Продається будинок з ділянкою 0.5 га. Будинок і земля приватизована. Колодязь на подвірї. Торг.

власник
Будинок м. Хирів з ділянкою 0.5 га
olx.ua

Продається будинок в житловому стані, проведено газ та воду (підключено насос) із земельною ділянкою. Оренду не розглядаємо. Локація - м. Хирів, вул. Самбірська (Львівська область, Старосамбірський район). Ціна - від власника. Загальна площа будинку - 70.1 м.кв., Жилова площа - 49.7 м.кв. (3 кімнати, одна ізольована, дві інші - прохідні), Будинок частково деревʼяний, частково цегляний, Є сарай та стодола (цегляні), Є новий шифер - для заміни в майбутньому (якщо виникне така потреба), Туалет - на вулиці. Ділянка 13.08 сотих (10 сотих - під індивідуальне будівництво, 3.08 сотих - ОСГ). Зараз там проживають квартиранти. Нова дорога, тротуар - бруківка. 17 км до пункту пропуску «Смільниця» Більше деталей за номером телефону.

Продаж будинку 70 м2, 13 сотих, житловий стан, є газ світло, м. Хирів
olx.ua

Терміново. Продається будинок в м.Хирів на вул.Садові Вода, каналізація, газ, світло все підведено до будинку За детальнішою інформацією по тел.

власник
Продається будинок
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам 2-х кімнатну квартиру з ремонтом, меблями та побутовою технікою. Деталі за телефоном.

власник
Продам 2-х кімнатну квартиру
olx.ua

Двохткімнатна квартира з можливістю реконструкції та добудови. Є дозвіл на розподіл коридору та добудови масандри. Сарай, підвал, а також підсобне приміщення з можливістю перебудови під гараж. Пластикові вікна, нові міжкімнатні двері, утеплений фасад.

власник
Терміново продам двокімнатну квартиру. З можливістю добудови.
olx.ua

Продається двокімнатна квартира в центрі м.Хирів, по вул.Добромильській. Загальна площа 42 м.кв. Центр міста, поруч вокзал, школа, дитячий садок. За деталями дзвоніть 0.6.8.7.2.3.6.3.0.5

власник
Двокімнатна квартира в центрі м.Хирів
olx.ua

Продається однокімнатна квартира в м.Хирові Самбірський район площею 31 кв.м. у двохповерховому будинку на першому поверсі. У користуванні є деревяний сарай та 0,1 городу біля хати. Опалення пічне, вода з криниці подача насос. каналізація свою.

власник
Продам однокімнатну квартиру
olx.ua

вул.Богдана Хмельницького 23 ,м.Хирів, Самбірського району Перший поверх пʼятиповерхового будинку З тильної сторони будинку є можливість прибудови Двокімнатна ( старий ремонт ) Загальна площа 50 м2 Житлова площа 27 м2 Кухня 8 м2 За деталями та показом квартири звертатись по телефону ( після 17:00 )

власник
olx.ua

Продається двохкімнатна квартира в місті Хирів 14 км. від кордону з Польщею Площа 49,8 м2. Кімнати роздільні.Квартира обладнана балконом. Велика кухня. Красивий краєвид з вікна видно гірську місцевість. Залишаю всі меблі.

власник
продається двохкімнатна квартира у місті Хирів
olx.ua