Продам дом в г. Стебник ул. Дрогобицкая 12 – отличный дом для отдыха Отличное предложение на рынке недвижимости. Двухэтажный дом, в экологично чистом районе. Электричество, газ и вода в доме. В доме необходимо сделать ремонт. Дом кирпичный 1,5 кирпича первый этаж и деревяный второй этаж. Также есть хозяйственные постройки. Живописная природа, до зоны отдыха на канале 5 минут пешком. Развитая инфраструктура до г. Трускавец 10 минут езды. Не упустите свой шанс и приобретите для своей здоровой жизни и комфорта уникальный дом. Отличная транспортная развязка. 2 этажа 280/90/12 кирпич, дерево. Участок 9 соток под садоводство.

Дрогобицкая, 12
rieltor.ua

ТОРГ!!! Можливе розтермінування частини суми! Терміновий продаж цегляного будинку у м.Стебник, Дрогобицького району, Львівської обл. На локації: будинок, цегляний сарай, колодязь, септик, цегляний туалет. Перекриття будинку - залізобетон. Товщина стін 60см (є можливість добудувати 2 поверх). Дах - шифер. Загальна площа 52м.кв. (+40м.кв. підвал), житлова - 26м.кв. 2 кімнати , просторі та світлі (14 та 11 м.кв.). Кухня - 12м.кв. (газова плита). Комунікації: - електрика; - газ; - опалення - пєц (газ/дрова); - вода централізована, заведена в будинок та діючий колодязь; - туалет на подвірї + влаштовано септик. Власник спланував та розпочав роботи з влаштування ванної кімнати в будинку (5м.кв). Площа ділянки 5 соток (для будівництва та обслуговування будинку). В пішій доступності: школа (5хв.), центр міста (15хв.), ліс, озера, магазини, зупинка транспорту. Ціна: 26000$ Огляд в зручний для Вас час. Телефонуйте, з радістю надам додаткову інформацію.

Петра Мекелити
rieltor.ua

Продаж приватного будинку. Вартість будинку – 120000$. У м. Стебник, по вулиці Ф. Колесси 8∕’1, район Забівка. Відстань Трускавець 3 км., Дрогобич 10 км., Львів 100 км. Старий забудований район міста, всі будинки житлові ,хороші сусіди. Зелена вулиця, не магістральна дорога, бічна, тиха, але все поруч, дуже хороші умови проживання. Житловий будинок побудовано на ділянці 11 СОТ. Будинок збудовано в 1986 році, в тому році і заселено, ніколи не простоював, завжди обігрівався і ремонтувався, тому проблем з ним немає. Будинок складається з 190 метрів, 5 житлових кімнат площею 110 метрів, кухня 15 метрів і решта допоміжні приміщення. Будинок цегляний, 2 поверхи ,2 входи (є можливість розділити на 2 сім’ї) і ще горище (за бажанням мансардні кімнати). Перекриття шифер, стіни 70% утеплення пінопласт. Всюди зроблено ремонт, окрім 1 кімнати і 1 кладовки, доведено до 0-го циклу. Підлога паркет і плитка ,стіни шпаклівка, штукатурка і шпалери, стелі гіпсокартон і натяжні. Стан будинку і кімнат видно з фото. Вікна металопластикові, двері замінено, ремотну не потребує. Біля будинку є сарай, гараж на 2 авто і ще на 2 поверсі приміщення (велике), яке не має призначення. Комунікації, електрика, вода, каналізація, газ, інтернет. Опалення, газовий котел, камін на дрова, пічка. Розглядається тільки продаж, без Оренди. Продаж можливий різними пропозиціями: залучення кредитних коштів, готівка, без готівка, можливе і розтермінування, все до розмови до пропозиції. Також можливий обмін на нерухомість з доплатою, дзвоніть і пропонуйте. Нерухомість для обміну, лише у Стебник, Трускавець чи Дрогобич. також можлива переписка у (viber чи telegram)

возможна продажа по єОселя
Колесси, 8/1
rieltor.ua
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Здається 1 кімнатна квартира на ДОВГОТРИВАЛИЙ термін в м. Стебник, по вул Куліша. 4 пов 5 поверхового будинку. Центральне опалення відключене, є електричне, є нова газова колонка. Здається з меблями, є холодильник і ручна пральна машинка. Квартира не кутова, дуже тепла.

владелец
Здається 1 кім. квартира на довгий термін
olx.ua

Здам будинок в місті Стебник, для 2 осіб ! Електричне опалення .Термін оренди мінімум три місяці. Вартість 3500 + комуналка+ завдаток. Кого цікавить дзвоніть на viber , телеграм або пишіть в OLX. На звичайні дзвінки не відповідаю!

владелец
Здам будинок м.Стебник
olx.ua

Продатся цегляний будинок в м.Стебник (с.Солець). Площа 214 м2. Зроблено: внутрішня штукатурка, вікна і двері деревяні (1 вікно пластикове), проведена електропроводка. Без комунікацій (світло підведено до стовпа на подвірї). Подвіря огороджене 11 соток.

владелец
Продаєтся будинок.
olx.ua

Будинок цегляний, пощикатурений, знаходиться у м. Стебник 4км. до м. Трускавець. Є всі дозволи на реконструкцію будинку на 1.5 , 10*12 із сучасним плануванням. Можливий обмін на авто з Вашою доплатою або без. Також обмін на нерухомість з моєю доплатою.

владелец
Продаж цегляного будинку
olx.ua

Продам будинок в м. Стебник (4 км. від міста - курорту Трускавець) ВІД ВЛАСНИИКА. БЕЗ ПОСЕРЕДНИКІВ! 1-й поверх: Коридор - 8,4 м2 Сходова клітка - 8,2 м2 Кухня - 17,2 м2 Ванна кімната - 15,0 м2 Кладова - 17,0 м2 Паливна - 22,10 м2 Загальна площа 1 поверха - 87,9 м2 2- поверх: Сходова клітка - 8,4 м2 Житлова кімната - 18,4 м2 Житлова кімната - 16,0 м2 Житлова кімната - 17,9 м2 Житлова кімната - 21,3 м2 Загальна площа 2 поверха - 82,0 м2 + 82,0 м2 горище. В будинку проведено автономне індивідуальне опалення та підігрів підлоги. Комунікації: газ (з лічильником), електрика (з лічильником), центральний водопровід (з лічильником), скважина. З балкону відкривається чудовий вид на гори "Карпати". Навколо будинку є величезний сад з фруктовими деревами (яблуко, вишня, черешня, слива, груша). Ягоди: малина, смородина (чорна і червона), агрус, виноград. Стан готовності житлового будинку видно на фото. Площа земельної ділянки на якій розміщено будинок 10 соток. Цільове призначення земельної ділянки "будівництво і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд". Є державний акт на землю. Окрім цього на даній земельній ділянці розміщений одноповерховий мансардний гостьовий літній будинок з підвалом загальною площею 55,9 м2, який також входить у вартість вищезазначеної пропозиції. Як бонус додаю ще земельну ділянку 6 соток (у приватній власності) з цільовим призначенням "для індивідуального садівництва" яка знаходиться нижче вищезазначеної ділянки і примикає до неї. Фактично Ви отримуєте 4 пропозиції за однією ціною: земельну ділянку 10 соток з цільовим призначеннням "будівництво і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд" + житловий будинок площею 169,9 м2 + двоповерховий мансардний гостьовий літній будинок з підвалом загальною площею 55,9 м2 + земельну ділянку 6 соток (у приватній власності) з цільовим призначенням "для індивідуального садівництва"

владелец
Продається будинок в м. Стебник (4 км. від м.Трускавець) ВІД ВЛАСНИКА
olx.ua

Продам 3-х кімнатну квартиру на 2-му поверсі сейсмічностійкого 5- поверхового цегляного будинку (чеського проекту). Розміщення квартири внутрішнє (не бокове). Є 2 балкони закриті склорамами: лоджія-вихід з дитячої кімнати ( з навісним дашком з нержавійки) та випускний вихід з кухні. Навпроти будинку автобусна зупинка на Дрогобич, близьке сполучення з м.Трускавець (10хв). Відремонтований підʼїзд з дверима з кодовим замком, доброзичливі сусіди. Наявні лічильники на воду, газ та ел.енергію, електробойлер для гарячої води. Санвузли розділені, просторий центральний коридор з окремими входами до кожної кімнати та кладової. Кухня та ванна облицьовані сучасною плиткою. Нові зовнішні двері та 2 металопластикові вікна (не балконні). За квартирою закріплені немалий підвал та сушилка (додаткова кладова між 1 та 2 поверхом). За додаткову плату з квартирою у комплекті продається дачна ділянка з будинком та бутік на ринку Галицький підприємець у Трускавці. Інформація про дачу знаходиться у мережі. Бутік являє собою стаціонарну цегляну будівлю, забезпечений електоенергією, охороною. Вся необхідна детальна інформація буде надана по телефону.

владелец
3-х кiмнатну квартира в м. Стебник
olx.ua

Дзвоніть .Пишіть .Домовимось ...тел...06******51.не далеко від трускавця.потребує ремонту.

владелец
Продам будинок деревяний.
olx.ua

ПРОПОЗИЦІЯ ВІД ПРЕДСТАВНИКА ВЛАСНИКА, БЕЗ КОМІСІЇ. Продається дача в кооперативі «Зелений Гай», м. Стебник. Має цегляний будинок на два поверхи, загальною площею 71 м кв. , на першому поверсі одна велика кімната об лаштована каміном і пічкою. На другому поверсі, один вільний простір, який можна облаштувати в жилу кімнату. У дворі збудована працююча баня, площею 16, 5 м. Парилка та кімната для відпочинку. Вирита криниця, з питною водою. У дворі цегляний гараж. Дах на всіх спорудах шиферний. Велика ділянка землі 11 соток. Садочок з деревами та кущами. Будинок та земля приватизовані. Дуже хороша локація, ліс поруч.

Продаж дачі 71 м. кв. кооператив Зелений Гай  м.Стебник
olx.ua

3 кімнати,велика кухня.. погріб.веранда . криниця. Газ,електрика. Потребує часткового ремонту. До міста Трускавець 3 км. До м. Дрогобич 6 км. мікрорайон Солець, центр.

владелец
Продаж  приватного будинка
olx.ua

За деталями телефонуйте +38********71 +38********29

владелец
Продається дім у місті Стебник
olx.ua

ПРОПОЗИЦІЯ ВІД ПРЕДСТАВНИКА ВЛАСНИКА !!! БЕЗ КОМІСІЇ !!! Продаж 3 кімнатної квартири Дрогобич, Дрогобицький район, м. Стебник, вул. Вінниченка. - загальна площа 76 м2, - 1 поверх 2-х поверхового будинку, цегла, - кімнати - всі окремі /20,7+ 14,5 + 13,5 м2/ - простора прихожа - опалення - індивідуальне електро - добрий стан:: вікна МПВ, змінена проводка, труби, сан.техніка інш. - кухня - 9,2 м2, - сан.вузел - сумістний, є 2 підвал. - велика лоджія Залишаємо меблі та техніку за домовленістю. Інфраструктура: внутрішній двір з зеленою зоною, не далеко від центру міста - поруч АТБ, магазини, школаи, дит.садок, зупинка транспорта, заправка для авто Ціна - договірна. Документи в порядку.

Продаж 3 кім. квартири 76м2 в. Вінниченка м. Стебник
olx.ua

3км квартира 5 хв від курорту Трускавець, в Стебнику. Стан житловий. Багато спальних місць.

владелец
3 км квартира 5хв від Трускавця
olx.ua

Продаж 2-кімнатної квартири в м.Стебник Вулиця Грушевського !!! Квартира , розташована на 4-му поверсі в 5-ти поверховому будинку, вікна металопластикові, фасад утеплений! Комунікації (електрика, водопровід, водовідвід, ). Загальна площа 52 м.кв. 2-кімнати житловою площею 29 м.кв. Кухня 7.5 м.кв. Чудова локація центр міста, поруч зупинка громадського транспорту, продуктові магазини, супермаркети, школа, садочок, зелена зона, парк та все необхідне для комфортного проживання!!! Дзвоніть прямо зараз, щоб подивитися в живу в зручний для Вас час за попередньою домовленістю.

Продаж 2-кімнатної квартири в м.Стебник!!!
olx.ua

Продаж будинку м. Стебник район "Діброви", мурований будинок загальна площа - 80 кв.м., площа земельної ділянки - 36 Ар, в будинку встановлено металопластикові вікна, опалення - електричне, в будинку є камін на дрова та пічки, центральне водопостачання , також є криниця, в будинку 3 кімнати та кухня,на території є гараж та сарай. Родючий сад, територія огорожена.

Продаж будинку м. Стебник
olx.ua

ПРОДАЖ ВІД ПРЕДСТАВНИКА ВЛАСНИКА, БЕЗ КОМІССІЇ !!! Продаж 2 кім. будинок-дача 40 кв.м. Станиля-Трускавець. До стебницького кільця 3 км. ~ Площа - 10 сот. ~ ПідЇзд - асфальтрвана дорога майже до самого будинку. ~ Теплий сухий будинок, товщина стін 30 см (півтори цеглини). ~ На першиому поверсі є дві кімнати, два коридори. Пічне опалення. На другому поверсі можна облаштувати ще одну кімнату. В будинку є кімната для вбиральні. ~ Два глибокі СУХІ підвали. ~ Вирита нова криниця на 12 кілець. -На території фруктовий сад. -Поруч з ділянкою проклали трубу центрального водопостачання, при бажанні можна підключати. 150 метрів від будинку озеро, спорт майданчик та ліс. Дуже хороша локація, як для дачі так і для будівництва повноцвного будинку. Поруч сусіди живуть та будуються нові великі будинки. Цікаво як інвестування під подальшу забудову. Земля приватизована, документи на будинок є. Ціна: 16 000$

Продаж 2 кім дача 35 кв. м. м. Стебник
olx.ua

ПРОПОЗИЦІЯ ВІД ПРЕДСТАВНИКА ВЛАСНИКА !!! БЕЗ КОМІСІЇ !!! Продаж 3 кім квартири вул. Вінниченка, м. Стебник Загальна площа 62,8 м2, 7 поверх 9-ти поверхового цегляного будинку, квартира не кутова, кімнати всі окремі, два балкона, кухня - 8,5м2, сан.вузели - роздільні, опалення - центральне, лічильники на світло, воду, велика кладовка. Інфраструктура: ОСББ, сучасний район, красивий краєвид, поруч магазини, школа, дит.садок, дитячий майданчик, зупинка транспорта, заправка для авто.

Продаж 3 кім. квартири 62,8м2 вул. Вінниченка м. Стебник
olx.ua

ПРОПОЗИЦІЯ ВІД ПРЕДСТАВНИКА ВЛАСНИКА !!! БЕЗ КОМІСІЇ !!! Продаж 2 кім квартири вул. Калнишевського, м. Стебник Дрогобицький р-н Львівська область. - цегляний будинок - 1-й поверх 5-ти - квартира не кутова - загальна площа - 45м2 - кімнати - на дві сторони - сан.вузел - сумістний - стан - під Ваш ремонт, квартра суха, світла - в наявності всі личильники: газ, вода, світло день/нічь - можливість добудови та розширення площі Інфраструктура: центр міста, ОСББ, магазини, маркети, ринок, школа, дит.садок, дитячий майданчик, зупинка транспорта, заправка для авто. Документи в порядку.

Продаж 2 кім. квартири 45м2 в. Калнишевського м. Стебник
olx.ua

ПРОПОЗИЦІЯ ВІД ПРЕДСТАВНИКА ВЛАСНИКА !!! БЕЗ КОМІСІЇ !!! ТЕРМІНОВИЙ ПРОДАЖ! ЦІНА ЗНИЖЕНА! 2 кімнатна квартира вул. Ст. Бандери, м. Стебник Дрогобицький р-н Львівська область Працюємо по програмі " Є Оселя" та " Є Відновлення" - цегляний будинок - 1-й поверх 2-ох поверхівки - квартира не кутова, в середині - загальна площа - 44,7 м2 - кімнати - окремі: 17,7м2 та 10м2 - сан.вузли - роздільні - опалення - централізоване - житловий стан: металопластикові вікна, змінені труби, сантехніка, в наявності всі личильники: газ, вода, світло, нові броньовані двері - є можливість прибудови - до квартири відносяться 2 підвали Інфраструктура: центр міста, ОСББ, магазини, маркети, ринок, школа, дит.садок, дитячий майданчик, зупинка транспорта, заправка для авто. Документи в порядку. В квартирі ніхто не проживає.

Продаж 2 кім. квартири 44,7м2 вул Ст. Бандери м. Стебник
olx.ua

ПРОПОЗИЦІЯ ВІД ПРЕДСТАВНИКА ВЛАСНИКА, БЕЗ КОМІСІЇ !!! Продається великий будинок в м. Стебник. Будинок цегляний, двоповерховий. Розташований на ділянці 7 сотих. Перший поверх включає в себе кладовку в якій облаштован льох для зберіганя овочів. Ванну кімнату та дві спальні, які зараз в процесі переобладнання під велику вітальню з каміном. Сходи в будинку, деревяні, дубові. Висота стелі - 2, 90. Другий поверх включає в себе дві великі спальні, та велику вітальню з виходом на балкон. Всі кімнати просторі та світлі. Опалення в будинку від газового котла, гаряча вода- бойлер. У дворі є окрема кухня, в якій зроблений свіжий ремонт та всановлені нові газова плита, холодильний, витяжка. Є господарчі будівля, як для зберігання речей так і окреме для зберіганя дров. Земля організована під плодовий сад та гарні трояндові клумби. На відстані 200 метрів від будинку 2 озери, за якими ліс. Від зупинки транспорту 7 хвилин пішки. До школи -15 хвилин, магазини -2 хвилини. Чудовий будинок для великої родини. Набирайте мене розповім більш детально.

Продаж будинку 192  м. кв. вул. Нова  м. Стебник
olx.ua

Будинок має 2 поверхи.Загальна площа 169м.кв,житлова 109м.кв.На першому поверсі велика вітальня,кухня,спальня з гардеробною,санвузол.На другому поверсі 3 спальні і другий санвузол і комора.Кухня облаштована сучасними меблями,у вітальні 2 кутових дивани(зона відпочинку),на першому поверсі в санвузолі ванна з джакузі ,на другому душова кабіна.Всі спальні кімнати облаштовані ліжками та шафами.В будинку центральна вода,газ,електрика,є криниця.Біля будинку земельна ділянка 22сотих(сад),збудована альтанка,гойдалка.

Продам будинок біля Трускавця!
olx.ua

!!!Квартира не кутова!!! -Вигідна локація під комерцію -Квартира розташована на 1 поверсі 6-поверхового будинку. Складається з чотирьох кімнат, кухні, роздільного санвузла, просторого коридору який дає можливість вільно пересуватись квартирою. -Загальна площа - 72.6 м.кв. -Житлова площа - 53.9 м.кв. -Опалення - центральне. -Комунікації - газ, центральне водопостачання і водовідвід, електрика. -Обігрів води забезпечується бойлером. -Практично всі вікна металопластикові. Балкон засклений(вікна деревяні). -Практично усе залишається новим власникам. -Чистий охайний підїзд і хороші сусіди. -ЗАПРОШУЮ ВАС ОГЛЯНУТИ КВАРТИРУ ЗА ПОПЕРЕДНЬОЮ ДОМОВЛЕНІСТЮ!!! Деталі за телефоном.

4-кім. квартира по вул.Січових Стрільців м.Стебник
olx.ua
1 - 24 из 47 результатов