Рантьє проект «VERHGORY» від компанії MARKSEM. Індивідуальний будинок з неймовірним краєвидом на г. Петрос та Говерлу. Неймовірний краєвид, панорама на мільйон. Унікальне місце тиші та спокою. Неймовірні емоції спостереження за зорями та кометами, відсутність комарів влітку. Незабутній контакт з природою. ЗАЇЗД ПО ХРЕБТУ ГОРИ. ЗРУЧНО ТА БЕЗПЕЧНО В БУДЬ-ЯКУ ПОРУ РОКУ. ТУРИСТИЧНО ПРИВАБЛИВЕ МІСЦЕ УКРАЇНИ. 8 КМ ДО КУРОРТУ БУКОВЕЛЬ. ПРОСТОРІ ТЕРАСИ. РЕМОНТИ В АМЕРИКАНСЬКОМУ СТИЛІ. Деревяно каркасна технологія будівництва 56 м2 будинок 24 м2 тераса 80 м2 господарського простору під будинком Будинок може прийняти до 6 людей. В продажі лише два будинки моделі QX 560 Будинки продають повністю готовими до експлуатації готельного сервісу та інфраструктурою для відпочинку. Комплектація будинку відповідає стандарту вимог Marksem expert, компанії з управління. Звертайтеся за деталями та консультаціями.

власник
Продаж будинку в VERHGORY від MARKSEM
olx.ua

Продається новобудова в з підведеним світлом в селі Яблуниця : незавершений особняк площею 285 м кВ на три жилі поверхи. Відстань до Буковелях 6 - 10 км, до м. Яремче 36 км. Будівля з цегли, ракушняка та дерева, є металопластикові вікна, дахове покриття з металочерепиці, перекриття бетонно - деревяне. Є підведене трифазне світло 10 кВт потужністю з документацією та лічильником . Біля входу в будівлю є чисте джерело з питною водою. З усіх сторін чудові краєвиди на гори, сонячна сторона, поруч житлові будинки, інфраструктура. Обабіч , за 50 м вниз, траса на перевал. Будинок видно з центральної дороги, нормальний заїзд, тому ідеально для готелю, хостелу, дачі тощо. Приватизована земельна ділянка площею 0.39 м кв. Всі документи в наявності. Можливий торг, обмін.

власник
Продаж незавершене будівництво з підведеним світлом с. Яблуниця
olx.ua

Оновлено (17.05): почалось будівництво стін. Додано відповідні фотографії. Продається житловий будинок в урочищі Ланарівка (с. Яблуниця). Будинок знаходиться в котеджному комплексі із 8 будинків. До Буковеля відстань 12 км. На території комплексу передбачено: басейн, кафе. 1. Площа ділянки - 3,5 сот. 2. Загальна площа будинку - 138 м2 Перший поверх: *кімната-студія з виходом на терасу, гардероб, топочна, ванна кімната; Другий поверх: *хол, дві спальні, гардероб, ванна кімната. 3. Паркомісце Панорамний краєвид на гори Говерлу та Петрос, вихід до лісу. Будинок має розкішні фасади з панорамними вікнами. Опалення - камін та електрокотел. Комунікації: септик, скважина, електроенергія - 15кВт Земельна ділянка у власності з документами на будівництво. Закінчення будівництва - осінь 2024 року. Локація - с. Яблуниця (48.298********.4528658)о

власник
Продаж будинків Яблуниця
olx.ua

Популярні запити

Географія Яблуниця