Унікальна 2-кімнатна квартира з відкритою терасою 30м2 Без ремонту! 2 кімнати спальні Кухня -вітальня Гардеробна 2 санвузли Тераса 30 метрів

власник
Салютна вул., 2
rieltor.ua

Продажа от собственника. - Продается уютная квартира на первом этаже с отличным ремонтом! - Очень теплая зимой и прохладная летом. - Рядом лес, где можно увидеть бегающих белок. - В 10 минутах ходьбы - Дендропарк и парк "Сырецкий Гай". - Удобное расположение: близко к метро и остановкам общественного транспорта. - Рядом магазины, тренажерные залы, поликлиника и школа искусств. - В квартире остается почти вся мебель, включая красивую мебель из натурального дерева и встроенную кухню. - Интернет 1000Мб/с для комфортного онлайн-обучения и работы. - Для малышей - детская кроватка и мебель от Ikea. - На кухне - встроенная кухня с высококачественной техникой Zanussi и кофеваркой-автоматом Delonghi. -Подробности и фотографии доступны по запросу. Не упустите свой шанс на уютное жилье в живописном районе! https://youtu.be/u2mKE_xq9ro?si=lTVZWrcl0fkRYNKE

власник
Стеценка, 2а
rieltor.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

1 кімнатна квартира 6 поверх (євродвушка) з дизайнерським ремонтом та функціональним плануванням у ЖК Варшавський+ МОЖЛИВИЙ продаж ЄОСЕЛЯ Продам квартиру з якісним і дуже стильним ремонтом, все зроблено по дизайну: Якісна іспанська сантехніка, душова система з термостатом, тепла підлога (кухня, коридор, санвузол). Виконано розведення під мультиспліт систему кондиціювання зі зливом у каналізацію. Ліжко з підйомним механізмом під матрац 160х200см, великий розкладний диван (спальне місце завширшки 160см). Дві великі шафи 1)Сантехніка скритого монтажу 2)Двері скритого монтажу 3)Вся техніка Samsung Whirlpool кондиціонер cooper&hanter 4) 2 великі шафи 5) теплі поли 6) Підсвітки 7) Два Телевізори Samsung 8) Бойлер з сухим теном 9) Духовка 10) варильна панель 11) Посудомийка Вікна на торговий центр Поряд є великий торгівельний центр де є все. По проєкту поряд з будинком буде станція метро.

власник
можливий продаж по єОселя
Всеволода Змієнка вул., 19
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

власник
можливий продаж по єОселя
Івана Виговського вул. (Гречка маршала), 12К
rieltor.ua

Однокімнатна квартира 27 м2, із сучасним ремонтом та меблями. З балконом. Новий сучасний будинок з парковкою, дитячим майданчиком ти системою розумний дім, знаходиться поруч з американським посольством, парком Нивки та Сирецьким парком, у пішій доступності до метро Сирець та Берестейська. Два ліфти, консьєрж сервіс. Право власності, можлива прописка. Готова до продажу. Пропозиція від власника, без комісіі. Ексклюзив.

власник
можливий продаж по єОселя
Магістральна вул., 33
rieltor.ua

2-кімнатна квартира, вул. Виговського, 11-А, Подільський район, Площа Марченко (Інтернаціональна), Нивки, Виноградар. 10-й поверх, 10-ти поверхового будинку, 96-серія. 50/30.1/7.7 м2. 2 окремі кімнати, окремий санвузол, великий балкон на дві кімнати. Металопластикові вікна. Стан – підготовлена під ремонт. В будинку є ліфт, домофон. Затишне місце. Зупинкам транспорту в 2 хвилинах пішки, дитячий садок, школа, магазини, все в радіусі 5-ти хвилин пішки. Майбутня станція метро «Мостицька» в 15 хвилинах пішки. До станцій метро «Нивки», «Сирець»- 15 хвилин на громадському транспорті. Один власник. Від хазяїна. Без комісії.

власник
Івана Виговського вул. (Гречка маршала), 11-А
rieltor.ua

Продається тристороння 3-на квартира у Жк Файна Таун. Продаж від власника. Можливий торг. Продаж без додатковий комісій чи податків. На всі питання відповім у телеграмі за номером 0957004509.

власник
можливий продаж по єОселя
Салютна вул., 22
rieltor.ua

Продається затишна, тепла, видова квартира в 4 хвилинах ходьби від метро Берестейська та проспекту Берестейського. Квартира оснащена всім необхідним для комфортного проживання. Встановлено новий панорамний балкон з видом на парк "Нивки" Квартира не кутова, дуже тепла. Нещодавно виконано ремонт якісними матеріалами, зараз ремонт в ідеальному стані, робити нічого не потрібно. Додатково зроблено зовнішнє утеплення стін квартири. При продажу залишається все, що на фото, окрім кондиціонера, пральної машини на телевізорів (це можна обговорити окремо при потребі) Тихий, затишний район зі свіжим повітрям. Поруч дитячий садок -3хв, школа -5хв, "Крок"-5хв а також магазини, аптеки, тренажерний зал, кафе та багато іншого. Пров. Артилерійський, 5б, Площа 67/39/9 Поверх 7/9 Є відеоогляд, звертайтеся - відправлю.

власник
Артилерійський пров., 5Б
rieltor.ua

жк файна таун, проект індивідуальний

власник
Салютна вул., 2
rieltor.ua

Продається 1к квартира в ЖК Файна Таун. Окрема спальня та кухня-вітальня. Перша черга. Вікна виходять в двір. 7 поверх з 9. Укомплектована всією необхідною технікою і меблями. Все залишається. Дуже вдале планування. Чудово підходить для здачі в оренду. Право власності більше 3 років.

власник
Салютна вул., 2
rieltor.ua

Пропонується для купівлі квартира в ЖК Перлина Нивок, вул. Щербаківського, 52, Шевченківський р-н, площею 62 кв.м., житлова площа 32 кв.м., знаходиться на 19 поверсі з 20. В квартирі є 1 окрема кімната, світла вітальня поєднана із кухнею, дуже простора прихожа, балкон, санвузол. Є 2 паражирські та 1 вантажний ліфт. Будинок введений в експлуатацію (2011 рік), стіни з цегли, стеля - 2, 7 м. Затишний район з усією необхідною інфраструктуро. Є аптеки, магазини, ринок, дитячий садок і школа, а також парк та метро Нивки в пішій доступності (10-15 хв). Документам більше 3х років. Один власник. Договір купівля продажу. Без прописок. Ціна: 47 000 у.о без комісії, пропозиція від власника. Розглядаємо державні програми для продажу квартири (280 постанова, єВідновлення)

власник
Данила Щербаківського вул. (Щербакова), 52
rieltor.ua

Нивки.Продаж від власника. Однокімнатна квартира по вулиці Салютній 17.Євроремонт 2022 року. Нові холодильник, пральна машина, бойлер. Продаж з меблями та технікою.Металеві двері.Квартира внутрішня та дуже тепла. На цокольному поверху у будинку розташована комерція.Поряд парк, бювет, ліс, ринок. До станції метро Нивки 5хв маршруткою або 17хв пішки.

власник
Салютна вул., 17
rieltor.ua

Без % Переуступка!! Найкраще планування і поверх 1-2к квартира 51.66м2 ЖК Happy House здача 4 кв. 2024р. Дуже світла і в той же час за рахунок невисокого поверху влітку не буде сильно перегріватись. Поверх на рівні верхівок дерев на фото видно. Від забудовника іде як студія, для себе планували як невелику двокімнатну. Чудове розташування: - 5 хв пішки до метро Берестейська - 10 хв пішки до парку Нивки - 15 хв на авто до Хрещатика по проспекту Перемоги Привабливий інвестиційний потенціал: - в пішій доступності державна школа, а у ЖК планується дитячий садок, поруч Київська школа економіки, економічний університет, КРОК, офіси великих компаній. З питань пишіть на вайбер, телеграм

власник
Берестейський просп. (Перемоги), 72
rieltor.ua

Продаж від власника, без комісії. Продається готова 2 кімнатна квартира з ремонтом у ЖК Файна Таун. Ремонт робився згідно дизайн проекту, використовувались тільки якісні матеріали (ремонт робився для себе). Додатково було зроблено шумоізоляцію від сусідів по поверху і квартири зверху. Наразі готово абсолютно все оздоблення (стіни, стеля, підлога, плитка у ванній), прокладені траси під кондиціонери в кожній кімнаті, встановлені розетки та вимикачі, сантехніка, стоять пофарбованні двері прихованного монтажу разом з фурнітурою. Залишилось купити тільки освітлення і меблі (що також є плюсом, оскільки можна замовити або підібрати їх особисто для себе). В подарунок віддаю весь дизайн проект з технічними інструкціями, візуалізаціями, посиланнями на меблі та предмети освітлення. Загальна площа - 67.5 м2; Основна спальня - 13.5 м2; Друга спальня - 10 м2; Кухня - вітальня - 23 м2; Коридор при вході - 7 м2; Міжкімнатний коридор - 2 м2; Балкон - 4 м2; Основний санвузол - 4 м2; Санвузол у спальні - 4 м2 (перероблений під гардеробну та пральню, але є можливість повернути санвузол); Орієнтація залу, другої спальні та балкону - північ, основної спальні - південь. В будинку один ліфт середнього розміру, на першому поверсі є кімната для дитячих колясок. Поруч з будинком, на території ЖК вже збудована школа разом з дитсадком. На самій території ЖК - крутий ландшафтний дизайн, дитячі майданчики, зона барбекю, басейн та різноманітні спортивні майданчики. Все зроблено для комфортного життя. Прибудинкова територія тут одна із найкращих у Києві. Для більш детальної інформації пишіть/дзвоніть у вайбер.

власник
Салютна вул., 2
rieltor.ua

власник
Всеволода Змієнка вул., 21
rieltor.ua

Продаж 1-но кімнатної квартири за адресою вул. Маршала Гречка, 10, 5-й етаж, 5-ти поверхового будинку. Тепла, світла та затишна квартира. Квартира не кутова. Двері броньовані. Квартира з технікою (залишаеться вбудована кухня, стіл,стільці,компютерний стіл, пральна машина, газова плита) по домовленності. С/в сумісний, Балкон у кімнаті засклений, склопакети , взимку тепло. Загальний стан квартири - потребує ремонту.

власник
Івана Виговського вул. (Гречка маршала), 10
rieltor.ua

ЖК Нивки-Парк. Світла і тепла квартира, вікна на південний схід та південний захід. Зручне планування, двухстороння. 8 поверх з 15, будинок 10. Дуже гарна інфраструктура: метро Нивки 5 хв пішки, школа, садочок, супермаркет, пошта, кафе та ресторани, парк - все це у вашому ЖК. Квартира після забудовника. Від власника по переуступці, комісію будівельнику за переуступку сплачуємо 50/50 з покупцем.

власник
Олеся Бердника вул., 1Д
rieltor.ua

ТЕРМІНОВО!!! 3/5 пов. цегляного будинку , площа- 47 квадратних метрів. Затишна та тепла (торець в будинку утеплений), світла( по два вікна в кожній кімнаті ) квартира. Балкон засклений.Підїзд чистий, на кодовому замку.Адекватні сусіди.Відмінна транспортна розвязка( метро Нивки та Сирець). Чудовий варіант для проживання родини з дітьми. Поруч дитячі садочки( чотири шт. навколо),школи (# 27, # 95), гімназії ("Премєр", "Престиж"), школа мистецтв імені Стефана Турчака , стадіон олімпійського резерву "Піонер" (ДЮСШ # 6). Зручне розташування будинку: поруч із ним дитячі майданчики, бювет , парк "Тернопіль", магазини АТБ , Фора, ринок "Турбота", Мега-маркет, кінотеатр Баттерфляй -все в пішій доступності. А також: Укрпошта, НП, Аптеки, поліклініки(дитяча і доросла), Приват- банк, МРЕВ, Епіцентр, торг.центри "Лавіна" та "Ретровіль" теж неподалік. Тихий та зелений двір(є де погуляти з собакою теж!), шуму транспорту не чутно. Частково лишаємо меблі(за потребою).Стан квартири-житловий.Можливий невеликий торг.Власник. Це житло може стати житлом вашої мрії!

власник
Туполєва академіка вул., 22д
rieltor.ua

ТЕЛЕФОНУВАТИ ЛИШЕ ПОКУПЦЯМ або РІЕЛТОРАМ з РЕАЛЬНИМИ покупцями. Всю інформацію пишу сюди (право власності більше 3 років, 1 прописана людина). Залишається ВСЕ - заходь і живи!ЧЕШСЬКИЙ проект. Квартира від господаря, добрі сусіди, поряд школа, садок, всі необхідні магазини, аптека, ТЦ, до метро Мостицька буде 5 хвилин пішки. ГАЗ, власна котельня, взимку завжди тепло. ЄВРОРЕМОНТ. Чисте парадне, ліфт, поверх 7, поряд інфраструктура (транспортна розвязка, озеро) Зараз активне метро Нивки, метро Сирець, 4 зупинки на маршрутці, також в 5 хв від дому ВЖЕ відбудована станція метро Мостицька. На машині до центру 15 хвилин, 10 хвилин до Оболонської набережної, 5 хвилин до Нивок та до проспекту Перемоги. ПОКАЗ за домовленістю у зручний час. Адреса: Івана Виговського, 22. За документами - право власності Понад 3 роки, прописано 1 особу.

власник
Продам 2-кімнатну квартиру від ХОЗЯЇНА - ЗАЛИШАЄТЬСЯ ВСЕ
olx.ua

Продається 2-кімнатна квартира, м. Київ, Подільський район, вул. Івана Виговського 18 Б 5 поверх Загальна площа:45.6 Кухня: 6.7 Загальна кімната: 14.7 Друга кімната: 14.6 Тихий район, 2 школи, садочки, дитячі майданчики, магазини, аптеки, банк, хороша транспортна розвязка. Докладніше по телефону.

власник
Продам 2-х кімнатна квартира!
olx.ua

Шикарна роздільна квартира з ремонтом та гарними сусідами) На окнах решітки, є балкон, у квартирі газ, центральне опалення. Площа об’єкта - 45.5м, кількість кімнат - 2к поверховість - 2-й поверх Стан об’єкта - вторинне житло. Розміщення об’єкта продажу - Київ, Подільський район, Виговського 8. Поруч з будинком : Ринок, АТБ, МегаМаркет, найближче метро Сирець та Нивки. (У 2024 нова станція метро поруч з будинком «Мостиська») Наразі 25 хв. пішки до метро Сирець. Квартира в дуже хорошому стані, роздільна, не суміжна!!! Охайненька, з ремонтом, можна зразу жити. ТОРГ!!!

власник
Шикарна роздільна 2к квартира на Виговського
olx.ua

Просп.Берестейський,96.Трикімнатна квартира в ідеальному стані, 88/48/10, документам більше 3 років, 6 поверх 7-поверхового будинку, сталінка після реконструкції в 2005 році. Можливий продаж з меблями повністю, або частково. Натяжна стеля по всій квартирі, паркет з бамбуку. Підігрів підлоги у ванній, вбудована техніка на кухні(посудомийна машина і холодильник), робоча поверхня з штучного каменю(Італія), бойлер 50л., гостьовий туалет, два балкони, охоронна сигналізація(поліція охорони). Два(!) підключення інтернету-Укртелеком і Ланет. Двір не прохідний, є місце для паркування. Поруч з будинком велике Сільпо, через дорогу на вул.Кулібіна у вівторок і четвер продуктовий ярмарок. До метро Нивки і парку Нивки 5 хвилин пішки. Поруч школа.

власник
Власник 3к. квартира просп.Берестейський(Перемоги) 96
olx.ua

Продаю трикімнатну квартиру у місті Київ, Шевченківський район, вулиця Ружинська, 2 поверх, 5-ти поверхового панельного будинку, 53/36/6. Кімнати роздільно-суміжні, санвузол сумісний, кухня-студія, три невеличкі комори, підлога у кімнатах - паркет (дуб, бук), на кухні і санвузлі кахель. Вікна виходять на північ і південь. Квартира світла, тепла і затишна у гарному стані. Балкон засклений. Будинок розташований у чудовому, зеленому районі, у дворі дитячий і спортивний майданчики, поруч парк і церква, 15 хвилин пішки до метро Нивки або Сирець. Поблизу сирецький ліс, школи, дитячі садочки, магазини, супермаркети, ринок, ТРЦ, автобусна зупинка

власник
Трикімнатна квартира, Київ, Шевченківський, Ружинська, 2/5 продаю
olx.ua

Унікальна можливість придбати квартиру від власника без посередників за ціною 1255 дол за кв. м при оціночній вартості - 1325 дол за кв. м. Квартира укомплектована всією необхідною технікою та меблями необхідними для комфортного проживання. БЕЗ КОМІСІЇ. Загальна площа 43.8 кв. м, житлова 29.9 кв. м. 3-й поверх 5-ти поверхового будинку. Охайний підїзд. Квартира не кутова. Опалення працює на відмінно. Дуже тепла. Встановлені хороші вхідні двері, хороші вікна. Встановлені та повірені лічильники на гарячу та холодну воду. Замінені (нові) стояки гарячої холодної води. Комунальний тариф (утримання будинку та прибудинкових територій) 6,66 грн за кв. м, 325 грн на місяць. Квартира повністю готова до продажу. Дуже розвинене транспортне сполучення. Поряд знаходяться магазини, супермаркети, ТРЦ (Ультрамаркет, Лавіна Мол), великі будівельні ТРЦ на вул. Берковецькій (Епіцентр), школи, дитячі садки, парки.

власник
Туполєва 9 Мрії 9 2 кімн квартира від Власника Туполева 9
olx.ua
1 - 24 з 40 результатів