Продам приватизовану хату . Центр села , гарне мiсце для будiвництва . Цiна договiрна . можливий обмiн . Також маю приватизований пай 0.72 га . тел 09******71

владелец
Земельна дiлянка . Хата
olx.ua

Продам незакінчене будівництво, будинок в селі Цміни , Волинської обл. питання по телефону ( 06******26)

владелец
Продам незакінчене будівництво( зруб)
olx.ua

Продам невеликий будинок в Колках.Є світло потребує косметичний ремонт.документи впорядку всі питання по телефону.без торгу

владелец
Продам будинок невеликий
olx.ua
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Продам 3-х кімнатну квартиру. Смт. Маневичі вул. Незалежності (центр)

владелец
olx.ua

Продається двох кімнатна квартира. Без ремонту. Тел. Нуль96********78

владелец
Двох кімнатна квартира
olx.ua

Будинок у Маневичах, Крилова 55 Площа будинку 221. + підвал 110 метрів. Світло 10 кВт Каналізація 8 кубів Є вода, також є можливість підключитись до міськоі мережі. Перекриття з підвалу -плити 2 й поверх - дерево Вікна рехау, енергозберігаючі, стіни- ракушняк, дах- металопрофіль.

владелец
Будинок в Маневичах. Продаж будинку Маневичі
olx.ua

Продається затишна 3-х кімнатна квартира з гаражем і підвалом , власна свердловина, всі кімнати роздільні, велика лоджія. Більше фото на вайбер. Гараж продається окремо за 4500дол.

владелец
Квартира смт. Колки
olx.ua

Продам будино в с.Северинівка Маневицького району.Тихе і затишне місце на окраінї села, місце для тих хто любить тишу. Є садок, ставок, земля для ОСГ.Ціна договірна.

владелец
Будинок в селі Северинівка
olx.ua

Продам житловий будинок, площею 85,8 кв. м. Будинок знаходиться в центрі села, поруч магазин, 5км до м. Любешів. Опалення пічне (2 грубки), які опалюють кімнати, на кухні є піч. Вода підведена до будинку. Велика прибудинкова територія (до 40 сотих), з яких 26с. город. Деталі за номером: 06*********29 Василина

владелец
Житловий будинок
olx.ua

Продам 3 кімнатну квартиру 30 км від Луцька, 2\3ц, загальна площа 64 кв м, квартира без ремонту, кімнати та с\в роздільні, лоджія, біля будинку є господарські приміщення та грядочка на зелень. Всі деталі по телефону

olx.ua

Продається будинок площею 53,2 кв. м. (дві жилі кімнати 14,3 і 17,8 кв. м., кухня - 11,4 кв. м., веранда - 9,7 кв.м.), розташований та земельній ділянці 23 сотки в с. Старосілля Камінь-Каширського (Маневицького) району Волинської області. Будинок приватизований, є садок, сарай, погреб, колодязь, баня. Розташований на тихій вулиці, на відстані близько 1,5 км від автодороги Р-14 Луцьк –Дольськ, на відстані 50 км від Луцька.

владелец
будинок в с. Старосілля
olx.ua

Продається 2-х кімн. квартира в 4-х кв. будинку в смт.Маневичі. Вхід окремий. Загальна площа 57 кв.м. Житлова 38,5 кв.м. Опалення пічне. В наявності присадибна земельна ділянка площею 6 сотих, садок, літня кухня , сараї, металевий гараж. Будинок розташований неподалік залізничного вокзалу в тихому районі. Ціна договірна. Інформація за тел.(07*******77, (09*******73

владелец
Продам 2-кімнатну квартиру в смт Маневичі
olx.ua

Mmm Продається приватизована земельна ділянка 0,15га, недобудований будинок в Маневичах,вул Богуна47 ,деталі по телефону 09******04

владелец
термінова продажа недобудований будинок, Маневичі
olx.ua

Продамо будинок в с. Розничі Усі документи на землю, будинок та усі побудови на території, є !!! Чистий,доглянутий. Також прибудований гараж для авто. Є Кладова кімната Кімнати облаштовані усім самим необхідним Свердловина та колодязь є. Ванна кімната / Бойлер гаряча вода / плальна машина / холодильник / електрочайник / електроплита / також дров‘яна плита / піч / пилосос / 2 телевізори / диван. Багато кухонного посуду. Фруктовий сад та поле )

владелец
Будинок приватний та земельну ділянку
olx.ua

Продамо деревяний будинок із земельною ділянкою 0,22 га. На будинок і на земельну ділянку є усі документи про право власності. Є колодязь, допоміжні споруди, цегляний хлів. Будинок знаходиться в селі Вівчицьк, Ковельський район, Волинська область (5 км від смт Голоби) Є зупинка залізничного електротранспорту станція Вівчицьк. В будинку пічне опалення але потребує ремонту, всі зручності на вулиці, вода в колодязі.

владелец
Будинок деревяний в селі Вівчицьк
olx.ua

Будь ласка, якщо є запитання пишіть сюди чи на вайбер, власниця будинку моя мама, при потребі надішлю вам її номер чи додаткову інформацію. Будинок готовий до перегляду, можна домовитись про зустріч Будинок зi шлакобетону (теплий взимку), 90 кв м (8,5м на 11м) 1986 року будiвництва. Тиха вулиця. Поруч лic, багато ставiв. 4 кiмнати, 2 кухнi (одна лiтня кухня, з’єднана з будинком), 2 печi, ванна, комора з погребом, парадний вхiд з коридором, вхiд з заднього двору. Велике горище. Є меблі, бойлер. Пiчне опалення дровами (грубки). Будинок з водопроводом, каналiзацією. Великий окремостоячий погрiб, сараї, 2 гаражi, с/г будови, колодязь. Ставок з канавкою (є можливiсть розшитири). Завджи стабiльний рiвень води, не пересихає. Свiй сад. Прижитi дички для щеплення. Город. Великий сiнокiс з деревами (ростуть берези, можна заготовляти сiк) - 25 соток(може бути використаний пiд с/г роботи). Тобто разом ділянка + город/сінокіс це 50 соток Також є поля для с/г робiт.

владелец
Будинок з ділянкою 25 соток, став + город і сінокіс (25 соток)
olx.ua

2-х кімнатна квартира, з євроремонтом, гараж, літня кухня, поруч школа, садок.

Двох кімнатна квартира
olx.ua

Продам деревяний будинок..будинок має,1кімату кухню коридор, все не обхідне для проживання є.Знаходиться с. ТРОЯНІВКА Камінь Каширський район.Деталі за тел. 06******65

владелец
Деревяний будинок
olx.ua

Терміново продам будинок в С.м.т. Марянівка. Горохівського району,Волинської області..загальною площею 80 кВ.м. Стіни дерево обкладене цеглою. Вікна,підлога,двері дерево. Опалення газ, газове обладнання вмонтоване в кафельну пічку. Електрика. Біля будинку господарські споруди, погріб .10 сот. Землі. Вода в колодязі у сусідів. Ділянка на якій знаходиться будинку. рівна без пагорбів. До зупинки маршрутки 5-7 хв. Ходу. Магазини.

Терміново продам будинок !
olx.ua

Продається будинок біля траси Е373 Київ - Варшава, Перехрестя з трасою Р14 на Луцьк. м.Маневичі , вул Крилова . 200 м від лісу!!! Чудовий варіанти для дачі, або вкладень в нерухомість. Приватизований будинок ,ділянка 12 сот, приватизована. Гостьовий будинок, є можливість збудувати на території повноцінний котедж, або використання для бізнесу. Стіни газоблок, ззовні стягнутий клеєм по сітці, готово під декоративне оздоблення. Дах металопрофіль з паробарєром і капельниками,снігозатримувачі. Фронтони , вітрові зашиті металопрофілем. Внутрішні перегородки газоблок. 2 кімнати - 15 м/кв і 12 м/кв, душова - 1.5 м/кв, туалет - 1.2 м/кв, кухня-прихожа - 9 м/ кв, котельня з окремим входом - 1.7 м/кв. Арматурний пояс,над ванною,туалетом і котельнею бетонне перекриття з армованої сітки і арматури. Балки перекриття 25/15. Велике горище (більше 40 м/кв площі в повен зріст) ,є можливість облаштування додаткових кімнат. Металопластикові вікна. Електрика на ділянці,по вулиці є лінія провідного інтернету,тверде дорожнє покриття.

владелец
Будинок Маневичі
olx.ua

Продається будинок в центрі села Граддя Волинської області. Загальна площа будинку 75,8 та земельна ділянка для обслуговування 0,25 га. Усі документи наявні

владелец
Продається будинок...
olx.ua

Деревяний 3 кімнати кухня льох літня кухня. Крайня хата села, межує з двома приватизованими гектарами землі. Поряд ліс. На території ставок, сад і господарські споруди.

владелец
Продам будинок в с. Копилля Маневицького району.
olx.ua

Будинок, земельна ділянка 36 соток, хлів, садок, колодязь, колонка,будинок розташований в дуже хорошому та спокійному місці, поблизу річка.

владелец
Продається будинок
olx.ua

Будинок з господарськими спорудами ( хлів , курятник , комора , клуня , колодязь , льох). В будинку проведена вода дві грубки , піч , холодильник , морозильна камера , телевізор кухня та решта мебелі. В колодязі є електро насос. 50 соток приватизованої землі.Будинок приходь і живи.

владелец
Будинок продам або здам
olx.ua
1 - 24 из 27 результатов