Продается газифицированный кирпичный дом в пгт. Цибулев, Монастырищанского района , Черкасской области. Дом площадью 93 кв. м. Две спальни, зала, прихожая, кухня, ванная комната с сан узлом, котельная и коридор. Двор покрыт тротуарной плиткой. Во дворе гараж, летняя кухня, погреб, сарай. Также есть водяная скважина. Огород площадью 25 соток.

продам дом в Цибулеве
olx.ua

Продається будинок із земельною ділянкою 10 соток землі. Село міського типу Цибулів Монастирищенського району Черкаської області. Ділянка розташована у центрі селища, поруч супермаркет, дитячий садок, школа, базар, аптеки, лікарня, консервний завод, кондитерська фабрика, церкви, будинок побуту, укр. пошта, нова пошта. Будинок під реставрацію, недолік в тім, що одна стіна до городу повалилась. В будинку пічне опалення, біля будинку проходить центральний водогін, газифікована вулиця, поряд протікає річка, біля будинку асфальтна дорога, в 30 км. від селище знаходиться траса Київ-Одеса. Дзвоніть будьласка, якщо пропозиція вас цікавить.

владелец
Продається будинок під реставрацію із земельною ділянкою, смт Цибулів
olx.ua

Терміново !!!Продається будинок в смт Цибулів,біля колишнього цукрового заводу. Будинок газифікований,також є твердопаливний котел. Вода в будинку,ванна та туалет також у будинку.Продається будинок частково мебльований. Дві спальні,зала,велика прихожа та кухня,також велика світла веранда. Біля будинку є гараж, літня кухня,погріб, сарай та кладова. Подвірʼя заасфальтоване. Біля будинку є город який виходить до ставу. Ціна 15000$. Звертайтеся за телефоном +38********58. Кінцева ціна біля будинку.

владелец
Газифікований будинок
olx.ua
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

15 соток , 60кв м Продається дім біля траси. Дім можливий під добудівництво магазину, оскільки виходить на головну дорогу. Біля будинку поруч знаходиться лікарня, нова пошта та сільська рада. Загальна територія участку 15 соток. Будинок трьохкімнатний 60кв м., з водою та каналізацією. Є підігрів підлоги. На території є яблуневий садок. Поруч глиняна будівля, яка виконувала роль сараю. Також на подвір’ї є дерев’яний гараж та погріб. Великий город з родючою землею. В низ спуск до річки. Будинок потребує косметичного ремонту після проживання біженців(переклейка шпалерів і тд). В будиноку є кухня та меблі по мінімуму, але старого зразку. Як дім облаштований в середні, маємо лиш відео. Пишіть усе надішлемо та відповімо на ваші питання. Ціна ДОГОВІРНА.

владелец
Дім 60кв м
olx.ua

Продам будинок в смт.Цибулів, Черкаська область,є погріб,літня кухня,сарай,город.Вода до будинку проведена,але не розведена по хаті.Опалення газове і також є пічка (можна палити дровами і вугіллям) з двома грубками, взагалі хата дуже тепла.

владелец
Продам будинок смт.Цибулів
olx.ua

Популярные запросы