Представляємо вашій увазі простору 4-кімнатну квартиру з АВТОНОМКОЮ в історичному центрі Житомира Ця ПРОСТОРА квартира створена для того, щоб ви мали багато місця для власних потреб та креативності. Розташована на 9-му ОГЛЯДОВОМУ поверсі, який дарує чудовий краєвид на місто. Будинок, побудований у 1994 році, є цегляним та теплим, що забезпечує вас комфортними умовами навіть у холодний період. Квартира має 4 окремі кімнати, які можуть бути використані для спальні, робочого кабінету, гостьової кімнати чи дитячої кімнати - ваші можливості необмежені. АВТОНОМНЕ ОПАЛЕННЯ дозволить вам налаштовувати температуру на свій розсуд, забезпечуючи комфорт та затишок. Житловий стан створює гармонійне та стильне середовище для вашого комфорту. Ця квартира вже обладнана всім необхідним, щоб ви могли переїхати із зручністю. Вулиця Довженка - це історичний центр Житомира, де наявність магазинів, кафе, ресторанів та культурних закладів робить ваше міське життя більш цікавим та зручним. Не упустіть цю можливість отримати комфортну квартиру в самому серці Житомира. Звертайтесь для деталей та організації огляду!

ексклюзив
Довженка вул., 56
rieltor.ua

Вітрука вул., 45
rieltor.ua

Продам 4 кімнатну квартиру на нижній польовій 80кв.м. загальної площі. В ній не шкода все валити і робити на свій смак, ви жодної копійки не переплатите за чуже "на перший час вистачить", чи дешевенькі вікна чи шпалери "аби було". Бо нема нічого більш постійного ніж тимчасове. Місця для вашої фантазії вистачить, можна обєднати дві кімнати і зробити велику залу з виходом на свій власний оглядовий майданчик на крутому балконі. Тому не зволікайте і не прогавте цікаве планування для втілення ваших мрій.

Вітрука вул., 42/7
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається 4-х кімнатна квартира по вул. Лукʼяненка 5. Квартира з АВТОНОМНИМ ОПАЛЕННЯМ. Житловий стан. Метраж квартири 73,8/8м2. 10/10 поверхового ЦЕГЛЯНОГО будинку з 11-м технічним поверхом.. Зроблено якісний ремонт даху. Квартира кутова, повністю утеплена по фасаду. Кімнати окремі. Вікна металопластикові. Тамбур на дві квартири, ліфт працює без перебоїв. Зручне місцерозташування будинку. тел. 0639531674

Лукяненка вул., 5
rieltor.ua

Продам 4х кімнатну квартиру в районі музикальної фабрики, 19 п ,не кутова, 84м,хороший жилий стан, автономне опалення, мп вікна,підігрів підлоги, можна зробити окремий вхід ,чудово підходить під бізнес, або під квартирантів, залишаються всі меблі і техніка. 65000$ торг

Толстого Льва вул., 14
rieltor.ua

Продається 4х кімнатна квартира в центрі, Грушевського - Покровська. Можна під ОФІС. АВТОНОМНЕ ОПАЛЕННЯ. Дизайнерський ремонт. Дві лоджії, засклені. Показ квартири в зручний для Вас час.

Грушевського., 16
rieltor.ua

4х кімнатна з автономним опаленням, район Польової. Гарний стан квартири, всі кімнати роздільні. Вікна в двір.

Кондратюка Юрія пров., 11
rieltor.ua

Продається 4ьох кімнатна квартира у центрі міста Житомир (вул. Київська, 74). Закритий двір та ідеальне розташування: поряд стадіон Спартак, Житній Ринок, центральний Універмаг, вулиця Михайлівська, трц Глобал, школи, магазини, зупинки громадського транспорту та найкраща інфраструктура. Квартира на третьому поверсі ЦЕГЛЯНОГО будинку, з АВТОНОМНИМ опаленням (газовий котел на опалення та гарячу воду), 4 окремі кімнати (не прохідні) та кухня, 2 санвузли, гардеробна (кладова) та 2 засклених лоджії. Чистий підїзд з ремонтом, домофоном, та працюючим ліфтом. У будинку ОСББ. Усі документи в порядку, готові до переофоромлення. Адекватний торг.

власник
4-кімнатна квартира у центрі Житомира (найкраща локація)
olx.ua

4к. , Центр, Київська, 3/4, кирпич. Простора двохповерхова квартира, висота стелі 3м, діючий камін, два санвузли, два кондіціонери, 2 кладовки, гардеробна, шафа-купе, підігрів пола у ванній кімнаті, сигналізація, гарний та тихій двір. Своє паркомісце з виводом для заряджання електромобіля, відеоспостереження. Вікна виходять у тихій зелений двір. Нова електрика, сантехніка. . Окна: энергозберегающие. Двери: бронированная, двойная. Санузел: кафель, котел, новая сантехника, совместный. Дополнительно: автономное отопление, встроенная кухня, интернет, кондиционер, кухонная мебель, парковка, полы с подогревом, сигнализация, счетчики. Рядом: детский сад, остановки, поликлиника, развлекательные заведения, рынок, стоянка, супермаркет, школа. Доп. условия: ДОКУМЕНТЫ ГОТОВЫ, ОБЪЕКТ СВОБОДЕН, ТОРГ, ЧИСТАЯ ПРОДАЖА. Номер в базе СИТИ: 12636. Звоните! Есть сотни других предложений.

Киевская улица, 1, Центр, Житомир, Житомирская 140000.0 USD
dom.ria.com

Продається 4х-кімнатна квартира в районі Промавтоматики, вул.Героїв Крут. Квартира розташована на 8 поверсі 9-поверхового панельного будинку. Всі кімнати окремі, великий хол, 2 лоджії, 87 кв.м. Квартира підготовлена під ремонт, зроблений демонтаж. Є документи на автономне опалення. Будинок розташований в тихому районі, поруч дитячий садочок, школа. Пропозиція від агентства нерухомості.

Продається 4-кімнатна квартира по вул.Героїв Крут
olx.ua

Житлові комплекси у Житомир

Продаж квартири на Польовій . вул. Вітрука . Розвинута інфраструктоура :магазини,базар, парк,школа,садок. Квартира покращеного планування ,знаходиться на 4 поверсі 9 поверхового цегляного будинку . Санвузол роздільний. Хороший жилий стан. Балкон та велика лоджия. Вікна МП. Автономне газове опалення. Ціна 63000у.о.

Продаж квартири Польова з А.О.
olx.ua

4х кімнатна квартира у центрі міста Житомир 87М2. перехресті Київська/Князів Острозьких Закритий двір та ідеальне розташування: поряд стадіон Спартак, Житній Ринок, центральний Універмаг, вулиця Михайлівська, трц Глобал, школи, магазини, зупинки громадського транспорту та найкраща інфраструктура. Квартира на третьому поверсі ЦЕГЛЯНОГО будинку, з АВТОНОМНИМ опаленням (газовий котел на опалення та гарячу воду), 4 окремі кімнати (не прохідні) та кухня, санвузол окремий гардеробна (кладова) та 2 засклених лоджії. Квартира має велику кладовку. Чистий підїзд з ремонтом, домофоном, та працюючим ліфтом. У будинку ОСББ. Усі документи в порядку, готові до переофоромлення. Квартира ,яка варта уваги. Дзвоніть і незабаром саме ви станете власником цієї квартири. Готові співпрацювати по сертифікатам зруйнованого майна, державні військові кошти.... Реальним покупцям торг. Готові разом пройти з вами шлях від знайомства до передачі ключів.

4 х Автономнка, 3/9 ц, Київська/Князів Острозьких
olx.ua

Квартира в районі 19 школи, вул. Кн. Острозьких, 61/45/6м, житловий стан- без ремонта. Можливий обмін на меньшу квартиру, розглядаємо навіть пригород.

Квартира в центрі міста
olx.ua

Продаж 4 кімнатної квартири по вулиці Вокзальній. Кутова,але дуже тепла. Кімнати суміжно- прохідні. Туалет з ванною кімнатою окремо. Частково замінені вікна. Нова газова колонка. Стан квартири житловий,але потребує ремонту. Торг.

olx.ua

Продається простора 4-кімнатна квартира в САМОМУ центрі міста, вул. Київська. ЦЕГЛЯНИЙ, 9-ти поверховий будинок поліпшеного планування 8-й поверх. Не кутова. АВТОНОМНЕ опалення. Капітальний РЕМОНТ. 2 лоджії, 2 санвузли. Металопластикові вікна. Все облаштовано та готово для проживання. Ідеальне місцерозташування. Поруч стадіон "Спартак" та Житній базар, поруч ТРЦ Глобал, школи, зупинки, магазини.

4-кімнатна квартира в САМОМУ центрі з АВТОНОМНИМ опаленням
olx.ua

Пропонуємо вашій увазі чотирьох кімнатну квартиру з автономним опаленням у центрі міста ! Квартира розташована на вулиці Київській. Поруч уся необхідна інфраструктура, а саме продуктові магазини, аптека, зупинка транспорту, школа та інше. Також, в кількох хвилинах ходьби знаходиться ТРЦ «Глобал» та пішохідна вулиця Михайлівська. Квартира знаходиться у цегляному будинку, побудованому у 1988 році. Незважаючи на те, що квартира розташована у самому центрі, дуже тихе подвірʼя. В будинку ОСББ. Підʼїзд доглянутий та чистий, а також на вході у підʼїзд встановлено додаткові металопластикові двері. Працюючий ліфт. Сусіди спокійні. В будинку є укриття. Загальна площа квартири складає 90,5 квадратних метрів. В квартирі чотири окремі кімнати (не прохідні). Площа кімнат : 1 кімната - 15,7 кв.м. 2 кімната - 8,4 кв.м. 3 кімната - 15,5 кв.м. 4 кімната - 12,6 кв.м. Також, є велика кладова, що дає можливість майбутнім власникам зробити там гардероб. Є дві засклені лоджії. Встановлено якісний двоконтурний газовий котел “Vaillant”, тобто у квартирі автономне опалення. Додатково при продажі залишається більша частина меблів та техніка. Загалом квартира простора та є хорошою пропозицією для майбутніх власників! Ціна 68.000$ (торг) + послуги Агентства Нерухомості. За усіма подробицями звертайтесь за вказаним номером. Залюбки відповімо на усі ваші питання стосовно даного обʼєкту нерухомості! Також маємо відеоогляд квартири!

4-кімнатна квартира в центрі міста з АО
olx.ua

Дослідити місцевість

Продається 4 кімнатна квартира в самому центрі міста. Автономне опалення. Всі кімнати окремо. Велика гардеробна . Два санвузли. Житловий стан. Чистий продаж без заміни. Торгуємся.

Продаж 4 кімнатної квартири Київська.
olx.ua

Чотирьох кімнатна квартира по Києвській. Квартира з АВТОНОМНИМ ОПАЛЕННЯМ. Гарний стан, залишається меблі та техніка. Сайт vashrealtor.zt.ua

Квартира по Київській з АВТОНОМНИМ ОПАЛЕННЯМ
olx.ua

Продається 4 кімнатна квартира по вулиці Вокзальній. Кімнати суміжно -прохідні. Санвузол окремо. Частково замінені вікна. Нова газова колонка. Стан квартири житловий ,але потребує ремонту. Торг.

Продаж 4 кім квартири Вокзальна.
olx.ua

Продам 4-х кімнатну квартиру Вокзальна,4/5цегла. 61/47/5,5 Простий житловий стан,колонка,лічильники.Вільний продаж. 42000у.е

Продам 4-х кімнатну квартиру Вокзальна
olx.ua

Популярні запити