Квартира в центрі міста .Велика жила площа,незвичне планування.Гарні розміри кімнат.Висока стеля та великі вікна.Не несучі стіни дозволяють вносити зміни.. Квартира в жилому стані. Частково замінені труби ..,,сантехніка.Дубові вікна і паркет в хорошому стані..До вартості додано гараж з цегли 5×6 . Запрошую на перегляд!

Грушевського, 37
rieltor.ua

Продам квартиру на Юності. Квартира хороша під ремонт. Три кімнати роздільні , одна прохідна. Є кладова та балкон. Роздільний санвузол. Запрошуємо на перегляд.

Юності просп., 11
rieltor.ua

Продаж просторої квартири на Поділлі, р-н Поділля Сіті. Автономне опалення, тепла підлога. Панорамний вид на місто. Поруч класна інфраструктура. Планування: кухня-студія, вітальня, спальня, дві кімнати, два санвузли з ванною і душем, два балкони. Укомплектована меблями та технікою, залишаються по домовленості! Квартира готова зустрічати нових власників, телефонуйте!

Скалецького Р. вул., 36А
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

До вашої уваги нова, дворівнева квартира на Поділлі., краща локація міста. Чотири окремі кімнати, тепла підлога по всій площі першого рівня квартири, двоконтурний котел, відеодомофон і сигналізація безпеки. Грамотний продуманий сучасний дизайн квартири, завдяки якому відчуваєш себе затишно і комфортно. Фасад будівлі і дах повністю утеплені. Поруч школа, садки, дитячі майданчики, супермаркети, ТРЦ, улюблені бренди в крокової доступності, медичні центри, аптеки, бюті-студії, дитячі розвиваючі центри і все що необхідно для комфортного життя. Квартира готова до продажу.

Зодчих вул., 18
rieltor.ua

Квартира расположена в комфортном жилом районе, 1 этаж. Перепланировка и достройка узаконены, малолетние дети не прописаны, документы на руках. С квартиры есть выход в отстроенный подвал. Подойдёт как для комфортного проживания, так и для коммерческих целей. Фото реальные.

власник
Квартира, 4к, ул. Шевченка, 29, Винница
olx.ua

-Фото відповідають дійсності. -Маємо можливість розширення балкону -Також вивести з жилого фонду квартиру під комерцію (аптека стоматологія , магазин) В квартирі проведенна мідна проводка, стоять нові труби - Маємо величезний підвал Домовились з сусідкою про можливість викупу її квартири за ринковою віртістю для розширення квартири і м2 iy вас буде цілий свій тамбур з 2ма квартирами -Маємо також гараж в 10 хв від підїзду (підлягає обговоренню для покупця при купівлі квартири якщо буде це цікаво - Швидкий продаж (готові документи) Ключі на руках.

Продаж 4х кімнатної кв. Вул. Лялі Ратушной 113а. Готова до продажі
olx.ua

Григория Сковороды (Пушкина) улица, 6, Центр, Винница, Винницкая 105000.0 USD
dom.ria.com

Стельмаха улица, 43Б, Вишенка, Винница, Винницкая 135000.0 USD
dom.ria.com

Будинок кінця 90-х років. Найбільша з 4 кімнатних. Балкон з вітальні та лоджія на дві спальні. Труби замінені. Над квартирою високий технічний поверх.

Ивана Николайчука улица, 38А, Славянка, Винница, Винницкая 68000.0 USD
dom.ria.com

УВАГА продється ексклюзивна великогабаритна квартира, незвичайного планування, яка знаходиться у дуже зручному місці, а саме біля санаторію ВПС.квартира має чотири окремих кімнати, два балкони та простору лоджию, зовнішні стіни утеплені, у дворі своє паркомісце ЗАПРОШУЄМО ДО ПЕРЕГЛЯДУ

Князей Кориатовичей улица, 157А, Свердловский массив, Винница, Винницкая 100000.0 USD
dom.ria.com

Бистрий виїзд. Дукументи готові.

власник
Юности проспект, 13, Вишенка, Винница, Винницкая 47000.0 USD
dom.ria.com

Квартира варта вашої уваги! Якщо у вас двоє діток - вам до нас! Кожному по кімнаті і є де гостей розмістити. Є власний вихід на дах, де є можливість зробити собі майстерню. Приходьте та вживу оцініть переваги!

Болгарский (Константиновича) улица, 39, Винница, Винницкая 78000.0 USD
dom.ria.com

ІДЕАЛЬНА ЛОКАЦІЯ! З однієї сторони самий центр Вишеньки зі чудово-розвинутою інфраструктурою, школами, садочками, торговими центрами, а з іншої - великий парк з найбільшим озером. БУДИНОК ЗРАЗКОВОГО ПОРЯДКУ! Чудовий облаштований двір з паркомісцями, артезіанською скважиною та рівненькими доріжками для роликів і самокатів. ЕЛІТНИЙ ПОВЕРХ! Квартира з покращеним і функціональним ПЛАНУВАННЯМ на 2 сторони, розташована в центрі цегельного будинку. Гарний жилий стан, вікна - столярка, стелі вирівняні. Нова, мідна проводка. Заміна стояків та труб на нові сучасні. Сан. вузол просторий з великою площею та теплою підлогою. Є бойлер та всі лічильники. Три кімнати і кухня мають вихід на засклений балкон та лоджію з виглядом на зелену паркову зону. До квартири йде кладова у сухому підвальному приміщені.

Андрея Первозванного улица, 26, Вишенка, Винница, Винницкая 71000.0 USD
dom.ria.com

Хороший житловий стан. Балкон і лоджія.

Дмитрия Майбороды улица, 40, Винница, Винницкая 68000.0 USD
dom.ria.com

Не кутова. Два балкони. Пластикові вікна. Замінені труби.

Шевченко улица, 5А, Славянка, Винница, Винницкая 75000.0 USD
dom.ria.com

Ваша затишна 4-кімнатна на проспекті Юності! Просторий метраж: 62, 3 кв. м. - достатньо місця для кожного члена родини. Зручне планування: 3 спальні, роздільний санвузол, балкон. Затишний стан: квартира готова до життя, не потребує дорогого ремонту. Внутрішнє оздоблення: Стеля: побілка. Підлога: лінолеум. Стіни: шпалери. Зовнішня обробка: керамічна плитка. Необхідні комунікації: Газ. Кабельне телебачення. Провідний інтернет. Вентиляція. Центральний водопровід. Безпека: броньовані вхідні двері. Зручності: Сушарка для білизни. Ванна. Холодильник. Лічильники на електрику, газ та воду. Контрольований доступ: кодовий замок на підїзді. Не зволікайте! Зателефонуйте вже зараз, щоб дізнатися більше та записатися на перегляд!

Юности проспект, 13, Вишенка, Винница, Винницкая 47000.0 USD
dom.ria.com

Ексклюзивна пропозиція! Продаж 4 кімнатної квартири, розташування район Вишенька (9 мікрорайон). В квартирі автономне газове опалення, тепла підлога, зроблений ремонт. Загальна площа 106 кВ.м, 4 окремі кімнати, 3 санвузла, 3 балкона. Квартира розташована в новому будинку , простора та світла з зручним плануванням. Ідеально підходить для сімей з дітьми або для тих, хто цінує особистий простір. Розташована в тихому та мальовничому районі з розвиненою інфраструктурою. Двір закритого типу, встановлено відеоспостереження, біля будинку дитячі та спортивні майданчики. Поруч знаходяться магазини, школи, дитячі садки, торгові центри, ресторани, кавярні, зупинки громадського транспорту. Також у вартість включено підвал. Вигідна ціна! 138 000$

Келецкая улица, 140, Вишенка, Винница, Винницкая 130000.0 USD
dom.ria.com

Продаж дворівневої квартири ... в Центрі міста !!! Хороший житловий стан, металопластикові вікна. Автономне опалення. Планування квартири: Чотири просторих спальні, вітальня, гардеробна Другий поверх стелі 2, 70 ... Реальному покупцю торг. Показ у зручний для Вас час))))

Пирогова улица, 11, Центр, Винница, Винницкая 90000.0 USD
dom.ria.com

Пропозиція без комісії для покупця!!! Продам чудову, дворівневу, великогабаритну квартиру у центрі міста, повністю готову для проживання!!! Будинок введений в експлуатацію, підключені всі комунікації! У квартирі є все необхідне для комфорту! Кухня повністю закомплектована технікою. Встановлені кондиціонери, по всій квартирі тепла підлога. Встановлена охоронна та пожежна сигналізація! Великий та просторий балкон, з якого відкривається прекрасна панорама на місто! Телефонуйте, та запрошую на перегляд!!!

Монастырская улица, 1А, Центр, Винница, Винницкая 254000.0 USD
dom.ria.com

Новое предложение.. Продажа квартиры с хорошим ремонтом мебелью и техникой...Техника новая.. Реальным покупателям торг

Болгарский (Константиновича) улица, 27, Славянка, Винница, Винницкая 117000.0 USD
dom.ria.com

Велика квартира з площею першого поверху 114м2 та другого поверху 112м2. У вартість входить гараж у дворі. У квартирі є діючий камін, автономне газове опалення. Вікна виходять на дві сторони будинку. Затишний двір. Поряд парк, магазини, аптеки, супермаркет, зупинки громадського транспорту (тролейбус, трамвай), школа та дитячий садочок. Більше інформації по телефону та на перегляді

Зодчих улица, 34, Подолье, Винница, Винницкая 155000.0 USD
dom.ria.com

Продаж шикарної квартири в центрі міста! Нестандартне планування, квартира з окремим входом і земельною ділянкою + великий гараж! Квартира в класичному стилі , всі меблі з натурального дерева, сходи з натурального мрамору! Перший поверх велики кухня та окрема кімната з каміном і балконом, санузел. Другий поверх дві окремі спальні та великий санузел. Третій поверх зона відпочинку велика більярдна , плюс кімната. Також є сауна в цокольному поверсі. Квартира котеджного типу.

Князей Кориатовичей улица, 185А, Свердловский массив, Винница, Винницкая 229000.0 USD
dom.ria.com

Без комісійних Продаж чотирьох кімнатної квартири, у центрі Вінниці. Площа 93 кв.м, по вулиці Радіона Скалецького. Будинок побудований в 93 році. Централізоване опалення, кімнати роздільні, замінені стояки, розвинена інфраструктура, поліклініка, садочки, школа, дитячий майданчик- все в 5 -ти хвилинній доступності, поряд р-н Поділля, Урожай. Навпроти будинку, зупинка громадського транспорту. Різні магазини, та за різною потребою. Деталі за телефоном!

Родиона Скалецкого улица, 33А, Свердловский массив, Винница, Винницкая 63000.0 USD
dom.ria.com

Продаж дворівневої квартири на 2 провулку Юності з чудовим видом на озеро. Квартира чорнова, з індивідуальним опаленням, залізобетонне перекриття, всі міські комунікації, будинок утеплений. Перший рівень 64 кв.м, має кухню-студію площею- 20 кв.м з панорамними вікнами та видом на Вишенське озеро, дві великі спальні кімнати, гардеробну, санвузол з вікном. Другий рівень площею- 70 кв.м вільного планування. На другому рівні встановлені 3 фасадні вікна з видом на Вишенське озеро, встановлені 3 мансардні вікна. Вже розведена електрика, вода, каналізація, розведене опалення, встановлені радіатори та зроблена чорнова штукатурка. Встановлені якісні вхідні двері. Будинок зданий. Зручна локація відносно торгових об"єктів, об"єктів відпочинку та навчання. Запрошую на перегляд.

Юности 2-й переулок, 20Б, Вишенка, Винница, Винницкая 75000.0 USD
dom.ria.com
1 - 24 з 56 результатів