До Вашої уваги велика квартира в самому центрі міста! Загальна площа 93 метри кв. Має пять кімнат: вітальня, спальня , 2 дитячі, кабінет. Кухня- столова з кладовкою та невелика гардеробна. Опалення індивідуальне - двухконтурний котел. Тепла підлога на кухні. Прибудинкова територія закривається шлакбаумом. Зручна інфраструктура, все поруч: центр міста, школи, садочки, магазини, транспорт. Запрошуємо на перегляд! Телефонуйте!!

Григория Сковороды (Пушкина) улица, 6, Центр, Винница, Винницкая 100000.0 USD
dom.ria.com

Квартира в шикарному місці розташування з пяти кімнатами в житловому стані в гарному стані, з автономним опаленням є можливість під бізнес, терміново!

Шевченко улица, 6, Центр, Винница, Винницкая 105000.0 USD
dom.ria.com

Продам великогабаритну, затишну квартиру. Ми постарались хоч трішки через фото передати цей затишок та комфорт. Вона знаходиться по вул.Генерала Гандзюка. Будинок збудований компанією «Перлина Поділля». У квартирі були зміни після забудовника, а саме: зроблений ще один санвузол, додатково утеплений другий поверх 200мм по підлозі і 200мм по покрівлі. На першому поверсі розташована велика кухня-студія з виходом на відкриту терасу. В кімнату завжди потрапляє денне світло через мансардні вікна. Санвузол з душовою кабіною. Дитяча кімната мрія кожної дитини, завжди освітлена, так як є мансардні вікна (при бажанні можна переробити під другу дорослу спальню, є всі виводи по електриці). Велика гардеробна. Якщо у Вас багато речей, це не проблема) Доросла спальня з виходом на ще одну відкриту терасу та поруч санвузол з ванною і великим вікном. Висота стелі на першому поверсі 3 метри, що робить його досить просторим. Це ще не все, підіймаємось на другий поверх. Маємо кімнату з робочим місцем (може служити спальнею). Ще одну кімнату, яка може бути дитячою, спальнею або використана для зони відпочинку. І 50 кв.м кімнату для зберігання речей. Квартира продається з усіма меблями та технікою. Житло продається у звʼязку з переїздом. Телефонуйте, щоб домовитись подивитися квартиру в живу. Вона дійсно варта уваги!

Генерала Гандзюка улица, 2, Подолье, Винница, Винницкая 189000.0 USD
dom.ria.com
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Пропоную квартиру в самому серці міста, з шикарним видом на башню. Дворівнева квартира, 3 спальні, кабінет, два санвузли, простора кухня, три балкони, мансарда; Агв, кондиціонер, броньовані двері. Центр міста, зручна локація, трансортна розвязка. Актуальний об"єкт для сравжніх шанувальників історичного житлового фонду на сучасний лад!

Николая Оводова улица, 18, Центр, Винница, Винницкая 130000.0 USD
dom.ria.com

Чудова пропозиція!!! Продається квартира 165 м2 на Словянці! Євроремонт, автономне опалення, вбудована шафа-купе, кондиціонери, паркет на підлозі, кахлі. За більш детальнішою інформацією звертайтесь за телефоном!!! (25618)

Агатангела Крымского улица, 46, Славянка, Винница, Винницкая 158000.0 USD
dom.ria.com

Продається гарна квартира в центрі престижного мікрорайону Вінниці, на Поділлі. Вулиця Зодчих. Квартира 2-рівнева, займає 9-10 поверхи. Продумане і зручне планування. Квартира має два входи. Подвійні броньовані двері. Перший рівень: стильна кухня, дві окремі кімнати і простогрий зал, ванна кімната з туалетом та окремо гостьовий туалет. Другий рівень: дві великі кімнати, які можна використовувати як спальні або, як спортивний та тренажерний зал, вбиральня (душова+ туалет), габаритна комора (12м.кв). Рівні поєднюють сходи, виготовлені з деревини найвищого гатунку. Виконано якісний ремонт! В оздоблені квартири використані натуральний чорний камінь, деревина, дзеркала. Авторський дизайн стелі. Квартира затишна та дуже тепла. Все зроблено дорого та зі смаком! Є внутрішнє утеплення. Квартира повністю укомплктована усіма меблями та надійною технікою, системою кондиціонування. Позамежами квартири є господарське приміщення. Привітні сусіди. Розвинута інфраструктура. Поруч торговельні центри, школа, садочки, транспорт, медичні заклади. Будинок підпорядковується ОСББ. Квартира юридично готова до продажу. Реальному покупцю дуже хороший торг) Ця оселя варта Вашої уваги! Телефонуйте! 95107

Зодчих улица, 18, Подолье, Винница, Винницкая 152000.0 USD
dom.ria.com

До вашої уваги 5- кімнатна квартира на Словʼянці! Автономне опалення, косметичний ремонт, паркетна підлога, деревʼяна столярка. Всі кімнати рівної та правельної форми. Квартира не кутова, поруч з квартирою комора яка входить у ціну квартири.

Агатангела Крымского улица, 46, Славянка, Винница, Винницкая 110000.0 USD
dom.ria.com

Квартира для створення історії, щоб жити ВЕЛИКОЮ сімєю!! Дворівнева квартира із чотирма окремими кімнатами під ключ - повністю мебльована. Квартира світла та простора. В теплому цегляному будинку, поруч зелений парк, в пішій доступності вся інфраструктура Ближнього Замостя. У ціну квартири додаються 2 теплих комори площею до 20м2. Додаткова інформація за телефоном 18069

Героев Крут улица, 8, Ближнее замостье, Винница, Винницкая 79000.0 USD
dom.ria.com

Елітне житло завжди в ціні. Затишна, енергозберігаюча квартира для великої родини в центрі міста. «Сталінка», висота стелі 3 м, закритий двір. У будинку 8 квартир. Утеплення стін 100 мм (мінеральна вата + пінопласт). Гараж (+ є можливість зняти ще один/два гаража у дворі), окремі підсобні приміщення (сарай), камяний льох. Опалення управляється за допомогою системи «розумний дім», можливість контролювати з будь-якої точки світу. Сучасний, дуже економний конденсаційний котел Viessmann 35 кВт. Вітальня, кухня, ванні кімнати - тепла підлога. Інверторні кондиціонери Gree, лінійки U-COOL (мінімальний розмір внутрішнього блоку). Енергозберігаючі віконні системи. Комбінований, електричний і непрямого нагріву бойлер на 200 л. (Можливість отримання гарячої води від котла, електрики і сонячних панелей). Нова мідна проводка з контуром заземлення. Система відеоспостереження. Кухня - гранітна стільниця, дубові фасади, італійська сантехніка, сучасна вбудована техніка. Ванні кімнати - мармурові стільниці, італійська сантехніка, гідромасажна ванна (на 2 особи). Пол - паркетна дошка. Дубові, складальні ступені. 53076

Магистратская улица, 124, Корея, Винница, Винницкая 160000.0 USD
dom.ria.com

Продаж 5к квартири ЖК Avalon 5. Простора, комфортна квартира для сімї. Велика зала, 5 кімнат, 3 сан вузла. Частина вікон виходять у двір, частина мають прекрасний панорамний вид. Засклені балкони створюють затишну атмосферу та збережуть тепло. Усі вікна квартири мають механізм замикання із захистом для дітей. Є готовий роздрукований дизайнерський проект. Частково виконані чорнові роботи, включаючи потужну шумоізоляцію стелі підлоги та стіни.

Продаж 5к квартири ЖК Avalon 5
olx.ua

Житлові комплекси у Вінниця

Власник. Без комісії.  Продається велика простора 5-кімнатна квартира по вулиці Заболотного. Дуже затишна квартира з сучасним ремонтом. Квартира розташована у зручному районі, поруч зупинки громадського транспорту, магазини, аптеки, дитячий садочок, школа. Квартира умебльована, заходь і живи! По плануванню квартира простора та світла. Кухня, три шикарні окремі спальні, кабінет та великий зал. На підлозі паркет. Окремий туалет, окрема ванна з джакузі та душовою кабіною. Також є окрема гостьва вбиральня. В ванній і туалеті теплі водяні поли. Просторий коридор. Велика лоджія та балкон. Все що потрібно для комфортного життя сімї.  Квартира дуже тепла.  В квартирі встановлено автономне газове опалення, що дозволить самостійно регулювати подачу опалення та гарячої води. Також в квартирі наявна охоронна система, відеоспостереження та кондиціонери. Лічильник на газ та воду. В дворі є власний гараж. Також в підїзді є оздоблена кладова. Поруч вже наявні всі необхідні обєкти інфраструктури. Зручна транспортна розв’язка. Гарні привітні сусіди. Запрошуємо на перегляд квартири Вашої мрії! Фото в особисті повідомлення.

власник
olx.ua

Продається гарна квартира у самому центрі міста Вінниця, біля річки Південний Буг. Складається з 5 кімнат, 2 санвузлів, творчої майстерні, підвального приміщення, офісного приміщення з окремим санвузлом. Автономне газове опалення, та всі міські комунікації. Є можливість розділити на окремі квартири. Окремий вхід, тихе місце, свій цегляний гараж в дворі. Квартиру можливо облаштувати для різноманітних потреб - 3к квартира + творча студія, офіс та інше. Світло не вимикають цілодобово! Дзвоніть, перегляд в зручний час! 95900

Продам велику квартиру в Центрі 5434
olx.ua

До вашої уваги пяти кімнатна квартира з автономним газовим опаленням, гаражем та кладовою між поверхами в самому центрі Словянки! В квартирі не новий але надзвичайно якісний ремонт, дорогі меблі та техніка! Квартира оздоблена сигналізацією, датчиками руху та відео наглядом! Спокійний район, розвинена інфраструктура та поруч зупинки громадського транспорту. Квартира на дві сторони з виглядом на приватний сектор! Запрошуємо вас на перегляд, уточнення за телефоном!

Продається 5-ти кімнатна квартира на Словянці
olx.ua

Квартира аналогів якій не має, 2-х рівнева 150 м.кв з тех. поверхом 75 метрів кв. з ремонтом, автономним опаленням, є камін на дровах, меблі, техніка, новий будинок 2015 року, в середині, не кутова, закритий двір. три сан. вузла по факту три рівні. Не над дорогою, розвинута інфраструктура, школи, садочки. Для великої родини.(100917)

Продам 2-х рівневу квартиру на Келецькій 3030
olx.ua

Запрошуємо вас на огляд просторої двоповерхової квартири + кухні-студії в прекрасному районі Поділля! Ця квартира - мрія для великої сімї або тих, хто цінує простір та комфорт. Тут вас чекають три окремі спальні з ліжками для вашого затишку, велика кухня-студія, просторий зал та два санвузли, щоб забезпечити ваш комфорт на будь-якому рівні. Квартира вже готова до вашого переїзду! Зроблений якісний сучасний ремонт у світлих тонах, щоб створити атмосферу світлості та гармонії в вашому новому житлі. Вам більше не доведеться хвилюватися про опалення, оскільки в квартирі встановлений двоконтурний котел, який дозволяє вам регулювати температуру в приміщенні зручним для вас способом. Розташування відмінне - це прекрасний район Поділля, де ви зможете насолоджуватися всією необхідною інфраструктурою та зручною транспортною доступністю. Не втрачайте можливості стати власником цього чудового житла - телефонуйте вже зараз!

Продається 2-х рівнева квартира в р-ні Поділля
olx.ua

Продаж квартири Замостянський р-н Чехова вул. Квартира двох рівнева (дві двохкімнатні ) залишаються меблі техніка. В квартирі 4 спальні кімнати, гостьова кімната і кухня. 2 санвузли і гардеробні. Тепла підлога першого поверху під кахлями також санвузли. Опалення індивідуальне газове. Будику 6 років підійде для кредитування. Агентство

Продаж квартири Замостянський р-н
olx.ua