Продається двох кімнатна квартира,без меблів,в мальовничому район БАМ., недалеко від центру міста. Біля будинку розташований дитячий садок і окремо від садочка дитячий майданчик,магазини, спортзал.Ремонт в квартирі зроблений косметичний . За додатковою інформацією звертайтесь за тел 06******19. Продається квартира терміново так що торг можливий .

владелец
olx.ua

Продам 2к квартиру з усіма меблями. Меблі: (новий диван, стінка, шафа купе, спальний гарнітур, кухонні меблі, 2 стола, тощо...) Район БАМу. Загальною площею 52,1м², складається з: кімнати пл.-16.2м², кімнати пл.- 11.9м²,кухні пл.-6.9м², коридору пл.-8.2м², ванної пл.-2.4м², туалету пл.-1.2м², вбудованої шафи пл.-0.6м², лоджії пл.-4.7м². У вартість входить підвальне приміщення та невеличкий гараж для вело та мото транспорту. Всі деталі по телефону 06******51 Микола.

владелец
Продам 2к квартиру на БАМі.
olx.ua

Продам участок з документами на будинок і землю . Сам будинок непридатний . Є садок та велика земельна ділянка . Є колодязь. Город. Всі питання по телефону.

владелец
Продам старий будинок під реставрацію
olx.ua
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Продам будинок, у житловому стані більш детально звоніть.

владелец
Продам будинок
olx.ua

Продається цегляний будинок (система дуплекс - самостійний будинок, розділений на дві житлові частини, з двома входами), який знаходиться по трасі між м.Полонне і смт.Понінка, зупинка Олійники. Поруч річка і ліс, хороше місце для життя. Площа ділянки 8 соток. Загальна площа будинку 81 м2. Будинок в середині потребує ремонту. Газ проходить перед воротами по дорозі (для підключення в майбутньому). На території хороший погріб, гараж, 2 сараї, на задньому дворі криниця і цегляна коробка під туалет, чи літній душ. Окремо город 4 сотки за 15-20 метрів від основної території. Також додається до будинку територія "пай" ближче до річки. 4500$. За деталями звертайтеся: 09******00 Телефонувати по дійсній зацікавленості, усі фото додаються і вся інформація надана вище.

владелец
Цегляний будинок, між м.Полонне і смт.Понінка, зупинка Олійники.
olx.ua

Квартира знаходиться у чудовому районі смт Понінка, поруч розташовані садочок, магазини. Недалеко від центру. У квартирі довгий час ніхто не проживав, то ж потрібно оновлювати ремонт. Продається терміново, з можливим торгом. За всіма уточненнями та питаннями звертатись за номером телефону , власник Юлія

владелец
Продаж 2к квартири Понінка
olx.ua

Продам двох кімнатну квартиру в смт Понінка,район БАМ, по вулиці Будівельників 4 на другому поверсі. На воду і світло є лічильники. Також в вартість квартири входить подвал який знаходиться в будинку. Коло будинку розташований дитячий садок, магазини, салон краси,спортзал і також церква. Ремонт в квартирі зроблений. За додатковою інформацією звертайтесь за телефоном 06*******19. Готова до торгу. Перегляд за домовленістю.

владелец
Продам двох кімнатну квартиру
olx.ua

Продам квартиру на Будівельників 6. 70 кВ м, 3 кімнати, лоджія та балкон. БЕЗ ремонту. 5 поверх. Перегляд за домовленістю.

olx.ua

Продається частина будинку , хати за адресою : Хмельницька область , Шепетівський район , смт. Понінка , вул. Грушевського 81. В частині яка продається окремий вхід та окремий двір. Вулиця асфальтована , подвіря хати також асфальтоване! Частина хати яка продається складається з шести кімнат та двох балконів. Чотири кімнати житлові , площею 53,2 кв.м. Загальна площа частини хати яка продається 88,8 кв.м. В хату проведено газове опалення , є газовий котел , дві груби обкладені плиткою , українська національна піч , великий нержавіючий бак для підігріву води на дровах. В дворі знаходяться : криниця , асфальтований гараж , сарай на три приміщення , погріб , свердловина. За хатою земельна ділянка площею 20 соток , фруктові дерева , виноград. За більш детальною інформацією звертайтесь за тел.06*********22 - Неоніла та 09*********64 - Катерина

владелец
Продається частина будинку хати в смт Понінка , Хмельницька область
olx.ua