Продается собственная 2-х этажная, кирпичная дача в садовом товариществе, недалеко от села Озерщина, Бородянского района Киевской области. Во дворе колодец. Газ проложен по улице, в дом не заведен. Есть газовая плита и баллон. В доме есть всё необходимое для жизни. Рядом два магазина, несколько массивов леса с грибами и ягодами, четыре озера с местами для купания. Все озера зарыблены разными видами рыбы - карась, окунь, щука, карп В озерах водятся раки. Недалеко частное охотничье хозяйство. Осуществляется регулярное автобусное сообщение до станции электрички "Бородянка", Постоянно ходят прямые маршрутки до Киева, к метро "Академгородок". Торг уместен.

власник
Собственная 2-х этажная дача в садовом товариществе
olx.ua

Продам хату в селі Озірщина, Київська область, Бучанський район; Хата деревяна ,обкладена цеглою; Підведений газ, парове опалення, але також можна опалювати дровима є ( дві грубки); А також є сарай з блоків ,погріб ,колодязь; Двір асфальтований ,коло хати 50 соток землі (земля приватизована); Їздять автобуси, маршрутки; Телефонуйте за номером: +38********24 Віктор Більше фото та додаткові питання пишіть у вайбері 06******65 Юлія

власник
Продам хату в селі Озірщина, Київська область, Бучанський район
olx.ua

Продається хата в селі Озерщина, Бучанського району Київської області. Деревяна, обкладена цеглою. В хаті чотири кімнати, простора кухня, заведена вода, санвузол сумісний, електричний бойлер, опалення як газом, так і дровами. При бажанні можна облаштувати другій поверх, який на разі використовується як горище. На території є баня, двоповерховий гараж на дві машини, з оглядовою ямою, газифікована времянка з піччю і погрібом, сарай і кладова, великий хоздвір і ще один сарай з дровником, курником, приміщенням для худоби і сінником з входом на горище, де зберігається сіно. В сарай проведена вода. Великий участок 70 соток, садок. В кінці города копанка. В пяти хвилинах від хати три ставка, де можна ловити рибу і відпочивати. Недалеко ліс з грибами. Місце дуже гарне, є умови для ведення фермерського господарства, є місце для випасу худоби, заготівлі сіна. За городом луг і ставки, простору хватає. Зручна транспортна розвязка - пряма маршрутка до Києва, та автобус до Бородянки. Рух розпочинається з пяти ранку. До зупинки від хати пять хвилин. Кому цікаво - телефонуйте. За потреби фото скину.

власник
olx.ua

Шукай квартиру по локації