3 поверховий будинок - родинне гніздечко, де можна усамітнитися,або зібрати багато друзів, чи велику родину.

Механиків, 51
rieltor.ua

Без коміссії продаю будинок-дачу для цілорічного проживання у с/т Івушка, с. Миколаївка, Макарівського району, Київської області, за 26 км від Києва. Будинок цегляний, подвійні склопакети, дах шиферний. 2 поверхи, 2 спальні, хол, кухня 8 кв.м, санвузол у будинку, суміщений; ванна, електричний бойлер, піч (котел) булерян. Криниця, септик, газ по вулиці, можливе підключення. Ділянка 12 соток, правильної форми, фасад 40 м, огороджена. Доглянутий сад, город. Поруч ліс, три озера, магазин, зупинка маршрутки. Один власник, документи готові до продажу. 36000 у.е. Покупець комісію не платить, з колегами співпрацюю без дублів у рекламі.

с/т Івушка
rieltor.ua

Будинок знаходиться в с. Миколаївка по житомирській трасі. Ділянка та будинок приватизовані. Ділянка 6.200 соток. Будинок двоповерховий, 38,6 кв.м загальна площа, всередині стіни та підлога викладені з дерева та паркетної дошки. Туалет та душ на території , газ проведений до воріт, світло можна підключити, є скважина, але треба її чистити бо дуже давно нею не користувалися.Територія знаходиться коло лісу та є власний вихід у ліс.

Мрія
rieltor.ua
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Пропонується до продажу чудовий будинок як для життя так і для сезонного відпочинку! Макарівський р-н, с. Миколаївка, 30 км від Києва. Місцевість мальовнича, з краєвидами на ліс, а також біля будинку є озеро. Будинок 3-х поверховий, загальна площа 125 кв.м. 1поверх -кухня, передпокій, вітальня, санвузол, гостьова кімната. 2поверх- 2 кімнати(спальні) 3поверх-бідьярдна. Технічні характеристики; Фундамент стрічковий, стіни – цегла, фасад с зовнішнім утепленням вагонкою покритою камяною крихтою, Дах-металочерепиця, вікна - металопластик. - опалення будинка- газ, електрика, гаряча вода - бойлер - Свердловина +колодязь+ автополив ділянки. - Септик. На ділянці розташований деревяний зруб- баня з санвузлом та душем. Є мiсце для вiдпочинку в саду, зона барбекю, приміщення для господарчих речей. Багато сучасних зелених насаджень, сад з плодовими деревами, місце для автомобілів з навісом. Ділянка доглянута та чекає на нових дбайливих власників! Перегляди за домовленістю, за додатковою інформацією, будь ласка, дзвоніть! Мотивовані на продаж, тому реальним покупцям буде ТОРГ!

Лісова, 245
rieltor.ua

Продаж відмінної дачі в С/Т Світанок, в с. Миколаївка, Макарівський р-н, Київська обл. в екологічно - чистій місцевості, навкруги ліси, водойми. Дача побудована в 2000-х роках, площею 88,3 м2, високий1-й поверх, має полупідвал з гаражем, кладовими та льохом, а також є мансарда. Будинок теплий, є піч на 3 кімнати. Дачна ділянка площею 9,6 соток ( по документам), фактично біля 15 соток, так як прилягає територія до старої висохшої водойми. Розташування будинку - це 3-я ділянка від лісу, гарний крайовид, близько до прогулянок по лісу. Будинок газифікований, має газову плиту, є свердловина 30 мп, є підключена електроенергія до с/т (сплата по лічильникам), можно використовувати 5 і більше кВт, є колодязь, літній душ, туалет, будинок для садового інвентаря та дров. В будинку є передпокій, 2 кладові, кухня з плитою, мийкою, 2 спальні, мансарда. На ділянці ухожений сад, є квіти, виноград, садові дерева та кущі, а саме: яблуні, груші, горіх, кизил, вишня, слива, абрикос. На ділянці є оремий заїзд для 2-х автівок, крім парковки біля гаража. Гараж в будинку, в полупідвалі. Є все для комфортного відпочинку. Без % для покупців.

эксклюзив
возможна продажа по єОселя
с/світанок, 47
rieltor.ua

Продам дачу с. Миколавка, Макарівський район. Будинок 1990 року, цегла. Два поверхи, дві спальні, кухня, погріб у будинку.У дворі сарай, колодязь, душ ,туалет. Земля 6 соток приватизована. Газ поруч по вулиці. До маршрутки 773 пішки 5 хвилин. Біля сараю величезна черешня чорна солодка, 3 сливи, 4 яболуні, величезна абрикоса, алича, 2 вишні, 2 калини, шовковиця, і 2кизила. .4-ри сорти полуниці, суниці 3 сорти Малина: проста, лимонтана жовта та малинова. Три сорти бузку, жасмин. І навколо будинку квіти: троянди, лілії, іриси

Механік-2, 27
rieltor.ua

ЕКСКЛЮЗИВ! Продам чудовий двоповерховий садовий будинок №73, Садове Товариство «Голубі Озера», село Миколаївка, Макарівської селищної громади Бучанського району Київської області. Загальна площа 71м2, житлова 47м2, кухня 9м2. Будинок розташований на земельній ділянці 8,6сот, кадастровий номер: 3222782600:05:036:0071, з виходом до водойми, поруч сосновий ліс та озера. Будинок готовий як для постійного проживання, так і для сезонного відпочинку. Мальовнича місцевість,чисте повітря,сосновий ліс,озера. Будинок повністю укомплектований меблями, утеплений. Територія загороджена. На території домоволодіння є: вбиральня, літній душ, бесідка, зона барбекю, сад з фруктовими деревами та город з теплицею, господарські побудови. В селі є продовольчі магазини, бар-кафе, поштомат Нової пошти, Поблизу етнокомплекс "Українське село". Громадський транспорт курсує в напрямку метро Житомирська та Святошин кожну годину. До Києва 30км. Продаж здійснюється ексклюзивно представником Агентства Нерухомості «ALEXDOM» – Олександром, за ціною узгодженою з власником.

СТ Голубі Озера, 73
rieltor.ua

Продається прекрасна дача у лісі в Макарівському районі, недалеко від села Миколаєвка, лише 1 км від етно-ресторану "Українське Село". Розташоване на території садового товариства "Імпульс" за адресою вулиця Конструкторів, 273. Загальна площа ділянки - 8 соток. Перший будинок 85м2: 2 поверхи, 3 спальні, 2 санвузли. Другий будинок 55м2: баня на дровах, більярд, господарський блок, санвузол. На подвірї є два мангали, качелі, озеро та бесідка для приємного відпочинку. Всі комунікації підключені: газ, електроенергія, бензиновий генератор Honda- 10 кВт, який запускається автоматично. Також в будинку є стабілізатор напруги в автоматичному режимі. Система опалення працює на газі, в кожному будинку окремий котел. У гаражі розташована котельня, а також додаткова морозильна камера для зберігання продуктів. Вода надходить з власної свердловини (оплата за воду відсутня), автоматичний полив на ділянці. Фільтрація встановлена в котельні для питної води. Не пропустіть свій шанс придбати цю вишукану дачу, де кожен момент перетвориться на незабутню пригоду у затишному лісовому середовищі!

возможна продажа по єОселя
Конструкторов
rieltor.ua

Дом. Киев -23км. Николаевка. Житомирская трасса. 250квм. Газоблоки, утеплен, Оштукатурен снаружи. Стеклопакеты. Утепленная крыша из металлошифера. Два этажа. Гараж. 9.5 соток. Бетонные перекрытия. Строился для себя, добротно. Электрифицирован. Своя скважина. Через дорогу лес. Тихое спокойное месторасположения. Торг. Без комиссии. Геолокация 50*******,30.045227. Кадастровый номер 3222782600:07:015:0216

Дом. Киев -23км. с Николаевка. Житомирская трасса. Мироновский. 250квм
olx.ua

Продам дачний будинок 30км від Києва, с.Миколаївка Макарівський р-н, напрям Житомирської траси. Ділянка реально 8сот, електрика, септик, скважина, колодязь, нормальний під’їзд. На ділянці будинок двоповерховий заг площею близько 50м2, з верандою 20м2. На території також госп приміщення 25м2. Газон, фрукт дерева. Будинок без опалення тому для зимового проживання не пристосований. Продажа в зв’язку з переїздом

владелец
Продам дачу с.Миколаївка  Макарівський р-н
olx.ua

Продам житловий капітальний триповерховий утеплений будинок з усіма зручностями, добротним ремонтом, меблями і технікою (телевізори, кондиціонер, холодильник, бойлер, кухонна техніка) Ділянка 12,7 соток у селі Миколаївка, Макарівський р-н (4 км від Житомирської траси, трохи далі за Етнографічний комплекс "Українське село") На ділянці 2 будинки, основний та гостьовий. В основному будинку у великій залі - камін, підлога з підігрівом.На першому поверсі крім зали з каміном обладнана кухня, душ, кімната для гостей, її можна використовувати як їдальню. На третьому поверсі обладнана більярдна кімната, більярдного столу немає, можна використовувати як ігрову чи вбиральню або хтось що придумає. На другому поверсі - дві великі спальні та санвузол, у прохідній кімнаті велика шафа-купе з гарною фурнітурою та окремий вихід на просторий балкон. Опалення комбіноване - водяне від газового котла, який включається в розетку (в котельню, окремий вхід) і паралельно стоять електричні радіатори, так само можна опалювати каміном. Є підвал. По центру ділянки розташований великий та глибокий басейн з підсвічуванням та системою циркуляції та очищення води. Власна свердловина 72м+криниця розподіляє воду на 2 будинки. Біля басейну розташована велика стаціонарна капітальна альтанка з каміном (можна проводити час у колі друзів, за мінусової температури на вулиці – не холодно). На другій частині ділянки розташований гостьовий будинок. На першому поверсі гостьового будинку знаходяться сауна, туалет та душ - окремі (є бойлер). Є ще один окремий санвузол для комфортного відпочинку в альтанці та басейні, окремий вхід). На 2-му поверсі гостьового будинку знаходиться велика кімната відпочинку, де можна відпочити після сауни, її можна використовувати як спальню (встановлений двоспальний розкладний диван).Також є вихід на великий балкон із видом на басейн. На території є вольєр для собаки, дровниця, майстерня (окремий вхід) та приміщення в якому встановлено свій генератор (окремий вхід). З двох сторін ділянки автоматичні ворота-ролети для вїзду на обладнане паркування відкриваються пультом. Ландшафтний дизайн з доріжками - альпійські гірки та підсвічування (ліхтарі). Ідеальне місце для заміського життя. Запустити басейн можна з травня по вересень. В будинрку і в сауні стоять лічильники день/ніч. Є дротовий інтернет та гарний Wi-fi. Будинок який заслуговує Вашої уваги. З радістю проведу перегляд. З повагою Анна.

Продам будинок + гостьовий будинок, басейн, сауна та генератор!
olx.ua

Продається будинок без внутрішніх робіт, розташований на земельній ділянці 20 соток. с. Миколаївка, Макарівський р-н, Київська область. Побудовано в 2022 році. Будувався для себе! Електрифікований , заведено 15 кВт, є своя свердловина, септик. Затишне місце! Поруч ліс, озеро. Документи в наявності!

владелец
Продається будинок на земельній ділянці 20 соток. с. Миколаївка.
olx.ua

Продам дачу кооператив возле села Николаевка Киевская область, Макаровский район. Участок 20 соток (торфяник). Двухэтажный деревянный дом с двухпалубной большой верандой. Первый и вторые этажи 6 метров длина, 4 метра ширина комнат. Внутрянка - вагонка. На участке кунг, гараж для инвентаря, колодец, плиты (дорожка), огород, насаждения и деревья. Благодаря сдвоенному участку соседи далеко. Три озера в 15 минутах ходьбы. Кооператив с одной стороны упирается в лес. В доме газовый баллон. Кооператив газофицирован. Интернет есть. Все документы готовы.

Продам дачу с.Николаевка.Веранда,гараж,колодец,20 соток
olx.ua

Продам дачний будинок і земельна ділянка розташовані в селі Миколаївка, Макарівський район, Київська область. Від станції метро Житомирська 30 км. Будинок розташований у тихій місцевості, навколо є ліси. Озеро розташоване за 5-7 хв ходьби. 1. Дачний будинок має 2 кімнати. Будинок утеплений, пластикові вікна, металеві двері, є кондиціонер. Під будинком знаходиться гараж. Стан будинку житловий. Туалет, душ розташовані в окремій будівлі. 2. Земельна ділянка 16 соток. На ділянці знаходиться крім будинку: відкрита літня кухня з гарячою водою (бойлер), а також будівля санвузла (також є гаряча вода, бойлер). Біля будинку є альтанка, фруктові дерева, колодязь (вода хорошої якості), автополив по всій ділянці, автоматична система відкривання воріт (потребує підключення). Газ по вулиці, електропостачання, свердловина, септик. Усі документи на право власності на будинок і землю оформлені, присвоєно адресу.

Продам дачу в селі Миколаївка. Гараж,альтанка,колодязь,сад,16 соток
olx.ua

Дачний будинок та земельна ділянка розташовані у селі Миколаївка, Макарівський район, Київська область. Кооператив Троянда. Від станції метро Житомирська 30 км. Будинок розташований у тихій місцевості, навколо є ліси. Озера та річки розташовані на відстані 5-10 хв на авто. 1. Дачний будинок має 2 поверхи. Перший поверх 42,8 кв.м., 2-й поверх десь 20 кв.м. В будинку є газове опалення та піч. Будинок цегляний з пластиковими вікнами. Стан будинку житловий. 2. Земельна ділянка 12 соток. На ділянці розташовано крім будинку: будівля кухні та сарай, а також будівля санвузла та сауни. Є альтанка та теплиця. Висаджені фруктові дерева. Газ, електропостачання та свердловина, септик. Усі документи на право власності на будинок та землю оформлені, присвоєна адреса , є реєстрація, тариф на світло 3 грн . Щомісячний внесок 300 грн

Продам будинок с.Миколаївка.Газ,піч,сарай,сауна,альтанка,теплиця
olx.ua

Продам чудовий будинок з ремонтом . 215кв.м..Два поверхи, 8,31 сот, в сосновому лісі. Макарівський район, поруч село Миколаївка, лише 1 км від етно-ресторану "Українське Село".Будинок готовий як для постійного проживання, так і для сезонного відпочинку. Мальовнича місцевість,чисте повітря,сосновий ліс,озера. Будинок будувався для постійного проживання,дуже теплий.Перший поверх 150кв.м., підлога з підігрівом,кухня-студіо 40кв.м.з побутовою технікою та авторською пічкою.Зимовий сад 40кв.м,санвузол(душкабіна), баня на дровах,холодна кімната для зберігання продуктів,майстерня,гараж на кілька авто.На другому поверсі 3 спальні та санвузол(ванна). Свердловина 66м,септик, участок загорожений,відеонагляд,в дворі фруктовий сад. Садовий кооператив газофікований,централізований вивіз сміття. Прекрасне розташування у тихому місці на лоні природи біля озера, казковий, приголомшливий краєвид приємно Вас здивує. Ідеальне місце для відпочинку та постійного проживання.

Терміново!Продам будинок з ремонтом та меблями  в  сосновому лісі
olx.ua