Продаж 2-поверхового будинку в СТ Нафтовик, 25 км до Києва. Загальна площа будинку 93.8 м2. Три роздільні спальні кімнати, кухня-вітальня, гардиробна, веранда, мансарда, санвузол. Є погріб, сауна, літня кухня. Своя скважина. Зона барбекю. Плодові дерева. Загальна площа земельної ділянки 6,52. Будинок повністю укомплектований необхідною технікою та меблями. Ціна 70 000 дол.

можливий продаж по єОселя
Заводська
rieltor.ua

Продається дачний будинок в СТ Озера 15, Бородянський р-н, с. Озера, поблизу Гостомеля (5,5 км). Будинок складається з 2 кімнат, веранди, кухні та гаража. В будинку є погреб, бойлер 15 л, груба на 2 поверсі, проведено світло та воду. Туалет на вулиці. Септика немає. На ділянці є старенька, але діюча баня + хозприміщення, свердловина. Також є ще одне хозприміщення в будинку, вхід окремо. Одразу за ділянкою зрошувальний канал, є можливість викорситання води для поливу. Ділянка та будинок приватизовані. Загальна площа будинку 62 м, площа ділянки 4,79 сот. Є можливість проведення інтернету. Стан задовільний - треба прибрати та можна насолоджуватися відпочинком. Неподалік є річка Ірпінь та озеро. Прошу не дублювати оголошення! Рієлтор Тетяна

садова
rieltor.ua

Пропонується довготривала аренда дачі від власника. Не ріелтор, без комісії. Можливий торг при тривалій аренді. Дача знаходиться в садовому кооперативі біля села Озера Бучанського района. До Гостомеля 3.5 км, до Києва 11 км. Огороджена територія дачі. До найближчого лісу біля 200 метрів. 20 хв пішки до річки Ірпінь. Недалеко є декілька озер, грибних лісів. * Двохповерховий мебльований будинок з мансардою, балконом, верандою та великим погребом. Також на території присутня будівля з літнім душем (з підключеним бойлером), туалетом та господарським приміщенням. * Гараж з ямою на всю довжину. Місце для ще одної машини перед верандою на огородженій території. * Квітник, фруктові дерева, зона з городом, декілька видів винограду. Дві окремих теплиці для вирощування овочів. * Власна свердловина та окремо централізована подача води. * Швидкісний інтернет з роутером. * Пічне опалення 1го та 2го поверху. * Легке сполучення до Києва та Гостомеля. Зупинка маршрутних автобусів знаходиться біля вїзду в кооператив.

власник
Аренда мальовничої дачі в затишному місці.
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продаж: Будинок (Дача) з РЕМОНТОМ С.Озера 85м2, 6 соток 3кімнати, опалення пічне і електро Встановлена Газова плита, від побутового балона Комунікації: септик, скважина Пропонується затишний 2х поверховий мебльований будинок з великим льохом, верендою та мансардою. Присутній гараж з ямою на всю довжину та окреме місце для паркування авто на ділянці. Підїзд до будинку афальтований В будинку три спальні. Другий поверх займає мансарда з відкритим балконом. На кухні є мінімально необхідна побутова техніка (газова плита, холодильник.) В будинку присутне пічне опалення. Водопостачання здійснюється за рахунок власної скважини та окремо в теплий час за рахунок централізованої свердловини. В будинок введено високошвидкісний інтернет та підключений роутер. На ділянці окремо розташована двоповерхова будівля з літнім душем (з невеликим бойлером), вуличним туалетом та господарським приміщенням. На ділянці є дві відокремлені теплиці, велика кількість фруктових дерев та кущів. Ділянка поділена на зони: садівництово, городництво та квітник. Дача знаходиться на території кооператива. У кооперативі є відеонагляд та приміщення охорони, також присутні кафе та маленькі магазини. В районі дачі є декілька великих зариблених озер та річка Ірпінь, довкола багато грибних лісів. Регулярне транспортне сполучення з Гостомелем та Києвом за допомогою міжміських автобусів (зупинка біля вїзду до кооперативу)

Продаж! Будинок (Дача) з ремонтом, 85м2, 6соток землі, 3 кімнати
olx.ua

Географія Озера