Продаємо смарт квартиру м. Красне, буського району квартира з ремонтом готова до проживання, є горище, підвал та город детальніше по тел. АН Авріда.

Франка, 1
rieltor.ua

Здається в оренду окремий будиночок площею 30 кв. Це є одна велика кімната, в якій знаходиться і кухня і спальне місце. Всередині є шафа, великий розкладний диван, кухня, відгорожена душова, холодильник. Також є мікрохвильова, газова плита, чайник, увесь посуд. Пральна машина і туалет знаходяться окремо. Підходить житло для однієї особи! Розташування- смт. Красне, Львівська область. До супермаркету, магазинів, пошти, банку іти 10 хв пішки. Ходить поїзд, електричка до Львова. Також є огорожене подвіря, де можна залишити авто. Вартість оренди складає 3500 грн. Звертайтесь будь ласка на вайбер або телеграм за цим номером +38********91.

Оренда 1-кімнатного будинку 30 кв Львівська область
olx.ua

Продається будинок в смт. Красне по вул. Свенціцького 1. Хороше розташування, поряд дитячий майданчик та магазин. Будинок потребує ремонту, до будинку підведено газ та електрику.

власник
Продається Будинок
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Батьківська хата,на Західній Україні,гарне місце центр мальовничого села,9км до районного міста Золочів(траса Льві-Тернопіль),добротно побудована,всі комунікації,доїзд,велике подвіря,земля,сад,присадибні прибудови,хороші сусіди.

Продаж будинку,батьківська хата
olx.ua

Продаж будинку в смт.Красне. Хороше та тихе місцерозташування, приблизно 15 хв від вокзалу (авто та залізниці). За детальнішою інформацією звертайтеся у вайбер за номером телефону +14025258063 Федір

власник
Дім в смт.Красне
olx.ua

Продам будинок в смт Красне Буського району (Золочівського). Опалення можна переформатувати під дрова, що дуже актуально в теперішній час. На території є погріб, колодязь та літня кухня зі стайнею. Плодові дерева. Реальному покупцю суттєвий ТОРГ. За деталями звертайтесь, будь ласка, за телефоном: 09******92 - Христина

власник
Продам будинок в смт Красне !ТОРГ!
olx.ua

Продається 2-ох кімнатна квартира в смт. Красне, Золочівський район, Львівська обл.(5 км від м.Буськ) Квартира знаходиться на 1-му поверсі двоповерхового цегляного будинку. Загальна площа - 43 м2. Опалення індивідуальне (парове та пічне). Квартира без ремонту. Будуть запитання - пишіть, телефонуйте.

власник
Продається 2-ох кімнатна квартира в смт. Красне, Львівська обл.
olx.ua

Продається будинок особняк (з меблями) смт Красне (залізничний вузол), Львівська обл. 3 поверхи, 2 гаражі, сауна, басейн, сад, город. Індивідуальне опалення, свердловина.

власник
Будинок особняк 3 поверхи смт.Красне, Львівська обл.
olx.ua

Продається квартира в смт. Красне, загальна площа 56.1 м². Складається з холу-вітальні, кімнати, кухні, ванни,кладова,коридор. В квартирі зроблений ремонт, змінено комунікації, індивідуальне газове опалення (новий котел),тепла підлога в ванній кімнаті, центральне водопостачання і водовідведення, інтернет і тв. Квартира на першому поверсі, окремий вхід з двору. Додатково є деревяний гараж і грядка. Дуже добре залізничне і автобусне сполучення. Більше інформації по телефону. Дзвонити і писати на вайбер так як знаходжуся за кордоном.

власник
Продаж квартири в смт. Красне
olx.ua

Продаж будинку. Смт. Красне. Буський р-н. Недалеко від ЖД Вокзалу.

власник
Продаж будинку смт. Красне
olx.ua

Продається новозбудований будинок в смт Красне, 45 км від Львова, район новобудов, 13 соток, криниця, світло на ділянці, газ біля будинку, поруч школа, церква, зупинка транспорту, 10 хв до електрички, 0-цикл, документи готові до продажу, можливий торг.

Продаж будинку в с. Красне (Золочів)
olx.ua

Продаж 2-х кімнатної квартири яка знаходиться на Поштовому,деталі за телефоном.Квартира в хорошуму стані.

власник
Від власника квартира Красне(Поштове)
olx.ua