Терміново продається 2 окремо побудованих житлових будинки на ділянці 7,5соток. Перший будинок 80-х років біля 130 м2, має 4 кімнати ( 2 окремі та 2 прохідні), с/в та кухню. Є вихід на мансардний поверх, який не облаштований, але є можливість зробити велику ігрову кімнату або як літня мансарда. Другий будинок новіша побудова 2010року, має також біля 110 м2 в 2 поверхи, є камінний зал, кімната та с/в, другий поверх є можливість зробити 2 просторі кімнати. Погріб сухий, поруч альтанка, де поміститься вся ваша родина. Є окремо побудована баня та басейн. На ділянці є власна свердловина, септик, газ та світло. На ділянці плодовий молодий сад та безліч фруктових насаджень. Дуже зручне місцерозташування по вул.Вчительська, асфальтований під‘їзд, поруч озеро, магазини, зупинка. До Києва 16км.

Терміново 2 будинки на одній ділянці Глеваха
olx.ua

Ексклюзивний продаж 3х БУДИНКІВ на 12.13 сотках землі!!! Загальною площею будинків - 156.6 м2 - 102.9 м2 - 50 м2 1) Основний 2 поверховий БУДИНОК загальною площею 156.6м2 12,13 соток землі фундамент 1,2м-1,5м монолітнокаркасний фундамент стрічковий Будинок знаходиться Васильківський район смт Глеваха, вул.Авіаційна ПРО БУДИНОК Цегляний будинок (червоний керамоблок) з монолітними перекриттями Комунікації: газ, електроенергія 3 фази до 25 кВт, скважина та септик Опалення: твердопаливний котел, електро котел 12кВт, газовий котел, бойлер 80л Планування: гараж на 2 автомобіля з автоматичними воротами, котельня, вітальня, кухня, 2 санвузла, 3 спальні кімнати, засклена лоджія, кімната для спорту. У будинку зроблений якісний ремонт. При будівництві дотримані всі норми, та використовувались тількі якісні матеріали для будівництва. Продається з меблями та технікою повністю готовий для комфортного життя Також на території знаходиться прибудова яка має літній душ, санвузол, господарчу кімнату, та зону барбекю Ділянка має гарний та доглянутий ландшафт, з безліччю насаджень та з доглянутим газоном Біля будинку розвинена інфраструктуру з необхідними магазинами та іншими закладами Більше фото та інформації за телефоном

Продам будинок, Київська область, Глеваха. 12.13 соток.3 будинки 300м2
olx.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Продам фасадну частину будинку (повністю відокремлену) по вулиці Зелена в тихому спокійному місці в смт Глеваха, з усіма зручностями. В будинку: зала, три кімнати, передпокій. Загальна площа 96 м кв. Будинок цегляний, утеплений пінопластом та обшитий вагонкою - достатньо теплий зимою та не потребує кондиціонера влітку. ванна та туалет суміжні, наявний газовий двоконтурний котел. Своя скважина та септик, підведений інтернет. Всі вікна металопластикові. Будинок повністю придатний для проживання та не потребує додаткових вкладень. На території двору (заг.площа 4.6 соток) знаходиться двоповерхове господарське приміщення з коморою-погрібом, 2-ий поверх можливо використовувати як майстерю. У дворі є місце для двох авто та для грядок, ворота відкатні. Підїзна дорога асфальтована. Ділянка з усіх боків відокремлена парканом. Розвинена інфраструктура: до станції електрички та/або до зупинки маршрутки на Київ 10 хв пішки. Автомобілем до м.Теремки 15 хв, зручний виїзд на одеську трасу. Поряд спортивний майданчик та ліс, продуктовий магазин в 2 хв пішки. Вулиця освітлюється. В селі будується нова початкова школа та дитсадок. Частина будинку з повністю відокремленими комунікаціями, двори сусідів виходять на іншу паралельну вулицю. Будинок зі своїм двориком в тихому спокійному місці за ціною однокімнатної квартири в Києві. Навпроти будинку є додаткова земельна дільянка, 5 соток сільськогосподарського призначення, що йде бонусом до будинку. Стара частина села, не дачі. Перегляди за домовленістю. ВІД ВЛАСНИКА. Можливі сертифікати єВідновлення, єОселя.

власник
Будинок 96 м2 в смт. Глеваха від власника
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам будинок 145000 ₴, розумний торг доречний. Будинок сучасний, відмінний, власний двоповерховий (не дачний масив) будинок 2010 р. з повною комплектацією у смт Глеваха пров. Морозова. Заходь та живи! Будували ДЛЯ СЕБЕ, ВСЕ НОВЕ! Прямий продаж. смт Глеваха - населений пункт з розвиненою інфраструктурою, із зручною транспортною розвязкою (безпечний виїзд світлофором на Одеську трасу). Будинок знаходиться у центральній частині селища, в районі НОВОЇ забудови (2000 – 2015). Площа будинку 150 м2 (8,20 м х9, 40 м назовні). Кухня 14 м2 (має вихід на терасу). Ділянка 7 соток обгороджена по периметру капітальним високим парканом. Оригінальний проект цього будинку поєднує в собі затишок, багато світлого простору, зручне та функціональне розташування приміщень, тепла підлога, 2 входи. Вбудований гараж 19 кв. на 2 входи. Рішення планування: 1й поверх - велика, світла вітальня простора має високу стелю, кухня-їдальня, передпокій, санвузол, (у кожній кімнаті на 1 поверсі, підлога з підігрівом), підсобне приміщення, тераса. Піднявшись на 2 поверх, Ви потрапляєте до холу, і ще 3 окремі спальні з меблями одна з яких має вихід на балкон та ще один санвузол. Всі комунікації в будинок заведені: електрика, газ, водопостачання, система фільтрації води в підсобному приміщенні - своя криниця, каналізація септик. Інтернет оптоволокно, лічильники. Стіни міцні з червоної облицювальної цегли та ракушняку (природний, екологічний матеріал). Є альтернативне джерело електрики. На території знаходиться: молодий сад із численними фруктовими деревами (вишня, абрикоси, черешні, яблуні), з газонами та яскравими квітами. Крита літня тераса із зоною барбекю та садовими меблями, господарське підсобне приміщення. У дворі криниця з подачею води до будинку та системою фільтрів. Великий металевий вольєр для тварин. Місце паркування для чотирьох машин. Доріжки бетонні. Все побудовано якісно для себе. Поруч сосновий ліс, озеро. Тиха вулиця. Гарне, спокійне оточення сусідів. Телефонуйте, все можу показати на місці! Теплий будинок з помірними комунальними платежами чекає на свого нового господаря! У смт Глеваха знаходяться 3 супермаркети ("Фора", супермаркет "Сільпо"), 2 відділення "Нової пошти", численні кафе, ресторани, аптеки, ринок, де завжди можна купити свіжі домашні фрукти, овочі тощо. По всьому селищу чудові асфальтні дороги з освітленням вулиць. Щотижневе централізоване вивезення сміття від кожного двору, є середня школа, дитячі садки. Автобусна зупинка на Київ за 5 хвилин ходьби від будинку. Регулярні рейси кожні 15 хвилин за розкладом до метро Теремки , їхати15 хв. ВСІ документи на будинок та на землю готові. За Вашим бажанням навіть можемо залишити меблі у подарунок! Реальному покупцю – ТОРГ на місці! Ціна 145 000 у.о. Без комісії! тел 06********75

власник
Продам будинок в Глевасі (НЕ дачний масив),Васильків, Боярка від власн
olx.ua

Продам садибу з надвірними будівлями, с. Глеваха, Васильківського р-ну, будинок 2 поверховий цегляний, 6 кімнат, площа загальна S=195.4/120.7/10кв.м., літня кухня, гараж на 2 авто, мебльований, всі вигоди в будинку, електрика, газофікований, гарний стан, опалюється, двухконтурний котел, діланка 15.0 + 0.50 (ОСГ) = 15.5 сот. прямокутна, рівна, огороджена, доглянутий сад, дорога асфальтована, автобусне сполучення.

Коцюбинского улица, 65, Глеваха, Киевская 95000.0 USD
dom.ria.com

Продаж 2-поверхового будинку, вул. Пожарова, м. Глеваха, Фастівський район Площа загальна 325 м2 Поверховість 2 Продається будинок (недобудований) у смт. Глеваха Васильківського району. Площа загальна 325м кв., 2 поверхи з можливістю зробити мансардний поверх. Оздоблення фасаду - клінкерна цегла. Газ, свердловина 74м, 10 квт електроенергія, охорона. Великий підвал та гараж. Якісна гідроізоляція. Паркан по всьому периметру ділянки. Площа ділянки 12 соток. Дозвіл на будівництво та техплан. Зручний підїзд із Одеської траси. Розвинута інфраструктура. # 3 1 5 8 9 8 3

Пожарова, Фастов, Фастов, Киевская 205000.0 USD
dom.ria.com

Продам кирпичный дом 65 м2 ,3 комнаты.Отопление печное,но можно сделать газовое отопление (газовая труба заведена на участок,подведена к дому).Есть большой сухой погреб.Но в целом дом требует ремонта.Из подсобных помещений есть сарай и летняя кирпичная кухня,туалет,летний душ.Участок 6 соток,выходит на широкую улицу.Соседи живут постоянно.До переезда и базара 15-20 минут пешком.

Продам дачу в см «Глеваха-1»
olx.ua

Новый двухэтажный дом. Расположен в смт. Глеваха (Фастовский район) - 17 км от КП Киева. Площадь двух этажей 200 м2 + цокольный этаж под весь дом 100 м2.Участок огражден забором, ворота - автоматические. Построен исключительно из кирпича (глиняный черновой кирпич + облицовочный кирпич + пенопласт по всему периметру). Навес для автомобиля. В доме сделан хороший ремонт. Установлены деревянные межкомнатные двери и лестница. Стены покрашены. На полу плитка и ламинат. Отапливается 2-х контурным газовым котлом. Все коммуникации подключены. Первый этаж –2 комнаты, кухня, столовая, сан.узел. На первом этаже тёплый пол. Второй этаж – 4 комнаты, гардероб, балкон, сан.узел.

власник
Новый 2-х этажный кирпичный дом с ремонтом. Есть большой подвал
olx.ua

Продам кирпичный дом 50м2 в см «Глеваха-3».В доме 1 этаж,-кухня,с/у (в дом вода не заведена),две раздельные комнаты.2 этаж (мансарда с отдельным входом),- одна комната.Есть гараж.Дом требует ремонта.Участок 5 соток,ограждён.Есть хозпостройки,колодец,новый счетчик.Улица жилая,соседи живут постоянно.Рядом лес,озеро.До станции «Глеваха»пешком 40 минут пешком,к станции»Даниловка»( 888 км) 20 минут.Возможен небольшой торг.

Продам дачу в СМ «Глеваха-3».
olx.ua

смт.Глеваха - близке передмістя столиці, всього 15км від метро Теремки. До продажу пропонується добротний, цегляний, житловий будинок 300/140/16кв.м (1996року), розташований на доглянутій земельній ділянці з садом, що плодоносить, на тихій житловій вулиці. Просторі світлі кімнати, високі стелі. Повноцінний другий поверх. Рішення планування: камінний зал 46м2, 4 роздільні спальні (19+22+23+27кв.м), кухня-їдальня, 2 просторі санвузли (ванна душова), веранда, котельня. Цоколь (справжній бункер; без оздоблення): можна застосувати під сауну, більярдну, домашній кінозал або майстерню; укриття. Усі комунікації у будинок заведені: електрика 380V (15кВт), газ, вода (власна свердловина), супутникове ТБ, швідкісний інтернет. Камін. Газова колонка, газовий котел. Морозостійкі вікна, фігурний паркет, дубові сходи. Система водоочищення. Будинок утеплений пінопластом 12см. Зовнішнє оздоблення "короїд". Простора ділянка 15 соток. Гараж, що окремо стоїть, з літньою кухнею заг.пл. 87кв.м (електрика, газ заведені; в гаражі є оглядова яма). На ділянці також є альтернативне водопостачання – колодязь. Ділянка огороджена. Асфальтований підїзд. Сусіди побудувалися. Розвинена інфрастуктура селища. Залізнична станція 2км. Зупинка маршрутки та магазин 350м. Одеська трасса 1 км. Київ 14км. Вартість договірна.

Глеваха. Продам добротний дім. Камін,підвал,газ.опалення,гараж, 0,15га
olx.ua

Продам кирпичный дом 60 м,с мансардой и гаражом.1 этаж,- кухня и две раздельные комнаты,отапливаемые печью.Мансадный этаж,-комната.Есть гараж,пристроенный к дому,с/у,есть хороший подвал.Участок огорожен Новым металлопрофильным забором.Есть колодец,беседка.Участок 6 соток.Соседи живут постоянно,Рядом асфальтированная улица.К переезду,транспорту,рынку 10-15 минут пешком.Все документы в идеальном состоянии.

Продам дом-дачу в см» Глеваха-4»
olx.ua

Продається затишна дачна ділянка площею 6 соток з 2 поверховим будинком та госпбудівлями в садовому товаристві "Глеваха -1" смт Глеваха, Васильківський р-н. Зручне розташування, дорога асфальтована за 100 м до ділянки. Хороші сусіди. 10 хвилин пішки до залізничної станції "Глеваха", Одеської траси, маршрутки на Київ, ринок, супермаркети. 1500 м сосновий ліс. Ділянка приватизована. Будинок двоповерховий, цегляний, 7×7м, + 24 кв.м веранда, + прибудована тераса з вбудованими лавами. На 1-му поверсі вітальня з каміном, кухня. На 2 поверсі 2 спальні + санвузол. Газ, двоконтурний котел. Великий сухий підвал. В підвалі нова скважина 25 м. Вікна металопластикові. На ділянці мангал та умивальник з каміння, дровітня, сарай, альтанка з гойдалкою, вуличний туалет, криниця, яблуні. Ціна 62 000$. Перегляди за домовленістю. Без комісії! Оформлення 50/50. Писати в вайбер 09******52

власник
Будинок 2 поверхи 124 кв м
olx.ua

Глеваха -3. Дача знаходиться в 20 хвилинах їзди від м. Теремки. Будинок: дві кімнати на першому поверсі, кухня, приміщення під санвузол. Одна кімната на другому поверсі. Тераса. Літня кухня. Ділянка 10соток, огороджена. є колодязь, погріб, сад ( яблуні, груші, шовковиця, сливи, кизил, черешня, вишня, кущі смородини та малини). Поруч ліс та озеро.

Глеваха 3. Дача і 10 соток землі
olx.ua

Продам кирпичный дом 60м2 в см»Глеваха-3».Отличное место для отдыха и возможностью проживания круглый год.В доме три комнаты (две на первом и одна на втором),обогреваются печкой.Кухня,с/у с бойлером,отличная баня расположены в отдельных помещениях.Красивая крытая зона барбекю.Вода подаётся автоматически из скважины.Преимуществом участка есть близость озера (минута пешком).

Продам дачу в СМ «Глеваха-3»
olx.ua

Київська обл., Васильківський р-н, СТ "Глеваха-3”. Пропонується до продажу невеликий, але дуже привабливий садовий будиночок з вишуканою територією у садовому товаристві «Глеваха-3». Будинок одноповерховий плюс повністю жила мансарда, Побудований з цегли, утеплений пінопластом. Всередині обшитий деревом. Кухня-вітальня 15 м2, коридор 7 м2, спальня 13,5 м2, закрита тепла жила тераса 11,2 м2. 2 санвузли, один в домі і один в додатковому приміщенні, душ. Ділянка 5 соток огороджена по периметру 2 метровим парканом, відвідні ворота, велика парковка на 2 авто на бетонній подушці. Рулонний газон з автоматичним поливом, ландшафтне озеленення, зона гриля з великим і функціональним мангалом та піччю. Дуже доглянута ділянка з фруктовими деревами та ягідними кущами по периметру. Комунікації: електрика - 5 кВт, водопостачання – свердловина 57м, вода заведена в будинок та в прибудинкове приміщення , каналізація – вигрібна яма. Лічильник на електрику. Без опалення. Для проживання в період з квітня по жовтень. Меблі та обладнання: кухня, електрична плитка, пральна машина, 2 бойлери, інверторний кондиціонер. Заведений оптоволоконний інтернет. Ліжко в спальні та 2 кутових дивани. Кухонний стіл та стільці. За потреби та за домовленістю посуд та інше садове приладдя, таке як газонокосарка, садова гойдалка, тенісний стіл та інше. На території ділянки розташоване велике господарське підсобне приміщення. Поряд ліс, 200 м Документи на ділянку. $46000

власник
Садовий будинок СТ Глеваха-3
olx.ua

Продам кирпичный дом 103 м2 в см»Глеваха-4».Дом 2014 года постройки,,с подвальным этажом,2 этажа.Панели перекрытия.В доме 6 комнат,два с/у.Вода подается из скважины,есть септик.Отопление,-твердотопливный котёл,есть печь-лежанка.Участок 6 соток.Хороший сад,теплица,сарай.Отличное расположение,-рядом асфальт,соседи живут постоянно.К базару и транспорту 10 минут пешком.Все документы готовы.

Продам дачный дом в см»Глеваха-4»
olx.ua

Продам кирпичный домик 35м2 в см»Глеваха-1».В доме 2 комнаты,веранда.Есть печка.Дом в очень плохом состоянии.Нужен капитальный ремонт или под снос.Есть кирпичный сарай,колодец.Участок 6 соток.К переезду и рынку 30 минут пешком.

Продам дачу в см»Глеваха-1»
olx.ua

Продам дачу смт. Глеваха (глеваха 3) Ділянка 5 соток Будинок 60 м2 з частковим ремонтом На території альтанка, літня кухня, душова кімната та кладова.

власник
Продаж дачі Глеваха 3
olx.ua

Новый просторный дом в с. Глеваха с крытым бассейном с подогревом, продуманной благоустроенной территорией 18 соток с зоной барбекю и гостевым домиком, системой умный дом.Дом 2018го года, построен из теплого долговечного красного кирпича. Общая площадь 500м25 отдельных спален1й этаж: большая кухня-гостиная с камином, две отдельные спальни, крытый бассейн с подогревом, 3 санузла, бильярдная, теннис, большой гараж.2й этаж: 3 спальные комнаты с гардеробными комнатами, большой санузел, тамбур с выходом на просторный балкон.В доме установлены: система умный дом, которая позволяет управлять всей электроникой в доме из смартфона, теплые полы, кондиционеры, осушители воздуха в зоне бассейна. На территории находится: летняя терасса с зоной барбекю, гостевой дом, технические строения. Доехать от Теремков можно за 20 минут по хорошей Одесской трассе.

Умный дом в Фастовском р-н., с. Глеваха, площадь 500 м2, 18 соток.
olx.ua

Дачний кооператив Глеваха 4, лінія √7, будинок √7. Вся територія 6 соток. Будинок 100кв/м, капітальний.Оснащений пластиковими вікнами.Має парове опалення, 2 туалети в будинку (по одному на поверх),душ, 2 житлові кімнати на 2-му поверсі, кімната на даху та на першому поверсі. З техніки залишається: * 2 бойляри( один гріє воду на кухні, інший - душ) * Пральна машина * 2 холодильники(працюють) * Колорифер * Телевізор На території є: * Скважина; * Колодязь; * Гараж (на 1 машину) * Місце для парковки(ще на 1) * Сарай - 2 шт * Погреб(1шт- вхід з будинку) * Теплиця( оснащенна системою поливу) Територія огорожена кованим, металевим парканом, ручної роботи. Документи повністю готові. Будинок оформлений. Є можливість реєструватись в будинку. По всім питанням звертайтеся за телефоном: 06*********73

власник
Терміново! Продається будинок для постійного проживання.
olx.ua

Продам цегляний двоповерховий будинок 100м2, в тихому місці. Глеваха, садове товариство. Ділянка 6 сотих. Перший поверх: кухня+вітальня+санвузол+котельня/пральня. Другий поверх: три окремі кімнати+санвузол. Повна комплектація меблями. Вітальня з каміном. Нова, вбудована кухня з технікою: посудомийна машинка, варильна поверхня, духова шафа, мікрохвильова піч (Electrolux). Холодильник LG. Пральна машина - Siemens. Стільниця - камінь. Фурнітура - Blum. Сантехніка - Hansgrohe. На території зроблено сучасну альтанку з мангалом + мийка (холодна/гаряча вода) + електрична варильна поверхня. Стільниця - камінь. Міце для телевізора. Електрофурнітура - Schneider. Освітлення по всій ділянці. Газон+система автоматичного поливу. Сад. Місце для басейну. Підсобне приміщення для зберігання речей. Автонавіс для декількох машин. Автоматичні ворота. Сигналізація. Швидкісний інтернет - оптоволокно. Автономне газове опалення: двохконтурний газовий котел Viessmann+резервний електрокотел. Свердловина та вланса каналізація. Поруч озеро та ліс. Перегляди за домовленістю.

Будинок 100м2 Глеваха Теремки  одеська траса Васильков
olx.ua

смт.Глеваха, тиха, жила вулиця. До Вашої уваги пропонується житловий будинок заг. площею 170 кв.м, розташований на земельній ділянці 7 соток. Оригінальний проект цього будинку поєднує в собі затишок, багато світлого простору, зручне та функціональне розташування приміщень. На першому поверсі розміщені вітальня-їдальня, 2 окремі спальні, кухня, санвузол, передпокій, котельня. Піднявшись на другий поверх, Ви потрапляєте у великий хол, поруч з яким розташовані ще 2 окремі спальні кімнати та санвузол з душовою. Абсолютно всі комунікації+супутникове ТБ, сигналізація, відеоспостереження по всьому периметру ділянки. Опалення: газовий котел (економічний!) та твердопаливний котел. Бойлер непрямого нагріву. Генератор. Підігрів підлоги (водяний). Вбудовані меблі та побутова техніка залишаються. БУДИНОК ПОБУДОВАНИЙ ДЛЯ СЕБЕ: в 2 цеглини! Утеплений пінопластом 12см! Утеплення даху базальтовою ватою завтовшки 30-50см! Якісний ремонт: тільки натуральні матеріали та фарби! І це не всі переваги цієї пропозиції! (Є фотоархів будівництва). Окремий хоз.блок 80кв.м, в якому є гараж 30кв.м+сауна на дровах+душова+кімната для відпочинку+госп.приміщення з погребом. Окремо стояча альтанка з каміном (електрика, вода, супутникове ТБ, інтернет). Також є окремий літній душ + туалет. Крите паркування на декілька авто. Вимощення та тротуарні доріжки викладені плиткою "старе місто". Освітлення території. Ділянка має два заїзди. Автоматичні ворота. Селище має розвинуту інфраструктуру: школа, д/садочок, лікарня, залізнична станція, ринок, супермаркети: СІЛЬПО, ФОРА - 3-5хв на авто. Магазини, зупинка маршрутки – 200м, сосновий ліс – 500м, озеро з пляжем – 800м, одеська траса 1000м, ринок та залізнична станція 3000м. Київ 11км. Вартість договірна.

Глеваха. Продам жилий будинок 170кв.м+7 соток землі.
olx.ua

Пропонується чудовий будинок в самому центрі смт Глеваха! Компактний будинок 100м.кв, сучасного планування, з ремонтом та необхідними меблями. Економний, теплий, екологічний, який відповідає всим вимогам сучасних обставин життя. В будинку: ганок, передпокій(7.7м.кв), санвузол(6м.кв) з ванною та гігієнічним душем, окрема спальня(15,5м.кв) з гардеробною кімнатою(7.8м.кв), окрема дитяча кімната(17,9), простора вітальня(27м.кв), кухня(12,6м.кв) з виходом на терасу(30м.кв) і до котельні(4м.кв). Будинок зручний, продумане функціональне планування, ремонт в сучасному стилі, витриманий в переважно, світлих, нейтральних тонах. Кухня з вбудованими меблями та необхідною технікою: варильна поверхня (газова), духова шафа, витяжка, двоконтурний газовий котел. В котельні окремо встановлений твердопаливний котел, в котельню вхід і з будинку, і через терасу, для зручного заносу дров. Також є бойлер на 80л. Опалення - тепла підлога по всьому будинку. Своя криниця, септик. Вода смачна, хорошої якості, очистки не потребує. Електрика -7кВт . Земельна ділянка: 0.063 га, під будівництво. Ділянка рівна, прямокутної правильної форми, вимощені тротуарною плиткою двір, доріжки, отмостка, крите місце для паркування авто, огорожена деревяним парканом, відкатні ворота, хвіртка. Є гараж(40м.кв), дровня, заповнена дровами для твердопаливного котла. Для автономності під час відключень є генератор. Додатково є поруч сотка землі, яку, за бажанням можна взяти під город. Локація зручна, асфальтовий підїзд, поруч зупинка громадського транспорту - 20-30хв - і Ви в Києві, крамниці, до озера зовсім близько- 3 хв. пішки, друга лінія. Чудове поєднання близькості міської інфраструктури та екологічного зеленого передмістя. В селі є ЦНАП, школа, дитячий садочок, Нова Пошта, Сільпо, Фора, Ресторани "Батьківська Хата", " Бистро Пекаря", все в пішому доступі. За запитом надішлю відео огляд. ПН 41925

Продам будинок біля озера  в центрі с Глеваха! Гараж, газ, два котли!
olx.ua

Продам дом в Глевахе, в очень живописном месте, в 16 км от Киева. Вид на лиственный лес, в котором можно прогуляться с детьми, собрать грибов. И в тоже время вся необходимая инфраструктура в пешей доступности транспорт, магазины, супермаркеты, аптеки и рынок в 5 минутах хотьбы. Просьба связываться либо по телефону либо по Ватсапп, так как не всегда захожу в олх проверить сообщения.

Продам дом в Глевахе, в живописном месте рядом с Киевом
olx.ua
1 - 24 з 26 результатів

Географія Глеваха