Печерск БЕЗПЕЧНИЙ ПОСОЛЬСКИЙ КВАРТАЛ БУДИНОК ПО ЦІНІ КВАРТИРИ ! 20 ХВИЛИН ВІД ХРЕЩАТИКА ! Ваш сусід Ботсад . вул. Вільшанська 8/5 459/180/26 кВ м Земельна ділянка 0.0438 га особиста приватна власність . / Цільове призначення для будівництва, обслуговування житлового будинку. / Завершений перший етап ремонту: - встановлена система водопостачання та водовідведення, - розведене електропостачання, - встановлена система опалення, - встановлена система вентиляції, - стіни підготовлені для чистового оздоблення, - встановлена автоматика на гаражні ворота. 50 кВт електроенергії Є всі проекти на будівництво та інженерні системи! Будинок введений в експлуатацію.

эксклюзив
Вільшанська вул., 8/5
rieltor.ua

вул.Редутна Білосніжний фасад , інтерєр особняка виконано в стилі бароко. 5 поверхова Вілла / видова / має тераси . Земельна ділянка 0,1085 га (приватна власність) 1001/329/25 кв.м 6 майстер спалень з балконами. Гараж на два/три авто . Парковка на три / чотири авто. Будинок огороджений гранітним парканом з ажурною ковкою. Біля головного входу на територію знаходиться будинок охорони. • Приймальна кімната • Вітальня 75 кВ м с великим мармуровим діючим каміном та з виходом на терасу у двір. • Трапезна кімната • Кухня • Кабінет • Ліфт • Басейн • Сауна • Спортзал • 10 санузлів • Пральна кімната • Винна кімната • Кімната для куріння • Кімната покоївки • Дві головні спальні з гардеробом, ванними кімнатами та балконами • Чотири додаткові спальні з ванними кімнатами та балконами. • Бомбосховище Технічні характеристики: •Ліфт безшумний панорамний. •Централізована система очищення повітря, вентиляції та кондиціонування Daikin. Каналізація та водопостачання. • Каналізація будинку та стічні води підключені до централізованої міської системи. • На весь будинок (у всі санвузли) подається тільки фільтрована вода. Очищення води двоступенева, система фільтрації компанії Ecosoft. • Водогрійний бойлер на 500 літрів німецької фірми "REFLEX". Блок живлення. • Будинок підключено до міського електропостачання. Електропостачання - три фази. • Для постійного електропостачання будинку встановлений безперебійник, який працює з трьома лініями: • міська лінія, • якщо зникає електрика з міської лінії, працює на 24 батарейах, • якщо немає живлення від батареї, він працює на дизельному генераторі. • Дизель-генератор бельгійського виробництва "BestPower" на 40 кВт. Опалення. • В будинку встановлено газове опалення, яке подається через два промислові газові котли по 100 кВт «LAARS MIGHTY THERM» (США). • Встановлений розширювач від надлишкового тиску в трубах. Також є: • Wi-Fi, • Головний будинок має окреме сполучення з будинком охорони, • Система безпеки, датчики руху Jablotron 100+, • Встановлений внутрішній та зовнішній блискавкозахист у будівлі • Система кондиціонування Daikin, • міську телефонну лінію, • пожежна сигналізація, • відеоспостереження по всій території.

Редутна вул., 37
rieltor.ua

Продаж будинку в Посольскому кварталі, вас сусід - ботанічний сад. Провулок Вільшанський 8Б 416 / 143 / 21.9 кухня Ділянка 3.12 соток 4 спальні, 5 сан вузлів з гардеробними Чотирьохрівненвий Таунхаус з сучасним дизайном у стилі мінімалізм . Є команда майстрів, що готова закінчити ремонт з врахуванням ваших побажань! Є дизайн проект (фото нижче в презентації) Є МОЖЛИВІСТЬ встановити ліфт. Перший рівень - цоколь: гараж на два авто, котельня, пральня, сан вузол Другий рівень - вітальня, кухня, їдальня, гардероб, сан вузол Третій рівень - 2 мастер-спальні з великими гардеробними Четвертий рівень - спальня, сан вулол, гардеробна, кабінет. Два видових балкони. Опалення газові або електричні котли. Каналізація та водопостачання центральні. Є вивід під генератор. Проведені роботи: Освітлення, бойлер в кожному сан вузлі, малярні роботи, відкіси, полиці, плитка, фарбування стін. Встановлення деревʼяних сходів, встановлення підлоги (дерево), встановлення дверей, встановлення фаянсу та сантехніки (не придбані тільки ванни), монтаж корпусних меблів.

Вільшанський пров., 8б
rieltor.ua
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

На первом этаже прихожая, кабинет, комната под кинотеатр, бассейн, спортзал, душевая, сауна, санузел. Второй этаж – большой каминный зал с зимним садом, столовая совмещена с кухней (кухня итальянской фирмы Berloni, встроенная техника Miele) со столовой есть выход на террасу, гостевой санузел и выход во дворик. Третий этаж – три спальни санузла и библиотека, которую можно переделать в спальню. На второй этаж ведет две лестницы - одна основная мраморная. Гараж на два паркоместа .На полу мрамор ,по всему дому стоит система кондиционирования.

Болсуновський пров. (Мічуріна)
rieltor.ua

Продажа шикарного дома Царське село, Бот сад, Печерськ Площадь дома 800 квадратов. На первом этаже прихожая, кабинет, комната под кинозал, бассейн, спортзал, душевая, сауна, санузел. Второй этаж - большой каминный зал с зимним садом, столовая совмещённая с кухней( кухня итальянской фирмы Berloni, ( встроенная техника Miele, встроенный холодильник Zanussi) со столовой есть выход на террасу, гостевой санузел и выход во дворик. Третий этаж - три спальни, два санузла и библиотека , которую можно переделать в спальню. На второй этаж ведут две лестницы - одна основная мраморная, вторая деревянная . Гараж на два паркоместа. В доме также имеются помещения под хозяйственные нужды и погреб. В прихожей и в каминном зале с зимним садом на полу мрамор. По всему дому стоит система кондиционирования. #315917334835

Болсуновський пров. (Мічуріна), 6
rieltor.ua

Найкрща пропозиція!! Будинок у центру Печерська загальною площею 437м, розташований на тихій вулиці генерала Кульчицького (раніше Майорова) 11. Будинок у 3 рівнях та повноцінним підвалом з готовим ремонтом в жилому стані. Раніше використостовувся як приватний дитячий садочок. Введений в експлутацію. Скважина, септик, електрики заведено 50 кв. Ділянка 11 соток з ландшафним дизайном та басейном на территорії. По вулиці практично всі ділянки забудовані та проживають сусіди. Будинок ідеально підійде як для проживання так і для офісу закритого типу. Поруч розташована вся інфраструктура необхідна для комфортного проживання.

Генерала Кульчицького вул. (Матросова Олександра), 11
rieltor.ua

Продаж будинку в центрі Печерську по вул Редутній. Ділянка квадратної форми, похила. Будинок на два поверхи, на першому поверсі зала з виходом на терасу, кабінет, спальня, кухня столова, другий поверх має три спальні, гардеробі, повцінний санвузол, вихід на кришу. Котельня і пральня кімнати знаходяться в підвалі. Будинок кирпичний, добротний, доглянутий. Без комісії для покупця.

Редутна вул., 28
rieltor.ua

Пропоную купити повністю готовий для проживання або для здачі в оренду будинок у котеджному містечку Green Hills – це 10 км. від м. Київ по Одеській трасі Віта Поштова, Тарасівка, Юрівка. Всі меблі та техніка на фото і відео залишаються. Цегляний двоповерховий будинок + мансарда + окремий гостьовий будинок з вітальнею, кухнею, санвузлом, спальнею та ще однією кімнатою. Гараж на два авто + підвал. Ділянка 12 соток. Централізована система питного водопостачання. Централізована система водопостачання для поливу газонів. Централізована система каналізації Електрика – 16 кВт Система вентиляції та охолодження будинку. Опалення – газовий та електричний котел, камін, тепла підлога у санвузлах. У будинку 4 спальні, 4 гардеробні, 3 санвузли, вітальня, кухня із столовою зоною, засклена тераса із мангалом. Окремий гостьовий будинок із вітальнею, кухнею, спальнею, ще одна окрема кімната і санвузол. Територія будинку огороджена, газон, дерева декоративні та плодові. Містечко охороняється 24/7 і доглядає керуюча компанія, на території працюють садіки, школа, міні маркет, кав’ярня, дитячі майданчики, спортивні площадки (теніс, футбол, волейбол, баскетбол), вихід до лісу та озера. Перегляд можливий у будь-який зручний час. Відео - https://youtu.be/rmK9zC6IjpU

Садова вул.
rieltor.ua

Продається ексклюзивний будинок на Звіринці, в тихому та елітному районі Києва, за адресою Буслівська, 3. Загальна площа будинку складає 475 м, розташований на просторій земельній ділянці 8 соток. Будинок знаходиться на завершальній стадії ремонту, що дає можливість новому власнику додати свої фінальні штрихи. Ділянка обладнана зоною барбекю, будинком для охорони, автонавісом і басейном – ідеальні умови для відпочинку та комфортного життя. Планування: - Цокольний поверх: Котельня, лазня, спортзал, кімната відпочинку та санвузол – все, що потрібно для релаксу та підтримки здорового способу життя. - Перший поверх: Простора кухня, що плавно переходить у вітальню, ідеальна для сімейних вечорів та прийому гостей. Також на першому поверсі розташована гостьова кімната-кабінет, гардеробна та санвузол. - Другий поверх: Чотири затишні спальні з виходом на терасу, що дозволяє насолоджуватися ранковим сонцем і краєвидами. В кожній спальні передбачено гардеробні, а також є два санвузли для зручності мешканців. Будинок підключений до всіх комунікацій, що забезпечує комфортне проживання в будь-який сезон. Це ідеальне поєднання розкішного простору, сучасних зручностей та вишуканого стилю в одному з найпрестижніших районів Києва. Запрошуємо вас стати власником цього унікального будинку, який створений для комфортного та розкішного життя.

Бастіонна вул.
rieltor.ua

Дом на Печерске с качественным ремонтом! Уникальное предложение аналогов нет! Кирпич, крыша металлочерепица, внешнее утепление, место с навесом для двух машин, три этажа, пять комнат, кухня, столовая, четыре санузла, гостевой дом, хозяйственное помещение, ремонт выполнен из качественных материалов, пол из паркетной доски, лестницы из мрамора, столярка из натурального дерева, деревянная кухня, монтируемая бытовая техника, ландшафтный дизайн двора, откатные ворота на дистанционном управлении, видео-домофон, охранная сигнализация, рядом ст. м. Дружбы Народов. Рядом продается соседний фасадный участок 7 соток, которые можно присоединить!!!!

Яготинська вул., 11/2
rieltor.ua

Київ, Вільшанський пров., 3 поверх+цоколь, площа: 420,0 кв.м, 4 кімн., ділянка 2,0 сот; екслюзивний таунхаус на Звіринці, в процесі ремонту - завершальна стадія; земельна ділянка 2 сотки, на 0 поверсі росташовано гараж; весь ремонт виконано під індивідуальне авторське замовлення; укомплектованао - преміум технікою провідних виробників; на даному єтапі без меблювання; реновація даху та фасаду будинку; закритий двір; поруч ботанічний сад; тихий елітний центр

возможна продажа по єОселя
Вільшанський пров.
rieltor.ua

В продаже 1\2 дома 1950-х годов постройки, со всеми городскими коммуникациями, в частном секторе Печерского района. На участке 3,8 соток. Зеленая зона, уют, городской шум не слышен. Рядом метро Дружбы Народов и Лыбидска 10 минут пешком. До Крещатика 5-7 минут машиной. До бульвара Леси Украинки 5-7 минут пешком. В пределах пешей доступности – представительство Бельгии, Французский квартал, Сильпо, Новус.

возможна продажа по єОселя
Чигоріна вул., 43
rieltor.ua

Продаж по СПП Печерські пагорби, провулок Мічуріна (Болсунівський). Технічні характеристики: Монолітно-каркасна 4-поверхова будівля вільного планування. Фундамент — монолітна плита; заглиблення складає 1,2 м. Фактична площа будівлі 543 м2. Висота стелі — 320см. Панорамні вікна Rehau («теплий монтаж» з використанням парогідроізоляційних плівок). Власна мініпарковка на 5-6 авто. Цокольний поверх (разом з фундаментом, стінами та перекриттям) повністю вилитий з моноліту, тому його можна використовувати як укриття. Експлуатований дах четвертого поверху є панорамною терасою з видом на Лаврську дзвіницю та монумент «Батьківщина-Мати»; його також можна використовувати як криту засклену лаундж-зону. Конструкція потенційно розрахована на 2 мансардні поверхи (за необхідності). Передбачено 4 незалежні вхідні групи. Всі матеріали, використанні у будівництві, — найвищої якості та міцності. Для частини будівлі, що у землі, проведена гідроізоляція; стіни утеплені пінополістиролом 100 мм. Є фотофіксація усіх прихованих монолітних робіт. Комунікації: Електрика – 50кВт, тариф день/ніч. Міська вода та каналізація. Газ на ділянці. Документи: Будівлю зведено на ділянці 5 соток * (право власності), повністю легально оформлено * (ніяких самобудів) право власності і техпаспорт на будівлю. Призначення вільне: офіси, готель, клініка, приватна школа чи дитсадок, престижні апартаменти. Найзатишніше місце за 7 хвилин від Хрещатику.

Болсуновський пров. (Мічуріна), 7
rieltor.ua

Буслівська, 3 поверх., площа: 475,0 кв.м, 5 кімн., ділянка 8,0 сот; екслюзивний будинок на Звіринці, в процесі ремонту - завершальна стадія; земельна ділянка 8 соток з виділеною зоною барбекю, будинок охорони, автонавіс, басейн; на 0 поверсі: котельна; лазня; спортзал; кімната відпочинку; санвузол; 1 пов - кухня, що переходить у простору вітальню, гостьова кімната-кабінет, гардероб+с/в; 2 пов - 4 спальні з виходом на терасу та гардеробними; 2 с/вю тихий елітний центр, всі комунікації.

возможна продажа по єОселя
Буслівська вул.
rieltor.ua

ул.Ольшанская, Печерский р-н Площадь дома: 450 м² Площадь участка: 0,07 соток Новый современный ремонт! Планировка: Гостиная, кухня-столовая, 5 спален, гардеробные, 3 с/у Дом укомплектован брендовой мебелью и бытовой техникой Техническая оснащенность дома: Кондиционирование, вентиляция, подогрев пола. На территории: Ландшафтный дизайн. Рядом расположен Ботанический сад!

Вільшанська вул.
rieltor.ua

Печерский район. ул. Лубенская. Общая площадь 500 м2 Участок земли: 4 сотки Дизайнерский ремонт выполнен в колониальном стиле, вся мебель из натурального дерева, дворцовое размещение дверей, хрустальные люстры, классический камин из итальянского мрамора, помещение под хамам, сигнализация. Рациональная планировка: 3 уровня + подвал: 1й этаж - гостиная с камином и столовой зоной, кухня, гостевая комната, с/узел; 2й этаж – 4 спальни, 2 с/у; 3й этаж – 4 комнаты, 1 с/у. Подвал – подсобные помещения, с/узел, помещение под сауну. Гараж на 2 автомобиля. Рядом школа, садики, супермаркеты Новус и Сильпо, метро Дружбы Народов в пешей доступности. Можно под офис, посольство, представительство. Без комиссии

Лубенська вул.
rieltor.ua

Пропонується на продаж авторський будинок з ексклюзивним ремонтом за адресою вул. Верхньогірська, 2 Будинок площею 440 м 1 поверх: кухня-вітальня, гостьовий санвузол, велика гардеробна, пральня, котельня 2 поверх: master bedroom, 2 спальні з гардеробними , основний санвузол 3 поверх: кабінет, спортзал, тераса Дім облаштований необхідними меблями та технікою Miele, Franke, система розумний дім, підігрів підлоги по всьому будинку, центральне кондиціонування , вентиляція, 40 кВт електрика, система очистки і фільтрації води . Гараж на 2 авто, зарядка для електрокара, 2 тераси, літня кухня і барбекю, відеоспостереження та охорона . Будинок з новим та якісним ремонтом чекає на свого власника. Запрошуємо на перегляди!

Верхньогірська вул., 2
rieltor.ua

Дача в лучшем месте на Зазимских садах, 12 улица с прямым выходом на пляж (150 метров). Домик требует ремонта, участок 5 соток. Свет, газ по улице. Дача расположена на охраняемой территории, улица вся застроена, достойные соседи. Рядом остановка маршрутки в Киев, продовольственный, хозяйственный магазины, фермерский рынок. Обжитой садовый кооператив находится в тихом, безопасном месте на охраняемом полуострове, омываемом с трёх сторон в виде подковы р. Десна, отличные места для рыбалки, шикарные песчанные пляжи. Курортное место! Есть варианты домов и дач !

Садова вул., 12
rieltor.ua

Киевская область, Вышгородский район, с. Гута-Межигорская ГО СТ «Лютіж», ул. Садовая 2 Продается уникальный дом рядом с лесом для круглогодичного проживания. Дом спроектирован и построен профессиональным архитектором-инженером для своей семьи. Этот дом – воплощение экологичности, комфорта и уюта благодаря применению современных технологий строительства и использованию уникальных изоляционных настенных напольных покрытий на основе коры пробкового дуба. Фасадное наружное утепление и утепление полов 1 этажа производилось с использованием изоляционных панелей из черной агломерированной пробки по технологии EXPOCOR (Португалия). Этот материал обладает уникальной тепло- и звукоизоляцией, долговечностью и устойчивостью к влаге. Пробка - это природный утеплитель, который позволяет наилучшим образом сохранять тепло зимой и прохладу летом. Внутренняя отделка большинства стен и все полы инсталлированы материалами на основе пробки. Это обеспечивает дополнительную тепло- и звукоизоляцию и создает благоприятную микроклиматическую среду. Пробка не выделяет вредные вещества, гипоаллергенна, антистатична и устойчива к воздействию насекомых, грызунов образованию плесени и грибков. Все это дает право называть этот объект «Экодомом» и он найдет своего нового хозяина среди тех, для кого экология и здоровье – одни из главных приоритетов! Описание объекта. УЧАСТОК находится на возвышенности за счет насыпного грунта, что дало возможность его оригинального и рационального планирования. Площадь участка – 6 соток. ДОМ стоит на мощном ленточном фундаменте шириной 50 см из армированного бетона с гидроизоляцией ПЕНЕТРОН. Наружные стены из пенобетона с утеплением EXPOCOR (Португалия). Окна металлопластиковые с защитными металлическими роллетами. 2+1этажный дом общей площадью 134 кв.м. Основная жилая площадь - 91,1 кв.м. 3-й мансардный этаж – 29,3 кв.м. Дополнительно: Терраса – 26,9 кв.м с встроенным мангалом(Италия). Балкон – 15,24 кв.м с видом на сад и лес. Хозяйственная пристройка – 7,1 кв.м. Навес для хранения дров – 3 кв.м. 1 ЭТАЖ: - Тамбур с большим встроенным шкафом-купе - Гостиная-студио: Кухня с электроплитой и вытяжкой. Итальянский дровяной камин позволяет за счет технологии PIAZZETTA отапливать при необходимости весь дом. Теплый воздух по воздуховодам принудительно подается на 2-й этаж. - Техническое помещение (топочная): Водяной насос из скважины. Электрооборудование (3 фазы). 2-х контурный газовый котел ( 24 квт ) VAILLANT (Германия), обеспечивающий как горячее водоснабжение, так и отопление всего дома радиаторами KARRADO-KLASSIK с жидкостным теплоносителем. Газоснабжение централизованное. - Санузел - Помещение для сауны и душевой, к которому подведены все необходимые коммуникации (электричество, вода, канализация), инсталлированы полы и стены. Все готово к монтажу сауны, выбранной новым хозяином. 2-ЭТАЖ: На второй этаж ведет 2-х секционная просторная деревянная лестница, спроектированная и изготовленная по спецзаказу. - Спальня 1: Два больших вместительных шкафа. Выход на балкон. - Спальня 2: Два шкафа. Большое гардеробное помещение. Выход на балкон. - Санузел с душевой кабиной и ванной. 3-й ЭТАЖ (мансардный): Просторное (29,3 кв.м), светлое (2 окна) помещение со встроенными шкафами. Может быть использовано как дополнительная спальня, кабинет, тренажерный зал. Детали На участке установлены: - В качестве канализации септик с большим дренажным полем. - Система полива со всей необходимой инфраструктурой. - Автостоянка, затененная глицинией на металлической перголе. Перед участком достаточно места для стоянки 2-3 автомобилей. К дому подведен интернет. На участке высажены плодовые (яблони, груши, вишня) и декоративные (магнолия) деревья, кусты смородины, малины, актинидии, калины. Оформлена альпийская горка из можжевельника, ели, барбариса, древовидного пиона. Есть небольшой виноградник. Оформлено несколько огородных грядок. Локация. Дом расположен в 25 км от Киева (Оболони). Есть регулярное сообщение маршрутками между Гутой-Межигорской и Киевом (от станции метро «Героев Днепра» и от площади Шевченко). Рядом с домом находится смешанный и сосновый лес, в 15-ти минутах ходьбы – река Ирпень. Экодом идеально подходит для тех, кто ценит природу, комфорт и свое здоровье. Не упустите шанс стать владельцем этого уникального жилья!

Садова
rieltor.ua

Продаєься будинок (євроремонт, басейн та сауна) у СТ "Зазимя-Сади" на березі Десни (15 км від Києва) Площа будинку 240 м.кв, 3 поверхи, 4 роздільні спальні + вітальня, вбудована кухня, 2 санвузли (ванна та душова кабіна), газове опалення + сауна з великим басейном та кімната відпочинку з електрокаміном в окремій споруді. Є банкетна зала на 20 осіб. 3 паркомісця для ваших автомобілів. Вся побутова техніка, кондиціонер, супутникове ТБ та інтернет. Ділянка кутова, 5 соток, обгороджена камяним парканом. Ландшафтний дизайн з терасою, є великий мангал і альтанка на вулиці. До річки Десна та пляжу – 100 метрів. Найкраще місце для відпочинку з родиною від міської метушні!

Садова вул.
rieltor.ua

Продаеться 1/6частка будинку, з земельною дiлянкою,знаходиться в iсторичному мiсцi Киева. Печерськ,Чорна гора,правий берег,вул.Лубенська.В будинку 2 кiмнати8,3м+(10,8горище),,е також кухня,з туалетом та душом, коридор(7м) в будинку(загальне користування з сусiдами).Опалення газове вода в будинку,газова плита,бойлер,чугуннi батареi,газовий котел,та вигрiбна яма.(каналiзацiя централiзованна) 2 погреби(в будинку та в гаражi).Висота стель 3,5 м,на земельнi дiлянцi е гараж та сарай,дерева: яблунi,горiх та груша.Е додатково туалет на вулицi.гарний паркан цегла.Бiля будинку по вулицi знаходяться посольства,тихо.Метро Зверiнецька 10 мин.пiшки,та Либiдська .Поряд школа,дит.садок,полiклiника,лiкарня-12,Новус,торговi центр.За все 50000 у.е,без комiсii,для покупця.Е можливiсть купити i другу частину будинку1/6=20m, за 55000 дол

Продаю  центр,Печерськ-50000 у.е.
olx.ua

Представник власника без комісії для покупця . Продається Будинок стан під знос / реконструкцію загальною площею 73.20 кв.м.. та земельна ділянка, площею 0.1 га., що знаходяться за адресою: м.Київ, вулиця Левадна, 47 Комунікації всі по вулиці. Стан будинку нежитловий, купувався у банка під забудову ( є право власності на будинок і на ділянку на підставі договору купівлі-продажу). Перегляди самостійно, доступ на подвіря є. Продаж через аукціон прозоро або прямий договір купівлі - продажу . По всім питанням пишіть в олх або телеграм , звоніть в телеграм по вказаному номеру.

владелец
Старий будинок  та ділянка 10 сот Київ бортничі власник
olx.ua

Без Комиссии! Продажа двухэтажного дома по ул. Редутная, площадью 200 кв. м. на участке 10 сот и 2 сот в пользовании. Добротный кирпичный дом в центральной части Киева, на Печерске. Качественный ремонт, стеклопакеты и межкомнатные двери из дерева английского производства. Продаётся без мебели, на кухне пол с подогревом, 3 санузла, встроенные шкафы на 2 этаже. Большой сад с фруктовыми и ореховыми деревьями. Есть место для 2-3 автомобилей во дворе под навесом. Киев, Печерск. SH-101-364

Без Комиссии! Продажа двухэтажного дома по ул. Редутная
olx.ua

Продажа дома, Печерске, Менделеева 6. метро Лыбедская и Дружбы Народов . Дом из красного кирпича общей S=400м2. Участок 7 соток. В доме есть второй свет, действующий камин. 4 сальные комнаты, 3 с/у. Сауна, бассейн, комната отдыха. Гараж на 2 авто. Хороший вариант под офис ,представительство . Есть большой выбор недвижимости по всему Киеву и области. .АН Ваш Успех. Приглашаем к сотрудничеству собственников.ю

Продажа дома на Печерске.  ул Менделеева . метро Лыбедская
olx.ua
123...5
1 - 24 из 103 результатов