Будинок, що здатний зробити для свого господаря дуже багато: подарувати затишок і комфорт, підняти настрій та емоційно відновитися. Будинок розташований в районі перетину вулиць Миколи Негоди та провулку Садовий. Відстань до центру міста складає до 10 хвилин на авто! Комфортний будинок побудований з добротних матеріалів, із гарним плануванням. Загальна площа будинку складає 152 кв.м, житлова - 75 кв.м. Складається з 4 окремих кімнат та просторої кухні розміром 38 кв.м, та має 2 санвузли. Будинок цегляний, утеплений пінопластом та віддекорований цеглою. Дах - металочерепиця. Вікна - склопакети. Мідна проводка. Італійська плитка та сантехніка. Підлога з пігрівом. Броньовані вхідні двері. Встановлено двоконтурний газовий котел. Будинок оснащений сигналізацією та відеоспостереженням. Підвал. Центральний водопровід. Автономна каналізація. Земельна ділянка – приватизована, розміром 6 соток. Двір огороджений цегляним парканом, є заїзд. На території є гараж з автоматичними воротами. Двір кутовий, тому є можливість зробить його на два окремих входа. До вашої уваги добротний будинок з поєднанням дизайну та якості. Будинок має ще безліч переваг! Очікуєм вас на перегляд! Додаткова інформація за телефоном чи на перегляді. Телефонуйте!

Будинок для вас і вашої родини!
olx.ua

Продається жилий будинок з усіма зручностями в тихому місці на вулиці Гоголя. Окремий двір, заїзд для авто, газ, вода та каналізація централізовані. Поряд дитячі садочки, дві школи- Перша гімназія та №6, супермаркет Делікат, до Любави 10 хв пішки. В будинку чотири кімнати, з яких три не прохідні. Газове опалення, санвузол та ванна. Стан простий, але жити можна. Дзвоніть! Домовимось про перегляд.

Будинок на Казбеті по Гоголя
olx.ua

Продається будинок 58 м2 (2-х поверховий, цегляний, з балконом, потребує ремонту) з земельною ділянкою 0,0263 га в м. Черкаси по вул. Верхня Горова (р-н Дружби Народів, центр) з усіма підведеними комунікаціями, з видом на Митницю (вул. Гагаріна, Гранд Маркет). Є можливість розширення за рахунок сусідньої ділянки. Домоволодіння розташоване в зручному для проживання місці (поруч – зупинка, ПК „Дружба Народів”, до 1км: Будинок Торгівлі, Центральний ринок, Дніпро, школа, дитсадок). Ділянка хоч у самому центрі міста, проте жодна багатоповерхівка не заглядає у двір, а місце тихе та спокійне. Ділянка та будинок приватизовані, всі документи в повному порядку. 44 000 $ Вартість будинку дешевше ніж квартира від забудовника аналогічної площі, хоча ремонт потрібно робити у обох випадках. Проте Вам не будуть заважати шумні сусіди чи їх тварини, як у будь-якій квартирі. Ділянка дозволяє передбачити добудову або новий окремий будинок більшої площі. Тут Ви можете впровадити Вашу енергонезалежність, розгорнувши сонячні панелі на даху будинку чи на ділянці, використовувати генератор, змонтувати геотермальне опалення.

власник
Продається будинок у центрі Черкас, ділянка приватизована (В.Горова)
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Пропонуємо до продажу цегляний Таунхаус в екологічно чистому районі Черкас, який скаладається з пяти двоповерхових квартир,площою 115м2 кожен..Використовуються тількі якісні будівельні матеріали: Стіни з керамічної енергозберігаючої цегли,утеплені мініральною ватою; Дах- металочерепиця; вікна- WDS Можливе планування під покупця, входить у вартість. Є всі необхідні для життя комунікації: * автономне електричне опалення ; *власна скважина (50м); *каналізація-очисна споруда ; *паркан. Земельна ділянка -1,5 соток відразу оформляється як Ваша приватна властність з кадастровим номером.Передбачена окрема парковка. Здача в експлуатацію весною 2024. На осінь 2023 готовність 80%. Дзвоніть та записуйтесь на перегляд. Олександр 06******71.

Таунхаус. Луначарського
olx.ua

Житловий будинок зприбудовою та мансардою 2015 року побудови, з ремонтом та меблями! Ділянка 7,6 соток приватизована альтанка, вбиральня, погріб, сарай, господарська будівля з гаражем, огорожа. Загальна площа (кв.м): 241.5, житлова площа (кв.м): 161.8! Торг! Терміново

Сучасний Будинок по вул. Б. Хмельницького
olx.ua

Продаю свій, кирпичний с ж/б перекриттям, в тихій центральній частині міста, широкі та зручні асфальтованні підїзди і парковка перед будинком с заїздом у двір та гаражі. Криволівська 18. Інверторний бензогенератор і акомулятоний бесперебойник для опалення. Реєлторів запрошую тільки с реальними покупцями...

Свій кирпичний одноповерх центр р-он 2007р 200м 9сот 5кім 3с/в 2гаража
olx.ua

Продається частина будинку після капітального ремонту з індивідуальним опаленням! Район вулиць Нарбутівської і Добровольського, район 700 річчя. Стіни і перегородки цегляні, утеплені! В будинку 2 світлі кімнати: простора вітальня 17 кв.м. і спальня 9 кв.м. Велика ванна кімната, кухня. Висота стель в будинку 295 см. Сучасне газове опалення , водопостачання централізоване, водовідведення - септик. Земельна ділянка 2 сотки. Цільове призначення: для будівництва і обслуговування житлового будинку і прибудинкової території. Свій двір, сарай і погріб! Будинок продається з меблями! Хорошо розвинута інфраструктура: в пішій доступності супермаркети, ринок, аптека, школа, дитячий садочок, зручна транспортна розвязка. ПЕРЕГЛЯД В ЗРУЧНИЙ ДЛЯ ВАС ЧАС.

Продаж  частини  будинку з капітальним ремонтом
olx.ua

Продам частину будинку по вул. Грушевського в центральній частині міста. Поруч супермаркет АТБ, магазини, школи, дитячі садки. Гарна транспортна розв’язка. Добропорядні сусіди. Будинок ззовні утеплений та пофарбований фасад разом з сусідами. Сумісно з сусідами перекритий дах. Вікна склопакети, з вулиці Грушевського захищені ролетами. Простір будинку складається з 2-х кімнат, кухні, санвузла та прихожої. Кімнати світлі та затишні. Земельна ділянка 2 сотки приватизована. Є свій заїзд. Для автомобіля є гараж. Доглянута прибудинкова територія, з вулиці огороджена сучасним парканом з воротами, від сусідів сіткою. Будинок опалюються за допомогою газового котла. Для підігріву води додатково є електробойлер. Центральне водопостачання, вигрібна яма. Є можливість врізатися в центральну каналізацію. Підійде для невеликої сім"ї, що цінує приватний простір в межах міста, або можливо під бізнес. Телефонуйте. Покази за попереднім записом!

Продаж частини будинку в центральній частині міста
olx.ua

Вашій увазі пропонується дім 147,56 кв, м, з земельною ділянкою 8 соток. Нові склопакети, новий дах, ванна та душова кабіна, туалет. Затишне місце, зі зручним місцем розташування, 5 хвилин до зупинки. 15 хв до річки. ,10 хвилин пішки до школи.Все зручно і все поряд.Ідеальний для проживання сімї. Перегляди за попередньою домовленістю. Запрошую на перегляди.

Пропоную до продажу будинок по вулиці Кириченка(Дахнівка)
olx.ua

Будинок рн Казбет, вулиця Можайського - вул Правіка, 170м2, побудований з цегли утеплений пінопластом, в дворі є приміщення під баню та літню кухню, заведено всі комунікації, електрика, центральний водопровід, каналізація, земельна ділянка 6 соток

Будинок рн Казбет
olx.ua

Пропонується до продажу квартира в таунхаусі по вул. Гетьмана Сагайдачного .Квартира з сучасним ремонтом, на першому поверсі розташована кухня -студія та санвузол,на другому поверсі окремі дві спальні та гардероб,на третьому поверсі одна кімната та велика терраса.Опалення індивідуальне (електрокотел),,на першому та третьому поверсі тепла підлога ,вода та каналізація центральна,встановлений бойлер,стоять лічильники води та електрики .Закрита територія.Поряда школа,садочок ,магазин ,зупинка громадського транспорту.Вільний продаж.

Продаж  квартири з ремонтом  в таунхаусі!
olx.ua

Продається двоповерховий таунхауз в тихому районі ( вул. Симиренківська). Знаходиться на приватній закритій території, яка охороняється. Площа будинку 62кв.м, який має два повноцінних поверхи і їх можливо перепланувати за бажанням власника. Є власне парко-місце перед будинком. Також є власна земельна ділянка, що є одною з найбільших переваг даного типу будинків. В комплектацію будинку входить: 1. Електрокотел 2. Двокамерні енергозберігаючі вікна 3. Утеплення фасаду 4. Двотарифний електролічильник 5. Паркомісце 6. Централізоване водопостачання та водовідведення 7. Міжкімнатні стіни (вільне планування) 8. Прибудинкова терiторiя 9. Земельна дiлянка в право власнiсть. Зручна автотранспортна розв’язка, розвинена інфраструктура. В кроковій доступності розташовується дитячий садок, школа, супермаркет. Це ідеальний варіант для тих хто мріє жити в місті та мати всі переваги приватного будинку. Також в наявності є таунхауз з іншою квадратурою: 60кв.м- 31 500$ та 64кв.м-33 600$ Нехай наша пропозиція стане Вашим кращим вибором. Більш детальну інформацію уточнюйте за телефоном. Дзвоніть. Записуйтеся на перегляд.

Продається двоповерховий таунхауз
olx.ua

Пропонуємо до продажу частину будинку розташованого в затишному провулку в р-ні Комерційного технікуму. Будинок цегляний, добудова цегляна, дах - шифер, гараж та сарай з цегли. В будинку газове опалення, вода, світло, газова колонка. Дві окремі спальні, великий зал 22 м.кв., кухня 9 м.кв., с/в сумісний. Центральна каналізація, центральний водопровід. Вхід окремий, є підїзд, можливо зробити заїзд. Ділянка прямокутної форми. Огорожа металопрофіль. Лічильники на світло, воду, газ. Земля 3,17 сотки, є кадастровий номер, приватизована. Будинок під ремонт, але стан жилий, все функціонує. Поряд знаходяться центральний стадіон, Соборний парк, зупинки громадського транспорту, зручне розташування, поряд все необхідне. Прямий продаж. Запис на пергляд за вказаним номером. Ключі в агентстві.

Продається частина будинку, пров. Комсомольський,
olx.ua

Залишився один! Класний таунхаус в екологічно чистому районі міста Черкаси, за магазином «Лісовий» вул. Соснівська-Тургєнева Загальна площа 115 м2! Два поверхи + висока стеля на 2му поверсі до 6 метрів, що дозволить втілити Ваш задум як гардеровної, так і кабінету, тощо. Відкрита стоянка на два авто + внутрішній двір для барбекю. Стан: після будівельників. 100% готовність. Підведені комунікаціі: вода, каналізація, електрика. Встановлені лічильники. Паркан, ворота, у дворі тротуарна плитка, плюс буде асфальтована дорога. Стіни таунсхаусу з енергозберігаючої цегли, утеплені мінеральною ватою; Дах- металочерепиця; вікна- WDS В наявності один таунхаус з шести! ПОСПІШАЙТЕ, НЕ УПУСТІТЬ СВІЙ ШАНС! Поруч ліс, річка Дніпро, зупинка, магазини, автомийка, Сосновий парк. Земельна ділянка -1,5 соток відразу оформляється як Ваша приватна властність з кадастровим номером. Додаткові фото – по запросу. Дзвоніть 06*********78 Вікторія Запрошую на перегляд Ціна 101500 доларів (P.s/ 2 санвузли, місце під камін, рік побудови 2024) будувався з якісних матеріалів- як для себе-детальніше цікавить -телефонуйте!

Залишився ОДИН! Таунхаус 115м2 за маг.Лісовий 15хв.до центра Черкас
olx.ua

Продажа банного комплекса, общая площадь 500 кв.м. Расположение-ул.Ильина., асфальтированная дорога, широкий подъезд к дому. В дом заведено 30 кВт, комбинированное отопление, центральные коммуникации, три раздельных комнаты отдыха, пять комнат парилки, бильярдная, бассейны, банкетный зал. На сегодня рабочий бизнес, постоянные клиенты. Есть возможность проживания собственника и сдачи в аренду комплекса. Участок 6 соток. Документы готовы к продаже, присутствует торг, звоните, просмотры по договоренности.

Дом. Банный комплекс, ул. Ильина
olx.ua

ВЛАСНИК! До продажу пропонується домоволодіння в одному з найкращих місць міста - мікрорайон Казбет, по вулиці Кавказька (початок вулиці), Соснівський район міста Черкаси. Два окремостоячі будинки: ПЕРШИЙ - Одноповерховий (загальна площа: 66,7 кв.м., житловою - 32,0 кв.м.) - потребує ремонту, ДРУГИЙ повністю готовий для проживання - двоповерховий (з білої цегли, утеплений) (загальна площа: 130,9 кв.м., житловою - 90,4 кв.м.) та надвірні споруди: погріб, сарай, три капітальні гаражі (один з яких з оглядовою ямою), літній душ, навіс для автомобіля ; приватизована ЗЕМЛЯ 0,0874 га. по вул.Кавказька (початок вулиці). Ідеальне розташування! Тихе місце. Поруч Черкаський міський парк «Сосновий Бір» та річка Дніпро.

ПРОДАЖ від власника!!! м.Черкаси, Казбет. Будинок та 9 сот землі.
olx.ua

Пропонуємо до продажу домоволодіння розташовне по вулиці Надпільна (частина будинку та новий окремий будинок). Всі будівлі капітальні, збудовані з червоної цегли, товщина стін в новому будинку 60 сантиметрів, дах металочерепиця та встановлені МПВ, перекртиття - деревяне, висота стелі 2.8 метра, повноцінні чотири роздільні кімнати. Загальна площа 10.5 соток землі, нового будинку 160м2 та частини будинку 33м2, частина будинку в жилому стані, санвузол в нормальному стані, встановлений газовий котел, кондиціонер та замінені вікна на металопластикові. В дворі є госпордарчі споруди. Поруч є: магазини, аптека, школи, дитячий садочок, зупинка, ринок, ТРЦ, пошта, кафе та багато іншойї інфраструктури. В бонус до купівлі йде велика кількість будматеріалів для внутрішніх робіт в новому будинку. Запрошуємо на перегляди!

Пропонуємо до проджу домоволодіння в тихому центрі міста
olx.ua

Продам будинок рн Пожежної Академії 142м2, побудований з червоної цегли, утеплений пінопластом 100мм, заведено електроенергія 3ри фази, центральний водопровід, земельна ділянка 5 сот

Будинок рн Пожежної Академії Луначарського Черкаси
olx.ua

Терміново Продам частину будинку по вулиці Старшини Бойка. Будинок площею 65,3 . Має 2 роздільних кімнати, кухня, санвузол у будинку і погріб. В будинку повністю замінені вікна на пластикові фірми REHAU. Будинок на два виходи. Двері також замінені. Одні двері фірми REHAU інші Qdoors. Отоплення газове. Будинок світлий і теплий. Залишається газова плита, кухонна мебель, бойлер. Земельна ділянка 2 сотки приватизована На ділянці розташований капітальний цегляний гараж з оглядовою ямою, кладовка, літній душ і туалет. Є заїзд для машини. Будинок розташований в 5 хв до вулиці Пастерівська. До центру 10 хв на машині Я власник! Торг на місці!

власник
Продам частину будинку р-н ЗЕЛЕНОЇ Від Власника.
olx.ua

Продаж таунхауса в РОЗСТРОЧКУ! В місті Черкаси, розташування за маг.Лісовий, район вул. Тургенєва-Соснівська 118м2 плюс балкон. Через 2-3 місяці можна робити ремонт. При будівництві використовуються тільки якісні будівельні матеріали: Стіни з керамічної енергозберігаючої цегли, утеплення- мінеральна вата, Дах- металочерепиця; двері, вікна- склопакети WDS. Планування – 2 санвузли, кухня-студія, гардеробна, 2 кімнати, засклений балкон для ваших надихаючих вражень від соснового лісу і співу пташок. Відкрита стоянка на два авто + задній двір, зона барбекю. Електромережа - 25 кВт. Індивідуальне газове опалення. Всі комунікації, лічильники. Земельна ділянка -1,6 соток, з оформленням як Ваша приватна властність (з кадастровим номером). Маємо в наявності вугловий таун з більшою ділянкою - плюс 5 тисяч доларів. Відмінне розташування біля Соснового лісу та річки Дніпро, 15-17 хвилин на авто до центру міста. Закрита територія. Все необхідне знаходиться поруч. ПОСПІШАЙТЕ, НЕ УПУСТІТЬ можливість обрати свій таунхаус доки є вибір! РОЗСТРОЧКА до кінця будівництва, при внесенні першого внеску – від 30 відсотків. Ціна 98500 доларів (820 доларів при 120м2) Дзвоніть 06******78 Вікторія

Продаж таунхаусу РОЗСТРОЧКА!! Від 30 відсотків перший внесок
olx.ua

Продаж двоповерхового цегляного будинку в Черкасах, мікрорайон Дахнівка ( Дахновка ) Загальна площа будинку 295 м². Житлова площа 121 м². Землі 10 соток, приватизована. Санвузол на кожному поверсі. Сауна з басейном, тренажерний зал, великий гараж. По всьому будинку розведена електрика. Центральна каналізація, скважина. Є заїзд, у дворі альтанка, хвойні та фруктові дерева, ставок. Додаткова інформація за телефоном.

Продаж будинку, вул.Сержанта Волкова
olx.ua

Пропонуємо до продажу частину будинку з недобудовою на одній ділянці, яка знаходиться по пров. Перемоги, р-н. Зеленої. Загальна площа частини будинку 49 м2, загальна площа двоповерхової недобудови 120 м2, площа ділянки 3,4 сотки. Будинок знаходиться в хорошому житловому стані. Вікна замінено на металопластикові. Частково замінено електромережу. Є зручності в будинку (душ та туалет). Також є добротний цегляний гараж. Двір виселено тротуарною плиткою. Ділянка повністю огороджена.

Продаж частини будинку з недобудовою, р-н Зеленої
olx.ua

Пропонується до продажу добротний двоповерховий будинок в районі дитячої зубної поліклініки по вул. Чорновола. Загальна площа будинку 184 кв.м., житлова 137 кв.м. гараж в будинку з автоматичними воротами, заїзд з вулиці. Має гарне, продумане планування - велика, зручна кухня, 6 кімнат (4 спальні, дитяча кімната, велика вітальня, зимовий сад. 2 санвузла.. В будинку центральний водопровід, каналізація - септик, утеплений ззовні. Заведена електрика, індивідуальне газове опалення з економним котолом. Є велике підвальне приміщення, яке можна облаштувати під повноцінне укриття. 3 сотки землі в тротуарній плитці з власним заїздом та господарського-гістьовими спорудами - двоповерховий гостьовий будинок з сан. вузлом та двома кімнатами та великим гаражем під під велику машину. Поруч вулиця Чорновола з продуктовими супермаркетами, ринком, різноманітними магазинами, аптеками. Неподалік зупинки громадського транспорту.

Будинок в середмісті для дружньої родини
olx.ua

Пропонуємо до продажу частину будинку, що знаходиться на перехресті вулиць Бул. Шевчека та Університетська. Будинок теплий затишний, має три кімнати, коридор та простору кухню. Вікна замінені на сучасні якісні МП. Опалення індивідуальне газове, насос води на подвір‘ї. Є літня кухня, гараж, повноцінний заїзд. Телефонуйте для показу!

Продам хороший будинок
olx.ua
123...5
1 - 24 з 115 результатів