Продається 2-х кімнатний будинок в селі Пристроми Бориспільського р-ну Київської області. Побудований в 1994 році за чорнобильським проектом. Загальна площа 61.70 кв.м. У будинку дві кімнати, веранда, кухня, ванна, туалет, коридор, кладова. Центральне водопостачання, газове опалення, електроенергія на все встановлені лічильники. Каналізація. Господарські споруди: погріб, сарай кирпичний та деревяний, туалет кирпичний. Село асфальтоване, проведений кабельний інтернет (ХатаНет та Бестлайн), освітлення вулиць, вивіз сміття. Також в селі є амбулаторія, школа, садочок, церква, бібліотека, укрпошта, новапошта, магазини продуктові та господарські. До траси Київ-Харків - 7 км, до електропоїздів 15 км. Є рейсові автобуси. В селі знаходиться завод " Укрпромпостач-95 ЛТД" та "СТЕЙКАГРО" Біля села протікає річка Трубіж, є озера та ліси.

власник
Житловий будинок
olx.ua

Продається будинок в селі Пристроми, Переяслав-Хмельницький р-н, Київська область. В дворі є хата, сарай, погриб, колодязь з водою. В будинку три кімнати, піч, коридор і кухня.

власник
Продається будинок в селі Пристроми, Переяславський р-н, Київська обл
olx.ua

• Продається будинок у с. Пристроми. • Будинок – дерев’яний, обкладений цеглою. • Загальна площа – 59,6 кв. м. • Житло складається із трьох кімнат, сумісного санвузла та веранди. Приміщення без сучасного ремонту, але в охайному житловому стані. • Із комунікацій підведені: світло, центральне водопостачання, індивідуальне газове опалення, автономна каналізація, кабельний Інтернет. Для підігріву води – бойлер. Крім того, в будинку, розміщена піч, а на території двору – дві свердловини. • Навколо будинку велика асфальтована територія. Збудовані додаткові споруди: цегляний сарай на три відділення, гараж, літня кухня. • Земельна ділянка – 42 сотки. • Будинок розміщений на асфальтованій та освітленій вулиці. У селі працює школа, дитячий садочок, Нова пошта, Укрпошта, амбулаторія, продуктові та господарчі магазини, церква, бібліотека; організований вивіз сміття. За 150 метрів від будинку знаходиться зупинка транспорту із регулярним рухом маршрутного таксі на Київ. В селі знаходиться завод «Укрпромпостач-95» та « Стейкагро». Поблизу села протікає річка Трубіж. Є ліси та озера. • За більш детальною інформацією звертайтесь Viber 06*********66 Таміла. • Маємо ще багато варіантів чудових будинків, підберемо зручний саме для вас. Дивіться всі оголошення автора. • Ціна: 15 000 $.

Продається будинок у с. Пристроми
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається будинок 101,2 кв.м 66 км від Києва в селі Пристроми Бориспільського р-ну. Будинок розташований на земельній ділянці 30 соток ( 13 соток двір із садом і 17 соток город ). В будинку центральне водопостачання, газ, електрика, санвузол, неохідні меблі. На подвірї: погріб, колодязь, сарай на 4 відділення, одне з них літня кухня. 06*********71 Оксана У селі працює школа, дитячий садочок, Нова пошта, Укрпошта, амбулаторія, продуктові та господарчі магазини, церква, бібліотека; організований вивіз сміття, транспорт із регулярним рухом маршрутного таксі на Київ. В селі знаходиться завод «Укрпромпостач-95» та « Стейкагро». Поблизу села протікає річка Трубіж. Є ліси та озера.

власник
Продається будинок   в   селі  Пристроми
olx.ua

Продам 3-х кімнатну квартиру. За більш детальною інструкцією звертайтеся за телефоном: 09*********35 Юлія

власник
Продам 3-х кімнатну квартиру
olx.ua

Продаю дачний будинок в селі Пристроми Київська область, Переяславський район Відстань від Києва 80 км Від Борисполя - 50 км Загальна площа 40 кВ.м Земельна ділянка площею 17 соток В будинку дві кімнати - кухня разом з кімнатою -друга окрема -коридор -с/в сумісний з душовою кабіною На території є бесідка, та підсобне приміщення Додаткові фото в вайбер Всі питання по продажу в телефонному режимі з 18 до 21 години Дякую за порозуміння

власник
продам будинок дачу в селі
olx.ua

Тихе , затишне місце з 37 сотками землі . Молодий садок ,гарна велика альтанка , криниця , місце де швидко приймаються рішення на дворі , складське приміщеня , душ на дворі , в хаті є газ , груба ну і місця для відпочінку . Ціну уточнюйте за телефоном .

власник
село Пристроми .
olx.ua