Продаю будинок в м. Миколаїв ! Або обміняю на трьохкімнатну у Львові, або будинок не величкий в Миколаєві.

власник
Будинок в Миколаєві.
olx.ua

Земельна ділянка і будинок розташовані в центральній частині міста, є сад з яблунями і горіхами, за садом є город Є газопостачання, електроенергія. Вода знаходиться у криниці на території ділянки Каналізації немає. За деталями звертайтесь приватні повідомлення

власник
Продається земельна ділянка + будинок
olx.ua

Продається дача озеро - Задорожнє- є світло скважина - газова труба - без боргів ! До пляжу 30 метрів біля дачі прохід до води ! Затишне гарне місце для відпочинку ! прохідна N-1 Документи в порядку ! Участок і дачний будинок приватизовані !

власник
Продається дача,озеро задорожне,Байкал другий ряд,до води 30 метрів…..
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам дом от собственника в мкр Варваровка. Участок приватизированный. Двухэтажный утеплённый дом со всеми коммуникациями (водопровод, канализация, две бассейны под питьевую воду, скважина, газ), металлопластиковые окна, гараж с автоматическими воротами, подвал, беседка с барбекю. Отопление - газовый котел, теплые полы. Есть печь и камин. Продается полностью меблированный и со всей техникой. По всем вопросам пишите на олх или вайбер. С РИЭЛТОРАМИ НЕ сотрудничаю.

власник
Продам дом
olx.ua

Продам двоповерховий будинок по вул. Київській. - підведена електрика, газ, каналізація; - обжитий район, поруч вся інфраструктура; - криниця; - фруктовий сад.

власник
Продам будинок у Миколаєві по вул. Київській
olx.ua

% % % % ЦІНУ ЗНИЖЕНО !!! % % % % 53,888 $ -> 44,900$ Дуже хороша пропозиція Продається будинок-художника!! Житловий будинок розташований у м. Миколаїв Львівсьої обл. (відстань до Львова 30 км). Чудова локація: близько до центру міста, стадіону та мальовничого лісу. Подвіря зелене та багате на плодові дерева та кущі. Також на території розміщений сарай та невеликий город. Загальна площа 201,1 м.кв у яку входить цокольний поверх (гараж, підвал, котельня), 1-й житловий поверх (106,0 м.кв) та високе горище з можливістю переобладнання в 2-й житловий поверх (перекриття бетонне). На першому поверсі розташований просторий вхідний коридор-веранда, коридор зі сходами на другий поверх, три великі житлові кімнати, кухня та ванна кімната. У будинку є всі комунікації та меблі необхідні для проживання. Переселитися можна хоч завтра !!! Тому.. тільки Ви є художником свого життя... наповніть його яскравими барвами вже сьогодні !!

власник
Будинок біля ЛЬВОВА 30 км у м. Миколаїв
olx.ua

Продаж будинку у м. Миколаєві (Львівська обл., 30 км до Львова) Будинок з червоної цегли, сухий, теплий, двоповерховий, 5 кімнат, 2 санвузли, кухня, 2 кладові, горище. Загальна площа території 18 соток. На території є гараж, сарай, убиральня, сад і город.

власник
Продаж будинку
olx.ua

ВЛАСНИК. Продаж. Однокімнатна квартира. 35 м. Квартира на 2 поверсі в двоповерховому будинку. Кімната, кухня, ванна з туалетом. Кладова Балкон. Частково замінена електрична проводка та зроблено ремонт. Газ і індивідуальне опалення,яке незалежне від світла. . Хата утеплена. Є вода. Каналізація. Свій підвал. Час добирання до Львова становить 35 хвилин маршруткою. В день є 5-6 рейсів. Відстань до Львова 17 км. Траса на Тернопіль. Житловий стан.,у селі є магазин. Відділення пошти. Сімейний лікар.

власник
olx.ua

Чудова пропозиція для тих, хто давно мріяв про власне житло !!!

Продається незавершене будівництво
olx.ua

Варіант для тих, хто вже давно самостійно обдумав свій інтер’єр мрії Двохрівневу квартиру, яка знаходиться в комфортному районі міста Миколаїв, а саме - в затишному двох поверховому будинку . До квартири відноситься гараж який знаходиться на території будинку.

Продаж двохрівневої каартири
olx.ua

Продаю 2 кімнатну квартиру, загальна площа: 34,5 кв.м. Ч/у, район парку Петровського, без посередників та рієлторів.

власник
Продаю часть дома
olx.ua