автопарковка забезпечують вам безпеку та зручність. Ви не будете мати проблем з паркуванням та зможете впевнено залишати свій автомобіль у власному закритому дворі. Квартира ідеально підійде як для пари, яка цінує сучасний стиль та комфорт, так і для молодої сімї з дитиною. Просторість квартири дозволяє створити затишні зони для відпочинку та розвитку вашої сімї. Відсутність великої кількості сусідів гарантує тишу та спокій, що є важливим для комфортного проживання. Загалом, ця 2-кімнатна квартира з кухнею-студією в Сталінці в центрі Житомира пропонує вам комфортне, затишне та зручне життя у привабливій локації. Зверніть увагу на всі переваги цього житла і не втрачайте можливості зробити його своїм новим домом.

Перемоги вул., 12
rieltor.ua

1к квартира в центрі (біля кооперативного коледжу бізнесу і права; не над дорогою, у дворі - 36 м2 / 20 / 8 - 1 поверх/ 5 цегляний - мп вікна - житловий стан - меблі по домовленості - бойлер - опалення централізоване - водопровідні труби замінені - без балкону - кутова (утеплення з середини) В цілому, квартира акуратна, чиста, без вологості

Пров Тютюнника, 1
rieltor.ua

ТЕРМІНОВО Продається 1к. квартира вул. Львівська, тихій центр, все поруч - Універмаг, Житній ринок, Михайлівська, майдан Перемоги, ліцей 3, дитячій садочок на тій же вулиці. Ремонт косметичний, МПВ с решітками, стеля шпакльована та фарбована, підлога ліноліум, міжкімнатні двері поміняні, вхідні двійні дерево+броньовані, нова колонка, лічильникі на воду, газ, світло. Метраж 31/17/6, санвузол суміжній у кахелі, коморка. Залишається велика шафа, стіл компьютерний, кухонні тумби, пральна машина. 31000$

Львівська вул., 9
rieltor.ua

4 х кімнатна простора Сталінка в центрі , площа Соборна. 5\5 ц, 90.3\65.4\8 , 3 кімнати роздільні , одна прохідна . Частково зроблено ремонт (кухня , ванна , коридор) . В квартирі три балкони , гарний краєвид з вікон. ЕКСКЛЮЗИВНИЙ продаж. ціна 99000 дол. Розрахунок в евро.

Соборна площа, 2
rieltor.ua

Планування та стан ремонту: Квартира після будівельників. Інженерні комунікації: Квартира обладнана автономним опаленням. Опис ЖК або будівлі: Будинок зданий в експлуатацію. Двір закритого типу з автоматичними воротами. Достатньо паркомісць.

Двокімнатна квартира 91,3 кв.м. В центрі Житомира новобудова
olx.ua

Планування та стан ремонту: Квартира в новобудові. Стан після будівельників. Додатково змонтовано стяжку підлоги. Інженерні комунікації: Квартира обладнана автономним опаленням.

Однокімнатна квартира 53,5 кв.м. вулиця Театральна Житомир
olx.ua

Планування та стан ремонту: Квартира в новобудові, стан після будівельників. Додатково змонтовано стяжку підлоги. Інженерні комунікації: Квартира обладнана автономним опаленням.

Однокімнатна квартира 48,8 кв.м. вулиця Театральна Житомир
olx.ua

Планування та стан ремонту: Квартира в нормальному стані. Інженерні комунікації: Квартира обладнана автономним електроопаленням. Є бойлер та тепла підлога. Меблі та техніка: Квартира укомплектована меблями та технікою. Умови здачі або купівлі: Документи оформлені. Опис ЖК або будівлі: Квартира розташована в ЖК ПремєрХол.

Продається велика 1кім квартира на Перемоги 53 ЖК ПремʼєрХол
olx.ua

Планування та стан ремонту: Квартира у жилому стані, що дозволяє жити та планувати ремонт під себе. Висота стель - 2,70 м. Є два якісно засклені балкони. Інженерні комунікації: У кухні, ванній та санвузлі 7 років тому робили ремонт. Бойлер встановили 1,5 роки тому. Меблі та техніка: У квартирі є холодильник, пральна машина та бойлер. Можливий продаж меблів за символічну ціну. Умови здачі або купівлі: Чистий продаж. Зареєстрованих осіб немає. Дітей немає. Один хазяїн. Торг можливий. Опис ЖК або будівлі: Охайний підїзд з працюючим ліфтом. Опис навколишньої інфраструктури: Квартира розташована в тихому центрі Житомира.

владелец
Продається 3-х кімн квартира Торг
olx.ua

Планування та стан ремонту: Квартира має дві ізольовані кімнати. Інженерні комунікації: Є всі комунікації. Опис навколишньої інфраструктури: Квартира розташована в самому центрі міста з добре розвинутою інфраструктурою. Неподалік знаходяться школа, дитячий майданчик та садок, зупинка громадського транспорту, ТЦ ДАСТОР, АТБ, аптеки та салон краси.

Двухкімнатна квартира в ЖК "Премєр Холл "
olx.ua
1 - 24 из 72 результатов