Софіївський пров., 17/25

🏠 Запрошуємо Вас в с. Петропавлівську Борщагівку, у затишний ЖК "Празький квартал", де розташована ця чудова 1-кімнатна квартира загальною площею 44 м2. ✨ Це ідеальне місце для Вашого комфортного життя! Квартира розташована на 5-му комфортному поверсі 8-поверхового будинку, збудованого у 2013 році. 🛋️ У квартирі Вас очікує простора кімната площею 20.2 м2, де Ви зможете створити свою особливу зону відпочинку або робочий кабінет. Також вона має просторий засклений балкон площею 3 м2, де ви зможете насолоджуватися краєвидами навколишнього ландшафту. 🍳 Окремою перевагою є простора кухня площею 13.3 м2, обладнана всією необхідною технікою та меблями. Ви зможете готувати смачні страви та приймати гостей. 🛁 Додатковим бонусом є наявність електропідігріву підлоги в санвузлі та кухні, що забезпечить вам тепло та комфорт у будь-яку пору року. 🏢 Квартира вже готова до заселення Не пропустіть цю чудову можливість стати власником просторого та затишного житла в новому будинку! Звертайтеся за додатковою інформацією та записом на перегляд. Документам більше 3-х років Розглядаєтся продаж по безготівковому розрахунку

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Софіївський пров., 17/25
rieltor.ua

Продається 2-кімн. квартира в ЖК «Празький квартал», Петропавлівська Борщагівка, пров. Софіївський, 17-25, 82/25/35 кв.м., 8-9/9 поверх. Видова дворівнева квартира загальною площею 82,2 кв. у ЖК Празький квартал. На першому рівні: простора кухня-вітальня 35,2 кв.м., великий санвузол 5,1 кв.м. Виконаний гарний ремонт: підлогове покрите ламінат, стіни під фарбування, повністю розведена мідна електропроводка, встановлена сантехніка, двоконтурний газовий котел, радіатори опалення, металопластикові вікна. На другому рівні: дві повноцінні кімнати 13,5 та 11,1 кв.м., санвузол 3,3 кв.м. Виконано частковий ремонт, лише в одній кімнаті. Підключені усі комунікації: газ, вода, електроенергія, каналізація. Будинок зданий у 2013 році. 8-9 поверх. Умови продажу:

Софіївський пров., 17/25
rieltor.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

ПРОДАЖ ДВОКІМНАТНОЇ КВАРТИРИ! Продається простора квартира в передмісті Києва. Престижний район, доброзичливі сусіди, навколо престижні новобудови. Територія комплексу закритого типу, відео нагляд по всьому периметру. Квартира включає в себе: – дві роздільні кімнати облаштовані меблями; – кухню з меблями та технікою; – суміжний санвузол з сушаркою білизни; – передпокій з шафою для верхнього одягу; – в квартирі залишаються всі меблі та техніка. Чудово розвинена інфраструктура: напроти будинку фора, зелена лавка, Львівські круасани, зооклініка. В 5 хвилинах їзди школа, в пішій доступності парк з зоною відпочинку. Зручна транспортна розвʼязка: громадський транспорт ходить до метро Академмістечко та метро Теремки. Розглядаємо продаж за державними програмами! Про перегляд - домовляйтесь заздалегідь.

можливий продаж по єОселя
Софіївський пров., 17/25
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Квартира в ЖК Пражський Квартал. В будинку є ліфт. Тепла, високий перший поверх, котел, гардеробна кімната, капітальний ремонт, територія, що охороняється, зупинка 30 м, магазин фора 50 метрів, поряд парк. Розвинена інфраструктура. Зупинка громадського транспорту.

Софіївський пров., 17/25
rieltor.ua

Житлові комплекси у Петропавлівська Борщагівка

Географія Петропавлівська Борщагівка