Продаж будинку 200 м.2. Жеребятин ( Жовтневе) Бориспільский р-н (Проців зовсім поруч) Чудовий будинок в сучасному стилі, знаходиться всього в 40 хвилинах їзди від Києва по Бориспільській трасі, в затишному, мальовничому місці серед соснового лісу, поруч дуже пристойні сусіди. Будинок повністю мебльований, укомплектований побутовою технікою, вільний і готовий для проживання. Ділянка 8 соток 2 жилих поверхи + «мінус 1 поверх». Стіни - червона цегла з ефективним утеплювачем. Дах – фінська м’яка черепиця. Планування: 1 пов: вітальня ( 50 м ), кухня, санвузол ( душева кабіна) 2 пов: спальня (master bedroom), дитяча, гостьова, гардеробна, санузел ( ванна) «мінус 1 пов»: побутова зона( прання, прасування, місце для сушки білизни, великий додатковий холодильник) і кладова Опалення: газовий котел, батареї і підлога з підігрівом Будинок дуже енергоефективний: взимку дуже тепло, влітку прохолодно і кондиціонери вмикають тільки наверху. Гараж на 2 авто + Критий паркінг На теріторії: територія під доріжки та парковоку устелена ФЕМ плиткою Бесідка( зимня, тепла, обладнана кухнею з посудомийкою, холодильником, газовою плитою) + пергола Баня з кімнатою відпочинку Будиночок охорони Відеоспостереження по всьому периметру території Автоматичні ворота Господарський блок ( з трьох частин: генераторна і ще 2 приміщення вільного призначення) Поруч ліс Будинок і ділянка з ландшафтним дизайном доглянуті - приходив садівник і господарник, є охорона. Попередній власник, який власне і будував цей будинок і у якого його купили теперішні власники - живе поруч і досконально знає все про цей будинок і з ним можна вирішувати всі господарські питання. Збудований для себе з любовю та турботою про комфорт! Перегляд у зручний для вас час за попередньою домовленістю. Представник власника Оксана 067209358585 (також на цьому номері є всі месенджери: Viber, Telegram, WA)

власник
Центральна
rieltor.ua

Від ВЛАСНИКА. Без комісії ! Київська область, Бориспільський район, село ГНІДИН. 10 км від Києва. Двоповерховий будинок з новим ремонтом, обладнаний кухнею з вбудованою технікою. Розташований за 15 хвилин їзди від Києва в мальовничому селі Гнідин Бориспільського району. Площа земельної ділянки 4,71 сотки. Будинок має два поверхи. На першому поверсі – передпокій, санвузол, простора кухня-вітальня з виходом на ділянку та технічне приміщення. На другому поверсі розташовані дві житлові кімнати, коридор, санвузол та балкон. Будинок побудований виключно з високоякісних та екологічних матеріалів. Стіни – ракушняк з утепленням. Опалення – індивідуальне електричне. Встановлено котел, теплі підлоги. Вода (власна свердловина 70 метрів) та каналізація – індивідуальні. Система охоронної сигналізації. Зона відпочинку має гарну альтанку з піччю - мангалом та патіо для літніх меблів. На ділянці є місця для паркування для трьох машин. Ділянка огороджена та забезпечена автоматичними відкатними воротами. У селі є дитячий садок, школа та поліклініка. Магазини продуктові, маркет Фора, будівельні та кафе. У пішій доступності озеро та ліс.

власник
Центральна
rieltor.ua

От первого лица, без комиссии‼️ - лучшее предложение в Бориспольском районе Продается действительно качественный свой дом в связи с отъездом за границу ; Построен по индивидуальному проекту, все чертежи и планировки предоставим при продаже ; - s=160м2 ; 10 соток земли с потрясающим ландшафтом включают в себя 56 туй по периметру дома ; - дом строился исключительно для себя, не на продажу ! ‼️Фунционал и планировка: Дом состоит из 3 полноценных жилых комнат из них: детская комната с двухъярусной кроватью, вторая детская или кабинет с отличной мебелью, диван привезен из США с ортопедическим наполнением, вместительные шкафы, отдельная мастер спальня со своей гардеробной комнатой и санузлом с ванной ; - гостевой санузел также с туалетом и ванной; - кухня гостиная с красивыми панорамными окнами во внутренний двор и выходом на террасу; - уютный натуральный камин обогревающий дом и создающий и без того уютную атмосферу этого дома ; - красивая входная группа с картинами и подсветками Картин ; - постирочная с электрокотлом, большим бойлером ; - при входе функциональные, вместительные шкафы ; -мансардный этаж с широкими балками, дерево привезено с Закарпатья ; ‼️Технические характеристики : - 50см толщина стен; - Утеплен не горючим графитом, имеющим сертификаты; - Немецкая металлочерепица; - Плита монолит 50см ; - 2 септика; - Электрокотел 13 кВт; - Заведено 3 фазы электричества; - Бойлер на 100 литров; - Бассейн и даже Газонокосилку, все оставляем в доме, кроме мелкой техники ; - Дровница во дворе; - Асфальтированный подъезд; - Водяной теплый пол; - Ворота автомат; - Плодовые деревья; - Есть видео строительства дома на каждом этапе и общие видеообзоры ; Освещенная улица. Рядом вся необходимая инфраструктура включая супермаркеты, макдональдс и пр. ‼️Документы: в полном порядке, введен в эксплуатацию, есть документы на дом и землю. Если Вы давно искали качественный и достойный дом для Вашей семьи, Вас можно поздравить). Звоните‼️

власник
можливий продаж по єОселя
Тиха, 9
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Відео огляд https://youtu.be/yC0axHvAeDQ Продається комфортні двоповерховий будиночки 180 м.кв. з земельною ділянкою площею 10 соток на території Золочівської ТГ. Будинок збудований у 2023 р. з екологічних матеріалів у сучасному стилі. Електропостачання: заведено 3 фази з нічним тарифом. Водопостачання: власна свердловина. На першому поверсі: - великий камінний зал-студія; - спальня для гостей; - туалет із душовою кабінкою; гардеробна кімната; -котельня. На другому поверсі : - три спальні, лоджія; -ванна кімната. На горище можна потрапити складними сходами, вбудованими в стелю другого поверху. Комунікації: - електрика 16кВт (двухзонный лічильник) -вода зі свердловини; -каналізація автономна-переливна; Ділянка рівної форми із виходом на канал. До будинку підведено усі комунікації. Газ біля ділянки. Я власник.

власник
можливий продаж по єОселя
Берегова, 34А
rieltor.ua

Власник Без Коміссіі !!! Будинок с.Гнідин! Будувався для себе! Будинок побудований : фасад з Керамічної цегли+Вентиляція+утеплювач 150 мм+ 2 ряди красної Цегли ( ні якого Пеноблока,Пенопласта )! Будинок Дуже теплий у Зимку та Прохолодний Літом!три види Опалення (газовий котел,електро котел, Камін) на усіх поверхах та приміщеннях водяна Тепла підлога+батареї опалення ! Фундамент моноліт,Перекриття стелі моноліт (фундамент Паркану моноліт! Все в Будинку є для комфортного життя!

власник
можливий продаж по єОселя
Пров.Шкільний, 17а
rieltor.ua

Будинок у Осокорках, 7 км. від М. Славутич, 12 соток 350 кв. - Основний будинок, - Будинок для гостей, - Кімната відпочинку з виходом на воду, - Гараж на дві машини. Основний будинок площею 230 кв.м одноповерховий: - 3 спальні, дві з яких зі своїм с/в та гардеробною, - Простора вітальня та кухня-студіо – 70 кв.м, - Тераса з панорамними розсувними вікнами та міні-кухнею, - Зимовий сад, - Другий – світ з міні-бібліотекою, - Камін. Будинок для гостей 50 кв. - Спальня - Кухня – вітальня, - С/в. Кімната відпочинку з виходом на воду: - Басейн, що підігрівається з протитечією 2,5х6м, - Сауна, - С/в. В домі - Підігрів підлог (під плиткою). - Газове опалення. - Система кондиціонування. - Система очищення води, свердловина. - Каналізація – септик.

власник
Святищінська
rieltor.ua

Господар! Продам будинок з євроремонтом Бориспільський р-н с. Чубинське - с.Мала Олександрівка, 12 км. від Києва., Продається триповерховий дуплекс, вул. Овочева, повністю готовий до проживання, ремонт робився для себе, виконаний з високоякісних матеріалів, ламінат кахель, підлога з підігрівом, підходить для проживання великої родини. 133 кв.м.общая площа, 5 житлових кімнат, кухня. 2 с/вузла, велика прибудова у вигляді веранди з погребом, Електричне опалення, свердловина. Будинок огороджений, свій внутрішній дворик з молодим садом. Ділянка 2 сотки, документи готові (документи як на окремий будинок, зі своєю адресою), більше трьох років, без додаткових податків 99000 у.е. Без комісії!

власник
Овочева, 21
rieltor.ua

Обява від власника. Продаються 2 земельні ділянки розміром 0,15 га та 0,0844 га в селі Старе, Бориспільського р-н по вулиці Герасименка. Кожній земельній ділянці призначений кадастровий номер. Земля на ділянці родюча. На ділянці розташований будинок (непридатний для проживання, під реконструкцію) та надвірні будівлі. До будинка проведено електрику, є лічильник. Біля двору є колонка (по вулиці). Живописне місце, до центру 15-20 хвилин пішки, поруч розташована школа.

власник
Продається будинок із земельними ділянками с. Старе, Київська обл.
olx.ua

Продається будинок + земельна ділянка в селі Вороньків вул. Народна Київської області. Зі зручностей електроенергія, та колодязь на ділянці. В кінці ділянки берег. В будинку веранда, кухня (є піч), дві кімнати.також на ділянці є літня кухня та два сараї.

власник
Продаж будиноку в с. Вороньків 25 + 8 соток
olx.ua

Будинок котедж в центрі Щасливе,вул Польова ділянка 12 соток 199м2 2 санвузла, гардеробна,2 спальні.Великі холи на першому та другому поверхах. Всі комунікації центральні,газове опалення,скважина. Гараж,сауна,літня кухня. Огородження бетонний паркан,поряд ще є 12 соток під с/г( додаткова ціна при бажанні приєднання) Великій впорядкований двір.

власник
Продаж будинок центр Щасливе
olx.ua

1-этажный дом в Бориспольском районе, село Рогозов ул. Старинская Дом посторен 1965 году из кирпича и дерева, три комнаты и веранда. Есть две печки груба построена в 2019 году, вторая "русская" печь. Площадь 45 кв.м/15 кв.м/ 15 кв.м/10кв.м. - комната 15 кв.м. -вторая комната 15 кв.м. -третья комната 10 кв.м. Площадь участка 42сотки. 17 под застройку, 25 под с/г. Участок ровный. Все документы на руках. Чистая продажа. Цена 13000 у.е.

власник
Продам дом в Рогозове не далеко от центра.
olx.ua

Продам земельну ділянку 4 сотки у мальовничому місці біля лісу зі стареньким будинком у селі Гнідин (Київська область Бориспільський р-н) по вулиці Гагаріна 7. Ціна за все - 15 500 $ Фасадна сторона ділянки - 12,5 метра. Довжина ділянки - 34 метра. Наше село та ділянка найближче на відстані знаходиться від Києва 10 км, тому ви матимете усі переваги життя за містом, але в найменшій близькості до Києва. Чудовий варіант для тих хто хоче жити у затишному, чистому місці з чистим лісовим повітрям, найчистішою водою на все село Гнідин та з видом на ліс. Будинок збудований на підйомі, є пічне опалення. За будинком є достатньо рівного місця для будівництва нового будинку. На ділянці знаходиться вдало пробурена скважина з дуже чистою водою, яку взагалі не потрібно очищувати. Навіть у сусідів поруч немає такої чистої води. За місяць щоденного кипятіння у скляному чайнику немає жодних відкладень білого накипу. При вживанні їжі з ціє води у вашому організмі не будуть накопичуватися камені та шкідливі метали. До того ж наявність кристально чистої води також заощадить велику кількість грошей як на бурінні нової скважини, так і коштовних фільтрах води (хто з Гнідина, той знає, що вода майже у всіх не придатна для вживання без очищення) Будинок з усіма документами, має поштову адресу, підключений до електрики. Є в будинку оптоволоконний інтернет, котрий може працювати навіть у повний блекаут при підєднанні до павербанку чи акумулятора. Будинок з присвоєною поштовою адресою - це великий плюс !!!, тому що отримати поштову адресу та прописатися можна тільки з введеним в експлуатацію будинком. Якщо будувати новий будинок, то старенький може слугувати для зберігання будівельних матеріалів, та для проживання будівельникам на час будівництва. До того ж, наявність старенького будинку з документами та поштовою адресою заощадить вам багато коштів, якщо збудувати новий будинок та не реєструвати його заново. З двох сторін ділянки побудовані будинкі сусідів. Вся вулиця заселена, але тільки по одну сторону тому що по іншу сторону ліс. Вулиця дуже тиха, машини майже не їздять. Можна відпочити від міської метушні та шуму машин. До Києва 10 хвилин машиною. До транспортної зупинки та найближчого продуктового магазину 7 хвилин пішки. Централізоване вивезення побутових відходів. У селі є: школа, дитсадок, магазин Фора, ЦНАП, медична амбулаторія з денним стаціонаром, стоматологія, аптека, декілька перукарень, пожежна частина, будівельні магазини, господарчі магазини, продуктові магазини, магазин для риболовлі, квітковий магазин, базар, ресторани, кафе, бар, УкрПошта, Нова Пошта, тренувальний майданчик, декілька СТО, автомийка, дві бензо/дизель/газозаправки, декілька шиномонтажів, централізоване вивезення сміття, велике озеро з пляжем та з безліччю місць для риболовлі та відпочинку. Через вигідне розташування ділянки ніколи не буде підтоплення від розливу весняної води. Грунт на ділянці піщаний, тому фундаменту будинка не страшні зимові морозні пучіння, на відміну від глинястих грунтів у низині села. У лісі прямо біля будинку можна збирати гриби. За не великі гроші ви отримуєте масу плюсів у вигляді: - на ділянці будинок введений в експлуатацію з документами у якому можна прописатися (зареєструватися). - адреса зі щасливим номером 7. - ділянка з присвоєною поштовою адресою !!! - кристально чиста гірська вода. - електрика на ділянці та у будинку. - оптоволоконний інтернет. - піщаний грунт. - вид на ліс. - затишне тихе місце. - чисте лісне повітря з запахом хвої. - багато білочок :) Продаж від власника. Телефонуйте, відповім на всі питання.

власник
Будинок земельна ділянка Гнідин ул Гагаріна (участок земельный Гнедин)
olx.ua

Без комісії!!! Бориспільський район, с.Щасливе вул.Світанкова 23а Дуплекс. Будинок на дві сімʼї, у кожного свій вхід та своя ділянка 3.5 сотих. В кожній частині є великий підвал, який може слугувати також бомбосховищем. Будинок в процесі закінчення. Кожна частина має своє планування. Права частина 193 кв.м, ліва частина 180 кв.м детальніші розміри на фото.

власник
Продаж с.Щасливе 7хв від Києва Дуплекс
olx.ua

Сучасна однокімнатна квартира 40 кв.м. в котеджному містечку «Кантрі ТаунХауз» (село Гора, Бориспільський район, Київська область). По Бориспільській трасі на авто 13 хвилин (14,4 км). Автобусна зупинка на Київ поруч. Система «тепла підлога», індивідуальне опалення, швидкісний інтернет. Ремонт листопад 2022. Окремий вхід та невеличка ділянка під вікнами. Розвинена інфраструктура (магазини Фора, АТБ, Пчілка, ринок; будмаркети: Епіцентр, «Терракот», «Chalet»; кафе: McDonalds, готель-ресторан «Green Villa», 100 м зона відпочинку «АкваЗона» з відкритим басейном, піцерії; школа, дитсадочок, пошта (Укр, Нова, Міст), автозаправка). В квартирі залишається все, що на фото. Безпечний район, закрита та зелена територія ЖК, дитячий майданчик, паркомісця, спільний генератор. Можливий торг.

власник
Однокімнатна в котеджному містечку 13 хв. до Києва по Бориспільській
olx.ua

Продам будинок на вул Садовій Осокорки 11 км , до метро Славутича та Осокорків 15хв машиною,затишний в гарному місці недалеко біля озера. Площа 300м 2 1 й поверх велика кухня -вітальня з каміном ,панорамним вікнами та виходом на терасу, гостьова спальня, санвузол, тех приміщення з двухконтурним котлом,болером, та пральнею Підігрів Пола по першому поверсі від опалення, коли вимикається світло в домі все працює, вай фай, опалення а також світло 2 й поверх три спальні з великими гардеробними, великий санвузол з ванною та душовою кабіною ,балкон комора , 3 й поверх мансардний, дуже гарно утеплений , взимку дуже тепло, велика кімната. В будинку всі меблі та техніка дорогих брендів , все у дуже гарному стані Газ,світло, своя скважина з водою, вигрібна яма, в дворі басейн, барбекю, тераса з диваном, садові та декоративні дерева, також для дітей пісочниця та качелі В дворі освітлення , автоматичний полив газону, два заїзди , можна припаркувати три авто У домі охорона На вулиці цілодобова охорона Вулиця закривається на ворота які відкриваються з пульту Будинок вільний і чекає господарів Можливий торг! Без % 09******55 Віталій

власник
Будинок Київ Осокорки,вул Садова
olx.ua

Продам дом в селе Сукачи , Иванковский район. Земля приватизирована, выход к речке. 35 соток земли. 70 км от Киева и 3 км до районого центра. Имеется сарай, 2 погреба, большой двор. Все удобства в доме. В селе средняя школа, садик , 2 церквы, много магазинов(все близко к дому).Отоплейние газовое и дровяное(2 котла).

власник
Соборная (Ленина) улица, 124А, Сукачи (Иванков), Киевская 41000.0 USD
dom.ria.com

Продам будинок 130 м2 в селі Гнідин. Розташований в мальовничому місці на першій лінії з власним виходом до водойми, поруч сосновий ліс. Побудований з якісних матеріалів, з дотримання будівельних технологій. Будинок розташований на земельній ділянці 10 соток. Територія огорожена по периметру парканом та встановлені відкатні ворота з хвіртою. Навколо будинку залита основа з бетону та вимощена бруківкою, стоянка на 2 авто. Фундамент будинку залізобетонна монолітна плита, армована, товщиною 300 мм, утеплена екструдованим пінопілістеролом 100 мм. Стіни з газоблоку та утеплені фасадним пінополістеролом 100 мм та оздоблені декоративною штукатуркою. Вікна класу А++. Дах: металочерепиця. Також є підшивка стелі (софіт) та водостічна система з дренажними кільцями (4 шт). Всі внутрішні стіни оздобленні машинною штукатуркою. Електрика 10 Ква з можливістю докупити, скважина 65 м, каналізація автономна переливна 9 м3. Будинок заслуговує на вашу увагу, готовий до перегляду і продажу.

власник
Продам будинок Гнідин
olx.ua

Продається недобудований будинок, розміри з зовні (6,75м х 6,75м) в с. Дударків. Будинок не має перегородок, тож планування можна зробити за бажанням. Перший поверх перекрито з/б плитами. На цій же ділянці знаходиться старий, деревяний будинок (7,8м. х 5,3м.), який отоплюється грубкою та піччю. Газопостачання та водопостачання на ділянці відсутнє (тільки електрика). На цій же ділянці є погріб, технічне приміщення (сарай) та колодязь. Продаж даної нерухомості (31,1 сотка) складається з двох ділянок та продається разом і має такі цільові призначення: на ділянці 14,18 сотки (під забудову) розміщена вся нерухомість. Кадастровий номер 3220883601:01:012:1012. Та 16,98 сотки (для ведення особистого селянського господарства). Кадастровий номер 3220883601:01:012:0025. Всі затрати на переоформлення за рахунок покупця.

власник
Продам будинок с. Дударків (31сотка)
olx.ua

Продам будинок 120 м.кв в затишному куточку с. Гора, поруч знаходиться супермаркет, спортивний зал, школа, футбольні поля, парки, ліс, МакДональдс, розвинена інфраструктури, поруч знаходиться зупинка до м. Київ, кожні 5 хв прямує міський транспорт до столиці поїздка займає 10 хвилин часу.

власник
Продаю будинок 120 м.кв с. Гора поруч м. Київ
olx.ua

Продам дом, с. Гора, 566 кв.м., жилая 225 кв.м, 12 с. земли, участок ровный с плодоносящими деревьями и кустарниками. Рядом лес. К остановке 10 мин пешком. Капитальный кирпичный забор по всему периметру. 2 скважины, 2 сл. ямы. На участке отдельно стоящий гостевой дом-баня, 110 кв м, частично сделан. В доме 2 террасы, выход в гараж, подвал, возможность поделить на 3 отдельных дома (3 входа в дом). Беспесчанка, навесные потолки, точечное освещение каждой зоны, полы стяжка. Частично обжитой. Живи и инвестируй! Идеальный вариант для бизнеса (садик, хостел). Камин. Снаружи утеплен, под покраску. Вода-своя скважина. Эл. 380. Газ на участке. Окна металлопластик, Германия. Металлочерепица Финляндия. Более подробно и фото онлайн по тел. 06******05.

власник
Дом с. Гора, вариант под бизнес (садик, хостел), 90 % готовость
olx.ua

Продаємо будинок у смт Вишенки (СТ «Факел 2 шлюз) з прямим виходом на канал р.Дніпро від власника. Площа участку 35 соток (27 соток у власності + 8 соток оренди на 49 років), змінено цільове призначення на «житлову забудову». Заведено електрику (20 кВт), зроблено берегоукріплення з дубового шпунту. Основа забору залита бетоном, встановлені бетонні стовпчики. Будинок виконаний з керамоблоку, фундамент залізобетонна плита, перекриття в процесі встановлення. Є два окремих проекти будинку (архітектурний та дизайн-проект). До Києва 15 хв їзди, поруч зупинка транспорту, у 2 хв Zoloche, Zafferano. Всі інші деталі за телефоном.

власник
Продам будинок 245кв.м з прямим виходом на воду (р.Дніпро), Осокорки
olx.ua

Продається двоповерховий будинок із присадибною ділянкою Київська обл., Бориспільський р-й(колишній Яготинський), с. Сулимівка, вул. Степова, 10. Будинок в гарному стані, але без ремонту, вікна на 1 поверсі замінені на нові (євпропластик), обкладений цеглою (влітку прохолодно, взимку тепло), загальна площа 1 поверху 73,4 м2, 2 поверх орієнтовно 35 м2(по документам не вписаний) газ ( лічильник), також є можливість опалювати дровами. На подвірʼї є двоповерховий гараж 50,3 м2 , погріб 11,4 м2, колодязь, город . Поруч є сусіди. Будинок розташований в мальовничому, тихому та екологічно чистому місці. Чудове місце для заміського відпочинку. В селі розвинена інфраструктура, регулярне сполучення з Києвом та Яготином (до Києва 120 км, до Яготина 18 км, до траси Київ-Харків 6 км). Всі деталі за телефоном.

власник
Продаєм будинок с. Сулимівка, Бориспільський р-н(Яготинський район)
olx.ua

Продам дом в селе перегуды. 24.98га под строительство и обслуживание дома . Дом в жилом состоянии. Есть газовое отопления, груба,свет. Дополнительные фото и видео отправлю на вайбер. От собственника.

власник
Продажа дома и земли
olx.ua

В продажі новий гарний будиночок. Знаходиться в мальовничому селі Проців. Двоповерховий будиночок, загальна площа будинку 130 m3 4 спальні Простора кухня студія З санвузли… Гарний двір Ремонт, опалення, водопостачання все є. Поруч ліс, річка, садочок, школа, амбулаторія… За більш детальною інформацією дзвоніть, пишить

власник
Новий двухповерховий будинок
olx.ua
123...8
1 - 24 з 174 результатів

Популярні запити