Продам дачу в садівничому товаристві " Брусника" , розташований в Діївкі , район тупіка маршрутки 9, огород та сад доглянуті, вода поливна 3 раза на тиждень (середа, субота та неділя), в будиночку, побудованого із шлакоблоку 2 кімнати, коридор,є погріб, на ділянці знаходиться невеличка літня кухня, в якій є дровяна пічка, установлено бак для накопичування води, можно зробити свердловину, світло постійно, установлені лічільники на воду та світло, Договір купівлі-продажу оформлюється нотаріально, на землю є держакт, є можливість прописки. Торг доречний.Є мождивість прописки!

возможна продажа по єОселя
Мостова вул.
rieltor.ua

Продам место для души) Дача в одном из лучших садовых товариществах Обуховки -Приднепровец -Предложения по продаже здесь бывают очень редко! -Чистый воздух, лес, река. Пляж в 200 метрах от дома -Участок 5,5 сотки +домик 65 метров- под ремонт, построен из кирпича, крыша в хорошем состоянии. Место под авто. -Газ, электричество, отопление в доме! -своя скважина с чистой и вкусной питьевой водой! -в доме душевая, удобства на улице , во дворе хоз.блок. - Отличная дорога, дружные соседи, закрытая территория. Можно жить круглый год. -Участок и дом приватизированы. Документы в полном порядке.1221455400:01:012:0782 -Стоимость 23500 у.е.

возможна продажа по єОселя
Придніпровська, 13
rieltor.ua

Продам Дом Дачу в дачном кооперативе на ул.Байкальская На участке находиться два кирпичных дома Первый дом: -Площадь 175м2 -Имеет два входа -Два этажа -6 комнат -Камин -Санузел -2 Балкона Второй дом: -Площадь 80м2 -Этаж 1 -Винный погреб -Бассейн внутри -Баня внутри -Санузел -Гараж -Зона для барбекю -10 сот земли Так же на территории находиться скважина Рядом речка и остановка транспорта За дополнительной информацией по номеру телефона. С уважением, Николай

Старочумацька вул. (Байкальська)
rieltor.ua
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Продам ексклюзивний будинок / дачу в Орлівщині біля озера та лісу у передмісті Новомосковська. Новобудова. Авторський проєкт. Загальна площа дому 116 м². Планування першого поверху: вітальня з кухонною зоною, дві окремі спальні та санвузол. Другий поверх: багатофункціональна кімната відпочинку з домашнім кінотеатром та санвузол. Дім оснащено системою підігріву підлоги. В кожній кімнаті встановлено кондиціонери типу зима-літо з функцією обігріву. Водопостачання: власна свердловина з системою очищення води на базі зворотного осмосу. Каналізація: септик. Альтернативне джерело живлення: генератор потужністю 7 кВт. За безпеку обєкта відповідає сучасна система охорони AJAX та камери відеоспостереження. Ділянка 4 сотки, приватизована, з присвоєним кадастровим номером. Територія двору з ландшафтним дизайном та сучасним благоустроєм. Всюди автоматичний полив (три зони: полив газону та крапельний полив дерев). Перед будинком облаштовано паркомісце. Ворота з автоматикою (підняття ролети з пульта). Найулюбленіше місце дітей: будиночок з гойдалками та гіркою. Для батьків та гостей: затишна альтанка з вуличною кухнею та барбекю. Є місце для встановлення каркасного басейну і шезлонгів. Мінімальна відстань до інфраструктури міста. Поруч з будинком озеро. Поблизу сосновий ліс. Ціна дому: 120,000 $. Всі меблі та техніка включені в ціну. Запрошуємо на перегляд. З радістю відповімо на всі Ваші запитання.

СТ Сузіря
rieltor.ua

Продам дачу поряд з річкою (Всебратське, зупинка Осички, маг. Меланія) До вашої уваги пропонується унікальна пропозиція - простора дача у ст Вішенка, поряд з річкою! Розташована в екологічному районі Всебратське, ця ділянка землі площею 4 сотки оточена красивою природою і дозволяє насолоджуватися тишею та усамітненням. На ділянці стоїть цегляний будинок, який буде чудовим місцем для відпочинку будь-якої пори року. У будинку є льох. Можливості для відпочинку та розваг на ділянці - безліч. Ви можете насолоджуватися риболовлею, прогулянками по березі річки, заняттями спортом на свіжому повітрі або просто відпочивати та насолоджуватися спокоєм. Не пропустіть свій шанс придбати унікальне місце для відпочинку та релаксації. Телефонуйте зараз і домовляйтеся про перегляд!

Мініна вул.
rieltor.ua

Пропонуємо на продаж будинок, який не залишить Вас байдужим. Розташований у екологічно чистому районі, неподалік річки, з дуже гарним краєвидом. Якісний ремонт першого поверху, подвіря, літньої кухні, двох гаражів. Усе відповідає заявленій вартості. Авторський ремонт кухні, вмонтовані меблі, якісна кухонна техніка. Пять кімнат. Холл із діючим каміном, вітальня , дві спальні і кабінет. Кухня із авторським плануванням, коридор і сан. вузол обладнані системою "тепла підлога". Опалюється будинок супер економним двуконтурним газовим котлом. Вхід до просторого підвалу із будинку. Із відкритої і просторої терраси чудовий каєвид на скали, у вітряну погоду можна скористатися автоматичними жалюзями. Подвіря каскадного типу, вимощено якісною бруківкою. Літня кухня повністю обладнана: газ, вода. Під навісом розташована літня зона відпочинку. Хозяйські приміщення, літній душ і туалет. Розташований будинок між двома вулицями: Весела дача і Пирогова. Заїзд на подвіря або гараж з обох вулиць. У пішій доступност школа, дитячий садочок, магазини, тощо. Поряд зупинка трамваю. Телефонуйте, усе розповім і домовлюся про перегляд.

Пірогова вул., 43
rieltor.ua

Продам дачу з лазнею СТ Мрія, Марянівка (Старий пором) Бажаєте мати місце для зустрічі друзів на шашлики та інших заходів? У пошуку ідеального відпочинку від міської суєти та шуму? Тоді ця дача у садовому товаристві "Мрія" – ваш вибір! Тоді до Вашої уваги надається чудова дача з ділянкою площею 6 соток у престижному місці Садовому Товаристві Мрія. у с. Марянівка. район Старого порома. Будинок знаходиться в екологічно чистому районі, причому до центру міста всього 10-15 хвилин їзди на транспорті. Відмінне місце для життя та відпочинку. У будинку зроблено капітальний ремонт, замінено всі вікна на металопластикові. Санвузол усередині будинку, що є великим плюсом. В будинку є душова кабіна. У самому будинку є прекрасна лазня, яка дозволить вам відпочивати та набиратися сил після міської суєти. На другому поверсі великий балкон, на якому можна поставити стіл та пити чай теплими літніми вечорами. У дворі є альтанка та гойдалка, що дозволить Вам та вашим близьким релаксувати на свіжому повітрі. Є заїзд для Вашого автомобіля. Ви можете насолоджуватися риболовлею, прогулянками по березі річки, заняттями спортом на свіжому повітрі або просто відпочивати та насолоджуватися спокоєм. Телефонуйте, приходьте та купуйте чудову нерухомість для Вас чи ваших близьких!

Старый паром, 680
rieltor.ua

ПРОДАМ комфортна 3 поверхова дачу в затишному садовому товаристві Прогресс. Будинок площею 162 квадратних метри, а також містить у собі ділянку землі площею 4 сотки. На території є літня кухня площею 24 квадратних метри, яка обладнана піччю, каміном і кондиціонером. У будинку встановлені всі необхідні комунікації: свердловина, зливна яма, електрика 220 В, у кухні підєднані газові балони. Поруч річка, ліс, ЕКО чисте місце для проживання та відпочинку. Є приватизація. Телефонуйте, щоб домовитися про перегляд. Якщо у вас є нерухомість, яку ви бажаєте продати або здати в оренду, обовязково телефонуйте мені зараз ! У нас завжди багато клієнтів які в пошуку нерухомості. Ми активно залучаємо потенційних покупців і орендарів! Ми завжди працюємо оперативно у ваших інтересах, забезпечуючи юридичні консультації, займаємося оформленням всіх необхідних документів.

возможна продажа по єОселя
8 криничанська вулиця, 8
rieltor.ua

Продам чудову дачу СТ Чарівниця, Марянівка У пошуку ідеального відпочинку від міської суєти та шуму? Хочете щороку першими насолоджуватися полуницею та черешнею? Ідеальне місце для тих, хто шукає затишний куточок для відпочинку та розваг! Пропонуємо Вам чудову дачу, розташовану в СТ Чарівниця. На ділянці площею 12 соток розташований двоповерховий будинок, який підійде для Вас та ваших близьких. Будиное має: 8 кімнат, 2 кухні, 2 санвузли. В самому будинку всі вікна МПО, лінолеум у кожній кімнаті, натяжна стеля во всіх кімнатах крім однієї, нові батареї у всіх кімнатах. Є навіс для паркування вашого автомобіля. Також є дві слівні ями, великий погреб, хоз. приміщення. У дворі та всередені будинку душова кабінка Вода питна цілий рік. На цій прекрасній дачі багато садових дерев, також є виноград. Дача приватизована. Є кадастровий номер. Встановлено відеоспостереження та сигналізація. Не пропустіть можливість придбати цю затишну та простору дачу на великій ділянці землі. Звяжіться з нами, щоб дізнатися більше та домовитися про перегляд. Ми впевнені, що ви будете в захваті від цієї чудової дачі!

Вулиця 2
rieltor.ua

Продам дачу в дачном кооперативі , , Шиянка", Дача затишна, оздоблена натуральним деревом, призначена для цілорічного проживання . Ділянка заслуговує вищої похвали дачника, стільки культурних і декоративних рослин що сам будинок губиться в зелені і ароматі. Найкращим рішенням було збудувати на дачі баню з басейном.. Від цієї думки та в холодну пору року теплішає на душі. А ще піч виложена працьовитими руками в просторій кухні , задає атмосферу тепла і любові до всього людства.Парковка для авто в дворі. Комунікації: вода і електрика- від міського постачання+поливна вода від дачного кооперативу. Поруч магазин, зупинка міського транспорту, Ігренське водосховище, Любимівське лісництво. До центру міста 12км, до зустрічі з мрією один дзвінок.

возможна продажа по єОселя
Халхiнгольська вул., 56
rieltor.ua

Продам дачу/готовый бизнес в начале Подгородного + участок 6 соток , + общая площадь 96м2, + тротуарная плитка, щебень, + ограждение - ворота откатные автоматические , + 380 В генератор ( стартер), + канализация - автономная, + водопровод - 2 скважины ( система очистки, обратный осмос, магистральные фильтры) + отопление 2 видов, вентиляция - инв. кондиционер (зима - лето), эл. теплый пол wi- fi, приточной клапан , вытяжки , дровяное (печь - камин), + видеонаблюдение - 4 камеры, wi- fi - автономный (10 часов), сан.узел, кухня, авторский ремонт, финская баня бочка, купель на дровах с гидромассажем, фито-бочка офуро, опрокидывающиеся ведра , возможность адаптировать в жилые помещения. Прекрасная инвестиция в бизнес, можно сделать реабилитационный кабинет или купить под корпоративные встречи компании. 64 000$ Торг С уважением, Никита Карабет АН Gold Estate +380634895909

пісенна
rieltor.ua

Продается дача (Авиатор, смт. Слобожанське) Хороший кооператив, приличные соседи. Удобная транспортная развязка, светофор - Золотые ключи. Вообщем, кто в теме поймет. Домик приятный ухоженный, но все же дача. Коммуникаций в доме нет. Участок 7 соток. Под что и кому: - под дачу, растить помидорки - как участок под постройку жилого дома - ну и никто не отменял -достроить и т.д.

Слобожанська вул. (8го Березня)
rieltor.ua

От Каравана машиной 5-10 мин. С/Т. Дружба, ул. Грушовая. Продаётся две дачи по цене одной. Срочная продажа. В дальнейшем можно продать одну из дач , или сдавать в аренду ( объявления сниму дачу развешены по всем улицам с/т. ) 1) добротный дом новострой не далеко от ж/м. Левобережный-3. S= 150м2., 2 этажа, толщина стен 0,60см., крыша- металлочерепица с качественной шумо и гидро изоляцией, водостоки, окна-МП., + решётки, На первом этаже выполнен качественный ремонт с установленным камином. в сан/узел закуплена сан/техника, кафель и всё необходимое для ремонта. На втором этаже предоставляется возможность сделать отделочные работы по своему усмотрению. Участок ровный, 6 соток, с плодоносящим садом, полив без перебоев ,есть заезд для машины, большой гараж с погребом. оборудован септик с установленными кольцами. имеется полный пакет документов на дом и на землю, готовы к быстрой продаже. На все вопросы отвечу по телефону, приглашаю на просмотр. 2) Дом в хорошем жилом состоянии, состоит из трёх отдельных комнат, кухни-прихожей и коридора, на участке есть хоз.постройка с летним душем и туалетом, а также помещение для инвентаря. земли 6 соток, участок ровный, солнечный, посажены лучшие сорта деревьев и кустарников, полив по сезону, есть кадастровый номер, а так же документы на дом. В доме есть действующая печь и камин. Готовы к быстрой сделке

Березинская вул.
rieltor.ua

Продається дача в місті Дніпро, в Самарівці на території СТ Дніпровець. Ділянка рівна, 6 соток приватизованої землі, є кадастровий номер. На ділянці фруктові дерева, виноградник, є своя свердловина та централізована вода, електрика. Будинок цегляний, в півтори цегли, ж/б перекриттями, 2 поверхи. Площа будинку -72 м2. Перший поверх -2 кімнати, кухня Другий поверх - 2 кімнати + балкон-тераса, без внутрішнього оздоблення. Опалення немає, але можна зробити автономне електричне. Заїзд авто у двір, є хороший підвал для зберігання овочів та консервації. Вулиця закрита з двох сторін воротами з кодовим замком, освітлюється ліхтарями на стовпах, тут цілий рік проживають сусіди, їздить постійно громадський транспорт маршрутка 153 та 42, до зупинки 5 хвилин пішки. Цілодобовий продуктовий магазин і базарчик теж за 5 хвилин від дачі. По вулиці проведено інтернет. Поруч є річка На ділянці багато місця для здійснення всіх бажань щодо ландшафтного дизайну, можна створити затишні алеї, клумби з квітами та зелені насадження. Також є можливість і місце для зони барберу та альтанки для приємних вечорів із сімєю та друзями. Телефонуйте і поїхали дивитися. Прекрасна можливість придбати гарне місце для відпочинку та проживання. Реальному покупцю торг

Абрикосова
rieltor.ua

продається охайна дача в Золотому ранеті, є заїзд, огорожа, туалет, прибудови, в будиночку 2 кімнати, приватна ділянка, кадастр, торг

Абрикосовая
rieltor.ua

Продам 3х комнатный кирпичный дом 60 м2 с участком 3.5 сотки на Победе-6 за озером. Улица Бакинская, рядом заезд во двор с улицы Яснополянская. Участок 10 метров в ширину и 36 метра в длину. Участок ровный, при входе на участок расположен капитальный гараж и летняя кухня, где есть специально отведенное место под санузел и ванную, но так и не доделали. Рядом с участком хорошая асфальтированная дорога, удобный подъезд, ухоженный двор и есть парковка для авто. На участке и в доме есть свет, вода и печка. Отличное месторасположение на Победе - Мечта многих! - Дача в городе. Здесь Вы можете установить бассейн и сделать комфортную зону барбекю. Можно участок организовать под бизес, сделать сауну или баню и тп. Земля и дом приватизирован. Есть кадастровый номер. Рядом есть вся неободимая инфраструктура - магазины, аптеки, АТБ, Сильпо, Варус, остановки транспорта, отделения банков, почта, детские садики, школы, площадки, речка, озеро и многое другое. Рядом Фантазия, Победа, ул. Яснополянская, Яхт-клуб Сич, проспект Героев, бульвар Славы, Сокол, Тополь, Победа-6, Победа-5, Победа-4, сквер Прибрежный, Набережная, Макдональдс и другое. Звоните - Ярослав

Бакинська вул., 186
rieltor.ua

Продам дачу! Межа міста, поруч з Обухівкою СТ "Надежда" Будинок 98 м2, 2 поверхи, 6 кімнат додатково літня кухня, баня, господарське приміщення 3 Ділянки по 5 соток (всього 15 соток) кадастрові номера, приватизація. є гараж для легкового авто. ділянка і будинок в дуже гарному і доглянутому стані Підійде і для круглогодічного проживання. Більше інформаціі за телефоном!

Моторна вул.
rieltor.ua

Продам дачу в Марʼяновкі біля річки , кооператив ( Світлячок). Територія 12 соток , доглянута . Молодий сад , виноградник . Вода заведена і питна і технічна . Будиночок 2 поверхи . На другому поверсі 3 жилі кімнати. Перший поверх кухня , веранда , гараж . Пічне опалення. Газовий балон для приготування їжі. Територія закрита по всьому периметру, є господарські приміщення. Зручності у дворі ( літній душ, туалет , кладова ). Торг доречний , вислухаємо всі ваші пропозиції.

Набережная
rieltor.ua

Продам жилой дом- дачу с пропиской на Байкальская, 2Р. 2012 г.постройки. 175 м2, 3 этажа, земля приватизирована 8 соток, + баня. На нулевом этаже : 2 гаража, подвал 1-й этаж : большая кухня , санузел, прихожая. 2-й этаж : спальня- кабинет и гостиная с камином. 3-й этаж : две спальни, санузел. Хороший ремонт, ландшафтный дизайн, вода скважина, с системой очистки, электро и твердотопливное отопление, теплый пол на 1 этаже. Мебель по договоренности. Цена 120000у.е. торг на месте. Вы достойны этого дома. 0993664514 Татьяна

Старочумацька вул. (Байкальська), 2
rieltor.ua

Продам дачу в межах міста. Ж/М Придніпровськ. Садове товариство Енергетик Будинок 12 квадратів, з цегли Ділянка 5 соток, засаджено виноградом. Поруч вихід до річки, соснового лісу. Екологічно-чистий район Ціна 4000$ + комісія АН З питань звертайтеся за телефоном або у Telegram, Viber, WhatsApp Софія, AH ResidenT

Немировича-Данченко вул.
rieltor.ua

Вашій увазі пропонується будинок на Карачунах, у престижному місці, з хорошими сусідами і мальовничою місцевістю. Будинок 3-х поверховий + цоколь. Теплий, світлий і просторий. У ньому зберігається приємна прохолода влітку і затишне тепло взимку. Загальна площа 518 м2. У будинку 2 входи, центральний і запасний. У цокольному поверсі розташований великий гараж і котельня. Також є своя сауна. Санвузол на кожному поверсі. Велика тераса з гарним краєвидом. Кімнат багато, вистачить зробити спальню для кожного члена сімї, гостьову і кімнати дозвілля. Ремонт якісний. У будівництві використовувалися якісні матеріали. Для поціновувачів затишку є камін. Комунікації: електрика 5 кВт, центральний водопровід і каналізація, газовий котел. Будинок розташований на ділянці площею 10 соток. Периметр повністю огороджений парканом. Територія ділянки доглянута, засіяно траву, посаджено квіти і дерева. Обладнано альтанки, зони для шашлику і барбекю. Головною родзинкою ділянки є свій вихід до річки. Цей будинок стане чудовим місцем для життя вашої родини. Він повністю готовий заселення.

Весела Дача вул.
rieltor.ua

продається дача , кооператив Сади Сура -2, неподалік зупинка транспорту, ділянка рівна, окрім постійної води ( водовід) влітку є технічна, для поливу, також є бочка на 4 куба. Поряд річка - пляж або рибальство. Є необхідний інвентар, холодильник, меблі та ін. що входить до ціни.

Садова, 3
rieltor.ua

Предлагается к продаже дом -дача в Карнауховке ,в пригороде Каменского.Остановка єлектрички 164 км ,с выездом на Днепр .На участке разбит большой сад с фруковыми деревьями .Для любителей рыбалки рядом рукава Днепра .Регулярно ходят маршрутки на Днепр и Каменское ,остановка 3 номера трамвая. Газ и вода проходят по улице .нужно подключить.С уважением Ан " Бульвар "

ясенова, 33
rieltor.ua

Продам дачу в с/т Озон, двоповерховий будинок, 93 кв. Будинок цегляний, утеплений, дах новий. Стан житловий, вікна металопластикові, у з/в кахлі. Є свердловина та центральне водопостачання (для поливу). Прибудинкова територія упорядкована. Землю приватизовано, є кадастровий. В наявності До пляжу 100 метрів.

Місячна
rieltor.ua
1 - 24 из 749 результатов

Популярные запросы