Продам чудову 1к квартиру студію в м. Богуслав, вул. Миколаївська, 100, Київська обл., Обухівський район. Поверх 5/5. Площа 40,2 м2, площа кухні 15 м2. Ціна 23 500$ без комісії! Можливий невеликий торг! Документам більше 3-х років. Квартира з чудовим ремонтом, меблями та технікою. Повністю укомплектована для комфортного проживання: пральна машина, холодильник , кондиціонер, газова варильна поверхня, духовий електрошкаф, бойлер, телевізор. Є балкон, засклений. Квартира знаходиться в хорошому спокійному районі. Поруч школа, дитячий садок, поруч магазини , аптеки, парк , біля будинку велика дитяча площадка. До Києва 120 км. 09*********26 Юлія

Продам чудову 1к квартиру, 40м2,  в м. Богуслав, Київська обл.
olx.ua

Київська область, прекрасне історичне й затишне містечко Богуслав. Продаж 1-кімнатної квартири, 37кв м. 1-ий поверх, будинок з цегли, ідеальний ремонт з нуля - від чорнового до того, що ви бачите на фото. Грамотно проведене електроживлення по всьому помешканню. Тепла підлога, автономне опалення, бойлер, кондиціонер, грати на вікнах, масивні, якісні двері. Центр міста. Після ремонту в квартирі ніхто не жив, з меблів є нове ліжко зі зручним ортопедичним матрацом. У підвальному приміщенні будинку є кладовка, яка входить у вартість. Оголошення від власника. Телефонуйте.

владелец
Продаж 1к квартира Київ Богуслав
olx.ua

Обміняю 1-кімнатну квартиру в центрі міста Богуслав вул. Інтернаціональна 15 на будинок з доплатою. Квартира НЕ ЗДАЄТЬСЯ Квартира на 3 поверсі , утеплена , є підвал . Неподалік школа , дитячий садок, майданчик для діток, лікарня, пошта, парк , річка Рось , магазини, спортивний комплекс Льодограй, пед коледж .

владелец
Обміняю 1-кімнатну квартиру в центрі Богуслав
olx.ua

География, Богуслав