Продам двухкімнатну квартиру в ЖК Домашній 2. Будинок здан. Квартира після забудовника, газовий котел є. Можливо під державні кошти ,або кредитування.

возможна продажа по єОселя
Євгена Рихліка, 11
rieltor.ua

Квартира на Крошні, в районі ринка, кутова, чиста, акуратна. Вікна пластикові, є бойлер. Поряд школи та садочки, зупинка, ринок. Вільний продаж

Покровська вул. (Щорса), 151
rieltor.ua

Неймовірно атмосферна, сучасна квартира в технологічному стилі в ЖК Фаворит. Десятий видовий поверх, "євродвушка" 66м2, німецькі акустичні панелі, встановлені на всіх стінах всередині квартири, під останньою штукатуркою. Також звукоізольовані розетки та світильники. Акустична штукатурка. 300 мм звуко- та теплоізоляції під підлогою та система підігріву підлоги. Система рекуперації повітря. Система фільтрації води. Триплексні/двокамерні двошарові склопакети з деревяними рамами для зовнішніх дверей з Австрії. Кухня - трансформер з Англії, виготовлена Wickes Вбудована техніка Gorenje. Подвійний душ (Бамбук), подвійні раковини з черешневою стільницею/стінами з горіхового дерева. Ручний розпис шпалер у спальні. Плитка для підлоги та стін зі Словаччини. Сенсорні скляні вимикачі світла. Подвійна балконна зона з барбекю. Квартира повністю укомплектована, зроблена з натуральних матеріалів, все залишається. Все зроблено дуже якісно, з любовю та вишуканим смаком Додатково є паркувальне місце під накриттям.

Івана Сльоти вул. (Бородія), 45
rieltor.ua
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Квартира в центрі міста біля поліклініки, високий цоколь, два фасадних вікна, не кутова. Без ремонта. Можливо під офіс та інше приміщення комерційного призначення.

Лесі Українки вул., 18
rieltor.ua

Продається 2 кімнатна квартира в НОВОМУ, зданому будинку ЖК Вільський Житомир 63м2, 7 ОГЛЯДОВИЙ поверх 10 поверхового, цегляного, УТЕПЛЕНОГО будинку; ОКРЕМІ кімнати; АВТОНОМНЕ ОПАЛЕННЯ - 2-Х контурний котел; стан після будівельників; зручна транспортна розвязка; недалеко від житлового комплексу знаходяться кафе, ресторани, супермаркети, відділення банків, аптеки, дитячі садки, школи. ЕКСКЛЮЗИВНА ПРОПОЗИЦІЯ!

эксклюзив
возможна продажа по єОселя
Вільський шлях, 14а
rieltor.ua

Чудова квартира в спальному районі міста, поряд садочки, дві школи, базар, маркети, басейн

Кібальчича вул., 10
rieltor.ua

Пропонуємо до продажу 2-кімнатну квартиру з індивідуальним газовим опаленням, розташовану по вул. Вороного, Житомир. • Поверх: 4-й з 5-ти. • Тип будинку: панельний. • Стан: житловий, готовий до проживання. • Вікна: пластикові, забезпечують енергоефективність та збереження тепла. • Вхідні двері: броньовані, забезпечують надійний захист. • Опалення: індивідуальне газове опалення, що забезпечує комфорт та незалежність від централізованих систем. • Інфраструктура: Поруч школа, дитячий садок, магазини, аптеки та інші необхідні заклади. • Транспорт: у пішому доступі знаходиться зупинка громадського транспорту, що забезпечує зручне сполучення з усіма районами міста. Ексклюзивна пропозиція!!! Для більш детальної інформації та перегляду квартири звертайтесь за вказаним номером телефону в оголошенні.

Гагаріна вул., 18
rieltor.ua

Продається VIP квартира в центрі Житомира, в ПАРКОВІЙ зоні на Бульварі. Розташована на 1-му поверсі, 7 поверхового, НОВОГО, теплого будинку. В квартирі зроблений капітальний ремонт, наявне АВТОНОМНЕ ОПАЛЕННЯ. Всі комунікації НОВІ, облаштоване кондиціювання, сигналізація, БРОНЬОВАНА вхідна група. Квартира укомплектована новими, якісними меблями та дорогою технікою. Центральна локація, інфраструктура, транспортна розв’язка роблять цю квартиру найкращим варіантом купівлі в м. Житомир.

Бульвар, 7
rieltor.ua

Продам власну, дуже теплу повноцінну двохкімнату квартиру у центрі міста. Без комісії! Квартира у житловому стані. Загальна площа 46 кв.м. , кімнати 16,5 та 12,2, кухня 6 кв.м. Роздільний санвузол. Всі необхідні меблі. Засклений балкон, кладовка, кодовий замок. Поряд поліклініка, 2 хв АТБ, а також безліч інших продуктових магазинів. Низька комунальна плата.

Лесі Українки вул., 18
rieltor.ua

💎 Ексклюзивна пропозиція в м. Житомирі, ЖК "Фаворит": простора 2-кімнатна квартира з панорамним видом на 10 поверсі, що наповнює кожен день сонячним світлом та енергією.💎 🌅 Світанок як витвір мистецтва: унікальна можливість зустрічати ранок з чашкою кави, милуючись захоплюючим краєвидом. 🛋️ Ваш особистий райський куточок: Спальня господарів (21 м²). Простір з розкішним ліжком та каміном, кріслом для читання та власною гардеробною стане вашим приватним оазисом. 🏞️ Простір для творчості: Друга кімната (18 м²) має вихід на лоджію - це полотно для вашої фантазії. Тут може бути дитяча кімната де Ваші діти будуть навчатися і розвиватися, або функціональний кабінет для роботи та натхнення. 🍳 Кулінарні шедеври з видом на місто: простора кухня з балконом стане ідеальним місцем для приготування улюблених страв та насолоди ранковою кавою з панорамним видом. 🛡️ Безпека та комфорт: Закрита територія з цілодобовою охороною та відеоспостереженням; Кодові замки на вході в ЖК, підїзді та додатковий тамбур з броньованими дверима для 10-го поверху. Швидкісний ліфт Otis для Вашої зручності; Чисті та доглянуті коридори, привітні сусіди; Професійне обслуговування будинку; 🌳 Життя у комфорті: Два великі дитячі майданчики, спортивні зони та місця для відпочинку; Тренажерний зал, магазин, салон краси та кавярня на території ЖК; Поруч школа - ліцей, дитячі садки, поліклініка та центральний парк. Зручна транспортна розвязка та близькість до магазинів та аптек. 📞 Не пропустіть свій шанс! Телефонуйте зараз та записуйтесь на перегляд цієї унікальної квартири. Ваш новий дім чекає на Вас у ЖК "Фаворит"!

владелец
возможна продажа по єОселя
Вітрука вул., 6Б
rieltor.ua

ЖК в городе Житомир

квартира не кутова двостороннє планування автономне газове опалення

Євгена Рихліка вул. (Щорса 5-й), 15
rieltor.ua

не кутова дві окремі кімнати автономне опалення

Кондратюка Юрія пров., 4
rieltor.ua

Продаж офісного приміщення (переобладнана квартира), вул.Львівська. 2 окремі кабінета, кухня, коридор, санвузол. Квартира кутова, м/п вікна з решітками у двір та 1 в торець.

Львівська вул., 3
rieltor.ua

Прекрасна квартира з ремонтом, меблями та технікою. Перепланування на кухні, автономне опалення.

Звязківців вул., 7
rieltor.ua

Пропонуємо до продажу ЗАТИШНУ 2-кімнатну квартиру по вулиці Довженка. Квартира розташована на комфортному 4-му поверсі 5-поверхового, цегляного будинку. Дві окремі кімнати — забезпечують приватність і комфорт для кожного члена родини. Тихий і затишний двір, чистий під’їзд — нові вікна та двері створюють приємне перше враження. Тепловий лічильник на будинок — значна економія на опаленні взимку. Зручне місце розташування, де все необхідне знаходиться буквально під рукою: магазини, кафе, школи, дитячі садки, транспортні зупинки — все це у кроковій доступності. ЕКСКЛЮЗИВНА ПРОПОЗИЦІЯ!

эксклюзив
Довженка вул., 66
rieltor.ua

Район Крошні, МАЛІКОВСЬКИЙ проєкт, з двома балконами погреб, не кутова, бойлер, замінена ел.проводка, частково столярка, підготовлена під ваш ремонт. Можливий обмін на 1ку з вашою доплатою. За детальною інформацією звертайтеся.

Крошенська вул., 47
rieltor.ua

гарне планування дві лоджії не кутова високий цоколь нова проводка по всій квартирі

Крошенська вул., 47
rieltor.ua

квартира не кутова гарний вигляд з вікна бойлер квартира в гарному стані

Клосовского Олександра вул., 14
rieltor.ua

не кутова двостороння зданий будинок

Євгена Рихліка вул. (Щорса 5-й), 15
rieltor.ua

Продам 1но кімнатну студію+ спальня,м.Житомир, квартиру в новобудові , вул Східна, 2 поверх, 52 м кВ, з 2х контурним котлом та лічильниками, будинок цегляний ведений в експлуатацію. Поряд школа, близько до ТЦ Глобал, ціна 49000 Дол. Тел. 0979198686

Східна, 56
rieltor.ua

Продам 2-х кімнатну квартиру на 11 поверсі 14 поверхового цегляного будинку в новобудові ЖК Гранд Сіті Домбровський.Просторі дві кімнати,гардеробна,сумісний с/в,простора кухня та коридор. Не кутова,вікна виходять на вул. Домбровського і вул Перемоги.

возможна продажа по єОселя
Домбровського вул., 3в
rieltor.ua

2-х кімнатна квартира в новобудові ЖК СМАРТ 2 Чудове планування,світла та простора,панорамні вікна,2 санвузли.В квартирі є газ. Переуступка, єОселя Перегляд в зручний для Вас час 61.500$торг

возможна продажа по єОселя
Михайла Грушевського вул. (Котовського), 98
rieltor.ua

Квартира знаходиться в новому ЖК СМАРТ _СІТІ.Більша половина будинку уже заселена.Загальна площа квартири 65,4кв.м,дві окремі кімнати.Кухня-студія,санвузол суміщений.Тепла підлога та зроблена стяжка, штукатурка стін.Виконані всі електромонтажні роботи за проектом (день/ніч)В кожній кімнаті є радіатори.Також є бойлер,котел.Панорамні вікна з виглядом у двір та місто.Біля квартири є комірка на поверсі 3,7кв.м (яка знаходиться діагонально до входу в квартиру)продається разом з квартирою .Квартира продається по ПЕРЕУСТУПЦІ.Показ в любий для вас час.Більш детальна інформація по телефону.При купівля цієї чудової квартири ви отримуєте Бонус від власника.

Михайла Грушевського вул. (Котовського), 98
rieltor.ua

Квартира 2-х кімнатна знаходиться в ЖК Вернісаж Будівництво завершено,в будинку вже проживають люди. 3/14 поверх 81.7кв.м загальна площа 56кв.м житлова 2 санвузли Опалення централізоване. Стяжка всюди окрім санвузлів.Всі комунікації підведені, можна сміливо робити ремонт. Будинок зданий.

Проспект Незалежності, 29
rieltor.ua
1 - 24 из 349 результатов