Дом с хозпостройками 20 км от Сум Краснопольском направлении. Дорога асфальт, От остановки 50 м автобусы через 30 минут. От железной дороги 5 минут пешком. В доме на первом этаже: кухня , комната , коридор. На мансардном этаже еще одна жилая комната. есть гараж, погреб, летняя кухня, сарай, банька,сауна.. Все постройки новые. Кирпичный забор. В доме печное отопление. Газ уже подведен к дому. Своя вода( трубчатый колодец ) , бойлер. соток под двором и 10 огорода. Все в ухоженом состоянии.

Сумская
rieltor.ua

Продаємо добротний будинок на просторій ділянці. Площа будинку 72 кв.м. Великий двір, всі зручності в будинку (гаряча, холодна вода, ванна, туалет, душ). Кухня, 3 кімнати, коридор, санвузол, кладовка, веранда. Є газовий і дровяний котел. За всіма подробицями звоніть за телефоном 0.9.7.8.3.3.1.1.4.7 Станіслав.

владелец
Продаємо будинок
olx.ua

В ухоженном состоянии деревянный дом (брёвна дуб) не гнилой, пол деревянный, электричество есть, колодец в 40 метрах от дома. Крыша метал, крашенная. Всё целое не розпадаеться.Летняя кухня кирпич, крыша шифер. Участок приватизирован

владелец
Продам дом в селе(дуб) и летняя кухня(кирпич)
olx.ua
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Продається будинок в центрі Краснопілля терміново. Загальна площа 62 кв м. В будинку є газ, проведена вода, інтернет. Велике подвіря з фруктовими деревами, льохом, 2 сараї, гараж. Поруч знаходиться поліклініка, дитячий садок. У звязку з переїздом продається з меблями, посудом, побутовою технікою, господарчим інвентарем і усім збіжжям. Заходь і живи.

владелец
Продається будинок в центрі Краснопілля
olx.ua

Продам приміщення довжиною 20,5метри, шириною 6,6метри. Висотою 5,5 метри. Підведенний водопровід і каналізація. Участок 20- ть строк, обсажений деревами, рядом траса і залізнмця.

владелец
Продам приміщення довжиною 20,5метри, шириною 6,6метри, висотою 5,5 м.
olx.ua

СРОЧНО!!! Продам дом с земельным участком.Есть газ,вода. Во дворе два дома,хоз постройки и отдельно стоящая кухня.дом отапливается как газом так и дровяным котлом.дом находиться в хорошем месте земляной участок ровный. Торг имеется!

владелец
СРОЧНО! Дом с земельным участком. Смт Краснополье.
olx.ua

Продам дом,земельный участок общей площадью 20 соток, находится в селе Самотоевка, 30 км от Сум. Находится возле центральной дороги,рядом остановка и два магазина. ЖД ветка в 1 км.Во дворе имеется колонка,но нуждается в очистке.по улице есть газ(возможность подключения),два колодца.город постоянно обробатовался,есть небольшой фруктовый сад.дом жилой ,но требует ремонта,строения также требуют внимания. Реальному покупателю торг. 05******09 09******42

владелец
Дом ,земельный участок
olx.ua

Деревянный дом,в хорошем районе. Петуховка,район МЖК. Выезд на асфальт ул. Воронежская.Второй с другим номером рядом.Продоются два вместе.

владелец
Продается два древянных дома и два участка вместе  в р-оне МЖК
olx.ua

Продається 3 кімнатна квартира на 3 поверсі п’ятиповерхового будинку , не кутова тепла , замінина проводка, вікна , двері вирівняні стіни ,з меблями та технікой

владелец
Квартира 3 кімнатна
olx.ua

Продається будинок в с. ВЕРХНЯ СИРОВАТКА, загальною площею 140 кв. В будинку 4 кімнати, кухня, 2 санвузли, балкони, тераса. Газ, вода,електрика, твердопаливний і газовий котли. Є хозбудівлі, навіс для авто, скважина, колодязь. Загальна площа ділянки 20 сот. Будинок має хороше розташування, в кінці городу ліс, недалеко водойма. Приблизно 20 хв.пішки і Ви на зупинці міського тролейбуса, залізничної станції. 5хв. до місцевої маршрутки. В селі є школа, дит.садок, лікарня,аптека, магазини.

владелец
Продається будинок
olx.ua

Продам будинок за адресою пров. Ломоносова 2. В будинку 3 кімнати, є груба. Газу немає.

владелец
Продам будинок недорого
olx.ua

Продається квартира 3-х кімнатна на другому поверсі двох поверхового будинку, в квартирі: металеві двері, пластикові вікна, натяжні стелі, підлога ламінат та плитка, була замінена електропроводка, замінено газове опалення, продається з меблями.

владелец
olx.ua

Будинок в мальовничій місцевості: розташований у с.В.Бобрик Верхньосироватської ОТГ. Поруч луг, водойма, ліс. Територію домоволодіння огороджено. Будинок цегляний одноповерховий, 3 сараї, погріб, сінник. Також є ділянка для городини, сад з молодими плодовими деревами та кущами, город, копань, бесідка, територія для сінокосу. Тиха та приємна обстановка. У будинку 4 кімнати, коридори, кухня та ванна. Два входи до будинку (один з них через коридор та кухню). Наявний колодязь з насосною станцією, встановлено бойлер (завжди у будинку вода, у тому числі гаряча, лише відкривши змішувач), деревяний та газовий котли. Потребує ремонту система опалення. Встановлено деревяні та пластикові вікна. Частково мебльовано. У селі наявні магазини, школа та дитячий садок, будинок культури, відділення пошти, амбулаторія. Їздить громадський транспорт до м.Суми. Прекрасно для постійного проживання, так і в якості дачі. До зустрічі!

владелец
Гарне місце для дачі, пасіки, проживання з водоймою
olx.ua

10 хв ходи до центру села. газ і вода підведені.

владелец
olx.ua

Продам квартиру в самому центрі . Є два сараї, два погреба, гараж, земельна ділянка.

владелец
Продам квартиру 4 кімнати
olx.ua

Продам дом в селе Земляное ул.Мира 7 расположенное в 50ти км от города Сумы. В доме подключён газ,вода,свет,2 котла газ/дрова,пластиковые окна. Погреб,2 сарая,летняя кухня, гараж. Состояние дома «клей обои и заезжай» За подробной информацией +38**************64

владелец
Продам дом в с.Земляное
olx.ua

Тільки продаж - без Оренди. Продам Будинок центр Краснопілля вул. Сумська - 4 кімнати, кухня, газ, вода, ванна, газовий котел та груба на дровах, сіни загальна площа будинку - 73,3 кв.м. Город, Гараж, Погріб, Сад, Дровник, Курятник, Допоміжні будівлі (можно тримати худобу - поряд Яр і річка де виписають худобу та птицю). Поряд - школа, дитячий садок, аптека, магазин, зупинка. Всі документи готові, технічний паспорт оновлений 2023 року, на земелю є кадастрові номери. Всі питання і деталі за номером телефону +38********41 Влад

владелец
Краснопілля будинок Центр вул.Сумська Вода Газ і Дрова
olx.ua

Продам або обміняю на квартиру в Сумах комфортний будинок заг.площею- 60 кв.м, двоконтурний газовий котел, дві окремі спальні, простора вітальня, с/в , вбудована кухня, сучасний ремонт, починаючи від проводки і закінчуючи теплою підлогою, меблями, побутовою технікою. На території є ще гостьовий будинок, заг.площею 55 кв.м , 2021 року будівництва, з кухнею- вітальнею, окремою спальною кімнатою, с/ в з душовою кабіною та просторим коридором. Скрізь, в усіх кімнатах, система- "тепла підлога", сучасні нові меблі та побутова техніка. Літня кухня, двоповерховий гараж, кладовка, альтанка, молодий садок і город, близько 16 соток і багато іншого. Не зволікайте, телефонуйте, записуйтесь на перегляд. Нерухомість до Нового року, може бути реальністю. Все будувалось для себя, з якісних будівельних матеріалів. Зовнішнє утеплення , дах- металочерепиця, скважина, колодязь, водовідведення та водопостачання , декоративна штукатурка стін, вбудовані меблі, нова побутова техніка, льох для зберігання овочей та фруктів , гараж із оглядовою ямою , зона барбекю і т.д. Відеоспостереження, інтернет, наявність школи, дитячого садка, магазинів, гарна транспортна розвязка з містом, красива природа, роблять цей обєкт нерухомості ліквідним і комфортним для проживання. Телефонуйте, покажемо - 05******24, 06******64- Світлана

Продам будинок з ремонтом, меблями і технікою
olx.ua

Продається дача на території товариства садоводів "Чисті пруди" . Земельна ділянка правильної прямокутної форми площею 0,049 га зручно розташована поруч із лісом та р. Псел (координати Google maps 50******** 34.856817), огороджена деревяним парканом. Огорожа з боку вулиці та ворота виготовлені з металопрофілю. На дачі зведений цегляний двоповерховий будинок, ремонт якого на даний час не закінчнений. На першому поверсі необхідно оштукатурити стіни, встановити вікна і підлогу. На другому - обшити стіни. Другий поверх - мансардний з встановленими пластиковими вікнами, утеплений мінеральною ватою. Дах покритий ондуліном. Перший поверх утеплений пінопластом. Побудований навіс-бесідка. Крім того, мається сарай із металопрофілю з погребом. У погребі - скважина з водянм насосом. Будинок і сарай електрофіковані. На ділянці висаджені плодові дерева (яблука, груші, слива, черешні, вишні, абрикос, горіх) а також кущі смородини, порічок, малини. Є виноград кількох сортів. Город культивований. Передпродажну підготовку і прибирання будинку не робили, бо продаж не планували. Сподівались закінчити ремонт. Наявні будматеріали (цеглу близько 500 шт, дошки, пінопласт, мінвату, а також - садовий інвентар лишаємо покупцям.

владелец
Дача. Чисті пруди.
olx.ua

Терміново продається будинок 22 км від міста Суми Ціна договірна! Звонить на вайбер або телеграм

владелец
Продам дім терміново!
olx.ua

Будинок під розбір розмір 10.40/5.20/2.8 товщина стін 18 см. Підлога дубова стіни дуб, орієнтовно 20-22 кубів, більше інформації по телефону.

владелец
Старий амбарний брус
olx.ua

Продаж окремого будинку. 65кв. м. 3 кімнати. Є газ( є підведення під котел), світло, вода в будинку. 17 соток землі. Приватизовано. Декілька господарських споруд.Похідний погріб. Забор та ворота з профлиста. Своя свердловина. До зупинки 5 хвилин. Продаж від хозяїв. По всім питанням телефонуйте.

владелец
Продаж бдинку
olx.ua