Продам кирпичную дачу общество "Сокол" в Ровнополье" 1-ая линия, 10 соток земли, уборная на улице, два помещения под инвентарь, поливочная вода Рядом есть парковочное место, по прописке решается вопрос, рядом проживают круглый год соседи

Рівнопілля
rieltor.ua

Продам ухоженную, уютную дачу в райской местечке Радом с лесом и рекой СО «Журавка». Прекрасное расположение, скважина на участке, есть плодовые кустарники, деревья и цветы, гараж, вагончик для инвентаря. Остаётся необходимая мебель! Будущий владелец будет наслаждаться отдыхом и времяпрепровождением с душевной компанией в этом загородном домике!

Журавка
rieltor.ua

Продам 2-х этажную дачу в с.о. Лесная, в Полуботках, в 5-ти км от города Чернигова. Общая площадь летнего домика 20 м2, комната, кухня. Состояние жилое, есть свет и скважина, а также погреб. Земельного участка 5 соток ( приватизированы). До остановки транспорта 1,5 км. Звоните, с удовольствием организую показ и отвечу на все Ваши вопросы.

с.о. Лесная, 10
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Пропонується на продаж дача в с.т. Березань - найближче передмістя. - Гарне транспортне сполучення - на постійній основі ходять маршрутки з мінімальним інтервалом , машиною - 10 хвилин. Сезонно функціонує магазинчик з холодним пивом і морозивом.) -Міцний будиночок, утеплений по першому поверху, подвійні дерев`яні вікна. Пропозицію можна розглядати для проживання на постійній основі. Опалюється функціональною грубою. Підлога і дах в гарному стані, в середині будинку є - хороший підвал. -На другому поверсі простора світла кімната , потребує подальшого устаткування. - Велика ділянка огороджена , з можливістю зробити заїзд для автомобіля. Загалом - 10 соток! ( 5 соток приватизовані + 5 соток садового товариства.) На території є підсобне приміщення і туалет.Є сезонний полив. Запрошую на перегляд , ключі.

Гагаріна, 61
rieltor.ua

Продається дача в с.т. Мрія . - Зручне транспортне сполучення з містом , маршрутки з мінімальним інтервалом кожні 15 хвилин. ( Березанські дачі). -Міцна цегляна двоповерхова будівля : передпокій , велика вітальня на першому поверсі , підвал в середині будинку. Прикраса будинку- функціональна величезна піч з ліжаком. На другому поверсі простора кімната з виходом на балкон. Новому власнику залишаються меблі , техніка і господарський інвентар. - На ділянці є централізоване сезонне водопостачання, господарська споруда, душ, туалет, зона відпочинку , літня груба. Облаштований заїзд для автомобіля. - Швидке переоформлення в садовому товаристві. Відповім на ваші запитання, запрошую на перегляд

Соснова, 111
rieltor.ua

Продається дача в садовому товаристві Мрія, від міської межі до воріт - 8 км (Березанські дачі). Десять хвилин автомобілем по хорошій асфальтованій дорозі , сезонний дачний автобус, маршрутки з мінімальним інтервалом. Працюють два магазинчика з усім необхідним для приємного відпочинку. -Двоповерховий будинок вміщує велику кімнату і кухню з функціональною губою на першому поверсі. Другий поверх - простора кімната і мансарда , вікна якої виходять на сосновий ліс. Залишаються всі необхідні меблі. - Цегляна будівля в житловому стані, але потребує некритичних устаткуваннь, висока стеля на двох поверхах, міцна підлога, встановлене металопластикове вікно на кухні. - Ділянка має заїзд для автомобіля, сезонне водопостачання, на межі з сусідами є свердловина ( можливо відновіти підключення) -Окремої уваги заслуговує новобудова - баня з тирасою. Зроблені первинні будівельні роботи, враховуючи водопостачання і водовідведення. Пропоную розглянути дану пропозицію під постійне проживання.Запрошую на перегляд, відповім на ваші запитання!

Лісова, 147
rieltor.ua

Продам дачу придатну для постійного проживання в передмісті Чернігова - престижне садове товариство "Пілот" . -Приватизована ділянка 7 соток, межує з сосновим лісом , обробляється , огороджена , з заїздом для автомобіля . -Є сезонний централізований полив і електрика (в стані ремонтних робіт). До споруди прибудований вмісткий сарай. - Двоповерховий будинок знаходиться в хорошому житловому стані . -На першому поверсі простора кухня з функціональною грубою і кімната. - Другий поверх - спальня і підсобне приміщення. - Садове товариство активно забудовується . Гарне транспортне сполучення з містом - 15 хвилин маршруткою. ( напрямок- Якубівка.) - Новому власнику залишаються всі меблі , газова плита з балоном , холодильник. Запрошую на перегляд. Відповім на всі ваші питання .

Березова, 25
rieltor.ua

Продам дачу , придатну для постійного проживання в садовому товаристві " Квітневе"- від міста до десяти хвилин машиною (перед поворотом на Халявин). Недалеко від дачного масиву - ліс і невелике озерце . Зручне сполучення по асфальтованій дорозі, постійно курсують маршрутки . -Міцний , утеплений будинок опалюється функціональною грубою . Зроблений свіжий ремонт з якісних екологічних матеріалів. Перший поверх- кухня з виходом в підвал і кімната . Другий - простора кімната. Устаткована зручна лісниця. -Велика ділянка має заїзд для автомобіля з двох вулиць, огороджена і розмежована. Висаджені молоді дерева .На території є альтанка ,підсобне приміщення з туалетом, літній душ. Розведений централізований полив плюс особиста свердловина. -Пропозиція зацікавить тих , хто не готовий витрачати свій час на довгосторокові ремонтні роботи, а хоче вже зараз зустрічати літо в найближчому передмісті. Будинок і п`ять соток під ним- приватизовані. Ще п`ять соток - переоформлення в садовому товаристві. Пропоную пергляд, відповім на ваші питання. АН КварталCity Ірина.

Листопадова, 36
rieltor.ua

Продам дачу в начале села Ладинка, в 30 км от г. Чернигова. Общая площадь дома 50 м2, 2 комнаты, кухня, веранда. Состояние жилое, есть русская печь. Земельного участка 35 соток (приватизированы). В доме есть свет, колодец на улице, газ возле дома. Установлен новый фасадный забор с воротами. Рядом школа, остановка, магазин. Вокруг лес, в 1 км р. Десна. Поможем оформить недвижимость в ипотеку или недостающую сумму для покупки Вашей мечты (под 7% годовых). Звоните.

Шевченко, 5
rieltor.ua

Гарна дача в передмісті Чернігова! Садове товариство "Геолог" 700 м від основної дороги, маршрутка за розкладом Гарне розташування, будівництво, сусіди! Телефонуйте в зручний час, домовимось про зустріч, відповім на додаткові питання!

можливий продаж по єОселя
Садове товариство
rieltor.ua

Продаж дачі в садовому товаристві «Рижики». Земельна ділянка 5 соток ( не приватизована, оформлення в садовому товаристві), цегляний будиночок на 2 поверхи, з терасою, є піч, глибокий льох в будинку. На ділянці господарчі приміщення. Огорожа по всьому периметру ділянки. Фруктові дерева, виноград. Перегляди за домовленістю. Агентство нерухомості «Імпульс». ID: 816193532

дача
rieltor.ua

!!! Продам дачу в Березанці СТ Мрія Дача знаходиться в 10ти хвилинах їзди від міста. 50м2 загальна площа. На першому поверсі гараж, який можна переобладнати під кухню. Дві кімнати. Є зона відпочинку. Централізований полив. Світло 220V та 380V, що дозволяє опалювати будинок електричним конвектором. 6 соток приватизованої землі. Ділянка огороджена. Територія доглянута і межує з невеликим озерцем. Неподалік знаходиться сосновий ліс. Дача знаходиться на кінцевій зупинці.

Ягідна
rieltor.ua

Двоповерхова дача для відпочинку СТ Стрижень Мрієте про вихідні на природі у власному затишному будиночку? Двоповерхова дача СТ Стріжень Переваги: 1.Двоповерховий цегляний будинок 32м2 облаштований для відпочинку. 2.На ділянці є ще один будинок ,який можна обладнати для зберігання речей або відпочинку. 3.Пічне опалення,електрика в будинку,власна скважина для води. 4.Є господарське приміщення для зберігання речей. 5.Земельна ділянка приватизована по периметру встановлено паркан. 6.Багато сусідів проживають на постійній основі . Мрієте про вихідні на природі у власному затишному будиночку? Телефонуйте для перегляду в будь який зручний для Вас час

стрижень, 180
rieltor.ua

Продам дачу ! Розташована в садівничому товаристві "Астра" на території Старобілоуської сільскої ради Чернігівського району Чернігівської обл.. Площа ділянки 0,0917 ГА , вода - скважина, електрика у будинку, 09*********48 . 09*********90 Вадим ( власник), (торг)

власник
Дача  в Чернигове  (С. Белоус)
olx.ua

Продам хорошую, кирпичную Дом-Дачу в Киенке ,С/О ,,Капрон,, !!! Дача в процессе ремонта! Дом 2эт. кирпичный в 1,5 кирпича ,утеплен !!! Строился для круглогодичного проживания!!! 1 -й Этаж. 2 комнаты,кухня и маленькая комн.для Ванны и С/у! Рабочая Груба! 2-й Этаж. 2 комнаты ( одна проходная ,вторая с выходом на балкон) Крыша не протекает! Дом Сухой !!! Свет. 4 сот.не приват.земли. Участок чистый без деревьев и кустов! Не обраб-ся года три. На улице живут Круглогодично люди!!! Остановка .Битонка в Киенке по центральной дороге !!! Ходит городская маршрутка ! Хорошая Дом-дача для отдыха и проживания в тихом ,живописном месте!!! Звоните! Торг!!!

Продам Хорошую дачу под жильё в Киенке!!!
olx.ua

Продам дачу в СО Деснянка. Кирпичный двухэтажный дом. Есть печь и погреб. Хорошая столярка, на окнах решётки. Есть металлический ларёк и хоз. постройки Дачный участок огорожен,находится возле леса. Приватизован. Вода поливочная , сезонная. Электричество. Общество охраняется. Есть вывоз отходов. Хорошая дорога. Маршрутный автобус ходит до дач и в зимнее время также. По вопросам обращатйтесь по указанным номерам. Показ в удобное для Вас время . Могу предложить также и другие варианты.

Аккуратная дача  с печью СО Деснянка.
olx.ua

Продажа дачи в с/о Разлив. Три этажа: первый этаж гараж и кухня, второй две комнаты, третий летняя комната. Груба, свет, скважина во дворе. Земли 5 сот приват. 50 м озеро, р. Десна 300м. Больше информации по телефону

Дачу в Жавинке с/о Разлив
olx.ua

Продається дачна ділянка 5 соток з будиночком і гаражем,6км від міста,стан не жилий потрібно приложити руки.

власник
Дача в гарні руки
olx.ua

Осталося в наследие от деда. Газ, 380 вольт, печное отопление. Дом возле леса. К дому асфальт. Доме есть печь и грубка, для отапливания дровами. Есть газ, два конвектора. Есть скважина. Пригодное для проживания.

власник
Дом хата дача село Пакуль озеро лес
olx.ua

Продам дом недострой в селе Жавинка. Можно под жильё, можно и под дачу. Хорошее место,участок ровный,огорода 15 соток, земля приватизированая,вложено много денег ,двор ограждён бетонным забором 2метра высотой ,дорогие кованые ворота с колиткой ,до остановки транспорта 5 минут пешим шагом ,есть магазин ,до города 3 километра ,во дворе можно построить как гараж так и хозпостройки ,множество плодовых деревьев, сад полностью молодой ,земля очень плодородная, хорошие соседи. Дом рассчитан на 2 этажа но можно и один на две спальни кухню столовую,ванна с туалетом прихожая и котельная. Газоблок Аерок ,толщина стен 30 см.,фундамент ленточный бетонный с армировкой ,ширина 40 см. Глубина 120см .,цоколь 40 см.,всё делалось для себя и денег не жалели. Звоните пишите,посмотреть можно в любое время,не агенция прямой продавец ,о цене можно всегда договориться! Планировку дома могу сбросить вам на вайбер по желанию. Звоните на вайбер +48578577523

власник
Продам дом недострой
olx.ua

Продаётся неприватизированная дача в садовом обществе Деснянка. До города 10 минут езды транспортом -маршрутный автобус ходит до самых дач постоянно и в зимнее время года также.Хорошая дорога. Дача кирпичная двухэтажная с печью. Два дымохода, есть фундамент под камин. Имеется погреб.Потолки обитты гипсокартоном второй этаж деревянная вагонка и большое панорамное металопластиковое окно.Отличная новая печь, которая обогревает весь дом. Дача с балконом ,с которого открывается красивый вид на лес. Есть забетонированная терасса. Участок огороженный есть ворота и заезд для автомобиля- хорошее расположение недалеко от остановки. Вода поливочная сезонная и собственный колодец . Электричество подключено,новая проводка и автоматы. По всем вопросам обращайтесь по указанным телефонам. Имеется большое количество других вариантов.

Дача. Печь, погреб,балкон.СО Деснянка
olx.ua

Продам дачу в СТ Десна (Жавинка). Триповерховий цегляний будинок 75 кв.м., 7,5 соток для садівництва. На ділянці плодові дерева, виноград, ягоди. Має вихід до озера з виводом для поливання та пляжем для купання. На першому поверсі гараж, кухня та дві комори для дачного обладнання.  Другій та третій має багато спальних місць, поверхи зєднані дерев’яними сходами, на третьому поверсі великий засклений балкон. Весь будинок з опаленням, опалюється піччю. Зупинка громадського транспорту до 1 км, поряд річка Десна. В будинку проведена електроенергія, світло завжди є.

Продам дачу 7.5 соток СТ Десна (Жавинка).
olx.ua

Продается небольшая дача - тихий уголок. Домик 2-этажный, с буржуйкой, для согрева Веранда открытая со столиком, Земли 3сот. Мангал кирпичный со столиком во дворе. Беседка из винограда. В 15 минутах р.Десна Расположена в со "Янтарь", Жавинка. Звоните, договариваться заранее.

Дача "Янтарь" - ждёт хозяина
olx.ua

Продам будинок у селі Друцьке Чернігівсьської області, не далеко траса Чернігів-Київ 15 км., відстань від Чернігова 39км., від Києва 127км. В будинку дві кімнати, коридор, дві комори. Для опалення піч та груба. Водопостачання зі своєї свердловини. Є два погреби та два хліва. 30 соток землі. Будинок розташований у дуже гарному місці з неймовірно чистим повітрям та видом на великий луг. Недалеко знаходиться ліс, богатий грибами, річка Десна. Підійде як для постійного проживання так і під дачу. Хороший варіант для відпочинку сімєю та любителів рибалки. Також плюсом є те, що наразі будинок поділений і оформлений на двох власників- тобто сумісне придбання буде зручним.

власник
Продаж будинку у селі Друцьке
olx.ua
1 - 24 з 88 результатів

Популярні запити