Броварський р-н, село Пухівка.12 км від Києва. Затишна садиба на околиці лісу в 3х км від річки Десна для постійного проживання та відпочинку. Будинок 1997 р. побудови, загальна площа 150 м2, 2 поверхи, стіни з цегли, дах- метало-черепиця, підлога – дощата, вікна -метало-пластикові. На 1му поверсі – веранда, передпокій, кухня-їдальня, камінна кімната, 2 спальні, с/в, гараж. На 2-му – коридор, більярдна, спальня. Комунікації: газ, свердловина , електрика - 3 фази 30 квт, інтернет оптоволоконний, WI-FI. Є дизель генератор, льох. Ділянка 25 соток, межує з сосновим лісом. На ділянці: лазня на дровах, клуня, сад, город. Будинок в доглянутому стані з меблями та побутовою технікою, готовий для швидкого заселення нових власників.

можливий продаж по єОселя
Ягідна
rieltor.ua

Пропонуємо будинок в с.Пухівка Броварського р-ну, СТ «ВЕГА» (координати на GoogleMap: 50.603694, 30.674333). Земельна ділянка загальною площею 22 сотки (11,33+10,73), розташована на березі затоки річки Десна навпроти ресторану «Парус на Десні» через затоку. Будинок 243 кв.м. в два житлові поверхи з гаражем на два автомобіля і мансардним поверхом. Перший : тамбур з коридором (21,2м2), кухня-вітальня (44,2м2), гостьова кімната (15,7м2), санвузол з душовою кабіною (6м2). З тамбуру вхід в гараж (39,1м2) і котельню (8,2м2). Тераса для відпочинку (18м2), що закривається від негоди. Другий: коридор (9,3м2), спальні (16,2м2, 17,1м2, 19,5м2 і 16м2), гардеробна (11,6м2), санвузол (8,3м2). Відкрита тераса (20м2). Третій мансардний: кімната 70м2 з вікнами. Будинок побудований на монолітному залізобетонному фундаменті (1200ммх400мм), утепленому пінополістиролом. Матеріал стін – газблок (товщина стін 500мм) і монолітні залізобетонні колони, зовнішнє оздоблення стін – декоративна штукатурка. Перекриття всіх поверхів – монолітний залізобетон, утеплений пінополістиролом. Дах з бітумної черепиці. Вікна з енергозберігаючими пакетами. Система опалення – газовий котел і автоматичний пелетний котел. На першому поверсі і санвузол другого поверху – теплі поли, другому поверсі – радіатори. Опалення регулюється термостатами. Керування системою опалення через інтернет. У вітальні додатково закритий камін з циркуляцією теплого повітря. Керамічні димоходи і вентиляційні канали фірми Schiedel. Електропостачання 3 фази 20кВт. Резервний інверторний генератор 4кВт з дистанційним керуванням розташований в окремій споруді поруч з будинком. Резервна система електроживлення – інвертор потужністю 8кВт (з можливістю підключення сонячних панелей) і літієвий акумулятор 105А/год х 58В (вистачає в середньому на 10 годин, повна зарядка за 3 години). Водопостачання – свердловина глибиною 55м, насос 1,2кВт з автоматикою. Система фільтрації води з регенерацією, на питну воду додаткові фільтри. Каналізація – трьохкамерний септік з фільтруванням очищеної води (повна чистка не раніше чим раз на 7 років, чистився на початку 2023р.). Інтернет оптичний (GPON), працює без електроенергії. Дві парковки (на два авто кожна) з автоматичними воротами. Зона барбекю з мангалом, плитою, підведена вода.Гараж 35м2 для лодки зі сторони заливу Десни. Газон, декоративні рослини, сад, невеликий город з облаштованими грядками, скрізь автоматичний полив. Будинок продається з меблями і побутовую технікою. Гарний торг для реального покупця! Комісія 0%.

Вегівська
rieltor.ua

Прекрасный современный дом у воды . Своя набережная , спуск для катера , лодки. Свой пляж, чистая вода . Дом в стиле Hi-Tech ,современный , энергосберегающий с хорошим ремонтом,комплектация мебелью и бытовой техникой от лучших мировых производителей. Дом расположен на участке в 12 соток в 15 км. от Киева в с. Пуховка. Планирование : 3 этажа (215,1 м2) большая кухня гостиная с панорамным остеклением, на каждом этаже сан.узел, 5 спален. На третьем этаже крытая и открытая терраса; - Гостевой дом из сруба, со своей баней на дровах и котельная для дома (современные системы отопления); - 2 зоны барбекю; - Гараж крытый на 2 автомобиля с автоматическими воротами, стоянка крытая на 4 автомобиля; - Ландшафт, автоматический полив, огромный вольер. - Причал для катера или скутера (с лебедкой); - Свой мини пляж. По всему периметру участка - система видеонаблюдения. В доме – сигнализация. Автоматические ворота. Дом строился не для продажи. Состояние дома новое, строили для себя. Атмосферное место , прекрасные виды из окон дома , очень тихо , чистый воздух.

набережна
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Броварський р-н, с.Пухівка, вул. Польова, 13, добротний будинок загальною площею 189кв.м. з червоної цегли облицьований білою; трирівневий, з гаражем, сауною, більярдною, повністю готовий для проживання. Ділянка 13соток, з любовю доглянута та оздоблена рідкісними рослинами. Є двоповерховий сарай-літня кухня, альтанка,теплиця , літній душ, погріб. В будинку газ, вода, 2 вигрібні ями. Продається з меблями та технікою, залишається все. Сусіди достойні, проживають весь рік.

Польова
rieltor.ua

Продається будинок на 10 сотках з ремонтом площею 160 м2 + цокольний поверх + гостьовий будинок, с. Пуховка, СТ «Вега». Якісно побудований: цегла, утеплення- мінвата , клінкер. 2 поверха, 4 спальні, усі з балконами, велика терраса, цокольний поверх- пральня, котельня, санвузол, бомбосховище. Газовий та твердопаливний котел, скважина, септик. Гараж, приміщення для зберігання дров. Гостьовий будинок- цегляний, з каміном, кухнею, с/в. Молодий сад, розкішний виноградник. Добрі сусіди, ідеальне розташування- затишна вулиця, поруч магазин, асфальтована дорога, друга ділянка від затоки Десни, 15 хв до Києва. Ціна 160000 долл без комісії для покупця.

Набережна
rieltor.ua

Будинок з видом на затоку Десни. с. Пухівка, Броварський район. КП «Вега» м. Київ -15 км. Будинок загальною площею 190 кв.м. + горище 50 кв.м., з ремонтом і меблями. На 1-му поверсі гостьова кімната з окремим входом, кухнею та санвузлом. 2-й поверх - кухня, 3 спальні та санвузол, видова лоджія та балкон. 3-й поверх - 2 кімнати та санвузол. Будинок знаходиться на другій лінії від судоходної затоки Десни (25 м.). До р. Десна та пляжу 500 м. Монолітний армований фундамент, стіни із термоблока 40 см + утеплення пенопластом. Залізобетонні перекриття, вікна REHAU з енергозбереженням, фінська металочерепиця RUUKKI. Гараж 34 кв.м. - для великого автомобіля та лодки. Ролетні ворота HORMANN. Власна свердловина глибиною 50 м. Є підвал, паркан, відкатні ворота для вїзду у двір. Опалення - твердотопливне, є 2 каміни. Розведені труби під газове опалення, газова магістраль підведена до будинку. Земельна ділянка правильної форми 8 соток (20м х 40м). Залитий фундамент під сауну та барбекю (5м х 6м) КП Вега - одне із мальовничих місць Київщини.

Набережна
rieltor.ua

Інвестуємо-кредитуємо-продаємо. Чекаємо на Ваші дзвінки! На повідомлення в olx не відповідаємо! Продам 2-этажный дом 200м2, 13сот. ул. Садовая. 26000 $ Броварський р-н., с. Пухівка, вул. Садова, 26.  з 23.05.2024 по 12.05.2024 телефонувати на telegram.  земельна ділянка правильної форми 25*54м. - до річки Десна відстань 2,7 км.; - до школи відстань 2 км; - до Нової Пошти 1,5 км; - до магазину 650 м.; - до Києва 14 км; - до метро Лісової 22 км.  - до Хрещатика 33 км; Вулиця на 100% забудована переважно новими будинками. Асфальтована вулиця.  Коробка з червоної цегли 1,5 цеглини. Висота стелі - 3 м. Перекриття - залізобетонні плити. Прибудова - гараж з другим поверхом, який можна використовувати як майстерню.  На ділянці є 6 яблунь, абрикос та слива. С. Пухівка межує з с. Зазимʼє. Фактично це єдиний масив житлової малоповерхової забудови, який складається з 3х сіл: с. Погреби, с. Зазимʼє, с. Пухівка.  Межує з масивом Троєщина.  Документи підготовлені до укладання договору купівлі-продажу. Без комісії для покупця. ознайомитись з обʼєктом можна самостійно - забор з каменю, але воріт немає.

Продам 2-этажный дом 200м2, 13сот. ул. Садовая. 26000 $
olx.ua

Пропоную до вашої уваги комфортний 2-х поверховий будинок в селі Пуховка в СТ «Вега». Будинок розміщений на підвищеній ділянці на метр від рівня дороги, площею 7 соток в закритому містечку. Загальна площа будинка 130 м2 + тераса 30м2 та веранда 20м2. Будинок цегляний, світлий, екологічно чистий, теплий та комфортний. Планування: чотири спальні, вітальня - кухня, санвузол, гардиробна, господарська кімната та топочна. Опалення: електричний котел та твердопаливна піч-камін. На території додатково розміщено гараж, баня в процессі будівництва. Всі комунікації заведені. Власна свердловина, електрика 3-фази, каналізація-септик+ дренажна система, під"їзд 100м насипний до асфальтованої дороги. Будівельні матеріали розміщені в дворі та біля двору залишаємо. Територія під охороною. Рибалка та відпочинок на березі поряд . До озера 200м, до Десни 900м. Всі меблі залишаються.Торг є на ремонт для реального покупця , телефонуйте Номер оголошення на сайті компанії: SH-171-427-DR.

Деснянская улица, 1, Пуховка, Киевская 115000.0 USD
dom.ria.com

Элитный загородный комплекс, коттедж, поместье, домовладение, закрытая территория. Расположен в Пуховка. Без КОМИССИИ для покупателя! Торг возможен! Площадь комплекса 50 соток. - Коттедж: 1180 кв.м., 3 этажа вверх и 1 подвальный, 10 комнат, кухня (теплый пол), 4 санузла, 2 ванны, джакузи (теплый пол), крытый бассейн внутри дома, спорт.зал, сауна, зимний сад, гараж на 3 машины, подвальный этаж, который можно использовать как укрытие. - 2 гостевых дома: 170кв.м. (2 комнаты, кухня, с.у., ванна), и 120кв.м. (1 комната, кухня, с.у., ванна). - гостевая парковка на 6 мест. - отдельная котельная 80кв.м. (твердотопливный и газовый котлы), генератор на 20квт. - конюшня, зоопарк, вспомогательные помещения. - на территории ландшафтный дизайн, фонтан, фруктовый сад, виноградник, 2 альтанки с мангальной зоной. - по периметру комплекса забор из облицовочного кирпича, освещение, охрана. Водоснабжение - скважины 3 шт. (120м.), электрика - 380в, 300квт., газ - есть, канализация - комбинированный септик. Поблизости вся инфраструктура Пуховки, р. Десна в 500м., луг, лес. Комплекс изначально строился для личного проживания, подойдет так же под коммерцию: база отдыха, реб. центр, клиника, и т.п.

Полевая улица, 48, Пуховка, Киевская 950000.0 USD
dom.ria.com

Продам загородный дом с.Пуховка, ул.Озерная, Броварский район. Отличное предложение на рынке недвижимости. Продам дом дом общей площадью 150кв.м, три этажа, гараж. Площадь участка: 14 соток. • • Фундамент (ленточный +плита) • • Стены кирпич плюс пеноблок • Перегородки газоблок • Перекрытие ЖБ плиты • Крыша — металлочерепица 1 этаж -прихожая, кухня – гостиная, 2 санузла, гараж, котельная. 2 этаж - зал, спальная комната, комната под спортзал или хоз. 3 этаж - две спальни, санузел. В доме сделан ремонт: теплый пол (1 этаж), штукатурка под покраску, заложена надежная металлическая лестница (ступеньки в черновой отделке), предусмотрен выход в дымоход под камин с 1–го и 2-го этажей. Отопление индивидуальное (установлен двухконтурный газовый котел). • Электричество 12 кВт, 3 фазы; • газ • скважина 72 метра, • септик с переливом и дренажным полем. • Оптоволоконный интернет Отдельно строение- погреб, заложен фундамент под баню (на данный момент на нем сооружен временный дом для хоз нужд). скважина 16м (для полива участка и тех нужд). Земельный участок: 14 сот, облагорожен, сад, виноградник, клумба с многолетними цветами. Раздвижные ворота (есть крепления для автоматизации), калитка оснащена электронным дистанционным замком. В селе отличная инфраструктура: аптека, рынок, почта, школа, садик, остановка автобуса (находятся в пешей доступности до 1 км). К дому асфальтированная дорога, улица с освещением. Прекрасная природа, до речки Десна 10-15 мин ходьбы (прим 1км). До леса, 2км. Трехэтажный светлый и удобный дом строился для себя. Отличная транспортная развязка до Киева 18 км (20 минут на машине). До остановки 3 минут пешком.

Продам загородный дом с.Пуховка, ул.Озерная, Броварский район.
olx.ua

Продается дом в дачном кооперативе в с. Пуховка, Броварского района. Дом - 130 м2., 3 этажа: 1эт. цокольный: гараж на 2 машины, летняя кухня 2 эт.: кухня, 2 комнаты (камин), туалет с душем(бойлер), 3 эт.: 2 комнаты. В комнатах установлены кондиционеры. Отопление газовое(котел),скважина, септик. Участок, правильной формы - 6 соток, на участке летний душ, туалет, сауна, посажены плодовые деревья, розы. В 5 мин. ходьбы - речка Десна, недалеко центр села с магазинами, рынком и автобусной остановкой

Продам 3-этажный дом. Пуховка, Броварский район
olx.ua

Пуховка !13км до Киева! Роскошное домовладение Hight tech состоящее из 600( основной дом), 200( гостевой),200( СПА/бассейн), 100( хозблок с блоком для прислуги),100( винный погреб с зонированием температур ),10( каплыця с авторскими фресками, витражами и иконами, делалась по благословению, мастерами из Киево-Печерской лавры), 10( уникальный зеркальный дом-куб на опорах «парящий в воздухе»), сцена для домашнего театра (100м.кв.), своё озеро (24 сот)- зарыблено /карп, карась вьюн, щука, раки) канализация и очистные - единственные в Пуховке со всеми разрешениями, 160 кВт, дизельгенератор 200 кВт, электрозабор 10000вт, домик охраны на въезде , забор-из 800-та 4-х метровых туй, отопление- водяные тёплые полы везде( котлы)+ воздушное отопление, приточно-вытяжная вентиляция с рекуперацией, ионизацией, увлажнением и осушением. Скважина 120 м( водоподготовка - вода в кранах питьевая с высшей степенью очистки, магистральное водо и теплоснабжение, мгновенная подача горячей воды в кранах) В бассейне (5х12)- электрическая ролета выдерживающая вес до 100кг, гидромассаж, противоток, душ впечатлений, сауна, хаммам, очистка воды- без добавления хлора. Газ- среднее давление. Молниезащита, снеготаяние, подогрев подъездных путей. Гараж на 4 авто, вывод под электрозарядку авто, крытые навесы на 7 авто. Автополив всего участка. Санаторная зона, вода обогащённая йодом, Десна в пешей доступности. Внутренний двор с японским садом. В главном доме плитка с эфектом шёлка.Кухня итальянская, кухонная техника встроенная, швейцарская V-ZUG. Вся инженерия и техника в доме брендов премиум класса. Расстояние от центра Киева 31км, что аналогично расстоянию до Козина.

Без%Броварское направление!Пуховка ,Домовладение (600+200+200)2,2га
olx.ua

Продається 3 поверховий будинок в с.Пуховка (263м2, гараж, тераса, ділянка 0.30га) -1 поверх: сауна з туалетом та душем , технічна кімната та 2 вільні кімнати, на вході є тераса, кухня, велика гостьова кімната з каміном, маленька спальня , туалет та душова кабіна - 2 поверх: 3 спальні, в одній з кімнат є балкон, велика ванна кімната. На кожному поверсі - кладовка. Сходи зроблені із справжнього мармуру Гараж теплий із входом з дому. Своя свердловина. Опалення: газовий котел, електричний. Також дуже функціональний камін, який забеспечує тепло в будинку. Високий паркан по всьому периметру. 2 воріт: автоматичні та звичайні. На території є гостьовий будинок обладнаний кухнею та окремим туалетом на вулиці. Є альтанка із мангалом.

Продам 3-этажный дом.  Пуховка, Броварский район
olx.ua

Продаж житлового будинку с. Пухівка, Броварський район. Будинок цегла 1999р. Загальна площа 127м2. Є літня кухня,гараж,сарай, погріб. Свердловина, газ, світло. Туалет на вулиці. Поруч ліс, р.Десна. Відмінне місце для життя та відпочинку. SH-171-428

Продаж житлового будинку с. Пухівка, Броварський р-н
olx.ua

Сучасна, благоустроєна котеджна територія під охороною. Пухівка, новий будинок на березі Десни, СТ Вега Ділянка 10 сот. План будинку 185 м2, + гараж на два великі авто 65 м2, та тераса - 36 м2. ( три спальні, три санвузла, кухня-вітальня, гардероб, тераса, гараж, котельня) Фактично є 6 паркомісць, два в будинку та 4 шт перед гаражем. Висота стелі в будинку 2,95, чистова 2,90 см. Фундамент: глибина 90 см, армований стрічковий з подушкою. Стіни: газоблок Aerok, утеплення 100 мм мінвата 135 щільність. Фасад: барашек, покраска. Дах: металочерепиця Ruukki, утеплення 20 см мінвата. Вікна: Rehau (подвійний склопакет, затемнення). Септик: 2 шт, переливний, по 6 кубів. Скважина 58 м глибина. Електрика безобмежень. В процесі: - Опалення: по будинку розведена тепла підлога, - Мідна проводка, розведена по всьому будинку. - Американська система автополиву. - Автоматичне відкривання воріт. Поруч дитячий пляж на Десні. Вся необхідна інфраструктура. В наявності присутній повністю оздоблений будинок данного проєкту, з сучасним ремонтом .

Пухівка, новий будинок на березі Десни, СТ Вега
olx.ua

Продається будинок та земельна ділянка 10 сот. в селі Пухівка. Земельна ділянка приватизована, у власності більше трьох років. Будинок в плані розмірами 14,500 х 10,300 м. Має 2 житлові поверхи, гараж та горище. Висота гаражного боксу–3,000 м, висота 1-го поверху – 3,000 м, висота другого поверху – 2,700 м,висота горища у коньку – 2,640 м, висота цоколя – 0,600 м.. Будинок облаштований спареними сантехнічними вузлами. Будинок має два окремі входи, таким чином, що будинок має парадний вхід та окремий вхід до їдальні з тераси, а також окремий вхід до топо Cклад приміщень наступний: на першому поверху: тамбур, хол, кухня, санвузол, столова, вітальня, сходи. На другому поверху: три спальні, санвузли, коридор, балкон, сходи. На першому поверху розміщуються: топочна, крита тераса, гаражний бокс та допоміжні господарські приміщення. Ц: 45000 ТОРГ

Продам Будинок в с. Пухівка Броварського району
olx.ua

Продаємо будинок в с. Пухівка (90 кв,м) 1 поверх - вітальня, кухня , вбиральня, коридор, приміщення опалення(котельня). 2 поверх - дві спальні і коридор Будинок в гарному стані (можна заїхати і жити) при потребі залишимо більшу частину меблів. На 2 поверсі є кондиціонер. На кухні встановлена очистка води(осмос) Газовий котел - працює навіть при відключенні світла, тому минулої зими ми не замерзли. У дворі є гараж , літня кухня з підвалом , сауна з каміном, басейн, зелений газон та невелика клумба Своя свердловина на воду та нова велика стічна яма для води Відстань до Десни 1.3 км (пляж, зона відпочинку, рибалка) Рік будівництва будинку - 2003. Всі деталі - по телефону. Також додатково скину фото якщо треба Будинок свій (не ріелтор)

власник
Будинок в с. Пухівка
olx.ua

Продам будинок в с Пухівка, Броварського р-ну. Дуже цікава пропозиція і за розташуванням і по наповненню. Поруч річка на відстані до 200 м, центр міста, школа, амбулаторія, садочок зупинка транспорту до метро -все пішки декілька хвилин. В будинку 2 поверхи мансарда. Перший поверх - передпокій, кухня, велика вітальня, окрема кімната, велика гардеробна, санвузол, котельна Другий - 4 окремі кімнати, ванна кімната, великий балкон - тераса Третій - мансарда - утеплений, повністю обшитий деревом, такий собі простір в стилі оупенспейс. Ділянка 18 соток, з садом. Є окрема будівля з великим басейном, банею на дровах з літньою кухнею. Зона відпочинку з каміном - мангалом. Окремо гараж, погреб. Опалення газове і твердопаливний котел, Світла 15 кВт, 3 фази, каналізація септік, скважина 50 м. Дзвоніть за більш детальною інформацією.

Продам будинок в с Пухівка, центр, річка поруч
olx.ua

Продаж 2-поверхового будинку, загальною площею 176м2 с. Пухівка, Броварський р-н. Забудова 2014р експлуатація з 2018р. Пухівка, СТ Вега, охороняється (відеоспостереження на всій території). Будинок побудований з червоної цегли, утеплений мінеральною ватою, фасад з цегли Фагот. Під’їзд до будинка асфальтованою дорогою, глухий кут вулиці з виходом на р.Десна. Ділянка розміром 14 соток має правильну прямокутну форму, за проектом розміщено індивідуальний житловий 2-ох поверховий будинок та гаража на 2 авто (53м2). Планування будинку забезпечує комфортне проживання великої родини. Планування: 5 спален, кухня, вітальня, 2 с/в. Якісний ремонт, деревяні меблі, кухонний гарнітур з натурального дубу. Газове та електро опалення. Виділена лінія електроенергії на 20кВт. Свердловина 57м. Септик з переливом. Автополив. Автоматичні ролети на вікнах. Автоматичні підйомні ворота в гараж. Автоматичні відкатні ворота заїзд на ділянку.

власник
Продаж 2-поверхового будинку, СТ Вега с. Пухівка
olx.ua

Продаж 2-поверхового будинку, с. Пухівка, Броварський р-н.Продажа 2-х этажного дома, с. Пуховка, Броварской р-н.Продаж якісного будинку загальною площею 176м2, 2014р забудови (початок проживання 2018р).Пухівка, СТ Вега, охороняється (відеоспостереження на всій території).Будинок побудований з червоною цегли, утеплений мінеральною ватою, фасад з цегли Фагот.Під’їзд до будинка асфальтованою дорогою, глухий кут вулиці з виходом на р.Десна.Ділянка розміром 14 соток має правильну прямокутну форму, за проектом розміщено індивідуальний житловий 2-ох поверховий будинок та гаража на 2 авто (53м2).Планування будинку забезпечує комфортне проживання великої родини.Планування:- 5 спален, - кухня, - вітальня, - 2 с/в.Якісний ремонт, деревяні меблі, кухонний гарнітур з натурального дубу.Газове та електро опалення.Виділена лінія електроенергії на 20кВт.Свердловина 57м.Септик з переливом.Автоматичні ролети на вікнах.#A2910

Продаж 2-поверхового будинку, с. Пухівка, Броварський р-н
olx.ua

Ексклюзивний продаж. Броварський р-н, Пухівка. Маєток 2,2 га. На березі Десни (20 метрів). На ділянці 5 будинків, котельня, скважина, очисні споруди, озеро, затишний будиночок з барбекю на 50 персон, генератор 40 квт на весь маєток, ландшафтний дизайн, вихід на Десну 20 м., стоянка для авто, три гаражи для авто. Будинок 1- 750 мкв: 1 поверх — камінний зал, їдальня, кабінет, хол, санвузол, зимній сад, хол, техкімната, чорнова відділка, 2 поверх- 3 спальні, 2 санвузла, гардероб, 3 балкони, хол, завершений ремонт h- 3,5- 4,5 м, Буд 2: 2 поверхи 320 мкв: 1 поверх- 2 санвузла, 1 кімната, кухня, гараж на 3 авто, підвал, 2 поверх- кухня, 2 кімнати, 3 буд. 120 мкв гостьовий: 1 поверх- санвузел, кухня, гардероб, 2 поверх санвузол, 2 кімнати, 2 балкони, Буд 4 110 мкв: 4 кімнати з санвузлами та кухнями з окремими входами. Автоматичні ворота. Гарне затишне місце для заможних людей.

Продам Родинний Маэток 5 будинків 2,2 га с. Пухівка біля Десни
olx.ua

Продам дачу в с. Пухівка (Зазимя) Броварського району Київської області. Трьохярусний будинок, 4 кімнати та великий зал, кухня, сауна, туалет, душ, гараж. У дворі є басейн 4=4, туалет, душ, літня кухня, шашлична, доглянутий сад, квіти, маленький город. До Десни пішком 7 хв. Ціна договірна.

власник
Продам дачу в с.Пухівка Броварського району
olx.ua

Продається ділянка с. Пухівка, Броварського району. Ділянка 10 сот, зручна прямокутна форма Поруч р. Десна менше 300м Центр села приблизно 500м + вся інфраструктура, школа, громадський транспорт, пошта, магазини, аптеки, бювет! та інше. Будівля 5*8м, як повноцінний гараж, або 1 кімнатний будинок. є свердловина, встановлено септик, світло проведено/підключено, підведено в будинок+заземлення

власник
Ділянка  10 соток  Будинок
olx.ua

В продаже дом(4к) , 15км от Киева, на 20сотках земли, почти вся мебель остается,большой подвал, который не подтапливает. Подключены газ и свет. Сдан в эксплуатацию.Есть интернет. Огромный сад с фруктовыми деревьями(груши, яблоки, абрикос, персик,слива, алыча, вишня, черешня), орех, малина, клубника, 3вида смородины, голубика и барбарис большой ) Много цветов :ландыши, подснежники, сирень, тюльпаны, нарциссы, пионы, розы, лилии, ирис. Три ёлки. В доме металлопластиковые окна, газовое отопление+ печка, так же есть камин, туалет и ванна (душевая кабина +ванна) , в доме комнаты раздельные, бойлер, вода в доме со скважины. На улице есть подключение к скважине для полива и есть колодец с насосом. На участке так же 2 гаража(один с ямой), 2 теплицы Летняя кухня тоже подведен газ и вода, сверху можно переделать на домик для гостей. Есть два сарая . На улице есть еще туалет и летний душ. А также для любителей рыбалки есть мини озеро с рыбой! Есть бассейн бетонный.

власник
Дом в Пуховке  Будинок
olx.ua

Популярні запити

Географія Пухівка