У звязку з виїздом за кордон . Продається 3-ох кімнатна квартира на першому поверсі 5-ти поверхового будинку в затишному районі міста . Зроблений , сучасний ремонт , утеплена , підігрів полів . Видеонагляд , сигналізація . Продаж повністю мебльованої із сучасною технікою !!!

владелец
Видна, 12
rieltor.ua

Продається 3 кімната квартира м.Тараща вул.Повітрофлотська30. Загальна кількість поверхів 4, квартира знаходиться на 3 поверсі. В квартирі є лоджія 2, 50 кв.м, кладова 1, 70 кв.м. Біля будинку є колодязь, два гаражі та підвальне приміщення.

владелец
Продається трьох кімнатна квартира
olx.ua

Продам Будинок в м. Тараща вуд Набережна 79 В будинку є світло , газ. Дуже тихе місце (через дорогу Ліс) з іншої сторони озеро . Загалом ділянка 30 соток .

владелец
Продам будинок , хороший учаснок для дачі м.Тараща
olx.ua
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Продається ділянка з цегляним будинком та гаражем який знаходиться на початку вулиці козаківська зі сторони кругу. Добре місцерозташування, поблизу є магазини та автобусна зупинка. Дорога до ділянки асфальтована.Будівлі потребують капітального ремонту. Дах не тече. На ділянці знаходиться криниця, яку треба відновити(почистити), але вода є(2м глибини). Газ проведений до хати. Світло також. Для конкретного покупця гарний торг. За детальною інформацією звертайтеся за нижче вказаним номером або через смс в олх. 09******27 Василь

владелец
Будинок до ремонту
olx.ua

Продається будинок в мальовничому селі Северинівка Таращанського району Київської області. Відстань до Таращі 20 км до Києва 100 км. В селі є школа, дитячий садок, магазини, асфальтована дорога. В будинку є дві кімнати плюс прихожа і кухня. Біля будинку є сарай, гараж, колодязь, погріб. Опалення газове і пічне. Ціна 7000 дол, торг обговорюється при огляді будинку. Будинок побудований в 1958 році. Загальна площа 51.7 кв.м Земельна ділянка 22 сотки.

Школьная (Котовского) улица, 45, Севериновка (Тараща), Киевская 7000.0 USD
dom.ria.com

Будинок розмір 8х10 +веранда, стіни ракушняк, кирпич, газовий котел, можливість отоплення дровами . Криниця. Потребує ремонту. Є погріб, земельна ділянка 12соток кутова, прямокутної форми рівна, огорожена бетонним парканом. 120км від Києва, поруч ліс, каскад ставків. 09******02

владелец
Продаж будинку м. Тараща
olx.ua

c. Косяківка. Будинок 1990г. 4 кімнати. Опалюється газовими конвекторами. Є сарай, погреб і сауна, місце для пасіки. Прямий автобус до Києва. 25 соток землі приватизовано, ще 25 соток можна буде приватизувати після війни. тел. 06******01 Галя

владелец
Продаю будинок!!!
olx.ua

Дом находится в таращанском раене,киевской области...в доме никто не живёт уже почти 10 лет....требует ремонта

владелец
Продам жилой дом
olx.ua

будинок 81кв.м., виранда, дві кладови, коридор, кухня, дві житлові кімнати, прихожа, літня кухня, сарай, погріб, криниця, земельна ділянка 0,25га, город 0,26га. будинок знаходиться за адресою Київська обл. Таращанський р-н, с. Велика Вовнянка.

владелец
Продам не дорого будинок
olx.ua

15-орехов Битонный забор Сарай погреб Асфальтированая доррга Во дворе нет колодца но есть общий 5метров от двора Туалет на улице Огород как карта ровный Рядом поле лес луг пруд В целом неплохой дом за ети деньги приветливые соседи! Звонить писать только по делу в любое время дня и ночи!

владелец
Продається Хата!!!
olx.ua

Продається будинок в с.Юшків Ріг (Петрівське). Загальна площа будинку 68 кв.м. Загальна площа ділянки 69 соток. В будинку 3 кімнати, а також прихожа, кухня, веранда, є ванна (з каналізацією). Потрібно тільки воду підвести. Будинок деревяний обкладений керамічною цеглою. Покрівля-сталь покрівельна. Опалення комбіноване-котел, лежанка. Коли топиться лежанка, вся система гріється. На території господарства є літня кухня, цегляний сарай, цегляний туалет, криниця, погріб (великий, бетонований). Практично всі вікна в будинку замінені на металопластикові. Деякі меблі також залишаються. Будинок з електроенергією. Також багато фруктових дерев-яблуні, вишні, сливи, кизил, горіхи. Також малина, трохи полуниці та суниці. Біля будинку росте виноград. Великий город-приблизно 55 соток. Все господарство огородженно сіткою, біля будинку-забор з прямого шифера, металеві ворота. Недалеко від будинку зупинка маршрутки, також недалеко є магазинчик. В центрі села є ще школа, дитячий садок, ФАП, магазини, величезний новий сучасний ігровий майданчик, гарна церква. В селі є ставки, і покупатись і порибалити. Останні три роки будинок використовували як дачу, постійно там ніхто не жив. Стан житловий. До Таращі 18 км. До Білої церкви їхати хвилин 40. До Києва 1:40. Більше фото по запиту. Ціна 500000 грн. (12100 у.о) Пишіть, телефонуйте.

Будинок, дом, будинок в селі
olx.ua

Продам кирпічний будинок, 63 кв, 3 кім, кухня, кладова, на подвірʼї сад, сарай, погріб, город

владелец
Продам будинок
olx.ua

Продам дом в селе Кирданы Таращанского р-на. Цена 15 000 у.е. Общая площадь участка 25 соток Общая площадь дома 87 м.кв, Все документы на дом и землю есть Удалённость от Киева 110 км Есть свет, газ, вода (колодец), так же вода заведена в дом Крыша перекрыта в 2016 г. Ремонт в доме сделан в 2016 г. Электрика заменена в 2016 г. Окна заменены в 2016 г. Печь переложена в 2016 г. Крыша в хоз. постройки перекрыта в 2019 г. Есть хоз. постройки, погреб, летний душ Общее описание: дом находится на холме в очень живописном месте, красивый вид на ставки и поля, при желании можно выращивать арбузы и дыни, на участке есть яблони, вишня, черешня, смородина, клубника, малина, крыжовник. В селе есть магазин в пешей доступности В соседнем селе есть р. Рось - удалённость от дома до 10 км. Само село расположено рядом с г. Тараща, из г. Тараща ходят маршрутки до Киева каждый час. Из самого села до Таращи маршрутки то же ходят. Расстояние от дома в Кирданах до а/в в Тараще 5 км. Контактный номер: 8 09*********71 (Дарья)

владелец
Продам дом с. Кирданы р-н г. Тараща
olx.ua

Пропоную Вашій увазі продаж окремого будинку в с. КРУТІ ГОРБИ. Землі 20 соток. Будинок розташований С. КРУТІ ГОРБИ. Київська область. Хата перекрита. Складається з прихожої, кухні, 2 кімнати, і ще господарча кімната. Площа 57 м.кв.. Опалення пічне. Є груба, лежанка, піч. Є криниця. Тихе спокійне місце. Найкраще підійде для дачі. Ціна 4000 дол.. Пропозиція від Агенства Нерухомості Фортеця. Без комісії для покупця. Для запису на перегляди телефонуйте Іра 09******99.

Продаж   будинку/ Мрія пасічника
olx.ua

Будинок старий, але якщо приділить уваги, то як дачний будиночок можна використовувати. Розташований на ділянці 25соток, дуже зручне розташування, асфальтована дорога, не подалік від центру, гарна природа, поруч ставок, ліс. Для будівництва ідеальне місце. Знаходиться в селі Чернин, Київська обл. Приблизно 7 років ніхто не проживає.

владелец
Старий будинок, земельна ділянка.
olx.ua

Недобудова 280 м.кв. і хата 46 м.кв. на одній ділянці на околиці села Готовий напівпідвал площею 140 м.кв. розділений на 3 рівних секції (матеріал- фундаментні блоки, панелі перекриття ) . 1 поверх- стіни з піноблоків Хата 46 м.кв. 2 кімнати Очисні споруди. Скважина і колодязь. Копанка. До ставка 400 м. До лісу 2 км. Найближче місто Тараща- 7 км. Газ електрика. До Києва 100 км. (Одеська пл.)

Недобудова і хата на одній ділянці 98 км від Києва
olx.ua

Продається будинок , власник ,газ, вода, світло . Детальніше за телефоном.

владелец
Продається Будинок Таращанский р-н с.Мала Березянка газ, вода, світло.
olx.ua

Продається будинок від власника с. Ріжки, Білоцерківського району, Київської області. Будинок складається з 2-х великих кімнат, кухні, санвузла, вітальня, веранди та ґанок (загальна площа- 76,7 кв. м.; житлова -45,9 кв.м.). На подвірʼї літня кухня, сараї, погріб, криниця, город. В будинку газове опалення, лежанка та груба, водопровід, шпалери, пластикові вікна, каналізація, бойлер).Житловий стан (залишаються усі меблі, кухня). Ціна : 17000 $ (торг присутній). За інформацією звертатися за тел.: 06*********97 Вікторія(власник)

владелец
Продається будинок
olx.ua

Будинок розташований на тихій вулиці,10- 15 хв ходьби від центру міста. На подвірї сад з молодих фруктових дерев, сарай, погреб, колодязь, вода заведена в будинок. Косметичний ремонт. Загальна площа двох земельних ділянок 30 сотих. Торг.

владелец
Продам дві суміжні ділянки з будинком у м. Тараща, Київської області
olx.ua

Цегляний будинок 1976 р. споруди в с. Калинове (Чапаєвка) Таращанського р-ну. Розміри будинку 9,5*12,5. Просторий будинок з великими світлими кімнатами і зручним плануванням. У будинку газ, проведена каналізація, в будинку збережені лежанка, піч, 2 груби,. У будинку є ванна кімната, вода не проведена у будинок. У будинку 3 кімнати, хол, кухня, комора, ванна кімната і веранда, на горищі можливо обладнати повноцінний другий поверх з балконами. У дворі госпбудівлі, літня кухня, 2 льохи, сад. На городі прекрасний чорнозем, який буде радувати нового господаря чудовими врожаями. Город постійно обробляється. Поруч із будинком власний луг із копанкою. Село велике з розвиненою інфраструктурою. У селі велика школа, затишний дитячий садок, лікарня, бібліотека, клуб, магазини різного напрямку. Маршрутки до Києва та Б.Церкви ходять щодня (київська 4 рази на день, Білоцерківська 6 разів). За додатковими питаннями звертайтеся за телефоном, з радістю відповім на всі питання Чекаємо на дзвінок!

владелец
Продається будинок
olx.ua

Продається будинок за адресою Київська область, с. Станишівка, вул.Жовтневої революції, 4 ,Таращанський район . Земельна ділянка площею 0,5205 га. Будинок цегляний зовні, в середині деревяний. У будинку: три кімнати , кухня , коридор, веранда, газ, електроенергія . На подвірї колодязь, сарай/літня кухня, погреб,туалет. Також є фруктові дерева, малина, виноград..Подвір"я рівне, у будинку чисто, на території охайно. Земля -чорнозем , дуже родюча! Будинок знаходиться на тихій вулиці, в мальовничій екологічно чистій місцевості. Ціна на даний час. Від власника.

владелец
Продам будинок с. Станишівка , Таращанський р-н
olx.ua

Продається будинок у тихій, безпечній місцевості у селі Круті Горби, 18 км від Таращі. Будинок цегляний загальною площею 70 кв. метрів - гостинна, 2 кімнати, кухня, кладова, віранда. Опалення газове від котла, також у діючому стані груба, плита, лежанка, піч. Біля будинку колодязь та господарські будівлі (сарай на три відділення, літня кухня, погріб). Є все необхідне для проживання. Земельна ділянка 25 соток. Інфраструктура села за 400-500 метрів (сільська рада, магазини, медпункт, початкова школа, дитячий садок). Всі необхідні документи маємо в наявності. Ціна договірна (5,5 тис. дол.) Тимчасово там переживають переселенці

владелец
Продається будинок
olx.ua

Продаж будинку в м.Тараща Ціна 8000$ На території є житловий будинок та літня кухня. Пропонуємо вашій увазі будинок який розташований поряд з лісом , неймовірно гарна природа та свіже повітря роблять дану пропозицію унікальною. Будинок розташований на 10 сотках землі. Загалтна площа будинку 39 м Будинок цегляний . В будинок заведено світло , опалення груба, По вулиці є газ, в двір та будинок газ не заведений. Громадський колодязь по вулиці через декілька хат. на земельній ділянці є ще старий будинок який дерев’яний обкладений цеглою . Має дві кімнати . є такі господарські споруди як сарай,погріб . дорога до будинку асфальтована,поряд церква ,ліс,зупинка громадського транспорту,за 100 м продуктовий магазин. М.Тараща це гарно розвинене місто де є школи,садочки,базар,банки, магазини,аптеки , супермаркети. Тут з все що вам необхідне для комфортного життя. Ціна будинку 8000$ Телефонуйте 09*********29 Алла АН Дім Мрій

М.Тараща . Продаж будинку
olx.ua

Продам будинок в Киівській обл., в селі Таращанского р-н., 80 км. від Києва, до будинку підключений газ , газова плита, в будинку 2 кімнати ,кухбезня, веранда, кладова. Двір з хоз будівлями 9 сото, 20 соток город біля будинку,у дворі літній душ, сад, поруч криниця ,будинок в гарному стані , для проживання і під дачу

владелец
Продам будинок в Таращанському р.-н
olx.ua
1 - 24 из 63 результатов