Запрошуємо до чарівного будинку, який розташований у самому серці живописного села Пологи.Загальна площа: 80 м² Кількість кімнат: 4 Площа ділянки: 60 соток Тип будинку: Будинок Тип стін: Цегляний Cанвузол: Роздільний Опалення: Індивідуальне газове Ремонт: Житловий стан Меблювання: Так Побутова техніка: Плита, Холодильник Мультимедіа: Телевізор Комфорт: Ванна, Душова кабіна, Гараж Комунікації: Газ Завдяки зручній відстані від Києва (лише 70 км) та Білої Церкви (20 км), ви отримуєте унікальну можливість насолоджуватися спокоєм сільського життя, не віддалюючись від міських зручностей. Цей просторий будинок на одному рівні вражає своєю просторістю та зручністю. Загальна площа 80 м² розділена на 4 просторі кімнати, що створює комфортне середовище для всієї родини. Ви знайдете тут все необхідне для повноцінного життя: від індивідуального газового опалення до побутової техніки та меблів.В будинку є все необхідне для вашого комфорту: окремі санвузли, гараж для вашого авто, а також зручна ванна та душова кабіна, де ви зможете розслабитися після напруженого дня. А завдяки мультимедійним можливостям, ви завжди будете на звязку зі світом. Земельна ділянка площею 60 соток надає вам чудову можливість насолоджуватися простором та зеленню навколо. У дворі вас чекає криниця з чистою водою, хоз. приміщення та погріб, які стануть надійною опорою вашому господарству. Не втрачайте можливість жити у гармонії з природою та містичною атмосферою сільського життя. Комісійні АН сплачує Покупець! Юридична консультація з купівлі нерухомості, попередній прорахунок витрат при купівлі житла для наших клієнтів безкоштовно! З повагою АН «Ideal Homе Номер оголошення на сайті компанії: SH-192-638-LX. Марченко Анатолий Васильович, +38**************59, +38**************61.

Продам будинок в с.Пологи в Білоцерківського р-ну.
olx.ua

Продається будинок в селі Пологи ,Білоцерківського р-ну, будинок цегляний ,з вулиці утеплений пінопластом,загальньою площею 80м²,три кімнати, кухня 15м²,на полу в кухні плитка ,санвузол, коридор,висока стеля без сволоків. В будинку зроблений частково ремонт,поли всі хороші деревяні, перетерті стіни і потолки ,стіни обшиті гіпсокартоном,вікна пластикові санвузол нова плитка ,вода заведена в будинок, каналізація вигрібна яма,газ в будинку. Опалюється будинок газовим котлом.На території є погріб, літня кухня, сарай,два гаража ,землі 60 соток,приватизована. Будинок знаходится в центрі села, до зупинки 10 хвилин пішки.В селі є школа ,магазини, сільська рада ,нова діюча Церква. Відстань до Білої Церкви 20км,до Київа 75км .Будинок продається через агенство Нерухомості Маєток. Покази будинку за попередньою домовленістю,телефонуйте.

Продам будинок в селі  Пологи
olx.ua

Продається будинок в с. Пологи. До Києва 70км, до Білої Церкви 20 км. Маршрутки курсують як до столиці, так і до Білої Церкви. Село чисте і охайне, має декілька водоємів. В селі є школа, амбулаторія, магазини, великий дитячий майданчик. У дворі є криниця(вода чудова), хоз. приміщення, погріб, гараж. Будинок цегляний, газовий котел, груба. Проведені всі комунікації. Земельна ділянка(з двором) загалом 60 соток. Торг реальним покупцям!

власник
Продам будинок в с.Пологи в Білоцерківського р-ну.
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається будинок в селі Пологи що в 65км. від Києва та 18 км. від Білої Церкви. Маршрутки курсують регулярно як до Києва так і до Білої Церкви. Село чисте і охайне, має декілька водоємів. В селі є школа, амбулаторія, магазини, в центрі села новий, великий дитячий майданчик. Будинок цегляний, доглянутий, світлий, розташований на ділянці в 60 соток. Двір з твердим покриттям. У дворі є хоз. приміщення, погріб, гараж. Вода в будинку, септик, опалення газове, є грубка. Електрика - 3 фази! Будинок готовий до перегляду!

Будинок в селі Пологи
olx.ua

Продам будинок в Київській області 60км від Києва, село Пологи, 18км від Білої церкви, будинок знаходиться в центрі села поруч магазини, бар, озеро, школа, дитячий садок, зупинка, ходять маршрутки на Київ та рейсовий автобус на Білу церкву, ділянка з городом 30соток, старий будинок 40кв.м зроблено ремонт стін та підлоги, нова електрика та каналізація септик, перекритий дах, євро вікна, в будинку є вода та туалет, другий будинок новий по будований у 2015 році два поверхи загальна площа 80кв.м під чистове оздоблення. можливий обмін розглянемо всі варіанти Господар

власник
Будинок в Київській області
olx.ua

Географія Пологи