Будиночок поділений на дві частини, в ньому можуть мешкати дві родини. У першу частину є одна спальня, ліжко в спальни нове, коридор, кухня з натурального дерева, душ і туалет, у другу частину є дві спальні, душ, туалет, і кухня, меблі нові. Фото з другої частини будинку ще немає. Ми знаходимося в спокійному місці, у нас ви зможете дуже добре відпочити. Також від нас 500 метрів знаходяться солоні озера, де ви можете щодня ходити купатися в басейн чи центральному озері. Від головної траси 300 метрів, поряд Алергічна лікарня. Десь 10 хвилин на машині продуктові магазини і, звичайно ж, не далеко Солотвінський ринок. Приватна територія, яка знаходиться під відео спостереженням, є місцем для пакування вашого автомобіля. На території є бісетка, гойдалка і красивий дубовий ліс. Орендувати можна вже.

власник
Здається будинок
olx.ua

Однокомнатный номер площадью 20 м2. Номер оснащен двуспальной кроватью и одной односпальной. Постельное белье предоставляется. В номере свой санузел (душ, туалет).

Вилла Марина
dobovo.com

Продається сучасний двоповерховий будинок з великим підвалом, гаражем, котельнею та складським приміщенням. Всередині зроблений сучасний ремонт. Є світло, вода,каналізація. Отоплення - дрова, електричне, вугіль. Також пристройка доя зберігання дров чи ін. Земельна ділянка з садом. Під‘їзд до будинку асфальтований.

Продається сучасний двоповерховий будинок з великим підвалом
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається будинок, за адресою Тячівський район, смт.Солотвино, вул.Гуцульська,4. Ціна 33000 дол. Звертайтеся за телефоном 06******35 06******01

власник
Продається затишний будинок в курортному містечку
olx.ua

Продам дачний будинок в Солотвино, на території солених озер. Відстань до озера 100 метрів. Є будинок, дві кімнати, ванна, туалет, хол. Земля в оренді 50 років. За додатковою інформацією телефонуйте. Продає власник.

власник
Продам дачний будинок
olx.ua

Продам свою квартиру в г. Днепр на Победе 1 под чистовую отделку. Сделана стяжка с тёплым полом, разводка электрики, перегородки, разведены коммуникации. Разделено на кухню студию и спальню. Ещё можно что-то поменять под свой вкус. Делалось все для себя качественно и дорого по дизайнерскому проекту. По всем вопросам в Viber, Telegram.

Продам Свою квартиру в новострое под чистовую отделку
olx.ua

Продам Дома в оренду не здається ….великий огород ……

власник
Продам дом …
olx.ua