Пропоную стильний таунхаус у межах міста. Розташований у житловому містечку еліт класу Sherwood. Автономне опалення, центральне водопостачання та каналізація, підлога з підігрівом. 1 поверх: простора кухня-вітальня, спальня, тераса, гостьовий санвузол, гардеробна. 2 поверх: 3 спальні, ванна кімната. Авторський дизайнерський проект, дорогі оздоблювальні матеріали, італійський паркет та штучний камінь. Повністю встановлені меблі та техніка преміальних брендів. Ланшафтний дизайн подвіря, обладнана зона барбекю, гараж. Перший в Ужгороді проєкт клубного містечка, в якому продумане зручне планування території, дизайнерське оформлення підїздів будинків та ландшафтний дизайн всієї території. На території комплексу наявна концепція Club House з власним коворкінгом, басейном, SPA-зоною та спортивним залом. Цілодобова охорона, на закритій території комплексу передбачено місця для паркування автомобілів, зарядна станція для електрокарів, дитячий майданчик. Житловий комплекс знаходиться біля лісу, але, в той самий час, у безпосередній близькості до центру міста. За 10 хвилин пішки від Sherwood можна дістатися до навчальних закладів та медичних центрів. За 2 хвилини на автомобілі можна дістатися до найбільшого у місті ТЦ. Для перегляду та з питань телефонуйте за номером, вказаним у профілі.

Запорізька вул., 3
rieltor.ua

Акція - усього $1000 за метр квадратний! Продаж котеджу “Luxor Gardens” у комплексі з власним басейном. Котедж з виходом у ліс! Зводиться у р-ні ТЦ “Дастору”. Звідси до центру міста усього 8 хв. на авто. Загальна площа котеджу: 148 м² Ділянка: 2.5 сотки. Займає два поверхи. Планування: кухня-вітатальня, 4 кімнати, санвузол, гардеробна, балкон. Котедж збудований із цегли (38 см) та утеплений мінватою товщиною 100 мм, що гарантує енергоефективність та комфорт у будь-яку пору року. Монолітно-каркасна технологія будівництва. Фінішна штукатурка стін, чистова стяжка підлоги. Індивідуальне електричне опалення, тепла підлога. Заведено світло. Обладнано скважину та очисну споруду для системи каналізації для цсього комплексу. Панорамні вікна, міцні вхідні двері. Наповнення люксового рівня, доступного всім мешканцям комплексу: -наявність сучасного басейну з лежаками; -облаштування зеленої зони з газоном, садом та ландшафтним дизайном; -готова мангальна та відпочинкова зона. Розвинений р-н, поруч ТЦ, супермаркети, освітні та медичні заклади, розважальні заклади, ресторани, об’їзна дорога. Пропозиція від забудовника без додаткових % та переплат!

Запорізька вул., 10
rieltor.ua

Продаж чудового котеджу з власною ділянкою та терасою у передмісті Ужгорода, усього у 5 хв. на авто від вул. Легоцького. Здача у експлуатацію: 4 квартал 2024 року. Загальна площа котеджу 108 м², займає два поверхи. Ділянка: 1.5 сотки. Планування: кухня-вітальня, 3 кімнати, 2 санвузли, гардеробна, 2 балкони. Стіни цегляні, утеплені мінватою. Каналізація – септик, вода – свердловина. Стан ремонту: чорнова стяжка підлоги, штукатурка стін. Світло заведено. Якісні панорамні вікна, міцні вхідні двері. Територія облагороджена. Чудова локація: тихий приватний сектор, хороша дорога. Поруч магазин. Продаж від забудовника без додаткових % та переплат.

Легоцького вул., 6
rieltor.ua
Задайте ціну будинку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продаж котеджу “Hill House” із гаражем та неймовірним панорамним видом на все місто. Котедж збудований на Червениці, у одному із найпрестижніших районів поруч з Центром. Загальна площа: 135 м². Ділянка: 2 сотки. Планування: кухня-вітальня, 3 спальні, санвузол, тераса, гараж. Кухню-вітальню можна розділити і зробити ще одну спальню (четверту) чи кабінет. Котедж збудований із цегли, утеплений пінопластом (10 см) для кращої теплоізоляції. Стан ремонту: ідеально рівна машинна штукатурка стін, чистова стяжка підлоги. Індивідуальне електричне опалення, тепла підлога. Швидкісний інтернет. Заведено всі центральні комунікації: електроенергія базово розведена, 20 кВт, вода розведена по точках. Панорамні алюмінієві вікна. Балконні перила максимально міцні і безпечні (із подвійного триплексу). Комфортний під’їзд до комплексу по дорозі, викладеній бруківкою. Благоустрій двору: пасаджено газон та декоративні дерева. Облаштовано огорожу із габіону. Автоматичні гаражні ворота. Чудова екологічна локація, чисте повітря, поруч пагорби та ліс, природний парк УжНУ. Розвинена інфраструктура р-ну, поруч кав’ярні, магазини, ТЦ, зупинки, пошти. Продаж від забудовника без додаткових % та переплат. Звертайтеся до наших менеджерів та записуйтеся на перегляд.

провулок Кошицький
rieltor.ua

Продаж будинку з ремонтом, усіма меблями та технікою у самому центрі міста, поруч з Православною набережною (2 хв. пішки). Загальна площа: 190 м². Ділянка: 8 соток. Планування: 1-й поверх: 2 кімнати, великий коридор, кухня, санвузол, кладова, тераса з кладовою. 2-й поверх: гардеробна, 2 кімнати, балкон. Також на 2-му поверсі є ще 40 м.кв житлової площі без ремонту. У будинку зроблений добротний євроремонт, вакуумні вікна, дерев’яні сходи, якісна підлога. Індивідуальне газове опалення (котел, батареї), кондиціонери. Всі центральні комунікації. Вбудовані кухонні меблі, газова плита, холодильник, мікрохвильовка, обідній стіл та меблевий куток. Простора вітальня, наявні крісла та диван, столик, меблі, телевізор. Повністю укомплектовані дві спальні, тут розміщені двоспальні ліжка з ортопедичними матрацами, тумби, комоди, 2 телевізори. Вся сантехніка, велика ванна, меблі, дзеркало та рукомийник у санвузлі. Комоди, вбудована шафа-купе у прихожій та коридорі. Крита тераса, є гараж і підвал. У дворі висаджені фруктові дерева. У пішій доступності прогулянкова набережна, школи, дитсадки, цілодобові міні-маркети, зупинка громадського транспорту. Продаж від агенції з комісією.

Коцюбинського вул., 10А
rieltor.ua

ЦЕНТР міста! Продаж стильного котеджу MIAMI в історичному центрі міста, поруч з набережною. Займає два поверхи загальною площею 160.14 м.кв. Планування: кухня-вітальня, 3 спальні, 2 санвузла, балкон, котельня і гардеробна. Власна ділянка: 2.17 соток. Початок будівництва 4 квартал 2022 року. Завершення 3 квартал 2023 року. Монолітне перекриття даху. Стіни: паротерм 38 см та утеплення мінватою 10 см (Isover domo plus 140). Між котеджами буде зроблена шумоізоляція. У котеджі автономне електроопалення всюди водяна тепла підлога (залита в стяжку). Котел та бойлер ставить собі покупець. Розведення: електрика по точках, вода, каналізація, тепла підлога. Кожен котедж забезпечений 21 кВ електрики, а також виведеною зарядкою під електрокар. Розведення електрики по котеджу здійснюється після під дизайн-проект, який надають клієнти. Забудовник повністю оздобить фасад котеджів, включно з терасою. Виконає озелененння прибудинкової території. Можливе розтермінування на 12 місяців при умові сплати першого внеску у розмірі 50% від суми. До котеджу вестиме окрема асфальтована дорога зі шлагбаумом на вїзд в мікрорайон.

Собранецька вул., 76а
rieltor.ua

АКЦІЯ тільки на один котедж: купуй зараз за зниженою ціною 1200$ за м.кв. Продаж котеджу у сучасному комплексі “LakeSide”, який збудований прямо біля озера. Для наших мешканців кожен день починається з чарівного виду та затишку. Здача в експлуатацію: 2 квартал 2024 року. Котедж площею 100 м², одноповерховий, стильний ззовні, має великий навіс для машини. Ділянка: 3 сотки. Комфортне планування: кухня-хол, 3 кімнати, 2 санвузли. Технологія будівництва котеджу: несучі стіни. Збудований із цегли (38 см) та утеплений пінопластом (10 см). Внутрішні перестінки теж цегляні (товщиною 10 см). Ремонт: цементно піщана штукатурка стін, чорнова стяжка підлоги. Стандартна висота стель: 3.2 м, а у кухні та холі 3.5 метрів Електроенергія заведена всередину, 15 кВт. Центральне водопостачання та водовідведення. Вода заведена всередину. Вікна якісні (широкий профіль та 2 камери склопакету), енергозберігаючі. Міцні вхідні двері. Вигідне розташування: 10 хв. до центру міста, поруч магазини, торгові центри, освітні заклади. Продаж від забудовника без додаткових % та переплат.

Гвардійська вул.
rieltor.ua

АКЦІЯ! Придбайте котедж “Cozy House” у р-ні ТЦ “Дастору”, поруч з лісом та центром міста Ужгорода. Друга черга будівництва, здача – 2 квартал 2024 року. Чисте повітря, гарна природа, живописні краєвиди прямо з вікон вашого дому. Загальна площа котеджу: 130 м². Ділянка: 2 сотки. Займає 2 поверхи. Планування: кухня-вітальня, 3 кімнати, 2 санвузли, гардероб, балкон. Технологія будівництва котеджу: несучі стіни. Стіни – керамічний блок LEIER (45 см). Всередині котеджу цементна штукатурка стін, 12 Квт світла, панорамні алюмінієві вікна, заведено світло, воду, каналізацію. Опалення електричне. Паркінг для авто. Розвинений р-н: поруч ТЦ, магазини, супермаркети, навчальні та медичні заклади, об’їзна дорога, центр. Продаж від забудовника, без додаткових % та переплат. Звертайтеся, влаштуємо перегляд.

Запорізька вул., 11
rieltor.ua

ПРОДАЖ Будинок трикімнатний Локація -вул. Набережна (Росвигово) Стан житловий У цокольному поверсі басейн та сауна Усі міські комунікації Опалення-газовий котел Ділянка 5.1 сотки по периметру огороджена Деталі: +380504320879

Набережна, 5
rieltor.ua

Продам будинок м-н Паланок Стан житловий, але потребує ремонту площа 74 кв Вікна замінено на енергозберігаючі Ділянка 4 сотки У дворі є гараж Всі міські комунікації

можливий продаж по єОселя
Плеханова, 7
rieltor.ua

**Сучасний будинок для вашої родини в районі Паланок, передмістя Мукачево!** Пропонуємо стильні таунхауси у сучасному стилі "Хай-тек", що поєднують інноваційні рішення, комфорт і простір. Це ідеальне місце для тих, хто шукає затишний дім з продуманим плануванням та усіма сучасними зручностями. **Основні характеристики:** - Загальна площа таунхаусу з гаражем: **180 м²** - Загальна площа таунхаусу без гаража: **130 м²** - Земельна ділянка: **4 сотини** (з гаражем), **2 сотини** (без гаража) - Матеріал стін: **газоблок товщиною 40 см** з додатковим утепленням мінеральною ватою 10 см - Фасад: декоративна штукатурка **Комплектація:** - Встановлені енергозберігаючі панорамні вікна по всьому будинку - Власна свердловина глибиною 30 метрів - Потужність електропостачання: **15 кВт** - Двозонний електролічильник (день/ніч) - Система водяної теплої підлоги, встановлена по всьому будинку - Підключення до міської каналізації - Приватна огороджена територія, озеленена з укладанням бруківки **Планування:** *Таунхаус з гаражем:* - **Перший поверх**: прихожа (18,3 м²), гараж (27 м²), кухня-студія (38,5 м²), два санвузли. - **Другий поверх**: три спальні, гардеробна, два санвузли, лоджія та балкон. *Таунхаус без гаража:* - **Перший поверх**: прихожа (14,5 м²), гардеробна (4,5 м²), кабінет (11,3 м²), кухня-студія (32,2 м²), санвузол. - **Другий поверх**: три спальні, гардеробна, два санвузли, дві лоджії. **Особливості:** - **Зелена зона та тераса**: з виходом із кухні-студії на відкриту терасу - **Дах**: придатний для використання як зона відпочинку з панорамним видом на Мукачівський замок - **Приватна огороджена ділянка**: з ворітьми та парканом з металевого профілю - Здача будинку в експлуатацію відразу на покупця, що дозволить заощадити на переоформленні **Контакт для додаткової інформації та перегляду:** - **Телефон:** +380504320879 **

Фединця, 2
rieltor.ua

ПРОДАЖ Житловий будинок с. Страбичово Площа 226 кВ Ділянка 7 сот + 19 сот ОСГ поруч Стан житловий Частково вмебльований Не потребує вкладень Двір викладений бруківкою Є великий гараж розрахований під бус Всі комунікації Септик Деталі: +380504320879

Садова
rieltor.ua

‼️ПРОДАЖ‼️ 🏡Таунхаус у центральній частині міста ✅площа 120 кВ 🛌три окремі спальні 🛋️простора вітальня 🛁два санвузли якісний ремонт ✅опалення - двоконтурний газовий котел (тепла підлога та батареї) 🚘паркінг для двох авто 🚦закрита територія (ворота з електроприводом) 📲всі деталі : +380504320879

Штефана Августина, 36
rieltor.ua

‼️Продаж‼️ ✅Будинок (незавершене будівництво) 📬Локація- с. Коноплівці (Кендерешів) ✅Двоповерхова будівля з повноцінним цокольним поверхом (300 кВ) ✅Земельна ділянка 27 соток ✅Всі комунікації перед будинком 🍇Виноградник (десертні сорти) 🍒Сад та город 🍷На території є «боргаза» (винний підвал) ℹ️Більш детальну інформацію можна отримати за телефоном: +380504320879

Дачна
rieltor.ua

Продаж Будинок для великої родини Локація- с. Завидово вул. Миру Площа 220 кв Гарний житловий стан Всі комунікації Ділянка 50 соток Є сад, город, виноградник Не потребує вкладень Продаж з меблями Детальніше: +380504320879

Миру
rieltor.ua

🏠ПРОДАЖ Будиночку для великої родини 📍Локація - Росвигово 🙅 Не потребує вкладень ⚡️Є всі комунікації 🌬️Кондиціонери 👀Сигналізація 🖥️Меблі та техніка залишаються 🌳Земельна ділянка 6 соток по периметру огороджена Двір вимощено бруківкою ☝ Оперативний показ 📲Деталі: +380504320879

Набережна бічна
rieltor.ua

🏡 **Продається новий будинок у стилі "американка" всього за 7 км від міста!** **🏠 Площа будинку:** 162 м² **🌿 Земельна ділянка:** 0,153 га **📍 Кадастровий номер:** 2122783201:00:101:0161 ✨ **Переваги:** - 🛏️ Три окремі кімнати - 💧 Свердловина для води - ⚡ Підведена електроенергія - ♻️ Септик - Фасад утеплений, всередині стяжка та штукатурка - 🏗️ Використано енергоефективні матеріали 🔑 **Можливість завершити будівництво під ключ за вашим бажанням!** 📞 **Деталі та огляд за телефоном:** +380504320879

Духновича
rieltor.ua

Продається будинок в стилі Американка, в м. Ужгород, мікр. Садовий. Площа будинку 130 м.кв + 20 м.кв тераса . Земельна ділянка 6.3 сот. Побудований будинок із цегли, стіни утеплені 10 см пінопластом, дах покритий металочерепицею та утеплений 20 см мінеральною ватою . Зручне планування: три окремі кімнати, простора кухня-студіо із виходом на терасу, санвузол та технічне приміщення. В середені будинку розведена сантехніка, електрика, тепла підлога в ( коридорі, кухні- студіо та санвузлі), чистова стяжка, внутрішні стіни та перегородки поштукатурені і пошпакльовані, санвузол облаштований плиткою та інсталяцією, встановлений ( електрокотел, бойлер, радіатори). По периметру ділянки встановлений паркан, фасадний паркан із воротами на автоматиці та каліткою, двір викладений бруківкою та підсипаний родючим грунтом із озелененням. Комунікації: світло 15 Квт, скважина 35 м, септик з переливом. Хороша локація та затишне місце. Є відеоогляд будинку. Переписка мінімальна. Ціна 100 тис. дол. Код: 19847

Я. Мудрого
rieltor.ua

ПРОДАЖ Будинок у передмісті м. Мукачево Площа 300 кВ Всередині гарний ремонт, меблі та побутова техніка Земельна ділянка 12 сот по периметру огороджена (закінчується лісом) Двір потрібно вимостити бруківкою (є можливі це зробити) Всі комунікації Деталі: +380504320879

Гайнаса
rieltor.ua

‼️ПРОДАЖ‼️ ✅Будинок у м-ні Росвигово ✅Площа 100 кВ + мансардний поверх ✅Гарний житловий стан ✅Усі міські комунікації ✅Є прибудова ✅Ділянка 6 сот по периметру огороджена ✅Виноградник та город ✅Двір вимощений бруківкою 📲Деталі: +380504320879

Галана
rieltor.ua

ПРОДАЖ Житловий будинок м-н Росвигово (11 школа) Площа 190 кВ Три окремі кімнати, велика гостинна, два санвузли Євроремонт Гараж 70 кВ Ділянка 6 соток по периметру огороджена Є підвал Всі міські комунікації,сигналізація, автоматичні ворота Опалення- газовий котел Двір вимощений бруківкою Поруч добре розвинена інфраструктура Продаж з меблями та побутовою технікою Деталі: +380504320879

Осипенка, 51 в
rieltor.ua

Продаж будинку Новий район, Сторожниця. Розкішний будинок в престижному районі. Будинок з унікальним авторським дизайном, укомплектований повністю меблями, технікою і з вишуканим декором . Будинок складається з 2 поверхів. 1 поверх - це зона для зустрічі гостей і спільного проведення часу , повністю тепла підлога: - передпокій , гардеробна для верхнього одягу та окремими шафами для взуття - санвузол гостьовий - вітальня 26 кв.м, з великим телевізором, зона з каміном - вихід на терасу Меблі Blanche , рекуперація повітря , кондиціонер Cooper Hunter , вентилятор . - кухня-їдальня близько 24 кв.м з столом і островом , шведська техніка ( індукційна плита 80 см , посудомийна машина , подрібнювач відходів , духова шафа з функцією пароварки , мікрохвильова піч , фільтр на воду , великий холодильник з своїм фільтром , а також льодогенератором ) Кухня виготовлена по індивідуальному проекту компанії Maestro Kitchen by ETC , фасади МДФ 2.8 мм , шухляди Blum , стільниці і фартух штучний камінь . - Пральна кімната з двома пральними машинами Miele , сушильною машиною марки Miele , меблями і господарчою мийкою. 2 поверх - Три спальних мебльованих кімнати , кожна кімната має свою гардеробну, кондиціонер та телевізор. Велика ванна кімната з душем, ванною з штучного каменю та біде .Вся сантехніка Villeroy Boch і Rea. На прибудинковій території вишуканий ландшафтний дизайн з пальмами , великим кедром , катальпами , гортензіями, де ви будите релаксувати в усі пори року. Велика тераса з меблями привезеними з Малайзії , французький город також місце для паркування двох автомобілів При будівництві і ремонті використовувались тільки преміальні матеріали. Ремонт закінчений в 2024 році , власники проживають з весни 2024 , все нове . Приходьте на огляд і ви одразу закохаєтесь в цей чудовий будинок !

власник
генератор
Ужгородська
rieltor.ua

Продаж стильного котеджу Скандинавія у р-ні Садовий в Ужгороді. Зводиться неподалік центру міста, у гарній озелененій місцині. Поруч протікає річка Уж, знаходиться Боздоський парк, ліс та Чорні озера. Котедж має два поверхи, загальною площею 125 м2. Ділянка 2.34 сотки. Планування: кухня-вітальня, 4 кімнати, 3 санвузли, балкон. Всередині ефективне електричне опалення, чорнова штукатурка стін та чорнова стяжка підлоги. Панорамні вікна та міцні вхідні двері. Комунікації: 25 кВт світла, каналізація (очисна споруда на весь комплекс), водопостачання (свердловина). Швидкісний інтернет. Закрита територія з автоматичними воротами. Стіни виконані з керамічної пустотілої цегли марки 100. Всі зовнішні стіни, та стіни які розділяють будинки між собою мають товщину 380 мм. Перекриття з багатопустотних залізобетонних плит, які монтуються на армопояс 220 мм. Дах виконаний з крокв , контробрешітки, обрешітки. Утеплений мінеральною ватою 200 мм, з використанням паро та гідроізоляції! Покритий металочерепицею. Фасад комбінований. Весь утеплений мінеральною ватою 100 мм. Оздоблення декоративною штукатуркою на силіконовій основі! Також присутній вентильований фасад, покритий термодеревиною. Прибудинкова територія буде застелена бруківкою з комбінацією газону з автополивом. Навіси для будинку виконані з металоконструкції. Поруч ТЦ, гіпермаркети, магазини, кафе, школа та дитсадок. Продаж від забудовника без додаткових % та переплат.

Степана Фодора
rieltor.ua

Продаж котеджу "Dream town" в Сторожниці, розташовані в 5 хвилинах від вул. Капушанської в Новому районі міста. Здача в експлуатацію - 2-й квартал 2024 року. Котедж має площу 129.23 м² та прилеглу ділянку площею 2.88 сотки. Планування: кухня-вітальня, 3 спальні, 2 санвузли, гардеробна, тераса. Споруджений із цегли 40 см, утеплений мінватою 5 см. Односкатний дах із металопрофілю, з додатковим утепленням на 2-му поверсі. Чорновий стан ремонту. Перший поверх обладнано теплою підлогою. Забезпечено комунікації: центральна вода, газ, електропостачання, септик. Висота стель на обох поверхах складає 2.85 метра. Готовий фасад, благоустрій подвір’я, залита тераса, парковка для автомобілів, огорожа. Чудова локація: тихий приватний сектор, поруч супермаркети, освітні заклади, кафе та ресторани. Продаж від забудовника без додаткових % та переплат.

Колоскова
rieltor.ua
1 - 24 з 2 394 результатів

Популярні запити