Продається будинок розташований у м. Теребовля, неподалік від центру міста, вул. Федьковича. Будинок має площу 191 квадратних метрів, що забезпечує комфортне проживання для всієї родини. Він розташований на земельній ділянці площею 4 сотки, де можна створити свій власний сад чи город. Це ідеальне місце для тих, хто цінує простір і бажає відчути затишок заміського життя. Будинок збудовано з цегли. Є 5 просторих спалень, що дозволить кожному члену родини мати свою приватну зону. Крім того, будинок має 3 поверхи, що забезпечує додатковий простір для сімейного використання. Також є гараж. Розташування цієї нерухомості в Теребовлі пропонує безліч переваг. Ви зможете насолоджуватися спокоєм та тишою села, одночасно знаходячись у зручній близькості до всіх необхідних зручностей.

Федьковича, 8
rieltor.ua

Продається простора 1 кімнатна квартира загальною площею 60 кв.м. у м. Теребовлі на вул.Род.Юрчаків. Квартира розташована на зручному 2-му поверсі цегляного будинку квартирного типу польської забудови. Велика простора кімната площею 27.6 кв.м. зі своїм санвузлом, а також великим балконом з панорамою на місто. В кімнаті є діючий камін, який додає особливого затишку. Велика кухня площею 18.1 кв.м., у якій також є камін на дрова, коридор, гостьовий санвузол. В квартирі індивідуальне газове опалення та газова колонка для підігріву води, також є можливість встановити електричний бойлер. Високі стелі (3 м). Великі металопластикові вікна. Є підвал, частина горища, місце під гараж, а також задній двір з господарським приміщенням, літній душ, та відпочинкова зона. За більш детальною інформацією телефонуйте!

Юрчаків, 9
rieltor.ua

Житловий одноповерховий будинок. Поруч господарська будівля, колодязь, льох. + Металопластикові вікна

владелец
Житловий будинок
olx.ua
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Продається житловий будинок у с. Сокільники Теребовлянського р-ну, Тернопільської обл. На ділянці є основний житловий будинок, літня кухня, гараж, підвал, різні господарські приміщення. Є також в хорошому стані віз і сани для коня. Також є сад та город. Загальна площа ділянки 0.25 га.

владелец
Продається житловий будинок у с.Сокільники, Теребовлянського р-ну
olx.ua

Продам Будинок с. Великий Говилів та Дві Земельних ділянки на який знаходиться будинок та прибудова з великим підвалом 41м. Перекриття панельне Загальна площа будинку та прибудови 118,2 19 сотих землі Підведений Газ Можлива оплата частинами. 5км. До м. Хоростків Детально за телефоном!

владелец
Продаж будинку, Тернопільська, Теребовля, c. Великий Говилів, буд. 25
olx.ua

Продається будинок, с.Конопківка. Загальна площа з добудовою 120м2, 4 кімнати + добудова з окремим входом, санвузол(ванна+туалет+бойлер). На території гараж, с/г приміщення, город, велике подвірʼя. Будинок повністю підлаштовані для проживання. Комунікації всі проведені, замінені. У кімнатах паркет, всюди металопластикові вікна, вхідні двері та двері добудови повністю нові, дах металочерепиця. Також є 2 поверх мансарда за площею всіє будівлі. Огляд будинку за попередньою домовленістю. Будинок потребує косметичного ремонту та чудових людей, які будуть там проживати. Право власності на одній особі. Можете писати у фейсбук для додаткової інформації.

владелец
Будинок, 18 км від Тернополя, санаторій
olx.ua

Продається гарна 3 кім.квартира в Микулинцях. В квартирі зроблено євроремонт,індивідуальне опалення,балкон,засклена лоджія. Продається з меблями. Додатково можна придбати гараж біля будинку.

3кім.квартира в Микулинцях
olx.ua

Продам будинок з присадибною ділянкою загальна площа 25 сотих можна під бізнес

владелец
Продам будинок не жилий
olx.ua

Добротний будинок 1 поверх Є всі умови для життя Кухня Коридор 3 кімнати 30 сотих землі Садок та город 20 яблунь 10 горіхів Газ Світло 2 входи Літня кухня Підвал Ділянка виходить до природного джерела !!!! Надзвичайно тихе і затишне місце Побудова 1990 років Будували для себе не на продаж !!!! Вода на ділянці У селі є школа Також за 3 км є агрофірма яка надасть місце роботи !!! Магазин продуктовий теж є !!! Маршрутка ходить кожного дня !!!! Усі документи для переоформлення Деталі по телефону Власник!!!!

владелец
Будинок дом Котедж недвижемость 45 км до Тернополя
olx.ua

Продається 1 кімнатна квартира розташована в м. Теребовля. Простора та світла, загальною площею 40 кв.м. Будинок зданий, обжитий, зручна локація. Є також варіант 2 кімнатної квартири.

Продаж 1 кімнатної квартири у м. Теребовля
olx.ua

Продам земельну ділянку площею 47 сотих з будинком, чудове розміщення на легкому схилі на південь,без перешкод,земля чорнозем,багато років не оброблялася.Ідеальний варіант для вирощування будь-яких с/г культур чи овочів.Є колодязь.Ділянка знаходиться в 50 м від центральної дороги села і в 3-х км від траси Тернопіль -Чернівці.Кадастровий номер вже отримано.

владелец
Продам земельну ділянку,с.Кобиловолоки,Тернопільського рну з будинком.
olx.ua

НЕ АГЕНЦІЯ. Будинок з підсобними приміщеннями та земельною ділянкою площею 0,065. Для проживання або комерційної діяльності (кафе, пекарня, магазин і тд.) Зроблено капітальний ремонт даху. Нова обмостка, вікна та двері енергозберігаючі. В будинку залита стяжка, підведена вода і каналізація (2 туалети), прокладена нова електропроводка (3 фази). Опалення твердопалевне, в усіх кімнатах встановлено батареї, бойлер. В усіх кімнатах проведена витяжна і притяжна система. Нові деревяні міжкімнатні двері. Центральний водопровід, септик. Два підвальних приміщення.

владелец
olx.ua

Будинок-дача, є гараж, великий підвал, 2 поверхи, жилий, потребує ремонту. Газ поруч по дорозі, світло підведено, вода на ділянці від башні. Деревяні вікна та двері з решітками. Мурований в 1.5цегли, на першому поверсі високі стелі. Є грубка на дрова. Другий поверх мансардний, можна підняти, щоб було дві повноцінні кімнати. Може бути як варіант для постійного проживання, масив обжитий. Хороший підїзд, поруч зупинка поїзда, озеро, ліс. Мальовнича місцевість.

Продаю дачу в с.Романівка
olx.ua

Продається 3-ох кімнатна квартира, світла з виходом у двір, південна сторона, не кутова. Двохрівнева 5 і 6 поверх. Зроблений ремонт, є сантехніка, котел, газова плита. Простора вітальня і окремо 2 спальні кімнати, 2 санвузли. Тихе, затишне місце, поруч школа, лікарня, парк, річка.

Продам 3 кімнатну квартиру
olx.ua

Земелька ділянка 10,3 сотих Багато плодовитий дерев Затишна мальовнича місцевість на підйомі до грабової посадки з можливістю милуватись замком та древнім містом Теребовля. Є можливість придбання ділянок поруч Проведені комунікації Можливість обміну на бус пасажир Більш детальніше за телефоном Telegram

владелец
Особняк/будинок в мальовничій Теребовлі
olx.ua

Огляд за попередньою домовленістю! Рік побудови 1973 Теребовля вул. Грушевського 19а Розміщення в центральній частині міста.

владелец
Будинок в Теребовлі
olx.ua

Жилий стан все що на фото продається разом з квартирою

владелец
Квартира 3 кімнатна
olx.ua

Продається 2 кімнатна квартира за адресою : м Теребовля вул Січових Стрільців 2а ( біля парку Шевченка).

владелец
2 -к квартира в м Теребовлі
olx.ua

Продається квартира в житловому будинку. Житлова кімната і кухня. В квартирі є газ ,вода . Відсутній санвузол,ванна кімната. Будинок розрахований на три сімї

владелец
Квартира  у Теребовлі
olx.ua

продається будинок в с.Остальці Тернопільський р-н. В будинку є 5 кімнат,надвірна будова,проведений газ.Деталі за ном:09******96

владелец
продам будинок в с.Остальці
olx.ua

Площа ділянки 0.059га. Всередині пощикатурина. Вода і газ підвені на подвіря, електрика підведена до хати. Є міжкімнатні двері. Гарний краєвид, хороше розташування 3хв. пішком до парку Шевченка. м. Теребовля Вул. Кобилянської 2б.

владелец
Продам будинок  м. Теребовля вул. Кобилянської 2б
olx.ua

Продам присадибну ділянку разом з номером будинку площа ділянки о.25 сотих можна під дачу також підбізнес будинок знаходиться недалеко від зупинки сполучення хороше теребовлянський район в сторону Бучача

владелец
Присадибна ділянка з будиночком
olx.ua

Продам будинок в центрі села із земельною ділянкою ,садом. Біля будинку ставок, школа, клуб,садік ,автобусна зупинка . Також є підвал,кирниця,газ. Більше інформації по телефону.

владелец
Продам часний будинок.
olx.ua

Продається приватний будинок,в тихому місці, в будинку є вода світло газ . Продається всвези з переездом.Деталі за номером 09******18 .Могу здать

владелец
Продається будинок в селі
olx.ua
1 - 24 из 57 результатов